STIMAT

NV


Dénomination : STIMAT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 439.791.466

Publication

25/08/2014
ÿþÀ Mod POF 11.1

Lq r:.11j1-31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111.11 llhll11111

RECHTBANK van KOON-IAND11

iTImenPEig

13 AUG. 231'

afdeengsaT

,,,,, L .......... L

" Ondernemingsnr : 0439.791.466

Benaming (voluit) : Stimat

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Generaal Lemanstraat 51, 3500 Hasselt, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming bestuurders

Tekst:

Uit de notulen van de Jaarlijke Algemene Vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel te Hasselt op 3 juni 2014, blijkt dat volgende beslissingen zijn genomen:

Met eénparigheid en algemeenheid van stemmen wordt beslist om mevrouw Stas Patricia te ontslaan als bestuurder én gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf heden. Er wordt décharge verleend voor het gevoerde beleid.

Met eenparigheid en algemeenheid van stemmen wordt beslist om mevrouw Samperrnans Brigitte te benoemen tot bestuurder, voor en periode die heden aanvangt en einidgt bij de algemene vergadering gehouden in het jaar 2017. Zij aanvaardt haar onbezoldigd mandaat.

Uit het verslag van de Raad van Bestuur, dewelke is samengekomen onmiddellijk na de algemene vergadering blijkt dat Dhr. Stas Patrick is benoemd tot gedelegeerd bestuurder. Dit mandaat vangt heden aan en eindigt bij de algemene vergadering gehouden in het jaar 2017.

Handtekening gedelegeerd bestuurder,

Dhr. Stas Patrick

Op de laatste bià:veyn -11.1kS Vdirnéldbri "tioédanigheicf"Verï inStrunientërëride l'idtaris-, hetzij ván de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Biltagen bij het Belgisch Staatsb1ad.-25/08/2,014_-_Amlexesda.Moniteur_belge

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0198-011
18/02/2014
ÿþQUI

III

I

Voor- behoudi

aan he

Belgisc Staatsbl

Mal MO 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 -02- 2014

HASSELT

Czrttt[e

Ondernemingsnr : 0439.791.466

Benaming

(voluit) : STIMAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Generaal Lemanstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 11 december 2013, geregistreerd 4 bladen geen verzendingen te Hasselt 1 kantoor op 16 december 2013, boek 804 blad 10 vak 03. Ontvangen:vijftig euro (50 EUR). De ontvanger (get.) K. Blondeel, adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira NICOLAIJ, bedrijfsrevisor, dd. 9 december 2013 luiden als volgt:

" In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de NV STIMAT met zetel te Hasselt, Generaal Lemanstraat 51, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit netto-dividendvorderingen voor een totaal bedrag van 2.579.438,70 EUR, welke ontstaan zijn ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 3 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 2.579.438,70 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vorderingen;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie, De fractiewaarde van de 1.501 bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 49,97 EUR per aandeel tot 1.768,45 EUR per aandeel,

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,"

De aandeelhouders verklaren elk inbreng te doen door opname als kapitaal van hun respectievelijke schuldvordering, die zeker, vaststaand en opeisbaar is, tot beloop van globaal twee miljoen vijfhonderd negenenzeventigduizend vierhonderd achtendertig euro zeventig cent (2.579.438,70 EUR).

Deze schuldvorderingen blijken uit de rekeningen-courant die voldoende gekend zijn door alle leden van de vergadering.

De aandeelhouders verklaren dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van een bijzondere algemene vergadering de dato 3 december 2013 om dividenden uit te keren en daarna integraal het netto dividend terug in te brengen in de vennoctschap bij wijze van kapitaalverhoging, in toepassing van artikel 537 W1B92.

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van twee miljoen vijfhonderd negenenzeventigduizend vierhonderd achtendertig euro zeventig cent (2.579.438,70 EUR), om het te brengen van vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 EUR) op twee miljoen zeshonderd vierenvijftigduizend vierhonderd achtendertig euro zeventig cent (2.654.438,70 EUR).

2/ De vergadering beslist tot de aanpassing van de statuten aan de wet van 14 december 2005 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen en aan de door de bijzondere algemene vergadering de dato 23

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

december 2011 genomen beslissing betreffende de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam naar aanleiding van voormelde wet, waarna het aandelenregister werd geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Hasselt op 23 december 2011, boek 61148, blad 35, vak 19.

3/ De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan:

- de wet van 2 augustus 2002 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen;

de wet van 14 december 2005 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen;

~de wet van 2 juni 2006 en 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de

procedure van vereffening van vennootschappen.

41 De vergadering beslist de volgende artikels der statuten te wijzigen:

-artikel vijf: om het in overeenstemming te brengen met de eerste beslissing, wordt het eerste lid vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN ZESHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD ACHTENDERTIG EURO ZEVENTIG CENT (2.654.438,70 EUR).";

-artikel zes: om het in overeenstemming te brengen met de tweede beslissing, worden het tweede en derde lid vervangen door de volgende tekst:

"AI deze aandelen zijn en blijven verplichtend op naam.";

-artikel elf: om het in overeenstemming te brengen met de derde beslissing wordt het laatste lid geschrapt; -artikels dertig en éénendertig: om ze in overeenstemming te brengen met de derde beslissing worden zij vervangen door twee nieuwe artikel in verband met de ontbinding van de vennootschap, ais volgt:

"ARTIKEL DERTIG: BENOEMING VAN VEREFFENAARS

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de bestuurders in functie, tenzij de algemene vergadering van de aandeelhouders één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vcrmen een college.

ARTIKEL EENENDERTIG: BESTEMMING VEREFFENINGSSALDO

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng."

5/ De vergadering machtigt de bestuurders en ondergetekende notaris om de statuten te coördineren en de volledige tekst ter griffie neer te leggen binnen de drie maanden vanaf heden.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-verslag bedrijfsrevisor;

-verslag raad van bestuur;

-tekst der gecoordineerde statuten.

Op de laatste bL. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 27.12.2013 13701-0052-010
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 28.08.2012 12486-0162-010
16/08/2011 : HA075380
03/08/2011 : HA075380
31/12/2010 : HA075380
06/09/2010 : HA075380
05/08/2009 : HA075380
09/07/2008 : HA075380
28/01/2008 : HA075380
21/06/2007 : HA075380
02/02/2007 : HA075380
02/02/2007 : HA075380
29/06/2006 : HA075380
21/12/2005 : HA075380
16/06/2005 : HA075380
22/06/2004 : HA075380
29/01/2004 : HA075380
25/06/2003 : HA075380
28/06/2001 : HA075380
10/02/2001 : HA075380
01/12/1993 : HA75380
21/03/1992 : HA75380

Coordonnées
STIMAT

Adresse
GENERAAL LEMANSTRAAT 51 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande