SW-CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SW-CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.962.910

Publication

30/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15301877*

Neergelegd

28-01-2015

Griffie

0578962910

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SW-Consult

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden op 23 januari 2015 voor Meester Cedric HONOREZ, geassocieerd notaris met standplaats te Tienen, is gebleken dat :

1) De Heer SWINNEN Marius Modest, geboren te Diest op één mei negentienhonderd

achtenvijftig,

en zijn echtgenote :

2) Mevrouw GUSTIN Martine Irma Henriette, geboren te Diest op acht april negentienhonderd

negenenvijftig,

samen wonende te 3583 Beringen (Paal), Meldertsesteenweg 72,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de

naam "SW-CONSULT , met maatschappelijke zetel te 3583 Paal, Meldertsesteenweg 72.

De comparanten verklaren en erkennen :

1- dat het maatschappelijk kapitaal van TWINTIG DUIZEND EURO (20.000,00 ¬ ) volledig

geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk

een/100ste van het maatschappelijk vermogen, welke aandelen worden toegekend als volgt :

- aan de Heer Marius SWINNEN : 50 aandelen

- aan Mevrouw Martine GUSTIN : 50 aandelen

Totaal : 100 aandelen

2- dat het kapitaal volstort werd ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO in

speciën.

dat op ieder aandeel minstens een vijfde is volstort.

3- dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 ¬ ) te harer beschikking heeft uit hoofde van gezegde in geld gedane inschrijving en storting.

En de comparanten stellen de statuten van de vennootschap vast als volgt (uittreksel) :

Artikel 1. Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht

onder de naam  SW-CONSULT .

Artikel 2. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 3.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3583 Paal, Meldertsesteenweg 72.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s). In ieder geval dient de wijziging gepubliceerd te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4. Doel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Meldertsesteenweg 72

3583 Beringen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als in het buitenland:

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

" Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

" Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

" Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

" Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. In dit verband mag de vennootschap onroerende goederen in hypotheek geven, alsook zich borg stellen of haar goederen in hypotheek geven, voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van (een gedeelte van) deze onroerende goederen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

" Het toestaan van leningen, kredietopeningen, borgstellingen en andere zekerheden aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doet aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIG

DUIZEND EURO (20.000,00 ¬ ).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één/100ste van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 9.- Aandelen op naam  Register

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot

bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 12.- Benoeming  Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 13.- Salaris

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, ten zij de algemene vergadering anders

beslist.

Artikel 14.- Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte ten aanzien van derden vertegenwoordigd door de zaakvoerder(s), die, ingeval er meer dan één zaakvoerder is, ieder individueel optreden voor alle verbintenissen die het bedrag van 5.000,00 ¬ niet overtreffen en die met twee zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden voor alle verbintenissen die het bedrag van 5.000,00 ¬ overtreffen.

Artikel 17.- Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 19.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Artikel 20.- Bijeenroeping  Bevoegdheid  Verplichting - Deelname op afstand

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De zaakvoerders mogen de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerders en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerders en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De hoedanigheid van vennoot en identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s).

Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerder(s) en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag voor de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen voor de algemene vergadering, op de hierna vermelde wijze. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder(s) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

- De naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- Het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen; - De agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- De termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- De geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, §4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag voor de vergadering.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen voor de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s). het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Artikel 26.- Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 27.- Bestemming van de winst  Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders

aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar begint vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden op de eerste maandag van juni in het jaar tweeduizend zestien.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Voor onbeperkte duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot zaakvoerder benoemd : de Heer Marius SWINNEN, voormeld, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

Vervolgens beslissen de comparanten volmacht te geven aan de Bvba OPTIFISC, gevestigd te 3473 Kortenaken, Grote Vreunte 18, met recht van in de plaats stelling, om al het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen, een B.T.W-nummer aan te vragen en alle andere administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verrichten nodig of nuttig voor de werking van de vennootschap, en ten dien einde in haar naam alle documenten te tekenen.

De comparanten, op de hoogte gebracht door ondergetekende notaris over het feit dat de rechtspersoonlijkheid pas verkregen worden bij de neerlegging van een uitgifte van deze akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, beslissen alle handelingen die gesteld zijn in naam van de vennootschap in oprichting sedert 01 november 2014 goed te keuren en te bekrachtigen, dit alles onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Cedric HONOREZ  Geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd : expeditie oprichtingsakte.

Coordonnées
SW-CONSULT

Adresse
MELDERTSESTEENWEG 72 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande