SYPA - BOUWADVIESBUREAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYPA - BOUWADVIESBUREAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.610.028

Publication

24/04/2014
ÿþMod Word 11.1

FigFeel ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grillle der rechtbank y. koophandelepONGEFIEN

1 0 -04- 2014

De griffierrGriffie

*14087838*

1111

be a Bi stÉ

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440.610.028

Benaming

(voluit) : SYPA

(verkort)

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap

Zetel: Gerkenbergstraat 45, 3960 Bree

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging (o.a. omvorming naar BVBA)

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opgiabbeek, op 31 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de coöperatieve vennootschap "SYPA" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3960 Bree, Gerkenbergstraat 45, RPR Tongeren ondememingsnummer 0440.610.028, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel) :

EERSTE BESLUIT

Nadat door de vergadering kennis werd genomen van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 11 maart 2014, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, waarin de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap verantwoord wordt, en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd is per 31 december 2013, wordt beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap integraal te schrappen en te vervangen door de hierna vernielde doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel:

" Bouwadviesbureau op gebied van veiligheid;

-Net uitvoeren keuringen en waarnemingen door middel van niet-destructieve metingen met IR-camera's video-opnames, blowerdoor apparatuur, drones en aile mogelijke andere meetapparatuur; de resultaten hiervan worden vastgelegd in rapporten en verslagen volgens de geldende en opgelegde normen, voorgeschreven richtlijnen, decreten en KB's.,

-Alle mogelijke advies- en/of dienstverlening aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid onder meer op het vlak van bedrijfsbeheer, bedrijfseconomie, organisatie en planning, arbeidsveiligheid, arbeidshygiëne bouwkunde, rationeel energieverbruik, brand, transport, logistiek, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten en marketing.

-Werkzaamheden van ingenieurs en aan verwante technische adviseurs, in het bijzonder de uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit en elektronica, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, uitwerken en realisatie van projecten op gebied van klimaatbeheersing, zuiveren en voorkomen van pollutie, akoestiek.

" Opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

-Testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enz, in verband met hun samenstelling, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen; in bijzonder het testen, meten, controleren en advies verstrekken m.b.t. het gebruik van CV-ketels en andere energieverbruikers.

Deze activiteiten zullen hoofdzakelijk uitgevoerd worden in en aan gebouwen ten behoeve van particuliere bouwers, opdrachtgevers, architecten, studieburelen, aannemers, bouwpromotoren en de overheid. De metingen worden uitgevoerd door gecertificeerd en opgeleid personeel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag aile beheers, commerciële, prcductieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen."

De algemene vergadering verzoekt deze aanpassing op te laten nemen in de nieuwe tekst der statuten, waarvan hierna sprake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT: Naamswijziging

De àlgemene vergadering beslist om de maatschappelijke benaming te wijzigen van "SYPA" in SYPA - Bouwadviesbureau.

De algemene vergadering verzoekt deze aanpassing op te laten nemen in de nieuwe tekst der statuten, waarvan hierna sprake.

DERDE BESLUIT Verhoging kapitaal

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van achttienduizend zevenhonderd zestig euro drieënvijftig cent (¬ 18.760,53) om het te brengen van duizend tweehonderd negenendertig euro zevenenveertig cent (¬ 1.239,47) naar twintig duizend euro nul cent (¬ 20.000,00) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig gerealiseerd werd.

De algemene vergadering verzoekt deze aanpassing op te laten nemen in de nieuwe tekst der statuten, waarvan hierna sprake.

VIERDE BESLUIT: Verlenging lopende maatschappelijk boekjaar en wijziging van de begindatum en van de einddatum van de volgende boekjaren.

AI Het lopende maatschappelijk boekjaar dat aanving op 01 oktober 2013 en dat afsluit op 30 september 2014 wordt verlengd met 3 maanden tot en met 31 december 2014, zodat het huidige maatschappelijk boekjaar loopt vanaf 01 oktober 2013 tot en met 31 december 2014.

BI De begindatum en de afsluitingsdatum van de volgende boekjaren worden gewijzigd, zodat het boekjaar voortaan ieder jaar zal aanvangen op 01 januari om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

VIJFDE BESLUIT : wijziging van de datum van de eerstvolgende jaarvergadering en de volgende jaarvergaderingen

AI Rekening gehouden met de hiervoor vernielde verlenging van het lopende maatschappelijk boekjaar zal de eerstvolgende jaarvergadering plaatsvinden op de eerste dinsdag van de maand juni 2015 om 19.00 uur,

BI De volgende jaarvergaderingen, die volgens de statuten thans ieder jaar worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur, zullen, rekening gehouden met de wijziging van de begindatum en van de afsfuitingsdatum van eik boekjaar, voortaan ieder jaar plaatsvinden op de eerste dinsdag van de maand juni om 19.00 uur,

ZESDE BESLUIT Verslag van de zaakvoerder

De Voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013 alsook het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 Wetboek van Vennootschappen, waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht.

De vennoten verklaren dat zij niet wensen dat dit verslag wordt voorgelezen. Zij verklaren dat zij dit verslag voldoende tijdig hebben ontvangen om dit op een zinvolle manier na te kijken en dat zij geen opmerkingen of vragen hebben betreffende dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. ZEVENDE BESLUIT: Verslag van de bedrijfsrevisor

De Voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, over de staat van activa en passive die werd gehecht aan het verslag van de zaakvoerder afgesloten op 31 december 2013.

De vennoten verklaren dat zij niet wensen dat dit verslag wordt voorgelezen. Zij verklaren dat zij dit verslag voldoende tijdig hebben ontvangen om dit op een zinvolle manier na te kijken en dat zij geen opmerkingen of vragen hebben betreffende dit verslag. Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. De heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken", met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, via BOEKHOUDING FISCALITEIT RIKI P1NXTEN BVBA te Hamont-Achel, in opdracht van de bestuurder van SYPA CV aangesteld, besluit zijn verslag als volgt:

"BESLU IT

Mijn. werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 31.12.2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

lk dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de handelsvorderingen, over de inbaarheid van de rekening - courant en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat van ¬ 29.885,99 is voldoende hoog voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Om het minimum kapitaal te bereiken voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden thans voldoende maatregelen vooropgesteld.

Gedaan te Bree, 28 maart 2014

Hubert VENCKEN Bedrijfsrevisor HUBERT VENCKEN BVBA"

ACHTSTE BESLUIT : Wijziging van de rechtsvorm.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge a De vergadering beslist eenparig de vennootschap vanaf heden om te zetten in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

De vennoten bekomen in ruil voor elk aandeel dat zij bezitten in de coöperatieve vennootschap één aandeel

in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

NEGENDE BESLUIT Vaststelling en goedkeuring van de statuten.

De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast te stellen. (bij uittreksel)

A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

* De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "SYPA - Bouwadviesbureau",

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3960 Bree, Gerkenbergstraat 45.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een besluit van de zaakvoerder of van de zaakvoerders

overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels,

uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland,

* De vennootschap heeft tot doel:

" Bouwadviesbureau op gebied van veiligheid;

-Flet uitvoeren keuringen en waarnemingen door middel van niet-destructieve metingen met IR-camera's, video-opnames, blowerdoor apparatuur, drones en aile mogelijke andere meetapparatuur; de resultaten hiervan worden vastgelegd in rapporten en verslagen volgens de geldende en opgelegde normen, voorgeschreven richtlijnen, decreten en KB's.

" Alle mogelijke advies- en/of dienstverlening aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid onder meer op het vlak van bedrijfsbeheer, bedrijfseconomie, organisatie en planning, arbeidsveiligheid, arbeidshygiëne, bouwkunde, rationeel energieverbruik, brand, transport, logistiek, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten en marketing,

" Werkzaamheden van ingenieurs en aan verwante technische adviseurs, in het bijzonder de uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit en elektronica, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, uitwerken en realisatie van projecten op gebied van klimaatbeheersing, zuiveren en voorkomen van pollutie, akoestiek,

" Opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden,

" Testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enz. in verband met hun samenstel-ling, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen; in bijzonder het testen, meten, controleren en advies verstrekken m.b.t. het gebruik van CV-ketels en andere energieverbruikers.

Deze activiteiten zullen hoofdzakelijk uitgevoerd worden in en aan gebouwen ten behoeve van particuliere bouwers, opdrachtgevers, architecten, studieburelen, aannemers, bouwpromotoren en de overheid. De metingen worden uitgevoerd door gecertificeerd en opgeleid personeel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België ais in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doei.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

* De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

* Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro nul cent (¬ 20.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door vijftig (50) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde,

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

* De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

* ledere zaakvoarder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen,

* De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bah ode aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op ieder tijdstip kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en' te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Op ieder tijdstip kan ook een buitengewone algemene verga-idering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de uitnodiging om aan de vergadering deel te nemen.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.,

* Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

TIENDE BESLUIT: Ontslag (statutaire) zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de (statutaire) zaakvoerder van de coöperatieve vennootschap, voornoemde mevrouw SYMONS Seraphina Maria, met ingang vanaf heden, 31 maart 2014. Over de kwijting over haar mandaat zef in de eerstvolgende jaarvergadering een afzonderlijk besluit genomen worden,

ELFDE BESLUIT : Benoeming zaakvoerder.

De vergadering beslist als niet statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te benoemen, voor een onbeperkte duur, met ingang vanaf heden, 31 maart 2014: de heer PAESEN Herman Jozef Helena, geboren te Neerpelt op 21 februari 1954, wonende te 3960 Bree, Geri<enbergstraat 45, echtgenoot van voornoemde mevrouw SYMONS Seraphina Maria, die hier aanwezig is en dit mandaat aanvaardt.

Dit mandaat is onbezoldigd zolang de algemene vergadering geen andersluidende beslissing neemt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

* uitgifte akte;

* de gecoördineerde statuten;

* een staat van actief en passief per 31.12.2013;

* de verslagen van de zaakvoerder;

* het verslag van de bedrijfsrevisor.

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 21.08.2015 15442-0445-013
24/05/1996 : TG67974
01/01/1992 : TG67974
08/06/1990 : TG67974

Coordonnées
SYPA - BOUWADVIESBUREAU

Adresse
GERKENBERGSTRAAT 45 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande