T & L

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T & L
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.874.663

Publication

08/05/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 5 -01t- 2012

De Hoofdgriffier,Griffie

*iaoass~~"

Ondernemingsnr : 0875874663

Benaming

(voluit) : JANSSENSWILLEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal Noord 1106

Onderwerp akte ; NAAMSWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING - KAPITAALSVERHOGING --

DOELUITBREIDING  STATUTENWIJZIGING - BENOEMING

" Uit een akte verleden voor notaris Myriam Fransman-Daelemans te Bree op 2 april 2012, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten eenparig de volgende beslissingen heeft ' genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "T&L", zodat'' artikel 1 voortaan zal luiden ais hierna bepaald in het vijfde besluit.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal Noord 1106 naar 3960 Bree, Kleine Schoolstraat 4.

DERDE BESLUIT.

a) Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag van de zaakvoerder, alsook van de lezing van het verslag opgemaakt door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Hubert' Vencken", bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3960 Bree, Bruglaan 31, betreffende de beschrijving van de ingebrachte goederen en de toegepaste waarderingsmethoden, opgemaakt overeenkomstig het artikel 313 van, het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging door inbreng in natura in' onderhavige vennootschap. ledere aanwezige erkent kennis te hebben genomen van deze verslagen,

VERSLAGEN VAN DE ZAAKVOERDER EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR

1- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Hubert Vencken", bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, aangesteld door de zaakvoerders, heeft het verslag opgesteld, zoals voorgeschreven in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in JANSSENSWILLEN BVBA, bestaande uit een deel van een rekening-courant ten bedrage van ¬ 55.000,00 is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

. 1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. beantwoordt;

3. dat de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale; omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 55.000,00 die, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen,' zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aan de heer Jean CEYSSENS bestaat uit 275 volgestorte aandelen van JANSSENSWILLEN BVBA;

5. er voor de tegenprestatie gesteund is op de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Gezien het

uitdrukkelijk akkoord van alle bij de inbreng betrokken partijen, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van,

de verrichting.

Gedaan te Bree, 30 maart 2012. (getekend) Hubert Vencken, Bedrijfsrevisor, BVBA Hubert Vencken."

2- De zaakvoerder heeft het bijzonder verslag opgesteld, voorgeschreven door het derde lid van voormeld.

artikel. _ _ - .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge " .4 Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

b) Beslissing tot kapitaalsverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000,00) te verhogen, om het van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) op VIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 95.000,00) te brengen. De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden als volgt:

- deels, door inbreng van een deel van een vordering in rekening-courant ten belope van VIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 55.000,00), door de echtgenoten CEYSSENS-BREBELS, voornoemd; EN - deels door inbreng in geld, ten belope van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00).

Gezegde kapitaalsverhoging zal gepaard gaan niet creatie van driehonderd vijfenzeventig (375) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Als vergoeding voor gezegde inbreng in natura, (de inbreng van een deel van de vordering in rekening-courant) worden aan de echtgenoten CEYSSENS-BREBELS, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, tweehonderd vijfenzeventig (275) nieuwe aandelen toegekend. Zij worden volledig volstort door de inbreng in natura.

De tweehonderd vijfenzeventig (275) aandelen die aldus aan de echtgenoten CEYSSENS-BREBELS worden toegekend, zullen op naam komen van de heer Ceyssens Jean, alleen.

Op de honderd (100) nieuwe aandelen in tegenprestatie van gezegde inbrehg in geld, zal worden ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel. leder nieuw aandeel zal volledig worden volgestort.

c} Verklaring inzake de (gewijzigde) waarde van de aandelen

De heer Ceyssens Jean verklaart namens diens huwgemeenschap, op de hoogte te zijn van en zich akkoord te verklaren met het feit dat de uitgifte van de nieuwe aandelen, daar deze geschiedt op basis van de fractiewaarde van tweehonderd euro (E 200,00) per aandeel en niet op basis van de reële waarde, zowel voor wat de inbreng in natura als voor wat de inbreng in geld betreft, waardeverschillen kan veroorzaken met betrekking tot de bestaande aandelen.

De heer Ceyssens Jean, voornoemd, verklaart namens diens huwgemeenschap afstand te doen van iedere vordering of aanspraak terzake. Er wordt immers geen nadeel ondervonden van deze waardeverschillen, daar de vermogenswaarde van de nieuwe aandelen hen in dezelfde verhouding zal toebehoren als de vermogenswaarde van de reeds bestaande aandelen.

d) Inschrijving op de kapitaalverhoging in geld

Vervolgens heeft de heer Ceyssens Jean, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en heeft hij verklaard voor rekening van diens huwgemeenschap in te schrijven op de honderd (100) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden. Hij verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00), dewelke hij volledig volstort;

Hoger omschreven inbreng werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap, met nummer 363-1029567-49 bij de naamloze vennootschap ING BANK, met zetel te 1000 Brussel, Marnixlaan 24, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde financiële instelling op datum van 30 maart 2012.

De honderd (100) aandelen die aldus aan de echtgenoten CEYSSENS-BREBELS worden toegekend, zullen op naam komen van de heer Ceyssens Jean, alleen,

e) Vaststelling dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is

De vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is, zodat het kapitaal gebracht is op VIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO (E 95.000,00) vertegenwoordigd door vierhonderd vijfenzeventig (475) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vierhonderd vijfenzeventigste (475ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT.

a) Verslag van de zaakvoerder

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2012.

b) Wijziging van het doel

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging bij het reeds bestaande

doel, opgenomen in artikel 4 der statuten, van de activiteiten vermeld in de agenda, na het elfde en laatste

streepje en váôr de algemene bepalingen beginnend met de woorden "Dit alles in de meest uitgebreide

betekenis van het woord", welke algemene bepalingen eveneens van toepassing zullen zijn op bedoelde

uitbreiding van het doel, zoals hierna bepaald in het vijfde besluit,

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen beslissingen als

volgt:

- artikel 1 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke

benaming luidt: "T&L"."

- het eerste lid van artikel 2 van de statuten zal voortaan luiden ais volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3960 Bree, Kleine Schoolstraat 4."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- artikel 4 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Handel in auto's (nac-code 5010), verhuur en verhandeling van autovoertuigen, zowel nieuw als

tweedehands;

- Onderhoud en reparatie van auto's (nac-code 5020);

- Handel in onderdelen en toebehoren van auto's (nac-code 5030);

- Handel in en onderhoud en reparatie van motorrijwielen en onderdelen en toebehoren van motorrijwielen (nac-code 5040);

- Handel in brandstoffen en smeermiddelen.

- De vennootschap mag aile fabrieksmerken, patenten of vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan;

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, tevens de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen;

- Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke vennootschappen.

- Onderneming voor het beheer voor eigen rekening van beleggingen en vermogens;

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie;

Tussenhandelaar, de makelaardij en/of handel in onroerende goederen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing. Dit laatste evenwel enkel indien en voor zover de zaakvoerder(s) die persoonlijk de activiteit van vastgoedmakelaar uitoefent (uitoefenen) of die de daadwerkelijke leiding waarneemt (waarnemen) van de diensten waar dit beroep wordt uitgeoefend, of, bij ontstentenis van dergelijke zaakvoerder(s), op de zaakvoerder(s) die daartoe wordt (worden) aangewezen, is (zijn) ingeschreven op het tableau van de beoefenaars van het beroep of op de lijst van de stagiairs die door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars bijgehouden wordt of, indien hij in het buitenland gevestigd is, toestemming heeft verkregen om het beroep occasioneel uit te oefenen;

- De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van aile ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

- Het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vorm ook, en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzcndering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer;

- Het voeren van administraties van derden;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- De organisatie en uitvoering van artistieke, culturele en amusementsactiviteiten en producten in de meest

ruime zin;

- Het opluisteren van evenementen, festivals, feesten en andere met muziek en/of dans;

- Onderneming van audiovisuele producties;

- Het optreden als zanger, artiest, presentator, DJ;

- Verhuur van beeltenis en/of imago voor reclamecampagnes;

- Aankoop en verhuur van alle geluids- en verlichtingsinstallaties;

- Het verlenen van administratieve ondersteuning bij voormelde activiteiten;

- Organisatie, begeleiding en/of omkadering van alle gemotoriseerde activiteiten en evenementen, waaronder onder meer karting;

I. .

d

- Activiteiten van horeca;

- Activiteiten van reclameproducties en  diensten;

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige

handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te

breiden.

Zij kan ook participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen

bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken."

- artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

VIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO (E 95.000,00) en is vertegenwoordigd door vierhonderd vijfenzeventig

(475) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder éénlvierhonderd vijfenzeventigste (475ste)

deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT.

De vergadering geeft ondergetekende notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd

werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van

Koophandel.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist ais bijkomende niet-statutaire zaakvoerder te benoemen:

- de heer VAN DE KIMMENADE Tom, geboren te Bree op 4 januari 1985, rijksregister nummer 850104 209-

08, wonende te 3980 Bree, Kleine Schoolstraat 4.

De heer VAN DE KIMMENADE Tom verklaart deze benoeming te aanvaarden,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering der aandeelhouders achteraf

hierover anders zcu beslissen.

De benoeming van de heer CEYSSENS Jean, voornoemd, als eerste zaakvoerder blijft ongewijzigd.

STEMMING:

1/ De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een

beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om drie uur (15.00u).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Myriam Fransman-Daelemans

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, staat van activa en passiva en gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vôbr-t'

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : JANSSENSWILLEN

Rechtsvorm - BVBA

Zetel : Astridlaan 207, 3900 Overeelt

Ondernemingsnr : 0875.874.663

Voorwerp akte : Benoeming I ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering d.d. 25.03.2011.

"1.Ontslag van een zaakvoerder:

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag met ingang van heden van mevrouw Nathalie TUPITTI, wonende te Overpelt, Astridlaan 207.

2.Benoeming van een zaakvoerder:

De vergadering stelt vast als zaakvoerder te benoemen vanaf heden voor onbepaalde duur, de heer Jean CEYSSENS, wonende te Bree, Siemenstraat 29."

Bij besluit van de Algemene vergadering werd eveneens beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Bree, Industrieterrein Kanaal Noord 1106.

III h hINlVlllnll III VI

*11182704*

RECHTBANK VA1tK00?HANDEL

22 20U

HASSELT

Griffie

Jean CEYSSENS

zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 30.08.2011 11529-0451-011
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 29.09.2010 10561-0160-014
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 28.07.2009 09485-0345-014
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 22.07.2008 08429-0089-014
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.05.2007, NGL 23.07.2007 07467-0157-014
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 30.08.2016 16515-0223-010

Coordonnées
T & L

Adresse
KLEINE SCHOOLSTRAAT 4 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande