'T MIRAKEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 'T MIRAKEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.690.351

Publication

23/09/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/03/2012
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12301805*

Neergelegd

26-03-2012

Griffie

0844690351

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): 't Mirakel

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad, Dokter Vanweddingenlaan 11 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend aerde te Zonhoven op 20 maart 2012, dat

een vennootschap met volgende kenmerken werd opgericht :

OPRICHTERS.

1) De Heer GEBRUERS Elvis Ludo Irene, wonende te Herk-de-Stad, Dokter Vanweddingenlaan 11 bus 6.

2) Mevrouw CORTHOUTS Tamara, wonende te Herk-de-Stad, Dokter Vanweddingenlaan 11 bus

6.

VORM EN NAAM.

De vennootschap is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

naam  't Mirakel .

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

ZETEL.

De maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te Herk-de-Stad, Dokter Vanweddingenlaan 11 bus

6. Hij zal bij beslissing van de zaakvoerder(s) kunnen overgebracht worden naar elke andere plaats in

het Nederlandstalig landsgedeelte en in Brussel.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

Uitbaten van een cafetaria, brasserie, koffiehuis;

Uitbaten van een visvijver;

Verkopen van vismaterialen en toebehoren;

Organiseren van feesten, vergaderingen, bijeenkomsten;

Plaatsen van automatische ontspanningstoestellen;

Aanleg en onderhoud van tuinen;

Buizenfitter;

Schoorsteenvegen;

Onderhoud centrale verwarming,

Storten en polieren van betonvloeren;

Chapewerken;

Voegwerk;

Elastische voegen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en

onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in

het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn

grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie,

opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen. Het is voor 6.200 euro volstort door inbreng in geld, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door ING België.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien de zaakvoerder statutair werd benoemd, kan hij niet worden ontslagen dan met het eenparig goedvinden van alle vennoten. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling is echter niet tegenstelbaar aan derden.

De enige zaakvoerder, vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij gezamenlijk de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. TOEZICHT.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De commissaris voert de titel van commissaris-revisor.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de eerste maandag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen statutenwijziging inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige statutenwijziging te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen uiterlijk vijf dagen voor de vergaderdatum kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een aangetekende brief, te richten naar de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) zijn van deze formaliteiten vrijgesteld.

De gewone en bijzondere algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen zaakvoerders en commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst. De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren hetzij aan een oprichter, hetzij aan een zaakvoerder, hetzij aan een vennoot.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten. De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen een algemene vergadering samenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering samenroepen op de dag, bepaald in de statuten.

De bijeenroeping van elke algemene vergadering gebeurt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering samen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, behalve wanneer alle vennoten aanwezig zijn en het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang die aanwijzing niet is gebeurd, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De gewone en bijzondere algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts geldig beslissen en beraadslagen, behoudens andersluidende bepaling in het Wetboek van Vennootschappen, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging aan de statuten dient te worden goedgekeurd, behoudens andersluidende bepaling in het Wetboek van Vennootschappen, door drie/vierden van de aanwezige aandelen.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

BOEKJAAR.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het college van zaakvoerders (of de zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Het college van zaakvoerders (of de zaakvoerder) stelt bovendien een jaarverslag op waarin het bestuur wordt verantwoord, indien de wet dit voorschrijft.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa, zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet bevatten :

- het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en de uitbreiding;

- behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd was met de voorschriften of indien zij daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van de winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van het aandelenbezit en de gedane stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten de winst of een deel ervan te reserveren. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van een expeditie en uittreksel van onderhavige akte komen de verschijners bovendien overeen hetgeen volgt :

A. BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd :

De heer Gebruers Elvis, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De bezoldiging van de zaakvoerder wordt bepaald of achteraf bevestigd door de algemene

vergadering.

B. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Het eerste boekjaar vangt aan op 20 maart 2012 en eindigt op eenendertig december tweeduizend

dertien.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Bovend aerde te Zonhoven

Tegelijk hiermee neergelegd : * Uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
'T MIRAKEL

Adresse
DOKTER VANWEDDINGENLAAN 11, BUS 6 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande