'T ROOD KASTEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 'T ROOD KASTEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.096.178

Publication

19/06/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/10/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/02/2011
ÿþm

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0833.096.178

't Rood Kasteel

Neergeleg ler gri

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

24 -01- 2011

De Ftoofdgriffiereriffiie

111111111111111111111

*11019654*

Voi

behoi

aan

Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelstraat 16 - 3723 Guigoven (Kortessem)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op twaalf januari tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat:

'De Heer VAN DER ZANDEN Kimbald John, geboren te Eindhoven

(Nederland) op achtentwintig maart duizend

:negenhonderdvijfenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 3700 Tongeren, Kloosterstraat 1/00b3, België, 'echtgenoot van mevrouw Lonneke Sepers.

'Nagemelde vennootschap opgericht heeft:

!Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

;Zij verkrijgt de naam 't Rood Kasteel.

:Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3723 Kortessem,

Kasteelstraat 16.

Maatschappelijk doel

!De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

:Het presteren van diensten verband houdend met de horeca, catering, :traiteur, uitbating van café, brasserie, restaurant, feestruimten,' :het organiseren van feesten en congressen.

Het optreden als zaakvoerder, bestuur of vereffenaar in andere: ;vennootschappen of nog op te richten vennootschappen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle !handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of :welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit :doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele

vergemakkelijken.

'Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële: :tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle: :vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, ;gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard: 'kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of:

:een bron van afzetten te vormen.;

Opde laatste blz. van Luik B vermelde.._......... ....__.._ ....................._... _.........._......_.._......_........ _...................._........_..._..................__..............__.. n : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizendzeshonderd (18.600,00 ¬ ) euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijke kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizendvierhonderd (12.400,00 ¬ ) euro door storting in speciën op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, te 1080 Brussel, vertegenwoordigd door haar kantoor Kortessem, te 3720 Kortessem, Dorpsstraat 9.

De comparant overhandigt aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato twaalf januari tweeduizend en elf teneinde het in haar dossier te bewaren.

Nog te volstorten: zesduizendtweehonderd (6.200,00 ¬ ) euro.

Bestuur - vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op vijftien juni om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt

op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst - reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij

elk aandeel recht geeft op eengelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de

vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

!en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, naherstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door`: 'bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend.. volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding, :zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle: vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten: en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde; wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie ;van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig, december tweeduizend en elf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend en twaalf

Benoeming van zaakvoerder(s)

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De Heer van der Zanden Kimbald, voornoemd, die aanvaardt.

Zijn mandaat kan bezoldigd worden.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen: commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in; oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien,; en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend en elf door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap; in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte; vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking: zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de: vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de'.

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte

(get.) Notaris Vanhelmont





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
'T ROOD KASTEEL

Adresse
KASTEELSTRAAT 16 3723 GUIGOVEN

Code postal : 3723
Localité : Guigoven
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande