T2K INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T2K INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.021.108

Publication

09/12/2014
ÿþti

1dod Word 11.1

fsl ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ImIu~n~uiu~h~i~~~un8

*14219 3

RECHTSANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

28 NOV, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.021.108

Benaming

(voluit) : T2K Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v.e. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3945 Ham, Beekstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder - zetelverplaatsing

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 26/11/2014:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder ter zitting aangeboden met ingang van heden door: de heer Tom Stevens, wonende te 2490 Balen, Europalaan 12.

De vergadering dankt de ontslagnemende zaakvoerder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Aan de heer Tom Stevens wordt bij deze kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering besluit vervolgens voor een periode ingaand op heden te benoemen tot nieuwe zaakvoerder: mevrouw Monique Timmermans, wonende te 3945 Ham, Beekstraat 5.

De aldus benoemde zaakvoerder, heeft verklaard haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

Mevrouw Monique Timmermans zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

UITTREKSEL UIT HET BESLUIT VAN DE ZAAKVOERDER DD 26/11/2014:

De zaakvoerder besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3945 Ham, Beekstraat 5 naar 3945 Ham, Dorpsstraat 51E en dit met ingang van heden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Mevrouw Monique Timmermans

Zaakvoerder

Annexes du-Moniteur belge

BijlagPr l7fj hét-$elgielï-StuTsliluit --09YY2>2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 29.07.2013 13359-0524-012
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 19.07.2012 12308-0151-013
11/07/2011
ÿþ MOG 2. f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.11,11. AIVIII I ll 1 VI IIIII

b

s"

II



Ondememingsnr : 0881.021.108

Benaming

(voluit) : T2K Invest

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 5 te 3945 Ham

Onderwerp akte : statutenwijziging

Tekst:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Michel Vroninks te Ham op tweeëntwintig juni twee duizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "T2K Invest", met: maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Beekstraat 5, ondernemingsnummer 0881.021.108 RPR Hasselt,: volgende beslissingen genomen heeft:

a) A) kennisname en goedkeuring van:

- het verslag opgesteld door bedrijfsrevisor Geert Duchateau & C° BVBA, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Geert Duchateau, bedrijfsrevisor-zaakvoerder, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Anne Frankplein 13, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Ondergetekende, Geert Duchateau, bedrijfsrevisor-zaakvoerder van BVBA "Geert Duchateau & C°" bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te B-3500 Hasselt, Anne Frankplein 13, benoemd krachtens aanstellingsbrief van de zaakvoerder de dato achtentwintig februari twee duizend en elf, verklaart op basis van: zijn controles met betrekking tot de inbrengen in natura verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van; de BVBA "T2K INVEST" dat:

1) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk isi voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

3) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord zijn en dat de inbrengwaarden waartoe deze methoden van waardering leiden, zonder: voorbehoud, tenminste gelijk zijn aan het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven: aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit twee duizend (2.000) aandelen van de BVBA "T2K' INVEST".

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende; de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus gedaan in ons kabinet te Hasselt op zeventien juni twee duizend en elf.

Voor BVBA "Geert Duchateau & C°", Geert Duchateau, bedrijfsrevisor-zaakvoerder IBR A-1547 B-254,: getekend."

- het verslag van de zaakvoerder naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in natura;

B) verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van tweehonderd duizend euro (¬ 200. 000,00) door inbreng van een gedeelte van een schuldvordering in rekening-courant vanwege de Heer Jean Stevens om het kapitaal te bregen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) op tweehonderd: achttien duizend zeshonderd euro (¬ 218 600,00) door uitgifte van twee duizend nieuwe aandelen zonder: vermelding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen in het resultaat delen vanaf de datum der ondertekening der notariële akte.: Inschrijving op deze twee duizend nieuwe aandelen door de Heer Jean Stevens, wonende te 3945 Ham, Beekstraat 5.

C) vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is. Dientengevolge bedraagt het maatschappelijk' kapitaal thans tweehonderd achttien duizend zeshonderd euro en wordt het vertegenwoordigd door twee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vbor

aan het Belgisch Staatsblad

duizend honder zesentachtig d

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Artikel éne, -StatUten Wnr'di~ aangepast aan deze beslissing en luidt voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaa bedraagt TWEEHONDERD ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 218 600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door twee duizend honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat ieder aandeel een gelijke fractie vertegenwoordigt van het kapihuui^

b) aanpassing van artikel 24 der statuten inzake de aanduiding en bevoegdheden der vereffenaars, daar het

; mandaat van de vereffenaar dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel, zodat dit artikel 24

!

voortaan luidt als volgt:

"Artikel 24: Aanduiding en bevoegdheden der vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschapook,

om welke reden geschiedt de vereffening door de zorgen

von de zaakvoerder (s) in funo8e, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars :henoont.metgn*mnnmomnÓerhoidvondootnmmnn~ De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de! bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen r ihun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van 'derden. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De vereffenaars vormen een college. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de Vennootschap haar zetel heeft. Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. ln voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng."

c) machtiging aan de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en machtiging aan dei instrumenterende notaris om de statuten te coördineren en de nieuwe gecoördineerde tekst neer te leggen ter griffie. " Aile beslissingen werden met éenparigheid van stemmen genomen.

Voor ontiedend uittreksel

Notaris Michel Vroninks te Ham

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een eensluidend afschrift van het proces-ver aal de dato 22 juni 2011 en de onderhandse volmacht dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie; het verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor naar aanleiding van de kapitaalverhoging; en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumerflerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 29.06.2011 11224-0561-013
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.06.2010, NGL 27.08.2010 10470-0400-013
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 27.08.2009 09683-0102-013
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 21.08.2008 08601-0295-013
20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 15.03.2017 17063-0569-011

Coordonnées
T2K INVEST

Adresse
DORPSSTRAAT 51E 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande