TANDARTSENPRAKTIJK MARIS JOHAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSENPRAKTIJK MARIS JOHAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.213.492

Publication

04/02/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

190 83*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

2 4 -U1- 2Ulli

H/16gner

Ondernemingsnr : 0464.213.492

Benaming (voluit) : Tandartsenpraktijk Johan Maris (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Crutzenstraat 90 - 3511 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op elf december tweeduizend

dertien, dragende volgende melding van registratie: "geregistreerd vier bladen zonder verzendingen

te Hasselt I op 18 december 2013, boek 801 blad 64 vak 13: ontvangen: vijftig (50,00 6) euro; de

e.a. inspecteur (get.) : de ontvanger: K Blondeer, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering

met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissen

Vooraf_aande verklarin.

De comparanten verklaren:

1. dat op datum van 03 december 2013 in toepassing van artikel 537, 1° lid WIB 92 door de gewone algemene vergadering werd besloten tot uitkering van een tussentijds dividend van honderdachtenveertigduizend driehonderdvijfenzestig euro dertien cent (148.365,13 E) aan de vennoot, de Heer MARIS Johan Henri Theo, wonende te 3511 Hasselt, Crutzenstraat 90 aan wie aldus voormeld bedrag bij wijze van bruto dividend werd uitgekeerd, met betaalbaarstelling van het dividend op 03 december 2013.

2. dat de vennoot op 03 december 2013 individueel principieel heeft toegezegd bij wijze van, intentieverklaring om het netto dividend van honderddrieëndertigduizend vijfhonderdachtentwintig euro tweeënzestig cent (133.528,62 E) integraal aan te wenden voor de intekening op de nagemelde kapitaalverhoging door inbreng in geld, in toepassing van artikel 537 WIB 92 zoals ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, conform het eerste agendapunt.

3. Dat dit uitgekeerde dividend overeenkomt met de vermindering van de belaste reserves zoals ze blijken uit de jaarrekening per 31 december 2011, goedgekeurd door de algemene vergadering van 25 mei 2012,

4. dat hij de aangifte en de tijdige betaling van de verlaagde roerende voorheffing van tien (10%)

procent binnen vijftien dagen na het besluit tot dividenduitkering zal realiseren.

Kapitaalverhoging

In toepassing van artikel 537 WIB 92 zoals ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013,

besluit de algemene vergadering tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

honderddrieëndertigduizend vijfhonderdachtentwintig euro tweeënzestig cent (133.528,62) om het te brengen van twintigduizend '(20.000,00 E) euro op honderddrieënvijftigduizend vijfhonderdachtentwintig euro tweeënzestig cent (153.528,62 E) door inbreng in geld met behoud van het aandelenaantal doch door middel van verhoging van de fractiewaarde van de aandelen. Inschrijving en volstorting

De Heer Maris Johan, voormelde vennoot van de vennootschap verklaart in te schrijven op een totaal bedrag van honderddrieëndertigduizend vijfhonderdachtentwintig euro tweeënzestig cent (133.52S,62) met behoud van het aandelenaantal en door middel van verhoging van de fractie warde van de aandelen.

De inschrijver verklaart dat de geheelheid der aandelen aldus geplaatst, volledig volgestort is door storting in speciën uitgevoerd op rekening nummer geopend bij Argenta Spaarbank NV op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Tandartsenpraktijk Johan Maris, derwijze dat deze laatste vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over een som van honderddrieëndertigduizend vijfhonderdachtentwintig euro tweeënzestig cent (133.528,62) zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest de dato 09 december 2013 dat aan de notaris overhandigd werd en in diens dossier bewaard blijft.

Tweede beslissing

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en volledig volgestort door storting in geld en dat de kapitaalverhoging gerealiseerd is zodat het kapitaal van de vennootschap honderddrieënvijftigduizend vijfhonderdachtentwintig euro tweeënzestig cent (153.528,62 E) bedraagt.

Nog te volstorten: nul (0,00 ¬ ) euro.

Derde beslissing

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan voorgaande beslissingen zodat artikel 5, eerste zin van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderddrieënvijftigduizend vijfhonderdachtentwintig euro tweeënzestig cent (153.528,62 E) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderdtachtig (280) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. "

Vierde beslissing

De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen om de genomen besluiten uit te voeren.

Viifde beslissing

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris de statuten aan te passen aan de diverse wetswijzigingen en ze te coördineren.

Artikel 22, eerste drie zinnen van de statuten worden gewijzigd als volgt:

`Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de aandeelhouders één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

4,

Voor- 'Lulk B - Varvnln

behouden De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars. De vereffenaars vormen een college,

aan het De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd

Belgisch De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Staatsblad De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. " VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, gecoeirclineerde statuten.

(get.) Notaris Vanhelmont.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.06.2012 12237-0432-011
22/12/2011
ÿþ" " Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

FiECNTBA

2 a12- 21Te

HASSELT

riffie

IIA

si









+11192255'

Ondernemingsnr : 0464.213.492

Benaming

(voluit): Tandartsenpraktijk Johan Maris

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Crutzenstraat 90 - 3511 Kuringen (Hasselt)

Voorwerp akte : Inkoop eigen aandelen -- vernietiging aandelen

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op twee december

tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt hetgeen volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Is verschenen:

De heer Maris Johan Henri Theo, geboren te Hasselt op acht maart negentienhonderd zestig, wonende te 3511 Hasselt, Crutzenstraat 90, statutaire zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tandartsenpraktijk Johan Maris, met maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Crutzenstraat 90; Ondernemingsnummer; 0464.213.492 RPR Hasselt.

Uiteenzetting door de zaakvoerder

De zaakvoerder verstrekt volgende toelichtingen:

Dat uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato zevenentwintig december; tweeduizend en tien blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd besloten tot inkoop van zeventig (70) aandelen of twintig (20%) procent van het kapitaal, waarvan de totale waarde van de ingekochte aandelen zevenendertigduizend zeshonderdzevenentachtig euro zeventig cent (37.687,70 ¬ ) bedraagt, in totaal af te boeken van de onbeschikbare reserves op basis van het eigen vermogen van de vennootschap per éénendertig december tweeduizend en negen, rekening houdend met een kapitaalverlaging van achttienduizendvijfhonderdvijftig (18.550,00 ¬ ) euro de dato zeventien december tweeduizend en tien, met vernietiging van de ingekochte aandelen;

Machtiging aan de zaakvoerder tot materialisering van de verkrijging, de vernietiging van de ingekochte aandelen en coördinatie van de statuten.

Dat de zaakvoerder overging tot inkoop van zeventig (70) aandelen op naam van de heer Maris Johan, aan de voorwaarden van en ingevolge de bevoegdheid hem hiertoe verleend bij het besluit. van de hogervermelde bijzondere algemene vergadering de dato zevenentwintig december tweeduizend en tien.

VERNIETIGING DER AANDELEN  UITVOERING VAN DE STATUTENWIJZIGING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lui iB - Vanrnln



1

De zaakvoerder stelt vast dat de aankoop werd verwezenlijkt dat de aandelen op heden ----- e recien vernietigd, en dat diensvolgens artikel 5 van de statuten wordt gewijzigd door overeenkomstige vermindering van het aantal aandelen.

artikel 5 van de statuten luidt bijgevolg als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend (20.000, 00 E) euro en wordt vertegenwoordigd door tweehonderdtachtig (280) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. "

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bij lagen tot

het Belgisch Staatsblad

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, gecoördineerde statuten.

(get.) Notaris Vanhelmont

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 06.07.2011 11270-0392-011
10/01/2011
ÿþ" r- Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 -12- 2010

GriffeASSELT

J IHJI JII 1JJ 1111111111 I1JI 1111 I1J III JIl

*11006997*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0464.213.492

Benaming

(voluit): TANDARTSENPRAKTIJK JOHAN MARIS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Crulzenstraat 90 - 3511 Kuringen (Hasselt)

Voorwerp akte : Kapitaalverhoging - Kapitaalvermindering - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont te Hasselt op zeventien december tweeduizend en tien, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met;, eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twintigduizend (20.000,00 ¬ ) euro om het te brengen van achttienduizendvijfhonderdvijftig (18.550,00 ¬ ) euro op, achtendertigduizend vijfhonderdvijftig (38.550,00 ¬ ) euro door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van twintigduizend (20.000,00 E) euro, dat zal worden afgenomen van de beschikbare; reserves van de vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

Tweede beslissing

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met; achttienduizendvijfhonderdvijftig (18.550,00 ¬ ) euro om het te brengen van achtendertigduizend; vijfhonderdvijftig (38.550,00 ¬ ) euro op twintigduizend (20.000,00 ¬ ) euro zonder vernietiging; van aandelen, doch door een evenredige vermindering van de fractiewaarde der aandelen en door:. terugbetaling van het werkelijk gestorte kapitaal aan de aandeelhouder.

Overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen kan deze terugbetaling slechts; geschieden twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en mits nakoming van de voorwaarden voorzien door dit; artikel.

Derde beslissing

De vergadering beslist, rekening houdend met de hierboven genomen beslissingen artikel 5 der':

statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 5 - Kapitaal - aandelen"

"Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend (20.000,00 ¬ ) euro en wordt vertegenwoordigd door

driehonderdvijftig (350) aandelen zonder nominale waarde."

"De aandelen mogen niet worden vertegenwoordigd door verhandelbare effecten op naam, aan

toonder of andere."

"Het bezit der aandelen blijkt uit de inschrijving in het register van aandelen dat berust op de

maatschappelijke zetel."

Dit register bevat:

1. De aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen.

2. De vermelding van de gedane stortingen.

3. De overdracht en afstand der aandelen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor--Sehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervnln

Vierde beslissing

De vergadering beslist de laatste paragraaf van artikel 1 der statuten te schrappen.

Vijfde beslissing

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, gecoördineerde statuten

(get.) Notaris Vanhelmont

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2010 : HAT000615
06/07/2009 : HAT000615
02/07/2008 : HAT000615
04/07/2007 : HAT000615
11/07/2006 : HAT000615
13/07/2005 : HAT000615
30/06/2004 : HAT000615
20/02/2004 : HAT000615
24/08/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 19.08.2015 15441-0083-011
14/07/2003 : HAT000615
04/10/2002 : HAT000615
07/10/1998 : HAT615

Coordonnées
TANDARTSENPRAKTIJK MARIS JOHAN

Adresse
CRUTZENSTRAAT 90 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande