TANDARTSPRAKTIJK SLAETS JOHAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK SLAETS JOHAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.340.766

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 11.08.2014 14415-0580-014
20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 17.08.2013 13427-0255-013
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12552-0216-012
03/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11300014*

Neergelegd

30-12-2010

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Tandartspraktijk Slaets Johan

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3770 Riemst, Millerdries 27

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op achtentwintig december tweeduizend en tien, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

De heer SLAETS Johannes Francis Maria, tandarts, geboren te Koningshooikt op éénendertig juli negentienhonderd zevenenvijftig, en zijn echtgenote, mevrouw PETERS Marie-Claire Lambert Hubertine, geboren te Tongeren op achtentwintig juni negentienhonderd achtenvijftig, samen wonende te 3770 Riemst, Millerdries 27.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  TANDARTSPRAKTIJK SLAETS JOHAN .

3. ZETEL: 3770 Riemst (Millen), Millerdries 27.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de tandheelkunde en alle deelgebieden ervan, in de meest uitgebreide zin, in naam en voor rekening van de vennootschap, door de tandarts-vennoten, onder hun persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid en overeenkomstig de plichtenleer terzake.

- de verkoop en plaatsing van tandprothesen, het verrichten van tandheelkundig of medisch secretariaat en dit alles in de meest ruime zin van het woord, waaronder ook begrepen zijn het management van tandartspraktijken onder welke vorm ook en het geven van cursussen en lezingen.

- tandtechnisch laboratorium.

- de participatie in andere tandartspraktijken of tandtechnische laboratoria onder de vorm van beheer en/of deelneming.

- fungeren als studie-,informatie-,organisatie- en raadgevend kantoor inzake tandheelkundige orthodentie.

- aankoop, huren en/of leasen, en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties, inclusief gebouwen voor deze activiteiten.

- de aan- en verkoop van producten en materialen en de verwerking ervan,die rechtsreeks of onrechtsreeks verband houden met deze activiteiten.

- de mogelijkheid scheppen om de tandartsvenoten en ook de andere vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun disciplines bij te blijven.

- het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader : het aankopen, verkopen, bouwen, verkrijgen, behouden, beheren en exploiteren, investeren, huren en verhuren, ruilen of vervreemden, zowel in België als in het buitenland van onroerende goederen.

- de vennootschap mag op welke wijze dan ook betrokken zijn in zaken,ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde of soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben, die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen.

- de vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële,roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

- de vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten,zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- de vennootschap zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen,met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng,fusie,opslorping,splising of welke wijze ook.

0832340766

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

- zij kan zich ten gunste van aanverwante vennootschappen borg stellen, voorschotten toestaan, kredieten

verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

- zij mag het management van andere vennootschappen bepalen in de meest ruime zin van het woord.

- zij kan ook de opdrachten van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij

het best geschikt acht.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend.

Het doel van de vennootschap kan te allen tijde uitgebreid worden, en dit volgens de wettelijke

voorschriften.

5. DUUR : onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  VOLLEDIGE VOLSTORTING : HONDERD VIJF DUIZEND EURO (¬ 105.000,00), vertegenwoordigd door honderd vijf (105) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volledig volstort deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld.

De besluiten van het verslag van de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, de dato tien december tweeduizend en tien luiden als volgt:

 Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng met gemengde vergoeding, van de voornaamste bestanddelen uit de beroepswerkzaamheid van de Heer en Mevrouw Johan SLAETS - Marie-Claire PETERS , die geschiedt aan de hand van de situatie per 1 november 2010, verklaar ik zonder voorbehoud dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De oprichters en de toekomstige zaakvoerder zijn verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen.

3. De beschrijving van de bij de oprichting van de Burg. BVBA Tandartspraktijk Slaets Johan in te brengen vermogensbestanddelen, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng met gemengde vergoeding betreft:

" 100 volgestorte aandelen van de Burg. BVBA Tandartspraktijk Slaets Johan met elk een gelijke fractiewaarde van 1/105ste van het kapitaal (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 1.000,00 per aandeel). Deze aandelen komen toe aan de Heer en Mevrouw Johan SLAETS - Marie-Claire PETERS,

" Een bedrag van ¬ 130.000,00. Dit bedrag komt toe aan de Heer en Mevrouw Johan SLAETS - Marie-Claire PETERS.

" Een inschrijving op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap op naam van en in het voordeel van de Heer en Mevrouw Johan SLAETS - Marie-Claire PETERS voor een bedrag van ¬ 101.050,00. De rente op deze rekening wordt bepaald op basis van de marktrente en in overeenstemming met de fiscale bepalingen dienaangaande. Dit bedrag komt toe aan de Heer en Mevrouw Johan SLAETS - Marie-Claire PETERS.

5. De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (100) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 1.000,00 per aandeel) van de toegekende aandelen, verhoogd met een uit te keren bedrag van ¬ 130.000,00 en een inschrijving van een bedrag van ¬ 101.050,00 op een rentedragende lopende rekening in het voordeel van de Heer en Mevrouw Johan SLAETS - Marie-Claire PETERS.

6. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Kortenberg, 10 december 2010

Michel Wera,

Bedrijfsrevisor

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING : één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer Johannes Slaets

voornoemd, die zijn mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

9. JAARVERGADERING : jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De algemene

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

vergaderingen zullen gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van de echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

10. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO : het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op achtentwintig december tweeduizend en tien en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf, met dien verstande dat elke verrichting vanaf één november tweeduizend en tien geacht wordt voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn gebeurd. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend twaalf om achttien uur. Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld, SBB Accountants & Adviseurs met zetel te 3700 Tongeren, Aniciuspark 16, met macht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank van Ondenemingen, het Ondenemingsloket en de bevoegde btw en belastingadministraties, teneinde alle verklaringen te kunnen ondertekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van achtentwintig december tweeduizend en tien, verslag van de bedrijfsrevisor en van de oprichters.

Notaris Xavier Voets te Bilzen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 24.07.2015 15340-0560-013

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK SLAETS JOHAN

Adresse
MILLERDRIES 27 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande