TANDHERSTEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDHERSTEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.454.965

Publication

02/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Neergelegd ter grille der roelitbahlt y, koehandel Antwerpen, al d, Tongeren

_ .

21 15- 2014

t'aile

P@ gd ora

111111111*!!1,!11.1ilf111811 1111

Ondernerningsnr : 0425.454.965

Benaming

(voiuiu : TANDHERSTEL

iverkert "

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3700 Tongeren, de Schiervelstraat 35

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalsverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TANDHERSTEL", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, de Schiervelstraat 35, ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0425.454.965, gehouden voor Meester Bram VUYLSTEKE, Notaris ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), op 19 mei 2014, nog te registreren, dat de regelmatig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomem

EERSTE BESLISSING

Ingevolge de invoering van de euro, uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal van zevenhonderdvijftig duizend frank (750.000,00 BEF) in achttien duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EU11).

Artikel 14. dat handelt over de handtekeningbevoegdheid, vermeldt een bedrag van tienduizend frank. Gelet op de overgang naar de Euro beslist de vergadering om deze grens op tweehonderdvijftig euro (250,00 EUR) te brengen.

De vergadering beslist dan ook artikel 5. en de laatste alinea van artikel 14. van de statuten aan te passen. TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de vermelding van de nominale waarde van de aandelen te schrappen en beslist dan ook artikel 5. van de statuten in dit verband aan te passen.

DERDE BESLISSING

De vergadering verwijst naar de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 22 april 2014, waarbij beslist werd om, gebruik makende van de overgangsmaatregels, zoals bepaald in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 (WIB 1992), ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, een tussentijds dividend uit te keren ten belope van negenentachtig duizend tweehonderdvijfennegentig euro en vierentachtig cent (89.295,84 EUR).

Gelet op gezegd artikel 637 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 (WIEI 92), beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tachtig duizenddriehonderdzesenzestig euro enzesentwintig cent (80.366,26 EUR), om het te brengen van achttien duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro

; en één cent (18.592,01 EUR) op achtennegentig duizendnegenhonderdachtenvijftig euro enzevenentwintig cent (98.958,27 EUR), door inbreng in geld, zijnde het voormeld ontvangen bruto-dividend door elk van voornoemde aandeelhouders  verminderd met de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing, zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING

Op dit ogenblik zijn tussengekomen aile aandeelhouders van de vennootschap, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, vermeld in de samenstelling van de algemene vergadering, te weten:

-de heer BlESMANS Jan-Paul, voornoemd;

-mevrouw DUCHATEAU Beatrix, voornoemd.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten, de financiële toestand van de betreffende vennootschap en bevestigen dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven. Zij verlangen van ondergetekende notaris geen enkel fiscaal advies, temeer daar zij in dit verband beroep hebben gedaan op andere personen en van deze laatsten specifiek advies in dit verband hebben bekomen, hetgeen voor hen volstaat, zo verklaren zij.

Zij verklaren vervolgens in geld in te schrijven op de kapitaalverhoging, dit in verhouding tot hun kapitaalparticipatie, als volgt te weten:

Op de (aAtste bi: i Luik_B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. van de persfflineffl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekeninq

Bijlagen bij

I Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge 1)de heer BIESMANS Jan-Paul, voornoemd, verklaart in te schrijven ten belope van vijfenzeventig duizend acht euro en éénenvijftig cent, hetgeen volledig volstort wordt

2)mevrouw DUCHATEAU Beatrix, verklaart in te schrijven ten belope van vijf duizenddriehonderdzevenenvijftig euro en vijfenzeventig cent, hetgeen volledig volstort wordt.

TOTAAL: geplaatst bedrag kapitaalsverhoging: tachtig duizend driehonderdzesenzestig euro en zesentwintig cent

... (Men slaat over)

Bewijs volstorting

De kapitaalverhoging door inbreng ln geld ten belope van tachtig duizend driehonderdzesenzestig euro en zesentwintig cent (80.366,26 EUR) wordt volledig onderschreven en volstort door de heer BIESMANS Jan-Paul en mevrouw DUCHATEAU Beatrix, beiden voornoemd, zonder toebedeling van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING

De aanwezige zaakvoerder en de leden van de algemene vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op achtennegentig duizencinegenhonderdachtenvifftig euro enzevenentwintig cent (98,958,27 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1 /750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist dan ook artikel 5 van de statuten aan te passen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist tot wijziging van aile artikels van de statuten waarin naar (artikelnummers van) de Vennootschappenwet wordt verwezen in deze zin dat (de artikelsgewijze verwijzing komt te vervallen en telkens) wordt verwezen naar de toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; dit is het geval voor artikels 6, 9, 18, 23, 26, 31 en 33.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist bijzonder volmacht te verlenen aan de vennootschap "Boekhoudkantoor Coenegrachts cvoa" te 3723 Guigoven (Kortessem), Tongersesteenweg 45, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede aile formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan en met het Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999, in werking getreden op 6 februari 2001, en om ze in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, als volgt, te weten:

-Wijziging van de eerste alinea van artikel 3. van hetgeen volgt

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, de Schiervelstraat 35."

-Wijziging van artikel 5. van de statuten door hetgeen volgt:

'Flet geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtennegentig duizendnegenhonderdachtenvijftig euro enzevenentwintig cent (98.958,27 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

-wijziging van de laatste alinea van artikel 6, door hetgeen volgt:

"Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande kan slechts

worden ingeschreven door de personen zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten."

-wijziging van artikel 6, door toevoeging van een nieuwe alinea, na de laatste alinea, als volgt:

"Bij een kapitaalsverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld."

-wijziging van artikel 8. van de statuten door hetgeen volgt:

"De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen worden ingeschreven in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgenummer toegekend.

Wanneer effecten (aandelen en andere) ln onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit,"

-wijziging van de eerste alinea van artikel 9. door hetgeen volgt:

"De beschikkingen met betrekking tot de aandelen en hun afstand of overdracht worden geregeld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, onder voorbehoud van de hieronder vermelde bepalingen."

-wijziging van de laatste alinea van artikel 14, door hetgeen volgt:

"Eveneens tussen vennoten wordt gesteld dat de handtekening van één zaakvoerder geldt voor alle

verrichtingen van postcheck en bank tot een bedrag van tweehonderdvijftig euro (250,00 EUR), daarboven zijn

de handtekeningen van de twee zaakvoerders vereist, en dit zolang de vennootschap ten minste twee zaakvoerders heeft."

-wijziging van artikel 18. door hetgeen volgt:

"De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van: de benoemingen het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst."

-wijziging van artikel 20. van de statuten door toevoeging van een nieuwe alinea, na de eerste alinea, als volgt:

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij brief (al dan niet aangetekend), fax, email, elektronisch aangetekende zending, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen veiôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen, die erom verzoeken."

-wijziging van artikel 22. van de statuten door toevoeging van nieuwe alinea's, na de laatste alinea, als volgt: "Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen beslissingen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen."

-wijziging van de laatste alinea van artikel 23. door hetgeen volgt:

"Dit artikel van de statuten zal, zonder dat daartoe een statutenwijziging vereist is, ophouden van kracht te zijn zodra de betreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zal zijn opgeheven."

-wijziging van de laatste alinea van artikel 26. door hetgeen volgt:

"Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

-wijziging van de laatste alinea van artikel 27. van de statuten door vervanging als volgt:

"Geen uitkering mag geschieden, indien op de dag van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

-wijziging van artikel 31, door hetgeen volgt:

"De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit." -wijziging van artikel 33. door hetgeen volgt:

"Voor al hetgeen hiervoor niet vermeld zou zijn, wordt er verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder om de getroffen beslissingen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de coördinatie uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte - Gecoördineerde statuten

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto. Naam en hoedanigheid van de I nstromenterende notaris, hem.' van de perso«Diri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

19/09/2014 : TG056963
28/01/2014 : TG056963
13/11/2012 : TG056963
22/09/2011 : TG056963
12/10/2010 : TG056963
17/03/2010 : TG056963
21/11/2008 : TG056963
29/10/2007 : TG056963
22/09/2006 : TG056963
04/11/2005 : TG056963
04/10/2004 : TG056963
24/10/2003 : TG056963
27/09/2002 : TG056963
02/10/2015 : TG056963
11/07/2002 : TG056963
30/04/2002 : TG056963
09/11/2001 : TG056963
08/02/2001 : TG056963
08/02/2001 : TG056963
08/02/2001 : TG056963
08/02/2001 : TG056963
18/12/1991 : TG56963
01/01/1986 : TG56963
01/01/1986 : TG56963
31/05/2018 : TG056963

Coordonnées
TANDHERSTEL

Adresse
DE SCHIERVELSTRAAT 35 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande