TARATATA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TARATATA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.967.393

Publication

03/04/2015
ÿþIi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECFTBANKvan KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdering HASSELT

24 MAMT 2015

Griffie

lI11106 31 fI~IVf I II

59"

i

i

i

Benaming : TARATATA

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Minderbroedersstraat 5

Ondernemingsnr : czb ~~ . 3g

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 18 maart 2015, blijkt dat de heer SMETS Christoph Leon Henri, geboren te Heusden op 08 december 1970 (Nationaal nr. 70.12.08/21730, identiteitskaart 591-5295923-19 uitgereikt op 10 februari 2012), echtgenoot van mevrouw MARIËN Dominique nagenoemd, wonende te 3511 Hasselt, Groenstraat 118 en mevrouw MAR1ËN Dominique Joanna Jozef, geboren te Lommel op 23 december 1974 (Nationaal nr. 74.12.23/016-59, identiteitskaart 591-704042977 uitgereikt op 14 december 2012), echtgenote van de heer SMETS Christoph voornoemd, wonende te 3511 Hasselt, Groenstraat 118, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben onder de naam "TARATATA", en met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Minderbroedersstraat 5,

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het bui-tenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1.Het uitbaten van een horeca- en catering bedrijf en het uit-oefenen van alle activiteiten welke daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, onder andere

a.het uitbaten van drank-, eetgelegenheden en restaurants;

b.activiteiten als traiteur- en banketaannemer;

c.het organiseren van evenementen, feestelijkheden en ten-toonstellingen;

d.het organiseren van culturele activiteiten;

e.het organiseren van gastronomische weekends en degusta-ties;

f.verhuur van feestzalen en horecamaterialen;

g.tussenpersoon in de handel;

2.Het eigen patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uitte breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader

a.het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goe-deren;

b.alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goe-deren, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c.overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, ver-kopen, omruilen voor eigen rekening van= aandelen, deelbe-wijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede, van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen,; uitbaten van patenten, licen-ties en octrooien in verband met hoger genoemde activitel-ten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van 04 december 1990 op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn;

openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of on-rechtstreeks in verband staan met haedoel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, vàn aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar pro-ducten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzti van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap mag de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Duur : onbepaald

Kapitaal : twintigduizend (20.000) euro, verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

inbreng : op 1 aandeel wordt a pari in geld ingeschreven tegen de prijs van 200 euro per aandeel door mevrouw MARIEN voornoemd en op 99 aandelen wordt ingeschreven tegen de prijs van 200 euro per aandeel door de heer SMETS voornoemd door overdracht van het handelsfonds van SMETS Christoph.

De netto-inbrengwaarde van het handelsfonds bedraagt evenwel 32.303,44 euro. Van deze inbreng in natura zal 19.800,00 in kapitaal worden omgezet, zoals hierboven vermeld. Het saldo van 11.503,44 euro zal bij de vennootschap worden ingeschreven op een rekening-courant in het voordeel van SMETS Chris-toph.

Samen 100 aandelen,

Volstorting : alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven, werden volledig volstort.

Bestuur : Art 10 De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht,

Artikel 11 ; ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn,

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 : De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 14 ;" (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid, De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen gevat ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders.

Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering ; De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Boekjaar ; Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo, Art 24 : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Art 27 ; Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur r aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijk over alle aandelen verdeeld. "

Zaakvoerder:

Wordt voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd ; voornoemde heer SMETS Christoph Leon Henri en vooroemde mevrouw MARIEN Dominique Joanna Jozef.

Commissaris : nihil.

Voor eensluidend UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

}

Voor-`Éehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 21.10.2016 16662-0113-013

Coordonnées
TARATATA

Adresse
KEMPISCHE KAAI 7 C 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande