TASMANCOOK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TASMANCOOK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.358.629

Publication

28/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 0536.358.629

Benaming (voluit) : TASMANCOOK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dikberd 18, 2200 Herentals, België

(volledig adres)

Onderwerpten) akte :Uittreksel uit akte ambtsbeëindiging zaakvoerder; Zetelverplaatsing bij

Tekst : beslissing zaakvoerders

De bijzondere vergadering der aandeelhouders van 11 oktober 2013 heeft beslist het ontslag uit zijn mandaat van zaakvoerder, dat gevraagd werd door Philippe SEGHERS, wonende te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 270, te aanvaarden met onmiddellijke ingang.

Gezien de heer Seghers statutair zaakvoerder was zal het nodige gedaan worden om de statuten aan te passen.

De enige zaakvoerder van de vennootschap heeft op 11. oktober 2013 beslist de

maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar

3680 Maaseik, Adelhardweg 10

Namens de vennootschap,

Koen Prikken,

zaakvoerder

II

i

Mod POF 11.1

I1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

IIU I111111IIVI CII

*13163779*

11

Op de laatste blz: vin Ldik vé~mé1dën : Ï éctô:-Nee"m en lioëdanigheidvan-dé instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ó5n(6ri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 3 JULI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Ondernemingsnr : 0536.35g. Q.9

Benaming : Tasmancook

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Dikberd i s

2200 Herentals

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maas-trichtersteenweg 85, op twee juli tweeduizend dertien, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "Tasmancook",

1) Vennoten-oprichters

a) De heer PRIKKEN Koen Petronella Pierre, geboren te Maaseik op éénentwintíg juni: negentienhonderd vierenzestig, van Belgische nationaliteit, (rijksregisternummer: 64.06.21307.61), echtgenoot van mevrouw DECKERS Marie Paul Jozefa Elisabeth Rita, wonende te 3680 Maaseik, Adelhardweg 10.

b) De heer SEGHERS Philippe Georges Leon, geboren te Wilrijk op twintig april, negentienhonderd zesenzestig, van Belgische nationaliteit, (rijksregisternummer: 66.04.20411.15), gehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 270.

c) Mevrouw VERBEEK Fabienne Maria Franciscus, geboren te Turnhout op dertig:, november negentienhonderd vijfenzestig, van Belgische nationaliteit, (rijksregisternummer: 65.11.30-098.56), gehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 270.

2) Naam,

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

opgericht onder de naam "Tasmancook".

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Dikberd 18.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

Het beheer van roerende en onroerende goederen welke ondermeer omvat de, verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de huur en de verhuur ervan.

- Het optreden als marketinganalist, zowel in Europa als buiten Europa, zowel in verband? met import als export, adviesverlening van financiële, commerciële, technische, organisatorische en administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen,: rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, marketing, handel, bedrijfsvoering, management, hergroepering van ondernemingen.

- Managementassistentie en ondersteuning in de zin van professionele en onafhankelijke adviezen verstrekken op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief, financieel en personeelsbeheer, enzovoort; deze opsomming geldend als illustratie en niet limitatief, en' dit zowel ten behoeve van vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren, zowel in binnen- als in buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

*131 8073*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w mod 2.1



- Alle verrichtingen van raadgeving aangaande risico's en veiligheid en dit zowel op het stuk van personen als van goederen; zij mag tevens overgaan tot de studie, het opstellen en het administratief, actuarieel en financieel beleid van elk voorzieningsplan dat tot doel heeft het verlenen van voordelen op het vlak van de opruststelling, het overlijden, de ziekte en invaliditeit, alsook van alle andere voordelen in verband met het personeelsbestuur der ondernemingen.

Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden op te treden als tussenpersoon in de handel, de groothandel in informaticasoftware en de ontwikkeling ervan, alsmede dit alles in de sector van de informaticahardware.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

' De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan.

De vennootschap Kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan het doel verwant is met het hare of van aard is bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel; de vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5) Maatschappeliik kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van

één/honderdste (1/100ste) ieder.

6) lnschriiving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters ingetekend voor honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), als volgt:

- door de heer PRIKKEN Koen Petronella Pierre, voornoemd, voor negenenveertig (49) aandelen, hetzij voor NEGENDUIZEND HONDERD VEERTIEN EURO (9.114,00 EUR); - door de heer SEGHERS Philippe Georges Leon, voornoemd, voor negenenveertig (49) aandelen, hetzij voor NEGENDUIZEND HONDERD VEERTIEN EURO (9.114,00 EUR); - door mevrouw VERBEEK Fabienne Maria Franciscus, voornoemd, voor twee (2) aandelen, hetzij voor DRIEHONDERD TWEEËNZEVENTIG EURO (372,00 EUR). TOTAAL: honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHON-DERD EURO (18.600,00 EUR).

Op de aandelen werd door ieder van hen als volgt gestort in speciën;

door de heer PRIKKEN Koen Petronella Pierre, voornoemd, voor NEGENDUI-ZEND HONDERD VEERTIEN EURO (9.114,00 EUR);

- door de heer SEGHERS Philippe Georges Leon, voornoemd, voor NEGEN-DUIZEND HONDERD VEERTIEN EURO (9.114,00 EUR);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste bfz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,9



- door mevrouw VERBEEK Fabienne Maria Franciscus, voornoemd, voor DRIEHONDERD TWEEËNZEVENTIG EURO (372,00 EUR).

Zodat er thans een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer BE38 0016 9933 0872 geopend bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis Bank, op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op elf juni tweeduizend dertien.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van

de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er echter meer dan één zaakvoerder is, is het college van zaakvoerders bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Evenwel, indien er meer dan één zaakvoerder is, is het college van zaakvoerders bevoegd om alle handelingen van extern bestuur te verrichten. Dit betekent dat het college van zaakvoerders samen optreedt voor alle rechtshandelingen en voor de ondertekening van akten en contracten.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd:

- de heer PRIKKEN Koen Petronella Pierre, voornoemd;

- de heer SEGHERS Philippe Georges Leon, voornoemd;

die verklaren de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op tweede dinsdag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste iaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden wor-den op

de tweede dinsdag van de maand mei tweeduizend vijftien om veertien uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot en met éénendertig december tweeduizend veertien.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Op de laatste biz, van Luila B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor

pehóuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.\\7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

V9or-

.behouden aan het Beigisch

Staatsblad

e

mod 2.1

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter grif-fie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte dd. 2 juli 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 19.08.2016 16437-0225-012

Coordonnées
TASMANCOOK

Adresse
ADELHARDWEG 10 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande