TEAM 77

Association sans but lucratif


Dénomination : TEAM 77
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 843.430.440

Publication

17/02/2012
ÿþ MOD. 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

[Lek.

'" - j



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der

rechtbank V. koophandel te TONGEREN

=4 -oz- 2012

Je Hoofdgriffier, Griffie

r

Voor- IE d

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbia

I UI I II II II IIIIU 1

" izoao~aa"



Ondememinqsnr g 3 4e;



Benaming : Team 77

(Voluit)

(verkort) : Team 77

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Broekstraat 77, 3730 Hoeselt, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

De ondergetekenden

r'eytons Thierry Broekstraat 17 3730 Hoeselt geboren op 29 december 1078 to Hasselt

Vanhaeren liathleen Broekstraat 17 37301Toeselt geboren op 18 mei 1079 te Bihan

Vanbaeren Jean Laagstraat 28a 3740 Beverst geboren op 5 december 1948 te Vliermaalroot

zijn overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, waarvan de statnten de volgende zijn: Hoofdstuk 3r Benaming, zetel, doel

Art. 1. De vereniging draagt de naam "Team 77", afgekort "Team 77", en is opgericht voor onbepaalde doge,

Art 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Broelrstraat 17 3730 Hoeselt, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Tongeren, De zetel kan binnen het gerechtelijke arrondissement gewijzigd worden bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Art 3. De vereniging heeft tot doel:

sportvereniging, motorclub zowel beoefenen in competitie als vrije tijd. Het inrichten van sportontmoetingen, het huren of het aansverven run over het algemeen om het even welke roerende en onroerende goederen, het stichten on het uitbaten van tijdschriften, dagbladen, spijshuizen, drankgelegenheden, vlugschriften of sportpublicaties. De vereniging mag nevenactiviteiten organiseren teneindebovengenoemde doelstellingen te bereiken.

lle vereniging mag, op algemene wijze, hetzij rechtstreeks, hetzij door middel van afstand, van aanbrengst, van

samensmelting, van doelneming, van financiële tussenkomst, van aankoop van aandelen, of op elke andere wijze, zich interesseren in alle sportondernemingen en alle daarmee in verbandstaande nijverheden.

Hoofdstuk II. Leden

Art 4, De vereniging groepeert alle leden, ilie

1 Aanvraag doen tot aansluiting bij deze vereniging;

2 De doelstelling van de vereniging en haar interne reglementen eerbiedigen;

3 Hun jaarlijkse bijdrage betaald hebben;

4 Door de Raad van bestuur als lid zijn aanvaard;

Niet uit de vereniging uitgesloten zijn.

Art 5. De vereniging heeft enkel werkende leden. Het aantal m niet minder dan 3 bedragen. De lijst of het register van

de leden dient steeds aanwezig te zijn op de zetel.

De stichters van de vereniging zijn de eerste werkende leden, mot name:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voarr behouden aan het Belgisch Staatsblad ~,ltri3 - vervolg

MOD. 2.2



FeytonsThierry Broekstraat 17 3730 Hoeselt geboren op 29 december 1978 te Hasselt

Vanhaeren Hathleen Broekstraat 17 3730 Hoeselt geboren op 18 mei 1979 te Bilzen

Vanhaeaen TeanLa/estime 28a,3740i3everst geb oren op 5 december 1948 te Vliermaalroot

Art 6. Het bedrag van (le jaarlijkse bijdragen van do leden wordt bepaald door de raad van bestuur (of de algemene

vergadering). Het muadmnm van deze bijdrage la vastgesteld op lin gure.

Hoofdstuk II.L Algemene vergadering

Art. 7. De algemene vergadering bestaat uit alle werkende leden, en heeft de bevoegdheden opgesomd in artikel 4 van de wet

van 27 juni 1921:

" do wijziging van de statuten;

" de benoeming en de afzetting van do bestuurders;

" de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

" de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" do goedkeuring van die begroting en var de rekening;

" de ontbinding van de vereniging;

" de uitsluiting van een werkend lid;

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

" alle gevallen waarin de statuten datvereison.

Art, 8. De algemene vergadering komt minstens één maal per jaar samen, np nitnndlging van de voorzitter of de plaatsvervanger. Deze A.V. komt samen in het eerste semester.

Art. 9. De beslissingen van de algemene vergadering worden op twee manieren aan de leden en aan derden bekendgemaakt;

door publicatie in het tijdschrift, door opname in het verslag dat ter inzage ligt in het secretariaat. Hot verslag wordt ondertekend door de voorzitter.

Art. 10. Fien buitengewone algemene vergadering kan steeds samengeroepen werden, hetzij op initiatief van de raad van bestuur, hetzij op aanvraag van één vijfde van de leden.

Art 11.. De uitnodiging voor de algemene vergadering komt hij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de algemene vergadering. Bijkomend kan de uitnodiging in de ontmoetingsruimte van het jeugdhuis opgehangen worden. De uitnodigingen worden minstens acht dagen vhór de algemene vergadering verstuurd. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of een plaatsvervanger.

Art 12. De vergadering is geldig samengesteld indien ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd isi of ongeacht het aantal aanwezigen. Beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Voor de wijziging van de statuten, de uitsluiting van een lid en de ontbinding van de vereniging geldt de wet op de vzw's.

Art. 13. Elk lid mag zich op de Algemene Vergadering door een ander lid laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht.

Hoofdstuk IV. Baad van bestuur

Art,. 14. De raad van bestuur is samengesteld uit ton minste drie leden en maximum 5 leden. De raad van bestuur moet minstens één lid minder tellen dan het aantal werkende leden van de vereniging. De leden worden voor een periode van 2 jaar benoemd door de algemene vergadering on dit bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het mandant dient 2-jaarlijks door de A.V. herbevestigd te worden. Bij overlijden, ontslag of afzetting van een bestuurder wordt een vervanger aangeduid door de volgende algemene vergadering. Hot mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd.

Art. 15. De raad van bestuur verkiest onder baar leden eenvoorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris en bepaalt hun bevoegdheden.

Art. 16. De raad van bestuur heeft alle bevoegdheden die niet wettelijk of statutair aan een ander orgaan van de vereniging zijn toegewezen. Hij kan bepaalde van deze bevoegdheden delegeren.

'De raad van bestuur is onder meer bevoegd voor bet inrichten van werkgroepen en adviesraden, het aannemen en ontslagen van personeel, het opstellen van de nodige interne reglementen, het aannemen van giften, het aanvaarden van werkende leden, het aangaan van hypothecaire leningen, het uitgeven van obligaties en het instellen van rechtsvorderingen. Art. 17. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging overdragen aan één van zijn leden of aan een derde en diens bevoegdheden bepalen.

Art. 18. Tegenover leden en derden wordt de vereniging rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee gemandateerde bestumdeus Beneden het bedrag vastte stellen door de rand van bestuur, volstaat de handtekening van één van hen. Boven dat bedrag is steeds eon voorafgaande beslissing vaar de rand van bestuur vereist.

Art. 19. De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vereniging dit vereist, op uitnodiging van de voorzitter of plaatsvervanger, met een minimum van viermaal per jaar. De uitnodiging komt bij gewone brief, via fax of e-nanik Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de raad van bestuur. De uitnodigingen worden minstens acht dagen vóór de raad van bestuur verstuurd.

Art. 20, De rand van bestuur kaar slechts beslissingen nemen ~wanneer een gewone meerderheid aanwezig is. De beslissingen worden genomen door een eenvoudige meerderheid van de aanwezige of door volmachtverfegenwoordigdo leden. Elk bestuurslid kan zich bij volmacht laten vertegenwoordigen door een ander bestuurslid. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voer-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tee -vervolg

M0o.2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 21. De besluiten van do RVB worden neergeschreven in de notulen, die op het secretariaat ter inzage liggen van de

leden. T a.v, derden liggen enkel die beslissingen ter inzage die neergelegd worden in het verenigingsdossier.

Art. 22, De aansprakelijkheid van de bestmuders wordt geregeld overeenkomstig artikel 14. van de wet van 27 j uni 122h

Hoofdstuk V: Diversen

Art 23. Elk jaar stelt de Bnad van Bestuur de rekeningen en begroting op van respectievelijk het afgelopen en komend boekjaar, lopend van 1 januari tot en met 31 december Deze worden onderworpen aan de goedkeuring van de gewone Algemene Vergadering, die ontlasting verleent aan de bestuurders.

Art 24. Wijzingen in de statuten worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921,

Art. 25. Bij ontbinding van de vereniging wijst de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun bevoegdheden, en. geeft hot netto-actief van het maatschappelijk bezit aan een gelijkaardige jeugdvereniging met belangeloze doelstelling, die zij zal aanduiden in de ontbindingsbeslissing.

Arie 2(3. Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921.

Opgemaakt te Hoeselt op 31/122011 in 2 originele exemplaren,

Stiebtes

Vanbaeren Katbleen l+evtonsThierry Vanhaeren Jean

Benoeming bestuurders

Benoeming van de rand van bestuur

De leden van v.z.w. " Team 77", te Hoeselt samen in algemene vergadering op 31/1/2011, hebben fat leden van de rand van bestuur benoemd:

FeytonsTbierry Broekstrant 17 3730 Hoeselt geboren op 29 december 1,978 te H<uselt

Vanhaeren Eathleen Broekatraat 17 3730 Hoeselt geboren op 18 mei 1970 te Bilzen

Vanhaeren Jean Tararstraat 213a 3740 Beverst geboren op 5 december 1948 te Vliermaalroot

Deze hebben aangesteld als:

Vooretter:

Vanhaeren Ratbleen l3roekstraat 17 3730 Hoeselt geboren op 18 mei 1079 te Bilzen

Penningmeester:

Feytons Thierry Broekstrant 17 3730 Hoeselt geboren op 29 december 1978 te Hasselt

Secretaris

Vanhaeren Jean Laarstraat 28a3740 Beverstgeboren op 5 december 1018 te Vliermaalroet

Vanhaeren liatbleen Voorzitter 7+eytons Thierry Vanhaoron Jean

Penningmeester Secretaris

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TEAM 77

Adresse
BROEKSTRAAT 17 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande