TENNISCENTRUM DE BONEPUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TENNISCENTRUM DE BONEPUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.355.142

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 30.10.2013 13645-0310-013
04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 30.11.2012 12651-0329-014
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 22.12.2011, NGL 22.12.2011 11643-0554-015
18/02/2011 : TG087312
20/10/2010 : TG087312
15/10/2009 : TG087312
24/10/2008 : TG087312
02/10/2007 : TG087312
26/05/2015
ÿþOndernemingsnr: 0463.355.142

Benaming (voluit) : TENNISCENTRUM DE BONEPUT (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tongerlostraat 35

3960 Bree

Onderwerp akte :Ontbinding en vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 23 maart 2015 voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld; voor registratie naar analogie met artikel 3.12.3.0.5. § 2 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, met als! enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "TENNISCENTRUM DE BONEPUT" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree Tongerlostraat 35, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste besluit » Voorafgaande verslagen

De vergadering neemt kennis van de in de agenda aangekondigde verslagen.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, vertegenwoordigd; door mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk overgenomen :

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft, het bestuursorgaan van de BVBA TENNISCENTRUM DE BONEPUT met zetel te 3960 Bree,? Tongerlostraat 35, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 december 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal; opgeeft van 101.338, 84 EUR en een negatief eigen vermogen van 14.284, 91 EUR.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der! Bedrsreviisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de! vennootschap weergeeft op deze datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van genoemde beroepsnormen, hebben wij; vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit: controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Er dient aan de algemene vergadering gesignaleerd te worden dat de vereffening maar tot een goed einde kan worden gebracht in de mate dat de vennoten het totaal netto-passief dekken.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het! verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 17 maart 2015.

(getekend)

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor." De verslagen opgemaakt door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa; en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede besluit  Ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte

il Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de vennootschap; :I vervroegd te ontbinden met ingang van heden.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen," De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I~I~IIINII~llnllllllllld

*15074259*

mod 11.1

R-11,1IeU ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Neergela d

t', oophandel Antwerpen, afd, Tongeren

1 3-05-2015

griffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"el

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening (in 1 akte) besloten wordt,

Overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de vennootschap aldus ontbonden en vereffend in één akte.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren uitdrukkelijk:

dat de vennootschap geen schulden heeft aan derden en dat de eventuele schulden die blijken uit de staat van activa en passiva werden terugbetaald tussen het opmaken van de staat en de beslissing tot ontbinding van de vennootschap.

Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris, conform besluiten van de voornoemde bedrijfsrevisor, dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald. Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

- dat er geen vereffenaar is benoemd.

- dat alle vennoten aanwezig zijn.

- dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de vennoten zelf, zoals blijkt uit het derde besluit hierna.

Derde besluit Goedkeuring rekeningen van de vereffening  Overname resterend actief De vergadering beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren.

ln het bijzonder verklaart de algemene vergadering, alsmede ieder der vennoten, aanwezig en vertegenwoordigd, voldoende kennis te hebben genomen van en uitdrukkelijk akkoord te gaan met de regeling opgenomen in de overeenkomst van dading de dato 7 januari 2014 gesloten tussen de vennootschap en Brouwerij Sint-Jozef BVBA, Robeco NV en de heer Jef Cornelissen, Hierin werd uitdrukkelijk opgenomen dat de vordering van de vennootschap inzake deze dadingsovereenkomst integraal overgenomen werd/wordt door NV HEKONI, ter voldoening van de schuld van de vennootschap jegens deze vennoot. Voor zoveel als nodig verklaren partijen thans de overdracht van vordering uitdrukkelijk goed te keuren en de overdracht als zodanig voor voltooid te beschouwen voorafgaand aan huidige ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De vennoten zijn, door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd om het gehele resterende actief van deze vennootschap te ontvangen, waaronder begrepen (doch niet uitsluitend) alle roerende goederen, vorderingen en waarden, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. Partijen erkennen echter dat er, gelet op het voorgaande, geen vorderingen meer behoren tot het vermogen van de vennootschap en er aldus geen activa meer uitkeerbaar zijn aan de vennoten.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan NV HEKONI in zijn hoedanigheid van vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

ln het bijzonder verleent de vergadering aan NV HEKONI, in haar hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan 'ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal NV HEKONI alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap, De opbrengst ervan zal toekomen aan de vennoten, in verhouding tot hun deelname in het kapitaal. NV HEKONI zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

Rekening gehouden met het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed, en geven de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting voor aile uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben.

Vierde besluit  Vaststelling beëindiging mandaat zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van de beëindiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van het mandaat van de zaakvoerders, te weten:

-de heer Josephus CORNELISSEN.

-de heer Johannes KERSTEN.

De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde zaakvoerders voor het door hen gevoerde beleid. Vijfde besluit  Sluitiinq.van de vereffeninc(

Gelet op het voorgàarie, bëslist iele'vérga'derin Idanjoo1 tót`toepassing van artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf heden.

De boeken en bescheiden van gemelde BVBA TENNISCENTRUM DE BONEPUT zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door NV HEKONI te 3910 Neerpelt, Woudweg 27,

Zesde besluit -Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48), met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten,

- bijzonder verslag van de zaakvoerders.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

04/10/2006 : TG087312
18/11/2005 : TG087312
12/10/2004 : TG087312
18/08/2004 : TG087312
06/10/2003 : TG087312
22/10/2002 : TG087312
17/08/2001 : TG087312
15/10/1999 : TGA010047
19/06/1999 : HA098872
16/05/1998 : HA98872

Coordonnées
TENNISCENTRUM DE BONEPUT

Adresse
TONGERLOSTRAAT 35 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : Tongerlo
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande