TEPPERS M.J. GEVELWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEPPERS M.J. GEVELWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.954.314

Publication

11/02/2014
ÿþMa! 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IBN

Icorgelsa do~-

, grillle

rechtbank v. koophattdol te TONGEREN

2 9 -01" 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

AIN

*14039824*

Ondernerningsnr : 0 5 tie 4. 9 5 4. 3 14

Benaming

(voluit) : TEPPERS M.J. GEVELWERKEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3665 As, St. Aldegondisstraat 23

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 27 januari 2014, blijkt dat door

*h De heer MYNY Jos Marc, geboren te Zonhoven op 10 december 1962, wonende te 3665 As, St Aldegondisstraat 23, echtgenoot van mevrouw TEPPERS Lydia, hierna genoemd.

2, Mevrouw TEPPERS Lydia Josephine, geboren te Bree op 10 maart 1962, wonende te 3665 As, St. Aldegondisstraat 23, echtgenote van de heer MYNY Jos, hiervoor genoemd.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met ais maatschappelijke benaming 'TEPPERS M.J. GEVELWERKEN" met zetel te 3665 As, St. Aldegondisstraat 23 en waarvan het kapitaal ¬ 18.600,00 bedraagt, verdeeld in 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

* Voornoemde heer MYNY Jos, oprichter genoemd onder 1., verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, tegen de prijs van honderdzesentachtig euro nul cent (¬ 186,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van negenduizend driehonderd euro nul cent (¬ 9.300,00).

* Voornoemde mevrouw TEPPERS Lydia, oprichter genoemd onder 2., verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, tegen de prijs van honderdzesentachtig euro nul cent (¬ 186,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van negenduizend driehonderd euro nul cent (¬ 9.300,00).

* Als vergoeding voor zijn inbreng ln geldspeciën worden aan de heer MYNY Jos, oprichter genoemd onder 1., die verklaart te aanvaarden, de vijftig (50) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend,

* Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën worden aan mevrouw TEPPERS Lydia, oprichter genoemd onder 2., die verklaart te aanvaarden, de vijftig (50) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichters stellen vast en verklaren dat :

-de aandelen, waarop door voornoemde heer MYNY Jos, oprichter genoemd onder 1., werd ingeschreven, volstort werd ten belope van één derde, hetzij voor drieduizend honderd euro nul cent (¬ 3.100,00),

-de aandelen, waarop door voornoemde mevrouw TEPPERS Lydia, oprichter genoemd onder 2., werd ingeschreven, volstort werd ten belope van één derde, hetzij voor drieduizend honderd euro nul cent (¬ 3.100,00).

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank NV, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 21 januari 2014, wordt door de oprichters aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

Door de heer MYNY Jos moet bijgevolg nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volstort worden.

Door mevrouw TEPPERS Lydia moet bijgevolg nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volstort worden,

De oprichters stellen de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt (bij uittreksel).

 De vennootschap is een handelsvennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam 'TEPPERS M.J. GEVELWERKEN",

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3665 As, St. Aldegondisstraat 23.

 De vennootschap heeft tot doel

-onderneming voor betonherstellingen;

-onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede van het invoegen en reinigen van gevels en daken, alsook van het chemisch reinigen van gevels en daken;

-onderneming van alle straalwerken;

-onderneming voor het plaatsen van elastische voegen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-onderneming voor slopingswerken van gebouwen en houtwerken, met inbegrip van het effenen en het'

wegruimen;

- onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen en asfalt en teer;

- onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt;

-onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en

vloerbekledingen met uitzondering van hout;

-onderneming voor plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, met inbegrip van

berapingswerken, het plaatsen van chapes en van gips- en staffwerken;

-onderneming voor het steenhouwen met inbegrip van het maken en plaatsen van grafmonumenten en het herstellen van kerken, publieke en private monumenten en van stijlgevels en andere;

-onderneming voor het schilderen van gebouwen, met inbegrip van alle schilderwerk, van de voorbereidende werkzaamheden tot de volledige afwerking, van het kalken en het bestrijken met waterverf; -onderneming voor het installeren van lood en zinkwerk;

-kleinhandel in bouwmaterialen: met inbegrip van bouwstenen, bakstenen, marmer, schouwen, architectonische versieringen, vloerstenen, tegels, dakleien, dakpannen, kalk, cement, zand, plaaster, grind;

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiematerialen en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

-verhuring van divers materiaal, verband houdende met bovengenoemde activiteiten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doet nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelname kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusies, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.  De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

 Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (E 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde,

De aandelen zijn steeds op naam.

---De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

ledere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

 De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

---Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

---Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

De oprichters verklaren :

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 27 januari 2014 en eindigt op 31 december 2014;

2. dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in mei 2015.

De oprichters verklaren tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 27 januari 2014 voornoemde heer MYNY Jos Marc, geboren te Zonhoven op 10 december 1962, wonende te 3665 As, St, Aldegodisstraat 23 ; zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte.

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van luik >3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TEPPERS M.J. GEVELWERKEN

Adresse
ST. ALDEGONDISSTRAAT 23 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande