TGW IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TGW IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 588.965.687

Publication

02/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-01-2015

Griffie

*15301975*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0588965687

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

TGW IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt op achtentwintig januari tweeduizend vijftien, voor mij, Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON&FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, neergelegd ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  TGW HOLDING met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen  Stokkem, Teutelbergstraat 63, RPR Tongeren, ondernemingsnr. 0564.871.382.

Deze vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Tom COLSON, te Maasmechelen op 20 oktober 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad dd. 23 oktober 2014 nr. 14309811.

De statuten werden tot op heden niet gewijzigd.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerders 1/ de heer GONNISSEN Elmar Theo Ludovicus en 2/ mevrouw WENMAKERS Elly Josée Nelly, samen wonend te 3650 Dilsen  Stokkem, Teutelbergstraat 63, benoemd tot zaakvoerder n.a.v. bovenvermelde oprichtingsakte verleden voor geassocieerd notaris Tom COLSON, te Maasmechelen op 20 oktober 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zoals reeds vermeld.

2/ De heer GONNISSEN Elmar Theo Ludovicus, geboren te Dilsen op 16 september 1967, (N.N. 67.09.16 309-02), echtgenoot van voornoemde mevrouw WENMAKERS Elly Josée Nelly, wonend te 3650 Dilsen  Stokkem, Teutelbergstraat 63.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Dandoy, destijds te Maaseik op 15 juli 1992, gewijzigd doch niet wat het stelsel betreft ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Fagard, te Maasmechelen op 3 februari 2014. Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partij aan de hand van door de wet vereiste documenten.

De vennootschap werd opgericht onder de naam   TGW IMMO , waarvan de zetel gevestigd is te 3650 Dilsen-Stokkem, Teutelbergstraat 63, met een kapitaal van zestig duizend euro (¬ 60.000,-), vertegenwoordigd door 600 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/600ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Samenstelling kapitaal

Op alle aandelen werd door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De zeshonderd (600) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Voornoemde BVBA TGW HOLDING: titularis van vijfhonderd negenennegentig (599) aandelen en volstort ten belope van 100% zijnde een bedrag van negenenvijftig duizend negenhonderd euro (¬ 59.900,-).

2. Voornoemde heer Elmar GONNISSEN: titularis van één (1) aandeel en volstort ten belope van

100% zijnde een bedrag van honderd euro (¬ 100,-).

Totaal: zeshonderd (600) aandelen.

Onderwerp akte :

Teutelbergstraat 63 3650 Dilsen-Stokkem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volstort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,-) . Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig art. 224 W. Venn. vóór deze op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ondergetekende notaris bewaard worden in zijn dossier.

STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel 1 - Naam - Duur.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  TGW IMMO .

Artikel 2 - Zetel.

De zetel is gevestigd te  3650 Dilsen  Stokkem, Teutelbergstraat 63 .

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Vlaams Gewest of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland

- De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel 5 - kapitaal.

Het kapitaal bedraagt zestig duizend euro (¬ 60.000,-).

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 - aard van de aandelen.

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een (eventueel elektronisch) register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel 9 - bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10 - bevoegdheden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel 12 - algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de 1ste woensdag van de maand maart om 17u.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 16 - boekjaar.

Het boekjaar begint op 1 oktober eindigt op 30 september van het daaropvolgend kalenderjaar. Artikel 17 - verdeling.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

III. OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 september 2016.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van art. 60 W. Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van deze akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig art. 60 W. Venn. te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN.

- De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 1.

b. te benoemen tot de functie van niet-statutaire zaakvoerder: de BVBA TGW HOLDING met als vaste vertegenwoordiger de heer Elmar GONNISSEN, voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. de algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met een eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de kruispuntbank der ondernemingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

(KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de administratie der directe belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name: de BVBA MONNENS & PARTNERS, met zetel te 3680 Maaseik, Weertersteenweg 158.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TGW IMMO

Adresse
TEUTELBERGSTRAAT 63 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande