THAUPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THAUPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.786.131

Publication

30/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De heer FRANSSEN Alain verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANSSEN PRODUCTS, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Albert Quintinlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0888.457.741.

Aandeel Foliedesign bvba

De heer FRANSSEN Alain verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOLIEDESIGN, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Albert Quintinlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0889.347.171.

Aandeel Franssen Projects bvba

De heer FRANSSEN Alain verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANSSEN PROJECTS, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Willem II-straat 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0887.137.947.

Aandeel F-Plus Interieur bvba

De heer FRANSSEN Alain verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van dertig (30) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F-PLUS INTERIEUR, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Albert Quintinlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonen-register te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0823.842.180.

Aandeel Framol Immo nv

De heer FRANSSEN Alain verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van dertig (30) aandelen van de naamloze vennootschap FRAMOL IMMO, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Dorpsstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0864.113.315.

Aandeel Fralparo nv

De heer FRANSSEN Alain verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van honderdzestig (160) aandelen van de naamloze vennootschap FRALPARO, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Dorpsstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0462.595.374.

Aandeel Roalpa bvba

De heer FRANSSEN Alain verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van vierhonderdzeventien (417) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROALPA, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Dorpsstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0810.928.710.

b) door de heer FRANSSEN Patrick, voormeld onder 2, onderschreven en volgestort voor drie miljoen driehonderdduizend euro (¬ 3.300.000,00) als volgt:

Aandeel Franssen Products bvba

De heer FRANSSEN Patrick verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANSSEN PRODUCTS, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Albert Quintinlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0888.457.741.

Aandeel Foliedesign bvba

De heer FRANSSEN Patrick verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOLIEDESIGN, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Albert Quintinlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0889.347.171.

Aandeel Franssen Projects bvba

De heer FRANSSEN Patrick verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANSSEN PROJECTS, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Willem II-straat 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0887.137.947.

Aandeel F-Plus Interieur bvba

De heer FRANSSEN Patrick verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van dertig (30) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F-PLUS INTERIEUR, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Albert Quintinlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0823.842.180.

Aandeel Framol Immo nv

De heer FRANSSEN Patrick verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van dertig (30) aandelen van de naamloze vennootschap FRAMOL IMMO, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Dorpsstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0864.113.315.

Aandeel Fralparo nv

De heer FRANSSEN Patrick verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

honderdzestig (160) aandelen van de naamloze vennootschap FRALPARO, met maatschappelijke

zetel te 3900 Overpelt, Dorpsstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen

afdeling Hasselt onder nummer 0462.595.374.

Aandeel Roalpa bvba

De heer FRANSSEN Patrick verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van

vierhonderdzeventien (417) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ROALPA, met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Dorpsstraat 9, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Hasselt onder nummer 0810.928.710.

Verslag van de bedrijfsrevisor:

In uitvoering van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen heeft de com¬parant oprichter

mij een verslag overhandigd betreffende de hoger beschreven inbreng in natura, opgemaakt door de

heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3960 Bree, Millenstraat 34. Het verslag is

gedateerd op 29 mei 2015 en telt 27 bladzijden. De conclusies van het ver¬slag luiden als volgt :

" Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande inbreng in natura in de op te richten THAUPA

BVBA van:

- 2 aandelen van FRANSSEN PRODUCTS BVBA;

- 2 aandelen van FOLIEDESIGN BVBA;

- 2 aandelen van FRANSSEN PROJECTS BVBA;

- 60 aandelen van F-PLUS INTERIEUR BVBA;

- 60 aandelen van FRAMOL IMMO NV;

- 320 aandelen van FRALPARO NV;

- 834 aandelen van ROALPA BVBA;

voor een totaal bedrag van ¬ 6.600.000,00, is gebleken dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. dat onder normale omstandigheden en de verdere voortzetting van de activiteiten van FRANSSEN PRODUCTS BVBA, FOLIEDESIGN BVBA, FRANSSEN PROJECTS BVBA, F-PLUS INTERIEUR BVBA, FRAMOL IMMO NV, FRALPARO NV en ROALPA BVBA, de door de partijen toegepaste waarderingswijzen in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een totale inbrengwaarde van ¬ 6.600.000,00 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 3.300 aandelen aan de heer Alain FRANSSEN van THAUPA BVBA en uit 3.300 aandelen aan de heer Patrick FRANSSEN van THAUPA BVBA;

5. er voor de waarde van de in te brengen aandelen gesteund werd op een waardebepaling van de

aandelen opgesteld door een onafhankelijk deskundige.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting.".

Bijzonder verslag van de oprichter:

In uitvoering van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen heeft de com¬parant oprichter

mij een bijzonder verslag over¬handigd. Het verslag is geda¬teerd op 23 juni 2015 en telt 1

bladzijde.

Voorwaarden van de inbreng:

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

2. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hunnen hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, worden aan de comparanten het hierna vermeld aantal volge¬storte stemgerechtigde aandelen toegekend, te weten:

A. Voor de inbreng in geld:

a) aan de heer FRANSSEN Alain, voormeld sub 1, vijftien aandelen: 15

b) aan de heer FRANSSEN Patrick, voormeld sub 1, vijftien aandelen: 15

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

B. Voor de inbreng in natura:

a) aan de heer FRANSSEN Alain, voormeld sub 1,

drieduizend driehonderd aandelen: 3.300

b) aan de heer FRANSSEN Patrick, voormeld sub 1,

drieduizend driehonderd aandelen: 3.300

Hetzij in totaal zesduizend zeshonderddertig aandelen: 6.630

De comparanten verklaren ieder afzonderlijk deze vergoeding voor hun inbreng te aanvaarden. STATUTEN

Vervolgens hebben de comparanten mij, Notaris, verzocht akte te nemen van de statuten van de vennootschap die zij als volgt vastleggen (bij uittreksel)

Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke benaming luidt: "THAUPA .

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3990 Peer, Dommellaan 40.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel:

Het oprichten, het besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen.

Het uitvoeren van studies en het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het optreden bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, dit in de ruimste zin van het woord. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen.

Het verstrekken van inlichtingen en adviezen verbandhoudende met het beheer, de mobiliën en immobiliën voor eigen rekening, dit in de ruimste zin van het woord.

Onderneming in onroerende en roerende goederen, welke onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, het huren en het verhuren, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de handel in onroerende en roerende goederen, in de ruimste zin van het woord met inbegrip van onroerende leasing.

De aan- en verkoop, uit de hand of openbaar, van alle roerende en onroerende goederen, ruilen van zelfde goederen, beleggingen, beheer, mobiliën en immobi¬liën, onderhouden, wijzigen en verbeteren, het huren en verhuren van zelfde goederen, het verkavelen, het uitvoeren van alle handels- en financiële bewerkin¬gen, de uitbating van goederen, en alles wat hiermee in verband staat, het laten oprichten van gebouwen, instellen en met roerende meubelen voorzien, alle overeenkomsten dienaangaande aan te gaan, te erkennen en te doen uitvoeren.

Voorgaande verrichtingen betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruime zin van het woord van vermogens toebehorende aan derden en / of het beleggingsadvies aan derden. Voorgaande verrichtingen betreffen evenmin handelingen welk vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaars zoals bepaald in desbetreffende wetgeving aangaande de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maat-schappelijk doel.

Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere ven¬nootschappen uitoefenen. Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zes miljoen zeshonderddertigduizend euro (¬ 6.630.000,00).

Het is verdeeld in zesduizend zeshonderddertig (6.630) stemgerechtigde aandelen zonder nominale waarde van de aandelen.

Artikel 16.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal vast.

De algemene vergadering heeft de bevoegdheid een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerders.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goed¬vinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. Een niet statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap. Artikel 20.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergade¬ring bevoegd is.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoodigd door de handtekening van twee zaakvoerders die gezamelijk optreden jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtig¬den verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht. Artikel 22.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op laatste donderdag van mei. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 25.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk binnen de vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de verga¬dering.

Artikel 28.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 31.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Artikel 32.

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte delgingen en pro¬visies, vormt de netto winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reser-vefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 33.

In geval van vroegtijdige ontbinding zal de algemene vergadering beslissen over de te volgen procedure van vereffening.

Het netto actief na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of na consignatie van wat voor de aanzuivering vereist is, zal eerst worden aangewend tot terugbetaling van het gestorte en niet gedelgde bedrag van de aandelen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate zijn volstort, zullen de vereffenaars, voor elke verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in kontanten in voordeel van de aandelen die in hogere mate werden volstort.

Het saldo zal onder alle aandelen gelijk, in natura en/of in geld worden verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken en eindigt op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand mei van 2017.

2. De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen alle verbin-tenissen en overeenkomsten te bekrachtigen, welke gesteld werden voor de vennootschap in oprichting en vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

3. Zij beslissen het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee (2) en benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur:

FRANSSEN Alain Frans Maria, geboren te Neerpelt op 3 februari 1964, wonende te 3990 Peer, Dommellaan 40.

FRANSSEN Patrick Andre Hendrik, geboren te Neerpelt op 24 november 1966, wonende te 3990 Peer, Lobroekstraat 14.

4. Zij stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het wetboek van vennootschappen een commissaris te benoemen.

5. Zij beslissen dat het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd is.

6. Hij geeft een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap De Graef-Linsen & Co NV met zetel te 3910 Neerpelt, Boseind 98, ondernemingsnummer 436.935.411, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

AANVAARDING EN BENOEMING

Nadat ondergetekende Notaris aan de comparant kennis heeft gegeven van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, verklaart de heren FRANSSEN Alain en Patrick, benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, deze functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd : expeditie van de akte.

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Coordonnées
THAUPA

Adresse
DOMMELLAAN 40 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande