THICOFC

Société en commandite simple


Dénomination : THICOFC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.808.389

Publication

07/09/2011
ÿþ1

Mari 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerretegd ter griffie der ieçlttpartk y, Doophandel te TONGEREN

Z 5 -05- 2011

B t~ftier, .~ _ _: .t

Cr.Cerne,r:losnr

: THICOFC

tec? tsvorm : Cornm.V.

Zetei Tuinweg 15, 3740 Bilzen

Oprichtingsakte

Heden, 11 augustus 2011 verklaren ondergetekenden:

-Courtois Thierry, wonende te 3740 Bilzen, Tuinweg 15

en

" Lambrechts Brigitte, wonende te 3740 Bilzen, Tuinweg 15

over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap waarvan de statuten in onderhavige onderhandse akte worden vastgesteld als volgt:

Hoofdstuk 1: Benaming, zetel en doel

Artikel 1

De vennootschap wordt aangegaan tussen de beherende vennoot, zijnde Courtois Thierry en de stille vennoot, zijnde Lambrechts Brigitte.

Artikel 2

N

De vennootschap handelt onder de benaming THICOFC. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen, Tuinweg 15, maar kan door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot worden overgebracht naar om het even welke plaats in België. Door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot,

' kunnen in België en in het buitenland bijhuizen worden opgericht.

b

Artikel 3

et

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbepaalde duur.

,st Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

cLe van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

el 1)Het bemiddelen tussen professionele en niet-professionele sportbeoefenaars en sportclubs, alle

: verrichting met betrekking tot het in contact brengen van sportbeoefenaars en sportclubs, van welke aard ook, zoals het observeren van sportbeoefenaars, het rapporteren van bevindingen hieromtrent aan sportclubs, scouting, het bijwonen van sportwedstrijden en evenementen met het oog op het benaderen of het rekruteren

010 van sportbeoefenaars, het introduceren van sportbeoefenaars bij sportclubs en, in het algemeen alle

e verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het faciliteren van contacten tussen sportbeoefenaars met sportclubs;

2)Het begeleiden en ondersteunen van sportbeoefenaars op sportief vlak, alle verrichtingen met betrekking tot de beoefening van de sport, van welke aard ook zoals het vervullen van administratieve verplichtingen op sportief vlak, het aanvragen van sportlicenties en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het sportklaar maken van de sportbeoefenaar.

3)Het verzorgen van het management voor sportbeoefenaars, alle verrichtingen met betrekking tot het management van sportbeoefenaars, van welke aard ook, zoals het negotiëren van contracten, het optreden

Op de laatste !Dia. van Luik E3 vermeden : Recto Naam en `oedanIgheid van de inst-;.:.en erende notaris. hetzij van de perso(oin{en; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso : Naam en handteken:r+a.

111111111.1!q1Al!IjIll

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

voor rekening van sportbeoefenaars en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verdedigen van de belangen van de sportbeoefenaars.

4)Het verlenen van adviezen van technische, commerciële, administratieve en sportieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van de administratie, de verkoop, het algemeen bestuur, sportmanagement en sportsponsoring.

5)Groot- en kleinhandel, import en export van sportartikelen, -accessoires, -textiel, -gadgets.

6)Fabricatie van sportartikelen, -accessoires, -textiel, -gadgets.

7)Het beheren van roerend en onroerend goed vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dat doet in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

8)De vennootschap kan deelnemen in of zich op een of andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties die een gelijkaardig doel nastreven. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten 'toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als zaakvoeder, bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Hoofdstuk 2: Beheer, kapitaal, aansprakelijkheid van de vennoten

Artikel 5

Beherend vennoot treedt op als zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met éénparigheid, is de heer Courtois Thierry voornoemd.

De beherend vennoot en tevens zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Artikel 6

Aan de beherende vennoot kan een al dan niet periodieke bezoldiging worden toegekend.

Artikel 7

De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de

gelden welke hij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen.

De stille vennoot kan geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 8

Het geplaatste kapitaal bedraagt ¬ 1.500,00 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk ¬ 15,00, ingeschreven door Courtois Thierry voor 99 aandelen en Lambrechts Brigitte voor 1 aandeel.

Hoofdstuk 3: Algemene vergadering

Artikel 9

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op 3 juni om 20 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is,

wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zij komt in buitengewone zitting bijeen telkens de beherende vennoot het nodig acht.

Hoofdstuk 4: Inventaris, Jaarrekening, winstverdeling

Artikel 10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van het boekjaar wordt een inventaris opgemaakt met de wettelijke opgaven, de vennootschapsgeschriften en het boekjaar wordt afgesloten.

Artikel 11

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de aanwending en de verdeling van de winst.

Hoofdstuk 5: Ontbinding, vereffening

Artikel 12

In een buitengewone zitting kan de algemene vergadering besluiten de vennootschap in vereffening te stellen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de ontzegging, het faillissement of het onvermogen van een vennoot.

In geval van overlijden van één der vennoten, zullen zijn erfgenamen of legatarissen binnen de vier maanden van het overlijden, de goedkeuring van de overlevende vennoten voor de overdracht van zijn deel in de vennootschap moeten vragen.

Artikel 13

Na ontbinding van de vennootschap, ongeacht de grond van ontbinding, blijft de vennootschap van rechtswege voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Alle vennoten zijn van rechtswege vereffenaars van de vennootschap ingeval er geen vereffenaars zijn benoemd.

De vereffenaars zijn bevoegd om aile handelingen te stellen die nodig zijn of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto actief onder de vennoten verdeeld, ieder voor hun deel in het kapitaal.

Hoofdstuk 6: Overgangsbepalingen.

Artikel 15

Het eerste boekjaar loopt van 11/08/2011 tot 31/12/2012. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in 2013.

Artikel 16

Alle handelingen gesteld door de beherende vennoot worden geacht voor rekening van de vennootschap te zijn, en dit met ingang van 01/04/2011.

Artikel 17

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan DR Accountants & Belastingconsulenten BVBA, met zetel te 9620 Zottegem, Hospitaalstraat 54 bus 1, om in haar naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor latere eventuele wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen; evenals voor het bekomen van de inschrijving bij de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere licenties en vergunningen; daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van bovenvermeld doel.

Voor-

ha4`da' Aldus opgemaakt te Bilzen op 11/08/2011 in zes exemplaren.

aar. hei

3aifSfac~i

SZae :ac + Iedere vennoot verklaart één exemplaar te hebben ontvangen. Een exemplaar wordt bewaard op de zetel van de vennootschap, de andere exemplaren zijn bestemd voor de registratie, de neerlegging op de griffie van

 \\/7 de rechtbank van koophandel en de aanvraag van een BTW-nummer.

Voor akkoord,

Courtois Thierry Lambrechts Brigitte

Beherende vennoot Stille vennoot

y

Op de laatste blz. van bik B vernielden : Recto : Nazr±i en hcedarghe:d vars de nstrurnentererae netars. heizij van de peíso(onien: bevoegd de recMspersocn ten aanzien, van darder, te vertegenvjoardiger

Verso : Naam en handtecerinQ'

05/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan h Belgis Staatst

eergelogd ler gr f A or r0e an y. koaphand>3l Anlyegn, afd.1'ongeren

2 3 `02" 2015

e griftierifl'ie

111/1111

15 3519 +

Ondernemingsnr : 0838.808.389

Benaming

(voluit) : THICOFC

(verkort)

Rechtsvoren : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3740 Bilzen, Tuinweg 15

(volledig adres)

Onderwer. akte : Wijziging doel - hoedanigheid vennoten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 13/02/2015

De vergadering neemt kennis van de overdracht van aandelen van de vennootschap dd. 12/0212015, waarbij de heer Thierry Courtois 19 aandelen overdraagt aan mevrouw Brigitte Lambrechts. Vervolgens besluit de vergadering, op verzoek van mevrouw Brigitte Lambrechts, haar hoedanigheid van stille vennoot te wijzigen naar beherende vennoot.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden inzake de verhuur van voertuigen en dit door toevoeging van een negende punt aan artikel 4 van de statuten, zoals hierna voorzien onder het derde besluit.

Naar aanleiding van de genomen besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen, alsmede over te gaan tot actualisering van de statuten door schrapping of vervanging van de verouderde bepalingen, en wel als volgt:

Artikel 1 wordt vervangen door:

"De vennootschap is aangegaan tussen de beherende vennoten, de heer Thierry Courtois en mevrouw

Brigitte Lambrechts, en een stille vennoot."

Artikel 4 wordt aangevuld met:

"9) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, Lease en in base nemen van nieuwe en

tweedehandsvoertuigen, zoals personenwagens."

Artikel 5 wordt vervangen door.

"De voornoemde beherende vennoten, de heer Thierry Courtois en mevrouw Brigitte Lambrechts, treden op als zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met eenparigheid.

Deze zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk optredend de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel."

Artikel 6 wordt vervangen door

"Aan de beherende vennoten kan een al dan niet periodieke bezoldiging worden toegekend."

Artikel 8 wordt vervangen door:

"Het geplaatste kapitaal bedraagt ¬ 1.500,00 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk ¬ 15,00, ingeschreven door de heer Thierry Courtois voor 79 aandelen, mevrouw 13rigitte Lambrechts voor 20 aandelen en de stille vennoot voor 1 aandeel"

Artikel 13, 2de alinea wordt vervangen als volgt:

"Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid

anders over beslist"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij, het Belgisch Staatsblad - 05L03/21115, Annexer du Moniteur_.bclge_

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 15, 16 en 17 worden geschrapt.

De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een exemplaar van onderhavige akte en van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vervolgens stellen de zaakvoerders de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om voor onze vennootschap alle formaliteiten van inschrijving, stopzetting en wijziging bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

-Juffrouw Edine Dirkx;

-De heer Nick Berckmans.

Voor ontledend uittreksel

De heer Thierry Courtois

Zaakvoerder I beherend vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Kopie van de notulen de dato 13/02/2015

- Gecoördineerde versie van de statuten

op de laatste blz. van duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THICOFC

Adresse
TUINWEG 15 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande