THUISVERPLEGING PINCET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING PINCET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.931.267

Publication

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.12.2013, NGL 28.02.2014 14053-0563-014
13/04/2012
ÿþ ~ Matl 2.1

ft,»~~_~:~ E ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

- 2 -04- 2012

De Hoofdgriffierri t°

I I IIII no,33 IVAI YIN 1," I~Ilnll

V bel' im

aa

Bel Stag

Ondernemingsnr :

Benaming 0 8 4 4. 9 3 1. 2 6 7

(voluit) : THUISVERPLEGING PINCET

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hemelrijkstraat 31, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het volgende blijkt uit een akte verleden voor Tine Smeets, notaris te Maasmechelen met standplaats te Eisden, op 27 maart 2012, neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie:

1 Q' Bij genoemde akte werd een burgerrechtelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "THUISVERPLEGING PINCET".

20 De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Hemelrijkstraat 31.

30 Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

' 4Q' Zij werd opgericht door.

1)PENDERS Heidi Lisette Nathalie (rijksregistemummer 74.10.18 114-97), geboren te Maaseik op achttien oktober negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 3630 Maasmechelen, Hemelrijkstraat 31; waarvan de inbreng volgestort is ten belope van een/derde en;

2)GRISPEN Patrick Michel Henri (rijksregisternummer 73.10.13 197-46), geboren te Maaseik op dertien oktober; negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 3630 Maasmechelen, Hemelrijkstraat 31; waarvan de inbreng volgestort is ten belope van één/derde.

50 + 60 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600. EUR). Het gehele kapitaal is geplaatst en werd volgestort ten bedrage van één/derde.

Het kapitaal is geplaatst en volgestort voor drieduizend honderd Euro (3.100,00 EUR) door voornoemde PENDERS Heidi die daarvoor drieënnegentig (93.) aandelen ontvangt en voor drieduizendhonderd Euro (3.100,00 EUR) door voomoemde GRISPEN Patrick die daarvoor drieënnegentig (93.) aandelen ontvangt.

Het kapitaal is verdeeld in honderdzesentachtig (186.) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die ieder éénlhonderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

70 Het boekjaar gaat in op één juli (voor de eerste maal op één april tweeduizend twaalf) en eindigt op dertig juni (voor de eerste maal op dertig juni tweeduizend dertien).

: 8Q' Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop

verrichte stortingen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijTagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

90 Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid.

Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zuilen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger, zoals hierna vermeld.

Bijzondere volmachten. (artikel 16 der statuten):

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onafgezien van de aansprakelijkheid van de zaakvoerders in het geval van een overdreven volmacht.

Tegenstrijdig belang. (artikel 17 der statuten):

Indien een lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, of indien een zaakvoerder voor die tegenstijdigheid van belangen is geplaatst, dan dient er gehandeld te worden zoals voorzien in het Wetboek Vennootschappen,

Zaakvoerder-Benoeming. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt; artikel 37 der statuten):

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder,

Zowel de enige vennoct als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd. Benoeming van een opvolgend statutair zaakvoerder is toegestaan.

Derde als zaakvoerder - Bevoegdheidsbeperking - Ontslag. (ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: eerste zin van artikel 38 der statuten):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien een derde als externe zaakvoerder is benoemd, is een besluit van de algemene vergadering vereist 10 voor elke zetelverplaatsing, en 20 voor de opvraging van elke bijstorting op of volstorting van aandelen.

Tegenstrijdig belang. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt; artikel 39 der statuten): Artikel 17 is eveneens van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met een door hem in het belang van de vennootschap genomen beslissing of met een verrichting die aan hem als zaakvoerder van de vennootschap wordt voorgelegd, dan dient er gehandeld volgens de door het wetboek van vennootschappen terzake voorziene regels.

100 Nihil,

110 De vennootschap heeft tot doel :

'Verpleging op consultatie en aan huis van aire mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben,

indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen;

" Net verlenen van verpleegkundige, medische, paramedische, sanitaire en hygiënische zorgen zowel bij patiënten thuis als op het kabinet van de verpleegkundige of andere ambulante plaatsen waaronder ziekenhuizen, rust- en verzorgingsinstellingen, kinderdagverblijven, ....;

" Medische massages en lichaamsverzorging;

"Net leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici;

" De aan- en verkoop, het ter beschikking stellen en de commissiehandel van verbruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector;

" Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers;

" Organiseren van seminaries met betrekking tot verzorging alsook lesgeven;

-Net beheer, de bewaring en de valorisatie van onroerende goederen;

De vennootschap kan overgaan tot alle rechtshandelingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uitte breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel,

120 De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel om vijftien uur (15.00 u.), op de derde woensdag van de maand december; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden om vijftien uur (15.00 u.) op de volgende werkdag,

Benoeming van zaakvoerders.

De comparanten beslissen te benoemen tot zaakvoerder, PENDERS Heidi,µ wonende te 3630 Maasmechelen, Hemelrijkstraat 31

Zij bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en zíj verklaart om deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

` Alhoewel deze zaakvoerder in de oprichtingsakte wordt benoemd, is zij benoemd voor onbepaalde duur en kan haar opdracht door de algemene vergadering, beslissende met gewone meerderheid van stemmen worden herroepen.

Voor eensluidend uittreksel

' Tine Smeets, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 21.12.2016, NGL 28.02.2017 17055-0455-014

Coordonnées
THUISVERPLEGING PINCET

Adresse
HEMELRIJKSTRAAT 31 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande