THUISZORGNET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISZORGNET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.307.371

Publication

01/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/01/2013
ÿþVoorbehouden aan het , Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mud 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0847307371

Benaming

(voluit) : THU1SZORGNET

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : ABD1JSTRAAT 20A, 3890 GINGELOM

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering neemt kennis van de verplaatsing van de maatschappelijk zetel van 3890 Gingelom,: Abdijstraat 20a naar 3540 Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 15.

Opgemaakt te Gingelom 18/12/2012

Getekend door de zaakvoerder

Paul Michels

HECHTDANK VAN KOOPHANDEL

2 1 -12- 2012

HASSELT

Griffie

i

1 2903*

m

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303799*

Neergelegd

10-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847307371

Benaming (voluit): THUISZORGNET

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3890 Gingelom, Abdijstraat(Ko) 20 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend twaalf, op zes juli, voor Meester Ann BERBEN,

Notaris met standplaats te Zutendaal, nog te registreren blijkt dat:

OPRICHTER

1. De heer MICHELS Paul René Pierre, ongehuwd, geboren te Bree op vierentwintig juli negentienhonderd zesenvijftig, Rijksregister nummer: 56.07.24-271.40, wonende te 3890 Gingelom, Abdijstraat 20 bus A.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JKR PARTNERS", opgericht blijkens akte verleden voor notaris DE WILDE Frank te Gingelom op vijf maart tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig maart daarna onder nummer 2010-03-23/0042573. Vennootschap met maatschappelijke zetel te 3890 Gingelom, Abdijstraat 20 bus A, BTW BE823.816.941, rechtspersonenregister 0823.816.941.

Vertegenwoordigd door: de heer MICHELS Paul voornoemd, wonende te 3890 Gingelom, Abdijstraat 20 bus A.

Benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap krachtens voormelde oprichtingsakte en bevoegd om te vennootschap te vertegenwoordigen krachtens de artikelen van de statuten.

INSCHRIJVING OP EN VOLSTORTING VAN HET KAPITAAL

De comparanten verklaren dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

- De heer MICHELS Paul voornoemd, verklaart in te schrijven op vijfentwintig (25) aandelen en heeft hierop een bedrag gestort van VIERDUIZEND ZESHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 4.650,00);

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JKR PARTNERS", voornoemd, verklaart in te schrijven op vijfenzeventig (75) aandelen en heeft hierop een bedrag gestort van DERTIEN DUIZEND NEGENHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 13.950,00);

Totaal: ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening BE07 0688 9541 0966 bij Belfius, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vier juli tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «THUISZORGNET».

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Abdijstraat(Ko) 20 bus A, 3890 Gingelom.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- De organisatie, de coördinatie en de verstrekking zelf van algemene gezondheidszorg, hygiënische zorgen en sociale zorgen. Concreet zijn ondermeer inbegrepen verpleging aan huis, in serviceflats en andere plaatsen welke ervoor zijn ingericht of bestemd.

- Het aanbieden van thuishulp van huishoudelijke aard met dienstencheques, omvattende zowel activiteiten verricht ten huize van de gebruiker zoals onder meer schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, alsook activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker zoals onder meer boodschappen doen, begeleid vervoer van personen met een beperkte mobiliteit, strijken met inbegrip van kleine occasionele verstelwerken. Het leveren van diensten in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

kader van buurt- en nabijheiddiensten zoals thuishulp van huishoudelijke aard. Voorgaande opsomming is informatief en niet limitatief, met dien verstaande dat de vennootschap alle activiteiten beoogt te verrichten die wettelijk zijn toegelaten overeenkomstig de vigerende regelgevingen aangaande buurt en nabijheiddiensten en dienstencheques.

- Managementactiviteiten in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur van heden af.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. - Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

- Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

- De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als  vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien deze zaakvoerders rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 21 van de statuten en in het Wetboek van Vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde  vaste vertegenwoordiger .

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Luik B - Vervolg

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt de vereffenaar het netto-actief, in geld of in aandelen, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

1. De heer MICHELS, Paul, geboren te Bree op vierentwintig juli duizend negenhonderdzesenvijftig,

met woonplaats te 3890 Gingelom, Abdijstraat(Ko) 20.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en

eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ann Berben te Zutendaal

Tesamen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
THUISZORGNET

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 15 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande