TOF & THUIS

Divers


Dénomination : TOF & THUIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 508.491.816

Publication

28/12/2012
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



0

*122 8370*

Neergelegd ter griiiia der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

t 4 -12- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernerningsnr : U 5 g 8. 4 9 1. 8 1 6

Benaming

(voluit) : Tof & Thuis

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel ; Heuvelstraat 2b te 3840 Borgloon

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

1. Anthonissen Christhophe

geboren te Hasselt op 08 oktober 1969

wonende Heuvelstraat 2b te 3840 Borgloon

2. Boes Krista

geboren te Hasselt op 30 maart 1972

wonende Heuvelstraat 2b te 3840 Borgloon

Is overeengekomen wat volgt:

TITEL I.OPRICHTING

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt.

Vorm van de vennootschap.

De comparanten richten bij deze een vennootschap onder firma op. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma.

Firmanaam  Zetel

Haar naam luidt: Tof & Thuis

Zij wordt gevestigd te Heuvelstraat 2b  3840 Borgloon

Kapitaal  Plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1000,00 (duizend) euro en is verdeeld in 100 (honderd) aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot aangemelde inbreng en wel als volgt:

- de oprichter sub 1 heeft ingetekend op 50 (vijftig) aandelen en betaalde hierop 500,00 euro (vijfhonderd). - de oprichter sub 2 heeft ingetekend op 50 (vijftig) aandelen en betaalde hierop 500,00 euro (vijfhonderd). Hetzij samen 100 (honderd) aandelen, wat de totaliteit omvat.

De oprichters verklaren dat het kapitaalbedrag voor 1000,00 (duizend) euro wordt gestort.

TITEL Il. STATUTEN

A- Naam - Duur - Zetel - Doel.

Artikel 1 ; Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma met;

. als naam " Tof & Thuis".

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze naam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vennootschap onder firma" of door de afkorting "V.O.F." met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en, samen met het ondernemersnummer.

Artikel 2 ; Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone

algemene vergadering op de eenvoudige aanvraag van één onbeperkt aansprakelijke vennoot.

Bij overlijden van een vennoot wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Artikel 3 : Zetel.

De vennootschap is gevestigd te Heuvelstraat 2b  3840 Borgloon.

Zowel het adres als de zetel kunnen in België zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de

zaakvoerders, tenzij als gevolg daarvan de vennoot-schap onderworpen zou worden aan een nieuw wettelijk

regime wat betreft het taalgebruik.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders, in België of in het buitenland bijkomende

administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in België als in het buitenland:

Verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen. Alsook al de mogelijke educaties op het gebied van verpleging en ondersteuning bij zorgtrajecten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondememingen,

Nemen en beheren van participaties in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, De vennootschap mag ais aval optreden, zich borg stellen, haar goederen en rechten in pand of in hypotheek geven tot waarborg van de uitvoering van alle, zelfs door derden aangegane, verbintenissen of verplichtingen. De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in verrichtingen, verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf of haar activiteiten te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezen-lijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België ais in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreek.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

B- Kapitaal - Kapitaalverhoging - bescherming van het kapitaal - verkrijging eigen aandelen.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 ¬ , Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale

waarde.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 : Onbeperkte aansprakelijkheid.

Alle vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Deze aansprakelijkheid blijft geiden voor de uitgetreden vennoten voor wat betreft de schulden door de vennootschap aangegaan tijdens hun lidmaatschap.

C- Aandelen.

Artikel 7 Aandelen en aandelenregister.

Alle aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend :

1 nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2 de gedane stortingen;

3 de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsme`'de, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van de aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Artikel 8 ; Opvraging van de stortingen.

De zaakvoerder doet opvraging van de stortingen op de aandelen die bij hun intekening niet volledig afbetaald werden. Hij bepaalt de tijdstippen van de stortingen en stelt het bedrag vast in een bericht dat minstens dertig dagen voor het tijdstip, vastgesteld voor de storting, per aangetekend schrijven wordt verzonden.

De vennoot die, na het verstrijken van deze opzegging, nalaat elke op de aandelen gevraagde storting te doen, moet aan de vennootschap intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de wettelijke intrestvoet vermeerderd met drie ten honderd. Daarenboven mag de zaakvoerder, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, de ven-'noot vervallen verklaren en zijn effecten doen verkopen, onverminderd het recht het verschuldigd gebleven bedrag en elke schadevergoeding en gebeurlijke intresten van hem te vorderen.

Het uitoefenen van de rechten, verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en opeisbaar, niet gedaan werden.

Artikel 9 : Vervreemding van de aandelen,

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet

overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de

overdracht is voorgesteld.

In voorkomend geval dient de benaming van de vennootschap te worden aangepast.

Een overdracht van aandelen ontheft de uitgetreden vennoot niet van zijn verantwoordelijkheid voor de

voorbije schulden van de vennootschap.

D- Bestuur en vertegenwoordiging.

Artikel 10 : Benoeming en ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten, die elk voor onbepaalde tijd als zaakvoerder worden benoemd en als zaakvoerder van de vennootschap kunnen optreden.

De zaakvoerder kan ontslag nemen door dit schriftelijk ter kennis te brengen aan de overige vennoten, waarna hij een algemene vergadering samenroept, die zal oordelen wat de gevolgen voor de vennootschap zullen zijn. Als er maar één zaakvoerder benoemd is, dient in zulk geval ofwel een andere vennoot tot zaakvoerder benoemd te worden, ofwel tot omvorming of ontbinding van de vennootschap besloten te wcrden.

Het ontslag van de zaakvoerder heft zijn aansprakelijkheid voor voorbije schulden en verbintenissen niet op.

Artikel 11 : Voorzitter.

Als er verschillende zaakvoerders benoemd zijn vormen zij een college van zaakvoerders.

Artikel 12 : Bijeenroeping.

Het college van zaakvoerders vergadert op bijeenroeping van één zaakvoerder, telkens als het belang van

de vennootschap het vereist.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de

oproepingsbrief van de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 : Besluitvorming.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beslissen wanneer de meerderheid van de leden

tegenwoordig of vertegenwoordigd is; een zaakvoerder kan zich door een ander zaakvoerder laten

vertegenwoordigen, mits een bijzondere en speciale volmacht.

De beslissing van het college wordt bij eenparigheid van stemmen getroffen.

De beslissingen van het college van zaakvoerders worden opgenomen in een daartoe bestemd register; zij

worden ondertekend door de aanwezige zaakvoerders. De afschriften en uittreksels worden ondertekend door

twee zaakvoerders.

Artikel 14 : Salaris - Tantièmes.

De algemene vergadering kan de zaakvoerders, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste

bezoldiging toekennen, waarvan het bedrag jaarlijks opnieuw wordt vastgesteld op de jaarvergadering en dat

ten laste komt van de vennootschap.

Als de bezoldiging niet uitdrukkelijk wordt voorzien, zijn de zaakvoerders onbezoldigd.

Artikel 15 : Bevoegdheid.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Artikel 16 Verantwoordelijkheid van de zaakvoerders,

De zaakvoerders zijn hoofdelijk en onbeperkt verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap zijn de zaakvoerders, zoals lasthebbers, verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben.

Zij zijn jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van de vennootschappenwet of van de statuten.

E- Algemene vergadering.

Artikel 17 ; Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de 3e dinsdag van de maand juni om 18 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegd-'heid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige wijziging van de statuten.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewe-izen in de oproeping.

Artikel 18 : Bevoegdheid.

De algemene vergadering is onder meer bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van : de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en van de vergoeding van de commissarissen, het vaststellen van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst, de statutenwijzigingen en met name te besluiten vervroegde ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met een of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met andere rechtsvorm.

Artikel 19 : Bijeenroeping.

De zaakvoerders-vennoten kunnen elk zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeen-'roepen op de bij deze statuten bepaalde dag,

De oproepingen voor de algemene vergadering worden bij aangetekende brief toegezonden aan de vennoten.

De oproeping bevat de dag orde van de vergadering,

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Artikel 20 : Vertegenwoordiging.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt.

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Minderjarigen en rechtspersonen mogen zich door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers laten vertegenwoordigen.

Artikel 21 : Stemkracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen,

Artikel 22 : Notulen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop van de vergadering.

De notulen worden aan het einde van de vergadering ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het

vragen.

Van elke buitengewone algemene vergadering, wordt een proces-verbaal opgemaakt. .

F- Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening.

Artikel 23 : Boekjaar - inventaris - jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders

de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering goedgekeurd.

Artikel 24 : Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Over de reservering of uitkering van de winst beslist de algemene vergadering.

G- Ontbinding - vereffening

Artikel 25 : Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars

aanstellen, hun bevoegdheid en vergoeding bepalen.

De benoeming van vereffenaars wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het

vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie

zijn, van rechtswege vereffenaars.

H- Woonstkeuze.

Artikel 26 : Woonstkeuze.

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar is gehouden een woonplaats te kiezen en die aan het college van zaakvoerders of aan de enige zaakvoerder ter kennis te brengen. Bij verandering van woonst wordt het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder hiervan op de hoogte gebracht, zoniet wordt geacht woonstkeuze gedaan te zijn op de vorige woonplaats.

Hij wiens woonplaats in den vreemde is, wordt geacht woonplaats in de zetel van de vennootschap te kiezen, tenzij hij een andere in België gelegen woonplaats heeft bekendgemaakt aan de zaakvcerders.

I- Overname wettelijke bepalingen

Artikel 27 :

Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke voorschriften hernemen, zijn

opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen.

Titel III- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

3. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

rs " "



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Worden als zaakvoerders benoemd :

Anthonissen Christophe

Boes Krista

Hierna aanwezig en zij verklaren allen hun opdracht te aanvaarden.





Opgemaakt te Borgloon op 10 december 2012 in vijf exemplaren, elke vennoot verklarend één origineel te hebben ontvangen, de volgende exemplaren bestemmende voor registratie en neerlegging van de statuten.

Zaakvoerder Zaakvoerder

Vennoot Vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Anthonissen Christhophe Boes Krista

Houder van 50 aandelen Houder van 50 aandelen



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TOF & THUIS

Adresse
HEUVELSTRAAT 2B 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande