TOFF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOFF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.654.645

Publication

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.03.2014, NGL 18.03.2014 14065-0178-012
17/02/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Voor 1J111101111!1111111

bshouc 815*

aan. L H

Baigis,

Staatsb





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

0 s -02- 2014

HASSELT

ri te

Ondernemingsnr :0464.654.645

Benaming (voluit) :TOFF

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3890 Montenaken, Montenakenstraat 11

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ons, Meester Ann VRANKEN, geassocieerd notaris te Bilzen, vennoot van

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid 'VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen', met zetel te 3740 Eigenbilzen (Bilzen), Dorpsstraat 71, op 23 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TOFF",

waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3890 Montenaken, Montenakenstraat 11, is

samengekomen.

Na beraadslaging worden volgende beslissingen elk met eenparigheid genomen;

EERSTE BESLISSING: OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend Belgische Frank ( 750.000,00 BEF) om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent ( ¬ 18,592,01 ) volgens de officiële wisselkcersen,

TWEEDE BESLISSING: OMZETTING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN IN

FRACTIEWAARDE

De vergadering beslist om de waarde van de aandelen niet langer uit te drukken in een nominale waarde doch wel in een fractiewaarde. De statuten zullen hieraan warden aangepast.

DERDE BESLISSING: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 238.500,00) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent ( ¬ 18.592,01) te brengen op tweehonderd zevenenvijftig duizend tweeënnegentig euro een cent (¬ 257.092,01), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en met het behoud van het huidig aantal aandelen zijnde, honderd (100,-) aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld door de vennoten.

VIERDE BESLISSING: VERZAKING BEVOORRECHT INSCHRIJVINGSRECHT

Zijn vervolgens tussengekomen, de vennoten die, op persoonlijke, uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze, verklaart te verzaken aan hun bevoorrecht inschrijvingsrecht en zijn uitoefeningstermijn, zoals voorschreven in artikel 309 Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

a) Tussenkomst Inschrijving oo en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, de vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

gisc

Staatsblad

du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De kapitaalverhoging wordt als volgt gerealiseerd:

-volstorting van tweehonderd zesendertig duizend honderd vijftien euro ( ¬ 236.115,00) door de heer

SCHIEPERS Kristof, voornoemd;

-volstorting van tweeduizend driehonderd vijfentachtig euro (¬ 2.385) door mevrouw JANSSENS Amélie,

voornoemd;

De vergadering stelt vast dat de verhoging op de bestaande aandelen werden volstort en dat de

kapitaalverhoging bijgevolg tot stand gekomen is.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE44

6451 0147 2745, geopend namens de vennootschap bij de Bank J. van Breda & Co.

Een bankattest, gedateerd op 20 december 2013, werd als bewijs van de storting aan Ons,

instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van

het Wetboek van vennootschappen.

b) Dividendeniolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in

artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij

wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 238.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd zevenenvijftig duizend tweeënnegentig euro een cent (¬ 257.092,01), vertegenwoordigd door honderd (100,-) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING: AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist ingevolge de voorgaande beslissingen en ingevolge de gewijzigde codificatie van de vennootschaprechtelijke bepalingen tot de vervanging van de volledige tekst van de statuten, door navolgende tekst

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt " TOFF".

De naam moet in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA'; leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar 1 zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3890 Montenaken, Montenakenstraat 11,

De zetel kan zonder statutenwijziging overgebracht worden in elk ander deel van het Nederlandstalig taalgebied en het tweetalig gebied Brussel door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan tevens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve-, uitbatingszetels, bijkantoren, agentschappen, filialen, uitbatingen, agentschappen, kantoren, of depots, overal waar zij het noodzakelijk oordeelt, zowel in België als in het buitenland vestigen, ze overdragen of ontbinden en vereffenen.

De overbrenging van de zetel naar het buitenland of naar een ander taalgebied maakt echter een statutenwijziging uit waartoe enkel kan worden beslist door de Algemene Vergadering volgens de daartoe vereiste meerderheden.

DOEL

1) Administratie, mobiel, dienstbetoon, advies, ondersteuning, opzoekwerk, secretariaatswerk, studie, overleg, bemiddeling, vorming in België, Europa en wereldwijd,

2) Onderzoek, opleiding, begeleiding en motivatie van personeel en medewerkers, wereldwijd.

3) Koerierdienst en expertisebureel in België, Europa en wereldwijd.

4)Marktstudie, productomschrijving, creatie, ontwerp, coordinatie, produceren, verspreiden, opvolgen, meten, bijsturen van reclameboodschappen, nieuwsoverbrengers, artikels, besprekingen, adviezen, zowel visueel, auditief, reuk, smaak en tast, concept, produktie en verspreiding van drukwerken, radio-en tv spots, bedrijfsfilms of andere boodschapsoverdragers.

Creatie, ontwikkeling, bijsturen, verspreiden van marketing- en reclamestrategieen.

5)Het organiseren van evenementen in binnen-en buitenland.

_Het in de ,plaats treden van personen Toontrekker, ambtenaar of zelfstandige) of vennootschappen

Luik B - vervolg

'

Voor-

behouden aan het efgisch

Staatsblad







in binnen- en buitenland in de meest ruime betekenis.

7) Het samenbrengen van handelspartners. Het ontwerpen, bemiddelen, optimaliseren. opvolgen en bijsturen van economische en financieel belangrijke banden en structuren, wereldwijd.

8) Alle handelingen van financiële, roerende of onroerende aard, handels- en nijverheidsactiviteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken of bevorderen van haar doe!, rechtstreeks of onrechtstreeks, beschreven in de punten I, 2, 3, 4, 5, 6 en 7.

9) De vennootschap kan participeren in, of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen, die zij het rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het bereiken van het doel van de vennootschap.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid,

KAPITAAL

tweehonderd zevenenvijftig duizend tweeënnegentig euro een cent (ê 257.092, 01), vertegenwoordigd door honderd (100,-) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op 23 mei om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag Is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld,

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief

AANTAL STEMMEN

a) indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen,

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering ~z jn toegekend en hlLkan ze ',let overdraden.

_J

Bijlagen bij het B4gisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

x c 4  1..4.

Voor-behouden behouden

aan het refgrsc"taatsblad

.<7

Luik B - vervolg

BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij

alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit

toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle

aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend

door een zaakvoerder.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ACHTSTE BESLISSING: VOLMACHT COORDINATIE

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de

statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Ann Vranken

Notaris met standplaats te Bilzen

Tegelijkertijd neergelegd:

-- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

-- het formulier I (luik A en B)

-- het formulier Il

-- een uittreksel van de akte wijziging statuten;

 de gecoördineerde statuten

-- lijst artikel 75 W. Venn.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 26.06.2013 13205-0413-014
20/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.02.2012, NGL 19.03.2012 12063-0089-014
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 06.06.2011 11134-0434-014
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.03.2010, NGL 27.05.2010 10129-0087-014
29/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.04.2009, NGL 28.04.2009 09119-0273-013
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.04.2008, NGL 19.06.2008 08244-0234-011
13/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 10.08.2007 07550-0327-010
08/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 07.08.2006 06606-5362-013
26/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 22.09.2005 05692-4598-013
23/06/2005 : BGA015563
25/10/2004 : BGA015563
10/07/2003 : BGA015563
21/06/2002 : BGA015563
13/07/2000 : BG089508
05/12/1998 : BG89508

Coordonnées
TOFF

Adresse
MONTENAKENSTRAAT 11 3890 GINGELOM

Code postal : 3890
Localité : Montenaken
Commune : GINGELOM
Province : Limbourg
Région : Région flamande