TOK 2 ME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOK 2 ME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.378.927

Publication

01/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11304088*

Neergelegd

29-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Tok 2 Me

0837378927

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3540 Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 158

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op 29 juni 2011 blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1) Vennoten: Germeys Stijn Armand Henri, geboren te Genk op 1 juni 1968, nationaal nummer 68.06.01-015.67, en zijn echtgenote Onclinx Anne Marie François Emelie, geboren te Sint-Truiden op 7 maart 1971, nationaal nummer 71.03.07-100.38, samenwonende te 3540 Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 158.

2) Rechtsvorm en Naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tok 2 Me".

3) Maatschappelijke zetel: 3540 Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 158.

4) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software als hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries en lessen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan- en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleider en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Zij mag eveneens leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren toestaan, onder om het even welke vorm, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in zeshonderd twintig gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze aandelen werd door de oprichters in geld ingeschreven en ze werden ten belope van zesduizend tweehonderd euro volgestort.

De heer Germeys Stijn moet nog een bedrag van 9.300,00 euro volstorten; mevrouw Onclinx Anne moet nog een bedrag van 3.100,00 euro volstorten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor een onbeperkte duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met 31 december 2012.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot niet-statutaire zaakvoerder is benoemd, voor onbeperkte duur, de heer Germeys Stijn, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 158.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van zesduizend tweehonderd euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer 735-0286893-52, geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Brussel op naam van de vennootschap.

13) Volmacht: Volmacht werd verleend, met mogelijkheid van subrogatie, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D & D Consulting, gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Minderbroedersstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0450.813. 339, ressorterend onder het rechtsgebied Hasselt, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van haar oprichting alle wettelijke en administratieve formaliteiten te doen uitvoeren bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte wordt samen met dit document neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0568-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16540-0474-010

Coordonnées
TOK 2 ME

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 158 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande