TOP-ASSIST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOP-ASSIST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.722.035

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 27.06.2014 14234-0087-011
03/01/2014
ÿþ Mod wcn111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11QNfTEUR

2 7 -12-' LGISCN ST,

IR BE

BELGE Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

213

\ATSBLAB

17 -12- 2013

De Hoofdgriffsrjffie

Ondernemingsnr : 0886.722.035

Benaming

(voluit) : Top-Assist

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3640 Kinrooi, Molenweg 23A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Top-Assist", waarvan de maatschappelijke zeter gevestigd is te 3640 Kinrooi, Molenweg 23A, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE op 5 december 2013, blijkt:

1. Besluit tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist tot kapitaalverhoging door inbreng in geld ten bedrage van tweehonderd vijftienduizend tweeëntachtig euro (215.082,00 t), zijnde negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op tweehonderd drieëndertigduizend zeshonderd tweeëntachtig euro (233.682,00 ¬ ), met behoud van het bestaand aantal aandelen, zijnde honderd twintig (120) aandelen met ieder een fractiewaarde van éénhonderd twintigste (1/120ste) van het maatschappelijk kapitaal, en dit alles onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB). Deze kapitaalverhoging zal volstort worden ten belope van honderd procent (100%). Later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dal valt onder het regime van artikel 537 WIB.

2. Inschrijving en volstorting op deze kapitaalverhoging

Het genoemde bedrag van in totaal tweehonderd vijftienduizend tweeëntachtig euro (215.082,00 ¬ ) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis Bank te Brussel,` geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Top-Assist", zoals blijkt uit; het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 2 december 2013, dat aan notaris Bart, Van Der Meersch is overhandigd om in zijn dossier bewaard te worden.

3. Vaststelling van de verwezenlijking van deze kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt notaris Bart Van Der Meersch akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd vijftienduizend tweeëntachtig euro (215.082,00 ¬ ) daadwerkelijk, verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd drieëndertigduizend: zeshonderd tweeëntachtig euro (233.682,00 ¬ ), met behoud van het bestaand aantal aandelen, zijnde honderd twintig (120) aandelen met ieder een fractiewaarde van éénhonderd twintigste (1/120ste) van het' maatschappelijk kapitaal.

4. Aanpassing van artikel 5 van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD DRIEËNDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TWEEENTACHTIG EURO (233.682,00 ¬ ). Het is verdeeld in, honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd twintigste (1/120ste) van het maatschappelijk kapitaal elk."

5. Vaststelling van de zetelverplaatsing en aanpassing van artikel 3 van de statuten

De vergadering stelt vast dat ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van onderhavige vennootschap de dato 14 juli 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op, 29 augustus 2011 onder nummer 11131639, de maatschappelijke zetel verplaatst werd van 3690 Bree, Opitterpoort 42.1.1 naar 3640 Kinrooi, Molenweg 23A. Bijgevolg beslist de algemene vergadering tot vervanging, van artikel 3 van de statuten door havolgende bepaling om deze in overeenstemming te brengen met deze vaststelling:

"Artikel 3 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3640 Kinrooi, Molenweg 23A. De zetel kan zonder

statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede In Brussel bij besluit van

de raad van zaakvoerders."

6. Aanpassing van de statuten aan de voorgaande besluiten en aan de huidige vennootschapswetgeving

De algemene vergadering beslutit, na lezing van cie statuten, in acht genomen de vnnrgaende vaststellingen

en besluiten, en de opeenvolgende aanpassingen van de toepasselijke wetgeving en in het bijzonder het

vernieuwde Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999, voor het laatst gewijzigd bij Wet van 15 juli 2013,

de bestaande statuten volledig op te heffen en te vervangen door volledig nieuwe statutaire bepalingen.

De statuten luiden thans als volgt:

1.1 NAAM: De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder

de naam "Top-Assist".

2./ ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3640 Kinrooi, Molenweg 23A,

3.1 DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4.1 DOEL:

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland:

1) Voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in deelnemingen met derden:.

a. De coördinatie van werken, uitgeven van werken in onderaanneming aan roerende en onroerende goederen;

b. Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake het bouwen, verbouwen, inrichten van onroerende goederen;

c. Alle activiteiten van landmeter, beëdigd schatter, veiligheidscoördinator en bouweconomisten;

d. Het verlenen van adviezen en hulp aan de bouwheer, het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding;

e. Het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur;

f. De uitwerking _van projecten op het gebied van burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw, het verkeer, elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, hardware en software;

g. Het onder meer verwerven of vervreemden van onroerende goederen, met zakelijke rechten bezwaren of zakelijke rechten afstaan, gebouwen laten oprichten, laten afbreken, verhuren of onderverhuren, in erfpacht geven, een recht van opstal verlenen, verkavelen, het vruchtgebruik of de naakte eigendom verwerven afstaan, zonder dat deze opsomming beperkend is;

h. Het bouwrijp maken van terreinen, het doen bouwen en uitrusten van alle gebouwen met het oog op de verkoop of verhuring ervan;

i. Alle soorten makelaarsverrichtingen en inzonderheid de bemiddeling bij de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen en onroerende goederen;

j. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan de vennootschap zich ook borg stellen of aval verfenen aan derden. Voorgaande verrichtingen betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruime zin van het woord van vermogens toebehorende aan derden.

2) Het verwerven, beheren, instandhouden en valoriseren van een roerend vermogen, bestaande uit speciën, effecten, portefeuillewaarden, meubilair, kunstwerken, antiquiteiten, rollend materieel, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

In het kader van deze bedrijfsactiviteit kan de vennootschap alle roerende lichamelijke of onlichamelijke goederen aankopen, invoeren, uitvoeren, vervreemden, ruilen, verhuren of onderverhuren, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, roerende of onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

5.1 KAPITAAL:

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD DRIEËNDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TWEEENTACHTIG EURO (233.682,00 e). Het is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van éénlhonderd twintigste (11120ste) van het maatschappelijk kapitaal elk.

6.1 BESTUUR:

A

_

O 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, personen, al dan niet vennoot.

Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

INTERN BESTUUR

ledere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Kwalitatieve beperking

De zaakvoerder of de zaakvoerders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering

besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de

vennootschap en/of vestiging van een hypotheek en/of toestaan van een hypothecair

mandaat/hypotheekbelofte.

Kwantitatieve beperking

De zaakvoerder of de zaakvoerders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering

besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twaalfduizend

vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ ).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden zelfs niet nadat zij

openbaar zijn gemaakt.

EXTERN BESTUUR

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Kwalitatieve beperkingen

Indien er meerdere zaakvoerders in de vennootschap benoemd zijn, dienen alle zaakvoerders samen de

vennootschap te vertegenwoordigen voor rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van

onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek en/of toestaan van een

hypothecair mandaat/hypotheekbelofte.

Kwantitatieve beperkingen

Indien er meerdere zaakvoerders in de vennootschap benoemd zijn, dienen alle zaakvoerders samen de

vennootschap te vertegenwoordigen voor rechtshandelingen die de venncotschap verbinden voor een bedrag

van meer dan twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ ).

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

7.1 CONTROLE - BENOEMING:

Zolang de benoeming van een commissaris niet wettelijk vereist is, zal iedere vennoot individueel de

onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

De commissarissen worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering der vennoten die tevens

de duur van de opdracht en de bezoldiging vaststelt.

8.I JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand juni om negentien uur (19.00 uur). Indien die dag een

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten

inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd

is, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

8.1 VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN,

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

SCHORSING

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene pérsonen of aan een rechtspersoon

met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van

de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen

door aile gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet er anders over beschikt, worden de beslissingen der algemene vergadering

genomen met een gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de

vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De

personen bedoeld in artikel 271 van het wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

10.1 BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van

artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan; het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

(1 J BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.:

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

t4oaipelwgJ lui ytlfU10 tier rechtbank v, koophendel te TONGEREN

2 0 -08- 2018

Do Hootdgriftler, Griffie

ICI

1 1131.11M11

Benaming : Top-Assist

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molenweg 23 A te 3640 Kinrool.

Ondernemingsnr : 0886722035

Voorwerp akte : Toestemming van de algemene vergadering tot bepaalde rechtshandelingen.

De Bijzondere algemene Vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 6 mei 2013 om 19.00u geeft met eenparigheid van stemmen goedkeuring aan de zaakvoerders om volgende rechtshandelingen te stellen met betrekking tot de Residentie Martinus gelegen; gemeente Kinrooi aan de Breeërsteenweg Sectie B nr. 497/L,

-Rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ )

-Rechtshandelingen die verband houden met de aan-of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/ of vestiging van een hypotheek en/of toestaan van een hypothecair mandaat/hypotheekbelofte. Dit kunnen handelingen zijn zoals het ondertekenen van de basisakte, het verlenen van recht van opstal en de verkoop van de appartementen die hieruit zal volgen..

Frank Renette Toon Poets

Zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 24.06.2013 13209-0236-011
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 21.06.2012 12197-0512-011
29/08/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~rF aj

f I~t!ffl!,S ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11131639"

:leergbiegu ier gnule de~^

rechtbank v. koophandel te TONGEREN il

1 7 -03- 2011

~ae iioofdgriffier,

Griffie

Benaming : Top-Assist

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Opitterpoort 42.1.1. te 3960 Bree

Ondernemingsnr : 0886722035

Voorwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel.

Ingevolge de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 14 juli 2011 werd met eenparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Molenweg 23A te 3640 Kinrooi.

Frank Renette Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 27.06.2011 11214-0382-011
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 22.06.2010 10199-0326-011
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 19.06.2009 09253-0208-011
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 26.06.2008 08291-0165-011
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 06.08.2015 15403-0074-011
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 21.06.2016 16207-0043-011

Coordonnées
TOP-ASSIST

Adresse
MOLENWEG 23A 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande