TOPSPORTLAB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOPSPORTLAB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 818.545.980

Publication

03/10/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggïng ter griffie van de akte

ww. M I.b .nMn W K`II I.rNY" M.W.w W u

11iEArfrxi, ..,r I,:r ." 1ri( 1. 'r,tir Fn-.7

'MU

D

IN

N

s

IR BEL" , ken2hFr~~,L! ,wniiv{,r~aJ=~ ri;,i ~~r= . ~,,

'- 2614

TAATS

1 6 -09- 2014 ~

n,bè r griffier,

Griffie



MONITE

26-0 ELGISCH

Benaming : Topsportslab

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Transportlaan 9, 3600 GENK

Ondernemingsnr : 0818545980

Voorwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de raad van bestuur gehouden op 27 februari 2014 om 16.00 uur op de maatschappelijke zetel.

De Bijzondere Algemene Vergadering van de raad van bestuur aanvaardt het ontslag van Unique Performance BVBA, vertegenwoordigd door dhr. Carlo Vandekerkhof, wonende te 3201 Langdorp, Veelsebaan 78 ais gedelegeerd bestuurder met ingang van 28 februari 2014 en verleent onmiddellijk volledige décharge aan de ontslagnemende bestuurder voor de volledige periode van zijn bestuur.

Ook het ontslag van Spronken BVBA, vertegenwoordigd door dhr. Leon Spronken, wonende te 3600 Genk, Kattevennen 8 als bestuurder met ingang van 28 februari 2014 wordt aanvaard en de raad van bestuur verleent" onmiddellijk volledige décharge aan de ontslagnemende bestuurder voor de volledige periode van zijn bestuur.

De Bijzondere Algemene Vergadering van de raad van bestuur keurt de benoeming ais gedelegeerd bestuurder van Performeans BV, vertegenwoordigd door Dhr. W. Alexander Janssen, wonende te Minervalaan, 35,1077 Amsterdam te Nederland goed met ingang van 28 februari 2014 tot datum van de statutaire algemene vergadering van 2015,

Deze beslissingen werden nogmaals bekrachtigd door de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 30 juni 2014 om 16 uur op de LRD, Waaistraat 6 te Leuven.

Performeans BV

Dhr.Janssen Alexander

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 16.08.2013 13437-0378-017
02/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Dmiltmluilio1 111

Noorgriinïrrl torNilíia der

rechtbank v. kuoph8ndol to TONGEREN

2 z -0q- 2013

De HootdgriYieriffie

Ondernemingsnr : 0818545980

Benaming

(voluit) : TOPSPORTLAB

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Transportlaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Uitgifte van warrants

Uittreksel uit de akte verleden op 04/04/2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste beslissing  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ 112.800,00, zodat het kapitaal verhoogd za! worden van ¬ 618.953,00 tot ¬ 731.753,00.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij za! gepaard gaan met de uitgifte van 56.400 nieuwe stemgerechtigde aandelen klasse A, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van ¬ 2,00 per kapitaalaandeel en ieder kapitaal-mandeel zal onmiddellijk volgestort worden.

Tweede beslissing  Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de ultoefe-ining van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootsohappen.

Derde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens heeft de vennootschap PERFORMEANS B.V. verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de 56.400 nieuwe kapitaalaandelen klasse A van deze vennootschap, tegen de prijs van ¬ 2,00 per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van ¬ 112.800, 00.

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële Instelling op 03 april 2013, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven.

Vierde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van ¬ 112.800,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat hét kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 731.753,00, vertegenwoordigd door 366.351 aandelen zonder nominale waarde, waarvan 144.550 aandelen Klasse A en 191,001 aandelen Klasse B en 30.800 aandelen klasse C.

Vijfde beslissing

Overeenkomstig het artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur een verslag opgesteld met betrekking tot het doel en de gedetailleerde verantwoording van de uitgifte door de vennootschap van 50.000 warrants, elk recht gevend om, onder bepaalde voorwaarden, in te schrijven op één nieuw aandeel, door de vennootschap uit te geven.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van dit verslag opgemaakt door de raad van bestuur.

Elke aandeelhouder en winstbewijshouder, aanwezig of vertegenwoordigd, erkent een exemplaar van dit verslag te hebben verkregen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur zef samen met een expeditie van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zesde beslissing

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van

hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe warrants zoals voorzien in het Wetbcek van

Vennootschappen,

Zevende beslissing

De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van 50.000 warrants, volgens de hiernavolgende

voorwaarden en modaliteiten:

1. Voorwerp

Uitgifte van vijftigduizend (50.000) warrants genaamd "Management-Warrants", waarbij ieder Management-Warrant de betreffende warranthouder het recht (maar niet de verplichting) verleent om  tijdens de uitoefenperiodes en tegen betaling van de uitoefenprijs  in te schrijven op één (1) aandeel van dezelfde klasse als deze waarvan de warranthouder reeds aandelen van de vennootschap bezit.

2. Uitgifteprijs

De uitgifteprijs voor de Management-Warrants is gelijk aan één eurocent (E 0,01) per Management-Warrant. 3.Uitoefenratio  klasse en aantal Aandelen

Iedere Management-Warrant geeft de betreffende warranthouder het recht (maar niet de verplichting) op de intekening op één (1) aandeel van dezelfde klasse als deze waarvan de warranthouder reeds aandelen van de vennootschap bezit.

4, Termijn

De Management-Warrants hebben een looptijd van vijf (5) jaar vanaf de datum van hun uitgifte.

Bij gebrek aan uitoefening van een Management-Warrant voorafgaand het einde van voormelde looptijd van vijf (5) jaar te rekenen vanaf de datum van haar uitgifte, vervalt het betreffende Management-Warrant en wordt het nietig van rechtswege, zonder dat de betreffende warranthouder daarvoor enige vergoeding Kan vorderen.

5,Vorm (nominatieve aard)

De Management-Warrants zijn en blijven op naam en zullen worden ingeschreven in het register van de warranthouders dat daartoe door de vennootschap zal worden aangelegd, en dat zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

6.Niet-overdraagbaarheid en zekerheden

De Management-Warrants zijn niet overdraagbaar. Indien een warranthouder overlijdt (respectievelijk een warranthouder-rechtspersoon wordt vereffend, ontbonden of failliet verklaard, of voorwerp is van enige andere procedure voor zover hieruit blijkt dat de continuïteit van de onderneming van de warranthouder in gevaar is, of haar controle wijzigt) vervallen alle aan de betreffende warranthouder toegekende Management-Warrants van rechtswege. De Management-Warrants komen tevens van rechtswege te vervallen vanaf het ogenblik dat de warranthouder zijn/haar hoedanigheid van aandeelhouder van de vennootschap verliest.

De Management-Warrants kunnen niet in pand worden gegeven, noch op enige andere wijze het voorwerp uitmaken van enig zekerheidsrecht, optie of zakelijk recht.

De Management-Warrants die werden overgedragen onder levenden, in pand gegeven of bezwaard met enig zekerheidsrecht, optie of zakelijk recht, kunnen niet worden uitgeoefend, zonder dat de begunstigde ervan daarvoor enige vergoeding vanwege de vennootschap kan vorderen.

7.Toekenning Management-Warrants

De Management-Warrants zullen ter gelegenheid van hun uitgifte reeds gedeeltelijk worden toegekend als volgt:

-Aan UNIQUE PERFORMANCE, voornoemd: 8.333 Management-Warrants;

-Aan PERFORMEANS, voornoemd: 8.333 Management-Warrants.

De raad van bestuur is bevoegd de voorwaarden vast te leggen voor de toekenning van de overige 33.334 Management-Warrants dewelke niet worden toegekend naar aanleiding van hun uitgifte. De raad van bestuur zal de toekenningsvoorwaarden bepalen in functie van de resultaten en de verdere evolutie van de vennootschap en de realisatie van het businessplan van de vennootschap, en dit overeenkomstig het bijzondere meerderheidsquorum vereist inzake sleutelbeslissingen, zoals vermeld in artikel 22 van de gecoordineerde statuten van de vennootschap. Deze voorwaarden zullen, indien vereist, jaarlijks ter gelegenheid van de bespreking van de jaarcijfers en de opmaak van de budgetten van de vennootschap, worden geëvalueerd en desgevallend worden bijgesteld.

De resterende 33334 Management-Warrants zullen, mits het behalen van de toekenningsvoorwaarden, worden toegekend als volgt;

-Aan UNIQUE PERFORMANCE: 16.667 Management-Warrants;

-Aan PERFORMEANS: 16.667 Management-Warrants.

Het besluit tot de initiële vastlegging van deze voorwaarden, zal door de raad van bestuur worden genomen ter gelegenheid van de opmaak en de goedkeuring van de budgetten aangaande de boekjaren 2013 en 2014. 8.Uitoefening van Management-Warrants

a) Uitoefenprijs

De uitoefenprijs van de Management-Warrants bedraagt drie euro (¬ 3,00) per Management-Warrant.

De uitoefenprijs van de Management-Warrants zal worden toegerekend op het "kapitaal" (kapitaalverhoging) voor een bedrag gelijk aan de fractiewaarde van de aandelen berekend op het ogenblik van de uitgifte van de aandelen naar aanleiding van de uitoefening van de Management-Warrants. Elk bedrag boven de fractiewaarde, zal worden geboekt op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

b)Uitoefenperiode

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Management-Warrants zijn uitoefenbaar uitsluitend in de jaarlijkse periode (hierna genoemd "Uitoefenperiode") van 1 oktober tot en met 30 november, en dit vanaf de toekenning van de Management-Warrants en voor de resterende looptijd van de Management-Warrants.

De raad van bestuur zal evenwel  binnen de wettelijke beperkingen en overeenkomstig het bijzondere meerderheidsquorum vereist inzake sleutelbeslissingen, zoals vermeld in artikel 22 van de gecoördineerde statuten van de vennootschap  mogen beslissen om één of meerdere uitoefenperiodes in te lassen of wijzigingen aan te brengen aan deze Uitoefenperiode.

De uitoefening van Management-Warrants is, behoudens voor wat betreft de bepalingen inzake Uitoefenperiode en uitoefenprijs, onvoorwaardelijk.

c)Uitoefenmodaliteiten

De warranthouder die beslist haar Management-Warrants geheel of gedeeltelijk uit te oefenen, zal hiervan de raad van bestuur van de vennootschap op de hoogte brengen per aangetekend schrijven. De beslissing tot het uitoefenen van de Management-Warrants wordt geacht effectief te zijn genomen op het moment van het verzenden (postdatum) van hoger genoemd aangetekend schrijven.

De warranthouder die heeft beslist haar Management-Warrants geheel of gedeeltelijk uit te oefenen, zal binnen een termijn van uiterlijk vijftien (15) werkdagen na verzending van voormeld aangetekend schrijven, de uitoefenprijs verbonden aan de Management-Warrants die zij wenst uit te oefenen, storten op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap die de raad van bestuur haar zal aanduiden.

De raad van bestuur verbindt zich ertoe de uitoefening van de Management-Warrants door de warranthouder ter kennis te brengen van de algemene vergadering, en dit binnen een termijn van vijftien (15) werkdagen na ontvangst van bovenvermeld aangetekend schrijven van de warranthouder.

De kapitaalverhoging waartoe de uitoefening van de Management-Warrants aanleiding geeft, zal telkens zo spoedig mogelijk, rekening houdende met de vereiste administratieve en vennootschapsrechtelijke formaliteiten, authentiek worden vastgesteld. Aan de raad van bestuur wordt machtiging gegeven om, onder voorlegging van een door de commissaris (of bij ontstentenis van deze, een bedrijfsrevisor) voor echt verklaarde lijst van uitoefening van Management-Warrants, het volgende bij authentieke akte te laten vaststellen:

-de uitoefening van de Management-Warrants;

-de kapitaalverhoging voortvloeiende uit de uitoefening van de Management-Warrants;

-het aantal in vertegenwoordiging van de kapitaalverhoging uitgegeven aandelen en de eventuele uitgiftepremie;

-de inschrijving op de betreffende klasse van aandelen;

-de wijziging van de statuten waartoe deze kapitaalverhoging aanleiding geeft;

-de coördinatie van de statuten.

d)Uitgifte van Aandelen

De nieuwe aandelen klasse A waarop effectief zal zijn ingeschreven, zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de reeds bestaande aandelen klasse A, en zullen recht geven op een deelname in de winst pro rata temporis vanaf hun uitgifte.

De aandelen uitgegeven naar aanleiding van de uitoefening van Management-Warrants, zullen aandelen op naam zijn en blijven.

Na de uitgifte van aandelen waarop ingeschreven wordt door de uitoefening van Management-Warrants, zal de raad van bestuur de nieuwe aandelen inschrijven in het aandeelhoudersregister van de Vennootschap op naam van de inschrijver en de nodige aanpassingen aanbrengen in het warranthoudersregister.

9.Wijziging van de kapitaalstructuur van de vennootschap

In afwijking van artikel 501 Wetboek van vennootschappen, en zonder afbreuk te doen aan de door de wet bepaalde uitzonderingen, behoudt de vennootschap het recht om elke beslissing te nemen die zij nodig acht met betrekking tot haar kapitaal, statuten of bestuur. Dergelijke beslissingen kunnen onder meer op het volgende betrekking hebben; een kapitaalvermindering al dan niet met terugbetaling aan de aandeelhouders, een kapitaalverhoging door middel van incorporatie van reserves al dan niet gecombineerd met de creatie van nieuwe aandelen, een kapitaalverhoging in natura, een kapitaalverhoging in geld al dan niet met de beperking of opheffing van het voorkeurrecht van de aandeelhouders, een uitgifte van winstbewijzen, converteerbare obligaties, bevoorrechte aandelen, obligaties met warrants, of van gewone obligaties, een wijziging van de bepaling van de statuten met betrekking tot de verdeling van de winst of de (netto) opbrengst van de vereffening of van andere rechten verbonden aan gewone aandelen, een aandelensplitsing, een uitkering van dividend, een ontbinding van de vennootschap, een juridische fusie, een juridische splitsing of een inbreng of een overdracht van een algemeenheid of een bedrijfstak al dan niet in combinatie met de uitwisseling van aandelen.

De vennootschap mag zulke beslissingen nemen zelfs indien dit resulteert in een vermindering van de voordelen van de houder van Management-Warrants op grond van de uitgifte- en oefenvoorwaarden van de Management-Warrants of de wet, tenzij een dergelijke vermindering het enige doel van dergelijke beslissing is.

10. Amendementen

De raad van bestuur kan -- overeenkomstig het bijzondere meerderheidsquorum vereist inzake sleutelbeslissingen, zoals vermeld in artikel 22 van de gecoördineerde statuten van de vennootschap 

onderhavige uitgifte- en uitoefenvocrwaarden aanpassen met inachtneming van de rechten van de begunstigden. Elke aanpassing zal tegenwerpelijk zijn aan de begunstigden vijf (5) kalenderdagen na schriftelijke kennisgeving aan de begunstigden.

De raad van bestuur is bevoegd om  overeenkomstig het bijzondere meerderheidsquorum vereist inzake sleutelbeslissingen, zoals vermeld in artikel 22 van de gecoördineerde statuten van de vennootschap -- alle nuttige of noodzakelijke beslissingen te nemen om onderhavige voorwaarden uit te voeren in naleving van de

toepasselijke wettelijke bepalingen, Elke beslissing die juridische gevolgen heeft, zal schriftelijk worden medegedeeld aan de betrokken begunstigden.

11, Kosten

De kosten met betrekking tot de potentiële kapitaalverhoging(en) vallen ten laste van de vennootschap.

Alle taksen geheven naar aanleiding van de toekenning en uitoefening van de Management-Warrants en de levering van de aandelen, komen ten laste van de betreffende warranthouders.

Achtste beslissing

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen, onder de opschortende voorwaarde van de gehele of gedeeltelijke uitoefening van de warrants, met een bedrag ten hoogste gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal aandelen uitgegeven bij de uitoefening van de warrants, hetzij maximaal 50.000, met de uitoefenprijs overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de warrants, te verwezenlijken en vast te stellen naarmate van de uitoefening van de warrants en het creëren van ten hoogste 50.000 aandelen, die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd. Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf hun creatie.

Negende beslissing

Voormelde comparanten sub 10 en 11, hier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren in te schrijven op 16.666 warrants, onder de hoger vermelde voorwaarden en in de hoger vermelde verhouding zoals onder punt 7 van de zevende beslissing hierboven vermeld,

Tiende beslissing

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan twee bestuurders, gezamenlijk optredend, tot vaststelling van de uitoefening van de warrants en de verwezenlijking van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhogingen en de uitgifte van de aandelen, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, de aantekening in het aandeelhoudersregister te verrichten van de nieuw uitgegeven aandelen ten name van de personen die op de kapitaalverhogingen hebben ingeschreven en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden.

Elfde beslissing

De vergadering bekrachtigt de vernietiging van 50.000 bestaande Gewone Warrants, overeenkomstig de tussen alle effectenhouders gesloten onderhandse overeenkomst op heden onmiddellijk voorafgaand dezer. De voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris een afschrift van deze onderhandse overeenkomst. Twaalfde beslissing

De vergadering beslist om artikel 10 van de statuten te schrappen wegens het verstrijken van de in dat artikel gestipuleerde driejarige termijn.

Dertiende beslissing

Overeenkomstig het artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur een verslag opgesteld inhoudende een verantwoording voor de herindeling van de aandelen in categorieën.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van dit verslag opgemaakt door de raad van bestuur.

Elke aandeelhouder en winstbewijshouder, aanwezig of vertegenwoordigd, erkent een exemplaar van dit verslag te hebben verkregen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur zal, samen met een expeditie van onderhavige akte, worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Veertiende beslissing

De vergadering neemt kennis van eerder gerealiseerde overdrachten van effecten van de vennootschap. Ingevolge de toepassing van artikel 8.1. § 2, c) van de gecoördineerde statuten van de vennootschap, stelt de vergadering de uit deze overdrachten resulterende wijziging van de categoreën van effecten vast als volgt:

Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door 366.351 aandelen, waarvan 144.550 aandelen klasse A, 191.001 aandelen klasse B en 30.800 aandelen klasse C.

Daarnaast bestaan er 122.050 winstbewijzen, waarvan 96.985 winstbewijzen klasse A en 25.065 winstbewijzen klasse D.

Vijftiende beslissing

De vergadering verleent alle machten aan de Raad van Bestuur ten einde alle formaliteiten aangaande voorgaande beslissingen uit te voeren en aan ondergetekende notaris ten einde over te gaan tot coördinatie van de statuten met het oog op de neerlegging ervan bij de bevoegde rechtbank.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get, Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie, verslaggeving raad van bestuur

a 1 , ,

r, '-

.

M

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2015
ÿþ15.----"N.--.

fi. L ; . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

? _ na neerlegging ter grF

Benaming : Topsportsiab

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Transportlaan 9, 3600 Genk

Ondernemingsnr : 0818545980

Voorwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van het Bijzonder verslag van de raad van bestuur gehouden op 1 oktober 2014 om 16.00 uur op de maatschappelijke zetel

De raad van bestuur beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Transportlaan 9 te 3600 Genk naar Kuringersteenweg 172 te 3500 Hasselt, met ingang vanaf 1 oktober 2014.

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de raad van bestuur gehouden op 12 december 2014 om 16.00 uur op de maatschappelijke zetel.

De Bijzondere Algemene Vergadering van de raad van bestuur aanvaardt het ontslag van dhr. Yoeri Severy wonende te 3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 220/101 als bestuurder met ingang van 20 november 2014 en verleent onmiddellijk volledige décharge aan de ontslagnemende bestuurder voor de volledige periode van zijn bestuur.

Performeans BV

Dhr. Janssen Alexander

Gedelegeerd bestuurder

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

~

~

5016180*

11111111

me van " " . à -



koophandel Antwerpen, aid. Tongeren

19 -01- 2015

IIIv.

MM.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bit het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - AnnexeLdu Moniteur_belga

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 16.07.2012 12304-0500-017
19/04/2012
ÿþ1-4

Moi! Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0818.545.980

Benaming

(voluit) : TOPSPORTLAB

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Transportlaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uittreksel uit de akte verleden op dertig maart tweeduizend en twaalf voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap TOPSPORTLAB, met zetel te 3600 Genk, Transportlaan 9, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste beslissing - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ 100.000,00, zodat het kapitaal verhoogd zal worden van ¬ 518.953,00 tot ¬ 618.953,00.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van 50.000 nieuwe stemgerechtigde aandelen klasse A, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van ¬ 2,00 per kapitaalaandeel en ieder kapitaal-aandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van vijfentwintig procent (25 %).

Tweede beslissing - Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefe-ving van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

Derde beslissing - Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid UNIQUE PERFORMANCE, met zetel te 3201 Langdorp, Veelsebaan 78, BTW BE 0442.484.009 RPR Leuven, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Carlo VANDEKERKHOF, wonende te 3201 Langdorp, Veelsebaan 78, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de 50.000 nieuwe kapitaalaandelen klasse A van deze vennootschap, tegen de prijs van ¬ 2,00 per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van vijfentwintig (25 %) procent. De kapitaalvee-hoging is bijgevolg, in totaal volgestort ten belope van ¬ 25.000,00.

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een= bijzon-rdere rekening met nummer BE30 7350 2622 1411 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 30 maart 2012, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blij-ven.

Vierde beslissing -Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van ¬ 100.000,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadhwerkelijk gebracht werd op ¬ 618.953,00, vertegenwoordigd door 309.951 aandelen zonder nominale waarde, waarvan 80.750 aandelen Klasse A en 191.001 aandelen Klasse B en 38.200 aandelen klasse C.

Vijfde beslissing -- Naamwijziging

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "TOPSPORTSLAB" en dienovereenkomstig artikel 1 van de statuten te wijzigen.

Zesde beslissing

De vergadering beslist de statuten aan te passen in overeenstemming met de bepalingen van het addendum aan de investerings- en aandeelhoudersovereenkomst de dato 3 september 2009, ondertekend voorafgaand dezer op 30 maart 2012 en bijgevolg de bepalingen inzake voorkooprecht, volgrecht, voordracht van bestuurders en bevoegdheid van de bestuurders te w jzig_en,zoalsal ernabepeald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

0 6 -04- 2012

De Ftoofdgrifeffie

I1IIIII I II'II*1 HII

IIII

be

a Bi Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zevende beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, beslist de vergadering de

statuten te wijzigen als volgt:

-Artikel 1 van de statuten zal voortaan luiden:

Artikel 1: Benaming:

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

De benaming van de vennootschap luidt : TOPSPORTSLAB.

-Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden:

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op E 618.953,00. Het is verdeeld in 309.951 aandelen zonder nominale

waarde, waarvan 80.750 aandelen Klasse A en 191.001 aandelen Klasse B en 38.200 aandelen klasse C,

Daarnaast bestaan er 122.050 winstbewijzen waarvan de rechten hierna bepaald worden.

- de eerste zinsnede van punt c. "Categorie van Effecten" van artikel 8.1, § 2 "Voorkooprecht" wordt

vervangen door volgende tekst:

"Indien Effecten zouden worden verworven (ten gevolge van de uitoefening van het voornoemde

voorkooprecht of ten gevolge van een afstand/verzaking aan de toepassing van het voorkooprecht of ten

gevolge van een vrije overdracht) door één of meerdere eigenaars van een andere categorie van Effecten".

- de eerste alinea van artikel 8.2 "Volgrecht" wordt vervangen als volgt:

"Elke bij toepassing van artikel 8.1. aan een voorkooprecht onderworpen overdracht of afstand van Effecten

waarbij:

" de Oprichters-natuurlijke personen en/of (een) met hen verbonden vennootschap(pen), alleen of tezamen, twintig procent (20%) of meer van het totale aantal uitgegeven Effecten in de Vennootschap, wens(en)(t) te verkopen aan een derde partij ten gevolge van één of meerdere opeenvolgende transacties,

" of waardoor de Controle over de Vennootschap zou wijzigen,

.of waardoor de betreffende Effecten rechtstreeks of onrechtstreeks in handen zouden vallen van een

rechtstreekse concurrent van de Vennootschap,"

De overige tekst van alinea 1 blijft ongewijzigd behouden.

- de eerste alinea van artikel 19.1 "Voordrachten" wordt vervangen door volgende tekst:

"De Vennootschap zal worden bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit minimaal 3 (drie) en

maximaal 9 (negen) bestuurders, ai dan niet Aandeelhouders, benoemd voor maximum 6 (zes) jaar, door de

Algemene Vergadering van Aandeelhouders, en voorgedragen als volgt:

1.De A-Aandeelhouders hebben recht op 3 bestuurdersmandaten, benoemd onder de kandidaten

voorgedragen door de A-Aandeelhouders (hierna aangeduid als de "A-Bestuurders"), meer bepaald als volgt:

" 1 Bestuurder wordt benoemd op voordracht van de heer Jan Van Winckel;

" 1 Bestuurder wordt benoemd op voordracht van de heer Werner Helsen;

" 1 Bestuurder wordt benoemd op voordracht van UNIQUE PERFORMANCE BVBA."

De overige tekst van alinea 1 blijft ongewijzigd behouden.

- de eerste alinea van artikel 26 zal voortaan luiden:

"Iedere gedelegeerd bestuurder krijgt, afzonderlijk optredend, beslissings- en

vertegenwoordigingsbevoegdheid voor transacties en handelingen van dagelijks bestuur waarvan de waarde het bedrag van tienduizend euro (E 10.000,00) niet te boven gaat. Voor alle overige handelingen van dagelijks bestuur is mede de toestemming en de handtekening van een tweede bestuurder vereist."

Achtste beslissing  Ontslag en benoemingen

De vergadering stelt het ontslag vast van de heer Peter RAEYMAEKERS, wonende te 3500 Hasselt, Anne Ruttenstraat 43 bus 1, als bestuurder met ingang vanaf 23/09/2011 en bekrachtigt de benoeming (op voordracht van de B-aandeelhouders) van de heer Rudi CUYVERS, wonende te 9050 Gent, Nelestraat 27, als bestuurder voor een periode ingaande op 23 september 2011 om te verstrijken op de jaarvergadering van 2015,

De vergadering bekrachtigt tevens de benoeming op voordracht van destijds de C-aandeelhouder van de heer Martinus BUEKERS als bestuurder voor een periode ingaande op 15/10/2009 om te verstrijken op de jaarvergadering van 2015.

De vergadering benoemt tot bestuurder, voor een periode ingaande op hedenom te verstrijken op de jaarvergadering van 2015 en op voordracht van de A-aandeelhouders, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIQUE PERFORMANCE", voornoemd, welke bij besluit van haar bestuursorgaan benoemd heeft tot vaste vertegenwoordiger de heer Carla VANDEKERKHOF, voornoemd,

RAAD VAN BESTUUR

De aldus hier aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders zijn in raad verenigd en aanvaarden met ingang vanaf heden het ontslag van de heer Jan Van Winckel als gedelegeerd bestuurder en benoemen unaniem met ingang vanaf heden de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIQUE PERFORMANCE", voornoemd en met vaste vertegenwoordiger als voormeld, tot gedelegeerd bestuurder.

Negende beslissing - Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende beslissing  Machtiging aan raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

~

Tegelijk hiërbij neergelegd: - expeditie van de akte gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BijYagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

tfoor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.07.2011, NGL 10.08.2011 11402-0466-016
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 24.06.2015 15210-0550-015

Coordonnées
TOPSPORTLAB

Adresse
KURINGERSTEENWEG 172 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande