TOTAL EVENT SUPPORT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOTAL EVENT SUPPORT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.614.881

Publication

04/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

RECHTBANK van KOOPHAND£!

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 ~ OKT. 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0418.614.881

Benaming

(voluit) : TOTAL EVENT SUPPORT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Voogdijstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : (Her)benoeming bestuurders - gedelegeerd bestuurders/voorzitter - kennisname aanduiding vaste vertegenwoordiger

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING DD 30 JUNI 2014:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020:

- Bitrac NV, (BTW BE-0445.545.5461 RPR Antwerpen, afdeling Hasselt) met zetel te Voogdijstraat 29, 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philippe Bodson, Henegauwenlaan 23, 3500 Hasselt

- de heer Dirk Libbrecht, Hasseltse Beverzakstraat 191, 3500 Hasselt

De voornoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

De algemene vergadering besluit eveneens met eenparigheid van stemmen de handelingen gesteld door voornoemde bestuurders sinds 06/06/2014 tot en met heden, te bekrachtigen.

De algemene vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, het bestuurdersmandaat van de heer Jeroen Meermans niet te vernieuwen.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe bestuurder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020:

OY?NOT Comm.V., (BTW BE-0883.478.077 / RPR Antwerpen, afdeling Tongeren) met zetel te 3700 Tongeren, Mantelstraat 4, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jeroen Meermans, 3700 Tongeren, Mantelstraat 4.

De hiervoor benoemde bestuurder verklaart haar mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DD 30 JUNI 2014:

De raad van bestuur neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap "Y?NOT" Comm.V., met zetel te 3700 Tongeren, Mantelstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren onder nummer 0883.478.077, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf heden uitgevoerd wordt door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jeroen Meermans, wonende te 3700 Tongeren, Mantelstraat 4.

Een kopie van de desbetreffende notulen van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap "Y?NOT' Comm.V., voornoemd, wordt voorgelegd aan de raad en zal worden bewaard In het archief van de vennootschap.

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te benoemen voor een periode ingaand op

heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020:

-MOT Comm.V., 3700 Tongeren, Mantelstraat 4, tot gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op

heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020:

- Bitrac NV, Voogdijstraat 29, 3500 Hasselt, tot voorzitter van de raad van bestuur.

- De heer Dirk Libbrecht, Hasseltse Beverzakstraat 191, 3500 Hasselt, tot gedelegeerd bestuurder.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met artikel 16 van de statuten, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurders, elk afzonderlijk optred end.

De gedelegeerd bestuurders, elk afzonderlijk optredend, zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, behelst dit ondermeer: het openen van aile rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen aile verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Y?NOT Comm.V., vertegenwoordigd als voormeld, verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Bitrac NV, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

De heer Dirk Libbrecht, voornoemd, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

De raad van bestuur bekrachtigt alle handelingen gesteld door Bitrac NV en de heer Dirk Libbrecht vanaf 06(0612014 tot en met heden.

Voor ontledend uittreksel

De heer Dirk Libbrecht

Gedelegeerd bestuurder

.41

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13363-0285-018
26/10/2012
ÿþMan

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R

Voor behoud aan hi Belgis Staatsb

111H1 1111fl (Il i jIIIIH11 17 -10- 2012

I i

Ondernemingsn r : 049 8.64 4.889

Benaming

(voluit) : TOTAL EVENT SUPPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Voogdijstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING DD 30/06/2011

HASSELT Griffie

De vergadering stelt het ontslag vast van

- de heer Philippe Bodson, Henegauwlaan 23 te 3500 Hasselt

als bestuurder en bijgevolg ook als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, met

ingang van heden.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe bestuurder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014:

- de heer Jeroen Meermans, Beverzakbroekweg 7 te 3520 Zonhoven

Het mandaat van bestuurder van

- de heer Jeroen Meermans, Beverzakbroekweg 7 te 3520 Zonhoven

zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De hiervoor benoemde bestuurder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat,

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DO 30/06/2011

De raad van bestuur stelt vast dat ingevolge de beëindiging van het mandaat van bestuurder van

- De heer Philippe Bodson, wonende te 3500 Hasselt, Henegauwlaan 23

zoals vastgesteld op de jaarvergadering van heden voorafgaandelijk dezer, zijn mandaat van gedelegeerd

bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur tevens beëindigd is.

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te benoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014:

- Bitrac NV, 3500 Hasselt, Voogdijstraat 29, BTW BE 0445.545.546, RPR Hasselt, tot voorzitter van de raad

van bestuur.

- De heer Dirk Libbrecht, 3500 Hasselt, Beverzakstraat 191 bus c, tot gedelegeerd bestuurder.

- De heer Jeroen Meermans, 3520 Zonhoven, Beverzakbroekweg 7, tot gedelegeerd bestuurder.

In deze hoedanigheid zullen de gedelegeerd bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De gedelegeerd bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, zullen in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, aile rekeningen kunnen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen ongeacht het bedrag. De gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk optredend, zullen eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere, ongeacht het bedrag,

Bitrac NV, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De heer Dirk Libbrecht, voornoemd, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

De heer Jeroen Meermans, voornoemd, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Bijlagen biçjhetBelgiseh Staatsblad_ 26/_1.0/201 Annexer du Moniteur belge- VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Jeroen Meermans

Gedelegeerd bestuurder











Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 13.07.2012 12296-0452-017
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.07.2011 11344-0090-018
14/02/2011 : HA064694
28/06/2010 : HA064694
20/07/2009 : HA064694
17/10/2008 : HA064694
07/07/2008 : HA064694
16/04/2008 : HA064694
02/07/2007 : HA064694
07/07/2006 : HA064694
20/02/2006 : HA064694
06/07/2005 : HA064694
03/08/2004 : HA064694
13/05/2004 : HA064694
22/10/2003 : HA064694
25/06/2003 : HA064694
07/04/2003 : HA064694
21/01/2003 : HA064694
21/02/2002 : HA064694
16/12/2000 : HA064694
11/05/1995 : HA64694
14/08/1987 : HA64694
05/09/1985 : AN214320

Coordonnées
TOTAL EVENT SUPPORT

Adresse
VOOGDIJSTRAAT 29 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande