TRANSPORT JAMMAERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRANSPORT JAMMAERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.953.161

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.04.2014, NGL 25.08.2014 14470-0416-014
28/01/2014
ÿþmer

lia `~~

*, ~.

mod 11.1

-------------------------------------

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

17 -ei- 241

HASSELT

Griffie

1111111111J1,!11,11ij111,1111I11111111

Ondernemingsnr 0400.953.161

Benaming (voluit) : TRANSPORT JAMMAERS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Stippelstraat 9

!, 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 30 december 2013, nog; te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd der vennoten van naamloze: vennootschap 'TRANSPORT JAMMAERS' met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden (ZepAeren), Stippelstraat 9, heeft besloten :

Eerste beslissing; Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering inzake de beslissing dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 24 december 2013! die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto bedrag van twee miljoen; driehonderdtweeënveertigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro (2.342.222,22 EUR), te verminderen met tien; procent (10%) roerende voorheffing of tweehonderdvierendertigduizend tweehonderd tweeëntwintig komma; tweeëntwintig euro (234.222,22 EUR), hefrij een netto bedrag van twee miljoen honderdenachtduizend euro! i; (2.108.000,00 EUR) welk bedrag werd geboekt als een vordering van de aandeelhouders op de vennootschap elk; voor hun respectievelijke rechten zijnde respectievelijk vruchtgebruik en blote eigendom met betrekking tot 2.399; aandelen en in volle eigendom met betrekking tot 1 aandeel.

Tweede beslissing

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen! opgemaakt door het bestuursorgaan op 26 december 2013 en CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, opgemaakt op 26 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura, welke rapporten werden opgesteld; overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt,' Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de NV TRANSPORT JAMMAERS dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van; de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen; ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en! duidelijkheid;

3, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet; overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de mogelijk impact van het resultaat van 2013 op de belaste reserves; die deel uitmaken van de dividenduitkering;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding gebaseerd is op een akkoord tussen partijen;

5. wij ingevolge de gevolgde procedure niet in de mogelijkheid zijn om de wettelijke termijn vani terbeschikkingstelling van ons verslag te eerbiedigen hoewel onze controles hierdoor niet beïnvloed werden. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 12.818 aandelen zonder nominale waarde van de N,V TRANSPORT JAMMAERS waarvan 12.813 aandelen in blote eigendom en 5 aandelen in voile eigendom. Wij willen er ten statte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de; rechtmatigheid en billjkheid van deze verrichting.".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Derde beslissing: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van twee miljoen honderdenachtduizend euro (2.108.000,00 EUR), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) naar twee miljoen honderdzeventigduizend euro (2.170.000,00 EUR), door uitgifte van twaalfduizend achthonderd achttien (12.818) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding. Vierde beslissing: INBRENG

Zijn hier vervolgens tussengekomen, de heer en mevrouw JAMMAERS-SWENNEN, mevrouw Lydia JAMMAERS, mevrouw Els JAMMAERS, allen voornoemd, die verklaren alle aandelen te bezitten en vervolgens verklaren op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven door incorporatie in kapitaal van de schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van de reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WlB92) zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het voomoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

Gelet op de splitsing blote eigendom /vruchtgebruik van 2.399 van de bestaande aandelen en op de oorsprong van de in kapitaalverhoging geïncorporeerde vordering komen de nieuwe aandelen verbonden aan voornoemde 2.399 aandelen toe aan de blote eigenaars belast met het vruchtgebruik van de vruchtgebruikers en in volle eigendom voor wat betreft het ene aandeel dat momenteel in volle eigendom wordt aangehouden.

Viifde beslissing: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal aldus gebracht werd op twee miljoen honderdzeventigduizend euro (2.170.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vijftienduizend tweehonderd achttien (15.218) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vijftienduizendtweehonderdachttiende elk.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de divendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Zesde beslissing: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

artikel 5: dit artikel wordt door de volgende tekst vervangen:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee miljoen honderdzeventigduizend euro (2,170.000,00 EUR), het wordt vertegenwoordigd door vijftienduizend tweehonderd achttien (15.218) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder één/vijftienduizendtweehonderdachttiende deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

1, Bij de omzetting in naamloze vennootschap, overeenkomstig de akte opgesteld door notaris René Van Hoof destijds te Sint-Truiden op 25 maart 1986, bedroeg het kapitaal twee miljoen vierhonderdduizend Belgische frank (2.400.000 BEF) en werd het vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde en volledig volgestort.

2. Overeenkomstig het proces-verbaal opgesteld door notaris Philippe Van Hoof te Sint-Truiden op 26 juni 2001 heeft de buitengewone algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met honderdeneenduizend vierenzeventig Belgische frank (101.074 BEF) teneinde het te brengen op twee miljoen vijfhonderdeneenduizend vierenzeventig Belgische frank (2.501.074 BEF), zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen, doch door incorporatie in het kapitaal van een som van honderdeneenduizend vierenzeventig Belgische frank (101.074 BEF), afgehouden van de beschikbare reserves van de vennootschap. Tevens werd het maatschappelijk kapitaal omgezet in euro. Het maatschappelijk kapitaal bedroeg alsdan tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR).

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 30 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met een bedrag van twee miljoen honderdenachtduizend euro (2.108.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR), naar twee miljoen honderdzeventigduizend euro (2,170.000,00 EUR), door uitgifte van twaalfduizend achthonderd achttien (12.818) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.". Zevende beslissing: VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Achtste beslissing: MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (samen met gecoördineerde statuten)

(get.) Philippe VAN HOOF

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

r Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 19.07.2013 13319-0532-014
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 19.07.2012 12313-0157-014
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.08.2011 11449-0103-014
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 20.07.2010 10316-0231-014
14/07/2009 : HA035388
30/07/2008 : HA035388
27/08/2007 : HA035388
27/05/2005 : HA035388
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.04.2015, NGL 22.07.2015 15335-0437-014
09/07/2004 : HA035388
26/05/2004 : HA035388
04/06/2003 : HA035388
27/01/2003 : HA035388
24/07/2001 : HA035388
16/05/1998 : HA35388
01/01/1995 : HA35388
13/11/1993 : HA35388
01/01/1993 : HA35388
01/01/1992 : HA35388
01/01/1989 : HA35388
01/01/1988 : HA35388
19/04/1986 : HA35388
01/01/1986 : HA35388

Coordonnées
TRANSPORT JAMMAERS

Adresse
STIPPELSTRAAT 9 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande