TREEPACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TREEPACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.401.095

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 22.08.2014 14444-0349-010
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 09.08.2013 13407-0049-012
21/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

iL1,d In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



vieil iiiiii~ i aalui fthQorpaltel tor gnttiQ der "

" 13031456* rechtbank y. TONG(xtIEN

__. ....

1 1 -02- 2013

1111



De Hoofdgriffier, Griffie











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0848.401.095

Benaming

(voluit) : SORBUSS

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Grotestraat 4 B, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 28 januari 2013 werd volgende beslissing genomen:

De maatschappelijke zetel te wijzigen van Grotestraat 4, 3600 Genk naar Grotestraat 4 bus 12, 3600 Genk! en dit vanaf 1 februari 2013,

OTTOY Sam

Zaakvoerder

13/09/2012
ÿþ Mod 2.1

~ ~`{ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1~~~ ~~ ~

UhI1 111111 Ii I 1111 IIII InOhl

*12154367*

V beh aa Bel Star

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel ta TONGEREN

0 3 _00_ 2012 '

0e hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsar : " .0/1. 4095-

Benaming

(voluit) : SORBUSS

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Grotestraat 4B

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Monique Seronvalle te Genk op 29 augustus 2012, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SORBUSS" werd opgericht met volgende statutaire bepalingen en kenmerken

- OPRICHTERS;

1) De heer POLITIS Christophe, geboren te Genk op 19 maart 1989, ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Reeweg 51.

2) De heer OTTOY Sam, geboren te Hasselt op 15 december 1989, ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Koebaan 17.

3) De heer BAYRAMOGLU Kenan, geboren te Genk op 4 december 1987, wonende te 3600 Genk,

Lupienenstraat 33.

- ZETEL: 3600 Genk, Grotestraat 4B.

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

I. Het uitgeven van boeken, en publicaties in welke vorm dan ook; het begeleiden van auteurs in het maken van een boek of publicatie; het aanbieden van panklare oplossing voor het uitgeven van een boek of publicatie; het handel drijven van boeken en aanverwanten.

II. Het lesgeven aan studenten en dit in alle denkbare vormen.

III. Het ontwikkelen van tools, onder welke vorm dan ook, om studenten helpen voor te bereiden op een hogere opleiding.

IV. Grafische vormgeving en ontwerpen

V, Het beheer van auteursrechten, funding van doctoraten in het bedrijfsleven, advies, en ondersteuning

verlenen enzovoort.

Vi. Het organiseren van congressen, seminaries, vakbeurzen, het geven van trainingen en opleidingen, en

in het algemeen coaching van onder meer studenten.

Vil. Het verlenen van diensten - zowel management, consultancy als implementatie  aan derden, op het

vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing, evenals financiële adviesverlening:

e) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en het

financieel beheer In algemeen;

c} adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prinsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e) adviesverlening rond rekrutering en selectie van sales en marketing profielen;

f) opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g) het geven van sales en marketing opleidingen, organisatie van training, seminars en workshops en andere opleidingen, coaching, psychotherapie.

VIII. Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader voor eigen rekening en voor rekening van derden:

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen; het verwerven en het beheren van patrimonium dat kan bestaan uit onroerende goederen en rechten op dergelijke goederen.

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) overgaan tot het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handeisvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een semi-publiekrechterlijk statuut, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

d) het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vernield in artikel 157 van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties van de financiële markten.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of. vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan vocr derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

- KAPITAAL: 18.600 EUR vertegenwoordigd door 1.860 aandelen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën als volgt:

-De heer POLITIS Christophe schrijft in op het kapitaal ten bedrage van 8.370 EUR en volstort dit ten belope van één/derde, zijnde 2.790 EUR. In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij 837 aandelen.

-De heer OTTOY Sam schrijft in op het kapitaal ten bedrage van 8.370 EUR en volstort dit ten belope van éénlderde, zijnde 2.790 EUR. In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij 837 aandelen.

-De heer BAYRAMOGLU Kenan schrijft in op het kapitaal ten bedrage van 1.860 EUR en volstort dit ten belope van één/derde, zijnde 620 EUR. In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij 186 aandelen. '

- BESTUUR: statutaire zaakvoerder de heer POL1TIS Christophe ; niet-statutaire zaakvoerder: de heer OTTOY Sam,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

- ALGEMENE VERGADERING: de laatste vrijdag van de maand mei cm 20 uur. Eerste jaarvergadering in 2013 overeenkomstig de statuten.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

- BOEKJAAR: begint op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012. RESERVES:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte, of Indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

- VOLMACHT: Claesen An, wonende te Hasselt, Lazarijstraat 156 bus 1.07 of een andere gelastigde van accountantskantoor Claesen BVBA te Genk, Kuilenstraat 16, aan wie de macht verleend wordt om de nodige

formaliteiten. te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde oprichtingsakte en het formulier voor de publicátie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Notaris Monique SERONVALLE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vgors

b koude aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 03.08.2015 15403-0596-010
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16512-0487-010

Coordonnées
TREEPACK

Adresse
WOLSTRAAT 45 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande