TRIALL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIALL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.351.328

Publication

14/06/2012
ÿþ 411 FMd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisc

Staatsbit

IAI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 -06- 2012

rieggIrr

111111.11,1,1fillg1101

Ondernemingsar "

Benaming

{volwit) : TRIALL

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3540 Herk-de-Stad, Bosstraat 14

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMING







Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 4 juni 2012,: aangeboden ter registratie Hasselt, dat er door

1) De heer VERPOORTEN Lieven Julien Mia, geboren te Heusden-Zolder op 25 mei 1977, gehuwd met; mevrouw MAES Mieke hierna genoemd, wonende te 3540 1-lerk-de-Stad, Bosstraat 14.

2) Mevrouw MAES Mieke, geboren te Bree op 16 september 1977, gehuwd met de heer VERPOORTEN Lieven voornoemd, wonende te 3540 Herk de-Stad, Bosstraat 14.

De echtgenoten VERPOORTEN-MAES zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Marc VAN DER LINDEN te Hasselt op 15 juni 2006, ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

3) De heer GIELS Mikal, geboren te Hasselt op 31 mei 1975, ongehuwd, wonende te 3582 Beringen,,

Langeveldstraat 46,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam TRIALL, met

zetel te 3540 Herk-de-Stad, Bosstraat 14.

INBRENG:

De comparanten verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten waarin

zij een inbreng in geld doen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), als volgt:

- de heer VERPOORTEN Lieven: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

- mevrouw MAES Mieke: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

- de heer CIELS Mikal: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) elk, die als vergoeding, voor de inbreng worden toebedeeld aan de comparanten, als volgt:

- de heer VERPOORTEN Lieven: tweeënzestig (62) aandelen; - mevrouw MAES Mieke: tweeënzestig (62) aandelen;

- de heer GIELS Mikal: tweeënzestig (62) aandelen.

De comparanten verklaren dat de aandelen volledig volstort zijn.

ARTIKEL 1 ; Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam"TRIALL".

ARTIKEL 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3540 Herk-de-Stad, Bosstraat 14.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de enige zaakvoerder of van alle zaakvoerders,

samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig

taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het.

Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen mogen bijhuizen, filialen, administratieve zetels,;

uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 : Doet

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het,

buitenland:

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en

verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de

..

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

2.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, Industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

3.De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst, of op een andere wijze een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslag end volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) elk.

ARTIKEL 13 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

ARTIKEL 14 : Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 18 ; Toezicht

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder vennoot individueel. ARTIKEL 19 : Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei, om 14.00 uur, in de maatschappelijke zetels Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

ARTIKEL 21 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ARTIKEL 26

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Overname verbintenissen vennootschap in oprichting:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 1 mei 2012 worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd)

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Benoeming zaakvoerders:

De oprichters nemen, in afwachting van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van een uittreksel uit de oprichtingsakte waardoor de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, volgend besluit met éénparigheid van stemmen:

Als niet-statutaire zaakvoerders worden aangesteld, voor de duur van de vennootschap:

1)de heer VERPOORTEN Lieven voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet;

2)mevrouw MAES Mieke voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3)de heer GIELS Mikal voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet ; getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de vennootschap "B-docs", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, , om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de KBO, en aan de vennootschap "Etugest & Partners", met maatschappelijke zetel te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 149, voor wat betreft de aanvraag van een , BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRIALL

Adresse
BOSSTRAAT 14 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande