TRIEKELS JULIEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TRIEKELS JULIEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.657.471

Publication

14/01/2015
ÿþMod Wowd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

s : :, y..11'... . Ifi1IL' ,JUIF>ci..riPTiitic--

r. ,kooph;:G- :.: 4naipilit IIQ.'tattperen

_,

"3.0 i12- 2014

. tc" -rmmoir......, _

bs gt11tfïe !

Ondememingsnr : 0846.657.471

Benaming

(voluit) : TRIEKELS JULIEN

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Zonhoevestraat 16, 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING IN 1 AKTE

Uit het proces-verbaal der bijzondere algemene vergadering d.d. 22 december 2014 blijkt dat de volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

1. Kennisneming van de staat van activa en passiva per 22/12/2014 en goedkeuring ervan.

2. De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf heden, zodat zij vanaf heden in vereffening is.

3. De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen.

4. De vergadering verklaart dat de vennootschap voldoet aan de voorwaarden van artikel 184 §5 zodat de vereffening dadelijk en definitief gesloten kan worden. De vergadering verklaart derhalve dat ;eereffening gesloten is en stelt vast dat de vennootschap onderfirma TRIEKELS JULIEN vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan. Voorzover als nodig verleent de vergadering aan de heer TRIEKELS Julien, in zijn hoedanigheid van vennoot van de vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootschap betreffende zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren. Daartoe zal zij alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten te ontvangen en te ondertekenen namens de vereffende vennootschap.

5. De vergadering stelt vast dat het mandaat van de zaakvoerders van rechtswege beëindigd is, met name

van :

-de heer TRIEKELS Julien, wonende te 3740 Bilzen (Beverst), Zonhoevestraat 16.

-mevrouw CONINGS Regina, wonende te 3740 Bilzen (Beverst), Zonhoevestraat 16.

Zij geeft zonder voorbehoud volledige kwijting aan de zaakvoerders voor hun bestuur sedert de afsluiting

van vorig boekjaar en heden, en dit zonder enig voorbehoud.

6. De bceken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden te 3740 Bilzen, Zonhoevestraat 16, gedurende de docr de wet voorziene termijn.

7. Volmacht voor formaliteiten.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap Fineko, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, evenals aan haar aangestelden en vertegenwoordigers om over te gaan tot:

.de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belastingen over de toegevoegde waarde;

" alle overige formaliteiten te vervuilen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen.

TRIEKELS Julien

volmachtdrager

Tegelijk hiermee neergelegd : proces-verbaal der bijzondere algemene vergadering d.d. 22/12/201.4 en de staat van activa en passiva per 22/12/2014

l ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa . Naam en handtekening.

27/06/2012
ÿþ Med Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13 11

" 1]1136178



Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel tea TONGEREN .-

18  06- 2012

a

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr Benaming DS 46. 66 fi

(voluit) : Triekels Julien

(verkort) Vennootschap onder firma

Rechtsvorm :

Zetel : Zonhoevestraat 16, 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Tussen de ondergetekenden :

1. De heer TRIEKELS Julien, gepensioneerde, geboren te Genk op 03.06.1955

En

2. Mevrouw CONINGS Regina Julia Josée, ambtenaar, geboren te Beverst op 21.12.1959 Beiden samenwonend te 3740 Bilzen (Beverst), Zonhoevestraat 16

werd bij onderhandse akte de dato 12 juni 2012 overeengekomen een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1 : De vennootschap neemt de vorm aan van een Vennootschap onder Firma. Zij zal handelen onder .

de benaming: "Triekels Julien".

Artikel 2: Doel

De vennootschap heeft als doel:

" Onderhouds-en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden

" Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaa

tegen geluid en trillingen

-Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

" Reinigen van nieuwe gebouwen, onder meer na beëindiging van de bouwwerkzaamheden

" Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

" Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom en dergelijke meer

" Het uitvoeren van voegwerken

" Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen : kantoren, fabrieken, werkplaatsten, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen en dergelijke meer

" Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden

" La ndscha psverzorgi n g

" Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen

" Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings -

O de laatste blz. van i.uikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende g notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du 114-oiiiteur beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen (Beverst), Zonhoevestraat 16. De zetel kan binnen het Nederlandstalige taalgebied of hel tweetalige gebied Brussel hoofdstad verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht (8) maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.De andere vennoten kunnen de ontbinding vermijden door v6dr het verstrijken van die periode van acht (8) maanden de aandelen van de opzeggende vennoot over te nemen. De waarde van de aandelen zal in dat geval bepaald worden op de wijze zoals uiteen gezet in artikel 7.

De vennootschap wordt niet ontbonden bij het overlijden van een vennoot.

Artikel 5: Kapitaal

Het vennootschappelijk kapitaal wordt bepaald op vijfduizend euro (¬ 5.000,00) verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste).

Artikel 6: inbrengen

a)Triekels Julien, voornoemd, brengt in de vennootschap de som in van drieduizend euro (¬ 3.000,00) in speciën. Als vergoeding voor die inbreng heeft hij recht op zestig (60) maatschappelijke aandelen b)Conings Regina brengt in de vennootschap de som in van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) in speciën. Als vergoeding voor die inbreng heeft zij recht op veertig (40) maatschappelijke aandelen

De inbreng in speciën dient door de inbrengers binnen zeven (7) werkdagen volgend op een daartoe strekkend verzoek van de zaakvoerder gestort te worden op de bankrekening van de vennootschap. Artikel 7: Overdracht onder levende n

a. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met unanieme toestemming van aile vennoten. Die instemming is eveneens vereist indien de aandelen worden overgedragen aan medevennoten of bloedverwanten in rechte lijn.

b. De vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer mededeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen één maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hen bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep bij de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. De weigerende vennoten kunnen de aandelen zelf kopen naar verhouding van hun aandelenbezit.

d. In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de heer voorzitter van de bevoegde rechtbank van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de derde deskundige staal geen rechtsmiddel open.

indien een partij nalaat een deskundige voor te stellen binnen één maand na een daartoe gedaan verzoek door een andere partij, kan die andere partij de rechtbank van koophandel verzoeken een deskundige aan te wijzen. Deze deskundige beslist alleen en tegen zijn/haar beslissing staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8: Bestuur en vertegenwoordiging

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die  elk afzonderlijk-

in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het

maatschappelijk doei.

Artikel 9: Vergoeding van de zaakvoerders

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders en/of werkende vennoten een vergoeding toekennen volgens de aard van hun werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten van de vennootschap gerekend worden.

Artikel 10: Balans

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar op 31/12 zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

Artikel 11: Resultaatbestemming

Op de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, mogen de vennoten bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij gewone meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12: Algemene vergadering

Iedere vennoot heeft het recht een algemene vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht (8) dagen vôôr de vergadering in de post afgegeven moet hebben. De poststempel geldt als bewijs.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand april om negentien uur (19u). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap.

Ieder aandeel geeft recht op een stem. Ieder aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten.

Artikel 13: Overdracht door overlijden

Het overlijden van één der vennoten geeft geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap.

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle andere vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen één maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die niet de vereiste instemming hebben verkregen hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 7 van de statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.De erfgenamen en de rechthebbenden van de overledene mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 14: Overlijden van de zaakvoerder

Het overlijden, wettelijke onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van een zaakvoerder beëindigt de vennootschap niet.

Artikel 15: Ontbinding

ln geval de vennootschap ontbonden wordt en de algemene vergadering geen vereffenaar heeft benoemd, zullen de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars worden aanzien. De vereffenaars vormen een college. De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Het batig resultaat van de vereffening wordt tussen alle vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit verdeeld. Gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door alle vennoten worden gedragen.

Voor"

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Overgangsbepalingen

1 .Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur en die aanvaarden:

De heer TREKELS Julien voornoemd en mevrouw CONtNGS Regina voornoemd. Het mandaat van

mevrouw CONINGS Regina zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

2.Het eerste boekjaar sluit af op 31112/2013. De eerste jaarvergadering zal bijgevoeg gehouden worden in het jaar 2014.

3.De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt, die reeds zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 01105/2012.

Slotverklaringen

Door voornoemde zaakvoerders, wordt hierbij volmacht gegeven aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 36 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of

schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

De zaakvoerders

TRIEKELS" Julien CONINGS Regina

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRIEKELS JULIEN

Adresse
ZONHOEVESTRAAT 16 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande