TROTEC

Société en commandite simple


Dénomination : TROTEC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.919.945

Publication

02/02/2015
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IN

*150175

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

Z 1 1AN, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : ~ ~ ~-~3 ~,l ,

Benaming

(voluit) : Trotec

(verkort) :

Rechtsvorm ; gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Klein Siberiëstraat 1 C, B-3900 Overpelt.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.

OPRICHTINGSAKTE HANDELSVENNOOTSCHAP MET DE RECHTSVORM VAN EEN

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

"Trotec"

Overeenkomstig de artikelen 202 e.v. van het Wetboek van vennootschappen

Tussen ondergetekenden,

1. Trotec international GmbH, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht, met maatschappelijke zetel te Heinsberg, Duitsland en operationele zetel te 52525 Heinsberg, Duitsland, Grebbener Strasse 7, ingeschreven in het handelsregister onder registernummer HRB 14439,

beherende vennoot;

2. Trotec International Holding GmbH, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht, met maatschappelijke zetel te Heinsberg, Duitsland en operationele zetel te 52525 Heinsberg, Duitsland, Grebbener Strasse 7, ingeschreven in het handelsregister onder registernummer HRB 14451,

stille vennoot.

Werd overeengekomen hetgeen volgt:

I. OPRICHTING

Rechtsvorm  naam -- zetel  vennoten

Overeenkomstig de artikelen 202 tot 209 van het Wetboek van vennootschappen wordt een handelsvennootschap opgericht met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met de naam 'Trotec".

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te Klein Siberiëstraat 1 C, 3900 Overpelt.

Trotec International GmbH neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde (beherende) vennoot vocr de duur van de vennootschap. Trotec International Holding GmbH neemt deel aan de oprichting als commanditaire (stille) vennoot.

Kapitaal  deelbewijzen  volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door 500 deelbewijzen op naam zonder vermelding van nominale waarde. Het aantal deelbewijzen waarop een vennoot gerechtigd is, staat in verhouding tot zijn inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Trotec International GmbH brengt arbeid, knowhow en ervaring in voor het goede beheer van de

vennootschap en de leiding over haar activiteiten..

Daarnaast verrichten de vennoten de volgende inbreng in geld:

1. Trotec International Holding GmbH: negenenveertigduizend vijfhonderd euro (49.500 EUR). Als vergoeding voor zijn inbreng worden aan Trotec International Holding GmbH 495 deelbewijzen toegekend.

2. Trotec International GmbH: vijfhonderd euro (500 EUR). Als vergoeding voor zijn inbreng worden aan Trotec International GmbH 5 deelbewijzen toegekend.

Voormelde inbrengen zullen na de ondertekening van deze overeenkomst volgestort worden op de bankrekening met het nummer BE24 0689 0169 3738, die op naam van de Vennootschap werd geopend bij Belfius Bank NV.

Statuten

De statuten van de vennootschap zullen ais volgt luiden:

HOOFDSTUK I: RECHTSVORM - NAAM

Artikel 1. - VORM - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire

vennootschap genaamd "Trotec".

Artikel 2. - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3900 Overpelt (België), Klein Siberiestraat 1 C.

De maatschappelijke zetel kan worden overgebracht naar elke andere plaats in België bij eenvoudige

beslissing van de beherende vennoot, mits inachtname van de toepasselijke taalwetgeving.

Artikel 3. - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

(a) Het oprichten van, de deelname op enige manier en wijze aan, de bedrijfsleiding en het toezicht van ondernemingen en vennootschappen;

(b) Het financieren van ondernemingen en vennootschappen;

(o) Het lenen, uitlenen en samenbrengen van gelden, met inbegrip van de uitgave van obligaties,

schuldbrieven of andere waardepapieren, evenals het afsluiten van daarmee samenhangende verdragen.

(d) Het verstrekken van advies en het verlenen van diensten aan ondernemingen en vennootschappen waarmee de commanditaire vennootschap in een concern verbonden is evenals aan derden;

(e) Het verstrekken van garanties, het verbinden van de commanditaire vennootschap en het bezwaren van activa van de commanditaire vennootschap voor verbintenissen van de commanditaire vennootschap en/of de vennootschap waarmee de commanditaire vennootschap in een concern verbonden is en/of aan derden;

(f) Het verwerven, het beheren, het exploiteren, het verkopen en het overdragen van aan registratie onderworpen zaken en van vermogensbestanddelen in het algemeen;

(g) Het handelen in valuta, effecten en vermogensbestanddelen in het algemeen;

(h) Het exploiteren van en het handelen in patenten, handeismerkenrechten en fabrieksmerkrechten, vergunningen, knowhow en andere intellectuele en industriële eigendomsrechten;

(ï) Het verrichten van allerhande industriële, financiële en commerciële activiteiten.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij mag haar goederen in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4. - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

HOOFDSTUK Il: KAPITAAL  DEELBEWIJZEN

Artikel 5.  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 50.000 EUR en is vertegenwoordigd door 500 deelbewijzen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Elke vennoot verwerft een deelneming in het kapitaal van de vennootschap dat in verhouding staat tot zijn inbreng. De beherende vennoot zal een register bijhouden waarin de deelbewijzen van elke vennoot worden vermeld. Bij kapitaalverhoging zullen nieuwe deelbewijzen worden toegekend in verhouding tot de inbreng van elke vennoot bij deze kapitaalverhoging.

De vennoten zijn verplicht om tot betaling van hun inbreng over te gaan binnen vijftien (15) dagen nadat de beherende vennoot hiertoe een schriftelijke aanvraag tot de vennoten gericht heeft.

Artikel 6,  OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Zonder de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten, kan een vennoot zijn deelbewijzen niet onder levenden overdragen (bijvoorbeeld door middel van verkoop, ruil of schenking) verpanden etc, aan een medevennoot of aan een derde, noch kan hij zijn deelbewijzen overdragen te algemene titel door middel van fusie, splitsing of gelijkaardige verrichtingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zonder de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten, kan een vennoot onder levenden geen zakelijk recht (vb. een recht van vruchtgebruik) vestigen (om niet of onder bezwarende titel) op zijn deelbewijzen.

Artikel 7,  BEHERENDE VENNOTEN EN STILLE VENNOTEN

A) De beherende vennoten

De beherende vennoten zijn ieder hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De beherende vennoten zijn diegene die in de oprichtingsakte worden aangeduid als beherende vennoten, of deze die in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden.

B) De stille vennoten

§1 De aansprakelijkheid van de stille vennoten voor de schulden en verliezen van de vennootschap is beperkt tot het bedrag van hun inbreng.

§2 De stille vennoten moeten zich onthouden van enige daad van bestuur, hierin begrepen krachtens een volmacht.

§3 Bij niet-naleving van §2 zijn de stille vennoten jegens derden onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Zij zijn ook voor verbintenissen waaraan zij niet hebben meegewerkt onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien zij er een gewoonte van hebben gemaakt de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien hun naam in de naam van de vennootschap voorkomt.

HOOFDSTUK lil.  BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 8,  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten, benoemd door de algemene vergadering van vennoten.

Artikel 9. - BEVOEGDHEDEN

De beherende vennoot, is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van (i) die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is en (ii) de volgende verrichtingen of besluiten waarvoor de beherende vennootschap de goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft:

(a) het verwerven, het verkopen of vervreemden, het bezwaren, het huren of verhuren en elke andere wijze van gebruik of exploitatie en het afstaan van aan registratie onderworpen zaken;

(b) het afsluiten van overeenkomsten, waarin aan de commanditaire vennootschap een bankkrediet toegekend wordt.

(c) het verstrekken en opnemen van kredieten, met uitzondering van het beroep doen op een aan de commanditaire vennootschap toegekend bankkrediet

(d) het duurzaam, rechtstreeks of onrechtstreeks samenwerken met een andere onderneming of een andere vennootschap en de beëindiging van een dergelijke samenwerking;

(e) het rechtstreeks of onrechtstreekse participeren in het kapitaal van een andere onderneming of een andere vennootschap en het veranderen van de omvang van een dergelijke deelname;

(f) (des)investeringen;

(g) het afsluiten van overeenkomsten, waarbij de commanditaire vennootschap als borg of hoofdelijke/solidaire schuldenaar optreedt, voor derden optreedt of zich verplicht tot het verlenen van zekerheden voor een schuld van derden;

(h) het afsluiten van langdurige overeenkomsten (met een duur van drie jaren of meer);

(i) het aanstellen van volmachthouders in de zin van artikel 15.2 van deze statuten en het vastleggen van hun bevoegdheden en titulatuur;

(j) het afsluiten van dadingen;

(k) het optreden voor de rechtbank, inbegrepen het voeren van arbitrageprocedures, met uitzondering evenwel van het verrichten van gerechtelijke handelingen die niet uitgesteld kunnen worden;

(i) het afsluiten en het veranderen van arbeidsovereenkomsten, waarin een vergoeding overeengekomen is die de hoogte van een bedrag overstijgt dat voorafgaand door de algemene vergadering moet worden vastgelegd en schriftelijk aan het bestuur meegedeeld moet worden;

(m) het treffen van regelingen van ouderdomsverzekering en het toekennen van pensioensaanspraken, die verder gaan dan de bestaande regelingen;

(n) het uitoefenen van het stemrecht verbonden aan door de commanditaire vennootschap gehouden aandelen.

De stille vennoten kunnen besluiten dat een hierboven vermelde verrichting of besluit, haar goedkeuring niet behoeft, indien de waarde van de daarmee verbonden participatie niet een nader door de algemene vergadering te bepalen bedrag overstijgt, dat aan de beherende vennoot meegedeeld dient te worden.

Het ontbreken van de in dit artikel vermelde goedkeuring kan niet aan derden worden tegengeworpen. Zonder toestemming van de vennoten mag de beherende vennoot niet in een andere hoedanigheid optreden dan als beherende vennoot van de vennootschap.

Artikel 10. - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig verlegen-woordigd door de beherende vennoot. De vennootschap is bovendien, binnen de grenzen van de hen verleende volmacht, geldig vertegenwoordigd door bijzondere volmachthouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11. -- CONTROLE

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle over de financiële toestand van de vennootschap, de jaarrekeningen en de regelmatigheid van de verrichtingen van de jaarrekening overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en onderhavige statuten, toevertrouwd aan een commissaris, bencemd door de algemene vergadering onder de leden van het instituut van de bedrijfsrevisoren.

De commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare periode van drie jaar. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen, beschikt iedere beherende of stille vennoot over een individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid. In dat geval heeft iedere vennoot het recht om kennis te nemen van alle boeken en bescheiden, brieven, verslagen en, in het algemeen, van alle maatschappelijke documenten op de zetel van de vennootschap. Hij kan zich laten vertegenwoordigen en laten bijstaan door een externe accountant, ingeschreven op de lijst van het instituut van de accountants en de belastingconsulenten.

HOOFDSTUK IV.  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt iedere derde vrijdag van de maand juni om 15.00 uur bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

De beherende vennoot kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens als zij dit redelijkerwijze noodzakelijk acht, ofwel wanneer één of meerdere vennoten van de vennootschap hiertoe verzocht hebben, met opgave van de te behandelen onderwerpen.

Indien binnen dertig (30) dagen na ontvangst van dergelijk verzoek geen passende maatregelen zijn getroffen om een algemene vergadering te laten plaatsvinden, dan is de verzoeker zelf bevoegd om tot bijeenroeping van de algemene vergadering over te gaan.

De algemene vergadering van vennoten wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeldt in de oproeping. De algemene vergadering kan ook op een andere plaats gehouden worden indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste vijftien (15) dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit uit het register van deelbewijzen blijkt.

De oproepingsbrief bevat de te behandelen agendapunten. De algemene vergadering kan niet over andere dan in de agenda opgenomen onderwerpen beslissen dan mits eenparigheid van stemmen waarbij alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd dienen te zijn,

De algemene vergadering kiest uit haar midden, bij gewone meerderheid der stemmen, een voorzitter. De voorzitter duidt voor de vergadering een secretaris aan.

Behalve wanneer de algemene vergadering voor een notaris gehouden wordt, stelt de secretaris notulen van de vergadering op. De notulen worden door de voorzitter en de secretaris van de vergadering ter goedkeuring ondertekend.

De voorzitter van de vergadering, evenals de beherende vennoot kan steeds eisen dat de algemene vergadering voor een notaris gehouden wordt op kosten van de vennootschap. Bovendien kan ook elke andere vennoot, op eigen kosten, een dergelijke eis stellen.

De vennoten kunnen ook op andere wijze dan bij algemene vergadering beslissingen nemen. Een dergelijk besluit is geldig indien dit bij unanimiteit van alle vennoten werd genomen.

Een niet bij algemene vergadering genomen besluit wordt na kennisname door de beherende vennoot genoteerd en deze notitie wordt aan het eenparig besluit van de vennoten toegevoegd. Deze notitie wordt op de volgende algemene vergadering door de voorzitter voorgelezen en schriftelijk aan alle vennoten meegedeeld.

Artikel 13.  BEVOEGDHEDEN

De algemene vergadering beschikt over volgende exclusieve bevoegdheden:

(a) de goedkeuring van de jaarrekening van de vennootschap;

(b) het verlenen van decharge aan de beherende vennoot en aan de commissaris;

(c) de benoeming en het ontslag van een commissaris;

(d) de benoeming en het ontslag van een vennoot tot niet-statutaire beherende vennoot;

(e) de wijziging van de statuten, met inbegrip van de verhoging of vermindering van het kapitaal;

(f) de ontbinding van de vennootschap; en

(g) de toetreding van een nieuwe vennoot of de overdracht van deelbewijzen door een vennoot aan een

andere vennoot of aan een derde,

Artikel 14. - STEMRECHT

Elk deelbewijs geeft recht op één stem,

Artikel 15. - AANWEZIGHEIDSQUORUM - MEERDERHEID

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde

vennoten.

Iedere vennoot kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Alleen

schriftelijke volmachten zijn toegelaten en worden gehecht aan het proces-verbaal van de algemene

vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd andersluidende statutaire of wettelijke bepalingen, worden alle beslissingen van de algemene vergadering in beginsel genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onthoudingen of ongeldige stemmen niet meegerekend.

Artikel 16.  WIJZIGING STATUTEN

Over de wijziging van de statuten (met inbegrip van de verhoging of vermindering van het kapitaal en de benoeming en het ontslag van een vennoot tot statutaire beherende vennoot) en de ontbinding van de vennootschap, kan alleen worden beslist indien alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de vergadering. De algemene vergadering neemt een beslissing bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde deelbewijzen, onthoudingen of ongeldige stemmen niet meegerekend.

Artikel 17.  TOETREDING NIEUWE VENNOTEN

Een persoon of rechtspersoon kan slechts toetreden na voorafgaande schriftelijke goedkeuring van alle vennoten van de vennootschap.

HOOFDSTUK V.  BOEKJAAR JAARREKENING  VERDELING

Artikel 18. - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar maakt de beherende vennoot een inventaris en de jaarrekening van de

vennootschap op.

De beherende vennoot legt de jaarrekening voor aan de algemene vergadering van vennoten die deze

binnen zes maanden na afsluiting van het boekjaar dient goed te keuren.

Artikel 19. -- WINSTVERDELING

De winst blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van kosten en afschrijvingen. De algemene vergadering beslist

over de winstverdeling en het desgevallend aanleggen van een reserve. In voorkomend geval wordt de winst

verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun respectievelijke deelneming in het kapitaal.

ln voorkomend geval worden de verliezen gedragen door de vennoten in verhouding tot hun deelname in

het kapitaal met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen hun inbreng niet mag

overtreffen.

HOOFDSTUK VI  EINDE VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 20.  VOORTZETTINGSBEDING

De vennootschap zal niet ontbonden zijn bij opzegging van de vennootschap door één van de vennoten,

noch bij overlijden, faillissement, collectieve schuldenregeling van één van de vennoten.

De vennootschap zal blijven voorbestaan tussen de andere vennoten voor zover de vennootschap minstens

twee vennoten telt, waarvan één beherende en één stilte vennoot.

Artikel 21.  UITTREDING DOOR EEN VAN DE VENNOTEN

Een vennoot kan niet uittreden uit de vennootschap, tenzij mits voorafgaande schriftelijke goedkeuring van

alle andere vennoten, en, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, mits een andere vennoot

toetreedt tot de vennootschap die de uittredende vennoot vervangt.

Artikel 22. - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment door de algemene vergadering worden ontbonden met toepassing van

de bepalingen van artikel 16 van deze statuten.

Indien de vennootschap is ontbonden, worden de vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over de machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder verdere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle deelbewijzen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Artikel 23.  BEVOEGDE RECHTBANK

In geval van betwisting zijn de rechtbanken van Hasselt bevoegd.

SLOTBEPALINGEN

Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, en eindigt op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016.

Benoeming beherende vennoot en vaste vertegenwoordiger

Trotec International GmbH, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht, met maatschappelijke zetel te Heinsberg, Duitsland en operationele zetel te 52525 Heinsberg, Duitsland, Grebbener Strasse 7, ingeschreven in het handelsregister onder registernummer HRB 14439, wordt met ingang vanaf heden benoemd als beherende vennoot voor onbepaalde duur.

Zij ontvangt maandelijks, na voorlegging van de desbetreffende factuur aan de vennootschap, een vergoeding ten belope van het bedrag van de door haar in de betrokken maand gemaakte kosten te verhogen met 5%.

Zij benoemt Alexandra Goertz, geboren op 14 augustus 1982 te Geilenkirchen, Duitsland, met woonplaats te Randerather Strasse 74, 5251 Geilenkrichen, Duitsland, als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Volmacht formaliteiten

Ondergetekenden verlenen bijzondere volmacht aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, elk met de bevoegdheid om individueel te handelen, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te verzekeren van de registratieformaliteiten met betrekking tot deze overeenkomst, evenals de formaliteiten van neerlegging van deze overeenkomst bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Opgemaakt te Heinsberg (Duitsland), op 15 januari 2015, in vijf exemplaren. Elke partij verklaart zijn exemplaar van oprichtingsakte te hebben ontvangen. De overige originele exemplaren zullen indien nodig gebruikt worden voor de vervulling van de nodige administratieve formaliteiten met betrekking tot de oprichting, en zullen desgevallend nadien bewaard worden op de zetel van de vennootschap.

Getekend,

Johan Lagae,

Advocaat en bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd : oprichtingsakte dd. 15 januari 2015.

behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TROTEC

Adresse
KLEIN SIBERIESTRAAT 1C 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande