UCANDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UCANDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.508.103

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 29.08.2014 14523-0053-012
13/10/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte i 2.0

*14186311* ---*2. --ondernemingsnr

Benaming: Ucando

(voluit):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 3545 Halen (Zelem), Zandstraat 23 bus A

Onderwerp akte: VERVROEGDE ONTBINDING INVEREFFENINGSTELLING  SLUITING VEREEHENING

Tekst:

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAM13RECHT te Lummen op 30 september 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "UCANDO" het volgende besloten heeft:

Eerste beslissing

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering omtrent de staat van activa en pas-siva en omtrent de in de agenda aangekondigde verslagen. De aanwezigen verklaren voldoende ingelicht te zijn. De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, inhoudende de toelichting betreffende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en het verslag opgesteld door bedrijfsrevisor de heer Frank Embrechts over gemelde staat van activa en passiva. De aanwezige vennoot, verklaart en erkent een afschrift van deze verslagen en van de voormelde staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De bedrijfsrevisor de heer Frank Embrechts, voornoemd, heeft naar aanleiding van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap de dato 25 september 2014 zijn verslag gemaakt en dit besluit luidt als volgt:

"Besluit:

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor hou-dende te Hasselt, Singelbeekstraat 10, vertegenwoordigd door de heer Frank Em-brechts, bedrierevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeen-komstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de ontbinding van de BVBA UCANDO dat:

het bestuursorgaan naar aanleiding van de procedure met betrekking tot de ontbinding van vennootschappen, een staat van activa en passiva per 22 september 2014 van de BVBA UCANDO met zetel te 3545 Halen, Zandstraat nr 23/A heeft op-gesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de ven-nootschap en met de waarderingsregels opgesteld ingeval van discontinuïteit, een balanstotaal opgeeft van 40.351,95 Euro en een netto-actief van 38.682,25 Euro. Wij zijn dus niet in de mogelijkheid om de wettelijke termijn van terbeschikkingstelling (art 381 vennootschapsrecht) van ons verslag te eerbiedigen, hoewel onze controles hierdoor niet beïnvloed werden.

DL

Op de laatste biz van Luik B vermelden.Ftecto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

aiiiANk van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

02 OKT, 20%

.,61.11,-eittkr

0847.508.103 RPR Antwerpen Afdeling Hasselt

Annexes du Moniteur belge

13/10/2014

, y( 1. Luik B - vervolg

Voor-behouden aan het Ber- staat per 22 september 2014 op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, onder voorbehoud van de latente schulden en verbintenissen ingevolge bel astingschul den, sociale wetgeving, de milieuheffingen voor de nog niet afgesloten controlejaren en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar of door de algemene vergadering indien wordt besloten tot de in vereffeningstelling en sluiting van de vereffening in één akte ingevolge artikel 184, §5 Wetboek van vennootschappen.

Staatsblad - op grand van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 3.248,23, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten."

Dit verslag werd opgesteld comform de procedure in vereffening voorzien door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 22 september 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voor-melde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Een exemplaar van ieder verslag wordt neergelegd op de rechtbank van Koophandel te Hasselt, sari= met een afschrift van deze akte.

De voorzitter zet de redenen uiteen waarom wordt besloten tot de vervroegde ontbin-ding van de 'vennootschap.

De vergadering beslist de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "UCANDO" te ontbinden, in vereffening te stellen en de vereffening terstond af te sluiten en dit met ingang van heden en dit in toepassing van het nieuw artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede beslissing

De vergadering verklaart op erewoord en stelt vast dat de vennootschap geen enkele schuld meer heeft ten opzichte van derden.

Derde beslissing  décharge aan de zaakvoerder

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder de heer ENGELEN Steven, voor-noemd, voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

Vierde beslissing

De vergadering keurt de rekeningen goed. De vergadering verklaart dat er geen rekeningen zijn met daarin een overschot of waarin een vereffeningsdividend is opgenomen.

yede beslissing  machtiging bidzondere lasthebber

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan: de BV ovv BVBA "Foederer DFK Accountants", RPR Antwerpen Afdeling Hasselt 0466.466.268 te 3500 Hasselt, Singel-beekstraat 12, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met inbe-grip van de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemings-register en bij de fiscale administraties. Zesde beslissing - uitvoeringsbesluiten

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de vennootschap "UCANDO" definitief opgehouden heeft te bestaan.













13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

jlagen bij het Belgisch Staatsblad





.. . , k ____

. Voor-behouden ean het Bel-

, ni sa i Staatsblad

Luik B - vervolg

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard blijven op voormeld adres van de heer ENGELEN Steven, voornoemd, en ver-klaart het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van deze vergadering met een uittreksel ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennoot-schap in het ondernemingsregister en bij de fiscale administraties.

En daar er verder geen punten meer op de agenda staan, zo werd deze buitengewone ver-gadering voor gesloten verklaard.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, het bijzonder verslag van de zaakvoerder, het verslag van de bedrijfsrevisor inclusief de staat van activa en

passiva.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13508-0262-009
20/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303915*

Neergelegd

18-07-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847508103

Benaming (voluit): UCANDO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3545 Halen, Zandstraat 23 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen op de rechtbank van koophandel te

Hasselt.

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Jan LAMBRECHT, notaris te Lummen, op 18 juli

2012 blijkt dat:

1. Mevrouw VERLAENEN An Caroline, geboren te Herk-de-Stad op vijfentwintig mei duizend negenhonderdeenenzeventig, rijksregisternummmer 710525-316-72, wonende te 3545 Halen, Zandstraat 23 bus A.

2. De heer ENGELEN Steven, geboren te Duffel op twaalf februari duizend negenhonderdtweeënzeventig, rijksregisternummer 720212-037-62, wonende te 3545 Halen, Zandstraat 23 bus A.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op 6 juli 1995, niet gewijzigd tot op heden, zoals zij verklaren. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de benaming  UCANDO .

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer ENGELEN Steven, wonende te 3545 Halen, Zandstraat 23 bus A, titularis van elfduizend honderd zestig (11.160) aandelen

2. Mevrouw VERLAENEN An, wonende te 3545 Halen, Zandstraat 23 bus A, titularis van zevenduizend vierhonderd veertig (7.440) aandelen

Totaal : achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van 1/3de.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE18 8601 1763 0565, geopend namens de vennootschap in oprichting bij CENTEA Bank.

Een bankattest, gedateerd op 16 juli 2012, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3545 Halen, Zandstraat 23 bus A.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- het optreden en handelen als dienstverlener inzake sales en verkoop in de meeste ruime zin in alle mogelijke sectoren, daaronder ondermeer begrepen bemiddeling, prospectie van cliënten, adviesverlening en opleiding omtrent verkoopsstrategie, onderhouden en uitdiepen van bestaand cliënteel, uitwisselen van netwerkgegevens en prospectie-data, het optreden als tussenpersoon

- de productie, de fabricatie, de totstandbrenging of ontwikkeling, bewerking en herstelling van volgende producten: computersoftware, -hardware, en -toebehoren, informatica- en multimedia-systemen, kantoormachines en -meubilair, en alle materialen voor de inrichting van kantoren en bedrijfsruimten; alsook de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer en verhuring en/of leasing van voornoemde artikelen; alsook advies en bijstand bij de ontwikkeling, installatie, verkoop en verhuring van voornoemde artikelen

- het optreden en handelen als dienstverlener inzake ICT en de producten vermeld in het voorgaande punt, en dit in de meeste ruime zin op alle mogelijke vlakken, daaronder ondermeer begrepen ICT-consultancy, analyse, opbouw en ontwikkeling van ICT-systemen, opleiding, installatie en herstellingen,

- de in vorige streepjes vermelde activiteiten en diensten op het vlak van automatiserings- en domotica-apparaten, aanverwante technologieën, audio- en videoapparaten, verlichting en wooninrichting, elektrische huishoudapparaten, andere elektr(on)ische toepassingen en dit in de meeste ruime zin op alle mogelijke vlakken

- het optreden en handelen als dienstverlener, als interim-manager en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementsdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van marketing, public relations, sociale netwerken, bedrijfsprocessen, onderhoud, e-business strategy, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, informatica, human resources, administratie en financiën, publiciteit en reclame, financiële en juridische planning en/of het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin;

- het optreden en handelen als dienstverlener, als interim-manager en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementsdiensten en hulp aan particulieren, het bedrijfsleven en de overheid in de toeristische sector, touroperating, reisbureau, hotelwezen, luchtvaart en aanverwante sectoren en dit in de meest ruime zin

- het ontwikkelen en beheren van websites

- het ontwikkelen en beheren van een webwinkel voor het leveren van diensten en producten van allerlei aard

- het publiceren van boeken, e-boeken en (on-line) tijdschriften

- het ontwikkelen, hosten en beheren van web-based trainingen

- het organiseren en leveren van lezingen, workshops en trainingen

- het promoten, aanbieden en verkopen van streekeigen producten

- het organiseren van evenementen en beurzen

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, alsook het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van diensten op het vlak van netwerkvorming en -gebruik, externe vertegenwoordiging en representatie;

- de vorming en het beheer in de ruimste zin van het woord van een patrimonium van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen;

- handel in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitzondering van de activiteiten welke voorbehouden zijn voor erkende vastgoedmakelaars;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen inzake gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; alsook, in de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur;

- zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

- het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen;

- het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering:

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- de vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18:00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de

vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de

statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer ENGELEN Steven, wonende te 3545 Halen, Zandstraat 23 bus A, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, tot beslissing van de algemene vergadering van het tegendeel.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jan LAMBRECHT,

neergelegd uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
UCANDO

Adresse
ZANDSTRAAT 23, BUS A 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande