UNIC JANSSEN-MANTELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNIC JANSSEN-MANTELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.314.145

Publication

07/02/2013
ÿþ Mod Word 111

=-2!"11:i e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatsbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111111U111.1121,111111111

Y

Neergelegd tor griiils dor

rechtbank V. koophandel ta TONGEREN

2 8 -01- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr 0422.314.145

Benaming

(voluit) : UNIC JANSSEN-MANTELS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OUDE MARKT 14 BUS 32 - 3600 GENK

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Op de bijzondere algemene vergadering dd 19/12/2012 wordt bevestigd dat de Rechtbank van Koophandel te Tongeren in haar vonnis van 19/09/2012 haar akkoord heeft gegeven met het voorgelegde plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeisers, zoals deze door de bijzondere algemene vergadering van 31/08/2012 werd goedgekeurd en bij verzoekschrift dd 07/09/2012 ter goedkeuring werden voorgelegd aan d& Rechtbank van Koophandel te Tongeren. De algemene vergadering aanvaardt unaniem dit' ve reffe n i n g s voo rste 1.

Alle vereffeningsformaliteiten worden unaniem goedgekeurd. De vereffenaar krijgt volledige en algehele kwijting.

De bvba UN1C JANSSEN-MANTELS is aldus afgesloten en de vennootschap heeft vanaf heden opgehouden te bestaan. De boeken en bescheiden zullen 5 jaar bewaard worden bij de Heer JANSSEN Jos,: wonende te 3600 Genk, Oude Markt 14 bus 32,

(gel.) JANSSEN Jos

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

07/05/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





iveergeiegu ter griffie oer rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 4 -04- 2012

De Hoofdgriffitriffie

Voor IHII IQIVVIIIIIIIIIIp

behoud *12085144*

aan ht

Belgis

Staatsb







Ondernemingsnr ; 0422.314.145

Benaming

(voluit) : UN IC JANSSEN-MANTELS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk - Oude Markt 14 - bus 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Aanstelling vereffenaar

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op drie april tweeduizend en twaalf, boek 546, blad 50, vak 6, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) voor de E.a. Inspecteur M. Plrard"

Blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1.VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Na bespreking van het voorstel tot ontbinding, zoals toegelicht in het bijzonder verslag van de zaakvoerders' de dato eenentwintig februari tweeduizend en twaalf en het daarbijhorend verslag van de bedrijfsrevisor, LUK: OSTYN Burgerlijke BVBA, kantoorhoudende te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23, ingeschreven in: het IBR-ledenregister der rechtspersonen onder nummer B00502, vertegenwoordigd door de heer Luk Ostyn,-bedrijfsrevisor, ingeschreven in het IBR-ledenregister der natuurlijke personen onder nummer A01637, door de zaakvoerders aangewezen, over de staat van activa en passiva, beslist de algemene vergadering met: eenparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor: haar vereffening,

2.AANSTELL1NG VAN DE VEREFFENAAR EN BEPALING VAN ZIJN MACHTEN

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen als vereffenaar aan te stellen, onder: voorbehoud van bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel: de heer JANSSEN Joseph; Karel Maria, wonende te 3600 Genk, Oude Markt 14 bus 32.

De vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien..

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden ondertekend worden door de vereffenaar,

3.KENNISNAME VAN HET ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de, hiernavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn:

- de heer JANSSEN Joseph Karel Maria, wonende te 3600 Genk, Oude Markt 14 bus 32;

- mevrouw MANTELS Rita Agnes, wonende te 3600 Genk, Oude Markt 14 bus 32.

4.COÜRDINATIE VAN DE STATUTEN

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen inj

functie van de ontbinding, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens artikel drie waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door,

volgende tekst:

Artikel 1

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

in vereffening. Haar benaming luidt: "UNIC JANSSEN-MANTELS".

Artikel 2

De vennootschap bestaat niet ingang van achtentwintig maart tweeduizend en twaalf nog enkel voor haar

vereffening.

Artikel 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft als doel:

- Kleinhandel in algemene voedingswaren en niet- alcoholische dranken, alle huishoudartikelen en onderhoudsproducten, vers geslacht vlees en vleeswaren, groenten en fruit, textielwaren, plastiekwaren, parfumerieen drogisterijartikelen, rookwaren, boeken, dag- en weekbladen en tijdschriften, bazarartikelen, alcoholische dranken, geschenkartikelen, alle andere verswaren zoals zuivel- en kaasproducten, speelgoedartikelen en alle mogelijke aanverwanten van voormelde goederen zonder dat deze opsomming beperkend is;

- het stichten en oprichten van filialen, opslagruimten, bijkantoren, zowel in het binnenland als in het buitenland,

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Ze mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen of vennootschappen die een gelïjkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten vergemakkelijken.

Ze mag filialen of bijkantoren in binnen- en buitenland oprichten.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar(s) gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) en is vertegenwoordigd door duizend (1000) gelijke aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79) elk.

Artikel 6

ige vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar aan wie volledige bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in artikelen 186 en 187 van het wetboek der vennootschappen zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Artikel 7

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december,

Artikel 8

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op eenendertig mei te twintig uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

Artikel 9

Br worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar. Artikel 10

lee jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog mcet vereffend worden. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staten warden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen teneinde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd, wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Voor ontledend uittreksel

(Gel.) Wendy Geusens

p ` i

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, het verslag van de zaakvoerders inzake de ontbinding, het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de ontbinding en de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

º%w "

Vaar»

behouden

Aran het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.02.2012, NGL 01.03.2012 12056-0439-008
19/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 13.09.2011 11544-0530-011
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 07.07.2010 10283-0560-012
04/08/2009 : HA057914
12/06/2009 : HA057914
01/08/2008 : HA057914
12/07/2007 : HA057914
02/08/2006 : HA057914
27/07/2006 : HA057914
28/06/2005 : HA057914
23/06/2004 : HA057914
01/08/2003 : HA057914
31/07/2002 : HA057914
17/10/2000 : HA057914
01/01/1993 : HA57914
17/08/1990 : HA57914
31/03/1987 : HA57914
01/01/1986 : HA57914

Coordonnées
UNIC JANSSEN-MANTELS

Adresse
OUDE MARKT 14, BUS 32 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande