UNIDAK IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNIDAK IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.398.106

Publication

22/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111),m1191

0430.398.106 UNIDAK

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort)

RICHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

1 3 MEI 20%

.~.....

# Meér

~riffie

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3500 Hasselt, Kiewitstraat 186

PARTIELE SPLITSING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET: BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "UNIDAK" TEN VOORDELE VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SPAAS IMMO" EN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DRIMES" - KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES - WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 1bapril 2014, vóôr registratie, dat de; buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid "UNIDAK", met zetel te 3500 Hasselt, Kiewitstraat 186, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de vennoten kosteloos de mogelijkheid hebben een afschrift te

bekomen;

 de jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van de overdragende vennootschap;

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormelde

voorstel tot partiële splitsing.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgesteld op 10 april 2014 overeenkomstig

artikel 730 Wetboek van vennootschappen omtrent onder meer de stand van het vermogen van de-

vennootschappen die aan de splitsing deelnemen alsook de toelichting vanuit juridisch en economisch oogpunt:

van de voorgenomen partiële splitsing

De vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van voormeld verslag van de zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het verslag overeenkomstig artikel 731 Wetboek van vennootschappen;

omtrent het splitsingsvoorstel, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FOEDERER DFK BEDRIJFSREVISOREN", met,

maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Clovislaan 82, ingeschreven in het rechtspersonenregister van: Tongeren onder het nummer 0475.170.930, vertegenwoordigd door de heer EMBRECHTS Frank,_ bedrijfsrevisor, op 10 april 2014.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Op grond van ons onderzoek van het voorstel tot een met fusie of splitsing gelijkgestelde verrichting, uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren met betrekking tot de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, zijn wij van oordeel dat :

1) het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting door overgang van een deel van het vermogen van BVBA UNIDAK op de bestaande vennootschap BVBA DRIMES, en op de nieuw opgerichte BVBA SPAAS. IMMO beantwoordt aan de voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, Boek XI, met uitzondering van de in dit verslag vermelde opmerkingen, zijnde

 de BVBA IMMO SPAAS werd opgericht op 17 januari 2014. Het splitsingsvoorstel werd op 24 maart 2014, neergelegd en gepubliceerd in de bilagen van B.S. De akte met betrekking tot de splitsing zal pas op een latere datum kunnen verleden worden.

 de partiële splitsing betreft een retroactieve splitsing overheen het boekjaar.

 de boekwaarde van de af te splitsen perceel grond naar BVBA IMMO SPAAS bedraagt 12.394, 68 Euro en niet 7.000 Euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorrn :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) aan de aandeelhouders van UNIDAK BVBA worden in vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van UNIDAK BVBA op DRIMES BVBA, 3800 aandelen uitgereikt, uitgegeven door DRIMES BVBA naar aanleiding van de overgang van een deel van het vermogen van UNIDAK BVBA op DRIMES BVBA.

3) aan de aandeelhouders van UNIDAK BVBA worden in vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van UNIDAK BVBA op BVBA IMMO SPAAS, 3800 aandelen uitgereikt, uitgegeven door IMMO SPAAS naar aanleiding van de overgang van een deel van het vermogen van BVBA UNIDAK op BVBA SPAAS IMMO.

Hasselt, 10 april 2014

Burg. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer Frank Embrechts, bedrijfsrevisor»

De vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van voormeld verslagen.

TWEEDE BESLUIT -- BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING TEN VOORDELE VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID"SPAAS IMMO"

BELANGRIJKE WIJZIGING in DE ACTIVA EN PASSIVA

De zaakvoerder en de vergadering stellen overeenkomstig artikel 732 wetboek van vennootschappen vast dat er zich tussen het opstellen van het splitsingsvoorstel en de onderhavige algemene vergadering zich een belangrijke wijziging heeft voorgedaan in de activa en passiva van het overgedragen vermogen.

De wijziging omvat de waardering van de overgedragen onroerende goederen welke dient te gebeuren aan boekwaarde, hetzij de waarde van twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro zesentachtig cent (12.394,68 EUR).

De voormelde bedrijfsrevisor meldde hieromtrent in voormeld verslag volgende opmerking:

"Overeenkomstig artikel 211 van het wetboek inkomstenbelastingen (W1B92) en artikel 41 § 1 2° lid dienen de af te splitsen balans elementen gewaardeerd en overgedragen te worden hun boekwaarde. De grond die bij de splitsingsverrichting toegekend wordt aan de BVBA IMMO SPAAS heeft echter een boekwaarde van 500.000 BEF hetzij 12.394,68 Euro. Door de toepassing van een andere waarde loopt men het risico dat de splitsingsverrichting niet belastingsvrij kan geschieden. Op de buitengewone algemene vergadering die moet beslissen omtrent de splitsing kan met unanimiteit beslissen om de inbreng toch te doen aan boekwaarde." De vergadering neemt kennis van deze gewijzigde waardering en besluit zoals hierna weergegeven, dat de onroerende goederen welke worden afgesplitst naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo", worden overgedragen aan boekwaarde, hetzij de waarde van twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro zesentachtig cent (12.394,68 EUR).

a. PARTIËLE SP1.I TSINGSVERRICHTING -- kAPITAAL VERMINDERING

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarden van de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas lmmo", met maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Hoogsimsestraat 75, ondernemingsnummer 0544.523.257, tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UN1DAK" van een deel van het vermogen van de vennootschap in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo", en waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK" niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap met alle rechten en verplichtingen per 1 juli 2013 overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo".

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap "UN1DAK" verminderd met drieduizend zeshonderd vierenzeventig euro drieënzeventig cent (3.674,73 ¬ ) om het kapitaal te brengen van vierennegentigduizend tweehonderd euro (94.200,00 ¬ ) op negentigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro zevenentwintig cent (90,525,27 ¬ ), door inbreng van het hierna beschreven afgesplitste vermogen, zonder vernietiging van aandelen en door evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

De vergadering keurt de eigendomsoverdracht van de activa- en passivabestanddelen van een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK", naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo" goed, en verzoekt mij, notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt aan de ovememende vennootschap.

B.1. Algemene beschrijving van de inbreng

Boekhoudkundige waarde zoals uitgedrukt op basis van een tussentijdse boekhoudkundige staat per 30 juni 2013, ais volgt:

ACTIEF

MATERIELE VASTE ACTIVA

Terreinen en gebouwen ¬ 12.394,68

TOTAAL ¬ 12.394,68

PASSIEF

KAPITAAL ¬ 3,674,73

RESERVES

Wettelijke reserves ¬ 367,47

Beschikbare reserves ¬ 10.603,22

VERLIES - ¬ 2.250,74

TOTAAL ¬ 12.394,68.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor een meer uitvoerige beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar hiervoor vernielde voorstel tot partiële splitsing.

B.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de inbreng geschiedt op basis van een tussentijdse boekhoudkundige staat van de overgedragen vennootschap per 30 juni 2013;

b, alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2013 met betrekking tot de overgedragen activa-

en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo", waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht;

c. alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo", met alle rechten en plichten

die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven

openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d, de verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte activabestanddefen vanaf de bevestiging van de splitsingsverrichting door de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap; zij wordt geacht het genot er van te hebben vanaf 1 juli 2013 en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen;

e. de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek door het bestuur van de bewaamemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

f. alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden ontdekt worden betreffende de ingebrachte aandelenparticipatie, worden geacht toe te behoren aan de overdragende vennootschap "UNIDAK";

g. alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de overdragende vennootschap, maar voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo", die alle lasten of baten zal dragen;

h. overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

B.3. Voorwaarden met betrekking tot de eigendomsoverdracht van de onroerende goederen (hierna genoemd het "goed")

Beschrijving van de onroerende goeden:

GEMEENTE ALKEN -TWEEDE AFDELING

Een hoogstammige boomgaard gelegen Beekveld, gekend volgens titel onder sectie F nummer 61G en 11/N met een oppervlakte van zesduizend vijfhonderd vijfendertig (6.535) vierkante meter en volgens recente kadastrale gegevens onder sectie F nummer 61G en 111N met een oppervlakte van zesduizend vijfhonderd vijfendertig (6.535) vierkante meter.

Eigendomsoorserong

Het voormelde onroerend goed hoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK" ingevolge aankoopakte verleden voor notaris Snyers te Alken op zestien november negentienhonderd vijfennegentig, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op eenentwintig november negentienhonderd vijfennegentig onder boek 3092 nummer 8.

Verklaring

De overdragende vennootschap verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van het hoger beschreven ingebrachte onroerend goed, dat zich van nu af ter beschikking van de overnemende vennootschap bevindt, er geen verdere beschrijving over te verlangen en de instrumenterende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Algemene voorwaardijn van de inbreng

1/ EIGENDOM EN GENOT: De verkrijgende vennootschap bekomt de eigendom van genoemde goederen vanaf heden,

2/ STAAT - GEBREKEN: De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich thans bevinden, met al hun zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de inbrengers tot vrijwaring zouden gehouden zijn wegens toestand van de grond, ondergrond, gebouwen, installaties en de mogelijke burenhinder.

31 OPPERVLAKTE: De goederen worden ingebracht zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één/twintigste met de werkelijke grootte,

41 ERFDIENSTBAARHEDEN: De verkrijgende vennootschap moet alle lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, welke het goed mochten bezwaren, gedogen en heeft hij het genot van de heersende erfdienstbaarheden die mochten bestaan, dit alles op eigen risico en zonder dat deze bepaling aan wie ook, meer rechten kan verlenen dan deze gegrond op regelmatige titels of op de wet. 5/ KOSTEN: Alle kosten, rechten en erelonen van onderhavige akte, zijn ten laste van de verkrijgende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

6/ E3ELASTINGEN: De verkrijgende vennootschap verklaart de onroerende voorheffing en alle andere lasten met inbegrip van de nog niet gevestigde verhaalbelastingen, vanaf heden te betalen, pro-rata temporis.

Hypothecaire toestand  ontslag ambtshalve inschrijving  rechtsbekwaamheid

Hierover ondervraagd door de instrumenterende notaris, heeft de overdragende vennootschap verklaard dat er bij zijn weten geen juridische procedures hangende zijn betreffende de over te dragen onroerende goederen, dat er geen stedenbouwkundige inbreuken bestaan, dat er ook geen juridische procedures tegen hem hangende zijn en dat hij geen documenten getekend heeft zoals hypothecaire volmachten en dergelijke, waardoor een hypothecaire inschrijving of een overschrijving zou kunnen genomen worden op het huidig overgedragen onroerend goed, met uitzondering van volgende kantmeldingen:

 de kantmelding van twaalf december tweeduizend, gedaan op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren onder referte 74-M-21/12/2000-08013 met betrekking tot de "dagvaarding om te verschijnen voor de correctionele rechtbank van Tongeren op 22 januari 2001 ten einde te horen zeggen voor recht dat de bouwwerken opgericht op sectie F nummer 6IG en 11IN onder Alken 2 gebeurden zonder stedenbouwkundige vergunning en dient herstel";

 de kantmelding van achttien september tweeduizend en een, gedaan op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren onder referte 74-M-18/09/2001-05205 met betrekking tot "exploot van de G.D. VANDORMAEL te Hasselt dd. 12/06/2001 ten verzoeke van de heer Procureur des Konings bij de Rechtbank van eerste aanleg te Tongeren, dagvaarding gegeven aan eigenaar om te verschijnen op 25 juni 2001 teneinde te horen zeggen; bouwwerken herstellen in vorige staat";

 de kantmelding van negen mei tweeduizend en drie, gedaan op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren onder referte 74-M-09/05/2003-02834 met betrekking tot het "vonnis van de rechtbank van eerste aanleg te Tongeren dd, 10/03/03, uitspraak doende op tegenspraak, beveelt het herstel van de plaats, met name door de gesloopte en heropgerichte achtervleugel in betonblokken te vervangen/bedekken met een bakstenen muur binnen de 6 maanden te rekenen vanaf de dag dat onderhavig vonnis kracht van gewijsde heeft gekregen". De overdragende vennootschap verklaart volledig rechtsbekwaam te zijn en niet in staat van faillissement of onbekwaamheid te verkeren, noch een gerechtelijk akkocrd aangevraagd te hebben en niet te vallen onder toepassing van de collectieve schuldenregeling,

De bevoegde hypotheekbewaarder wordt ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte.

RUIMTELIJKE ORDENING

A. De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1, Vlaamse Codex RO;

1° dat voor de onroerende goederen geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van een vergunning (dossier 73001_2004_1581) voor het verbouwen van/tot of uitbreiden van kantoren verleend op 17 januari 1996;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van deze onroerende goederen volgens de brief van de Gemeente Alken de dato 6 februari 2014 is; industriegebied.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de overdragende vennootschap), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

40 de over te dragen goederen niet gelegen zijn in een zone die op het definitief ruimtelijk uitvoeringsplan wordt aangeduid als zone waar het voorkooprecht geldt, hetgeen de inbrengers bevestigen.

5° dat voor de onroerende goederen geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

De verkrijgende vennootschap verklaart dat zij een stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd de dato 6 februari 2014 betreffende de goederen heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen,

De verkrijgende vennootschap moet zich overigens, voor al wat door de hogere overheid toegelaten bouwwerken en beplantingen betreft, derwijze schikken naar alle geldende reglementen, verordeningen en vergunningen, dat de overdragende vennootschap hieromtrent nooit verontrust noch aangesproken kunnen worden.

De overdragende vennootschap verklaart dat zij voor alle door hen verrichte stedenbouwkundige handelingen de vereiste vergunning hebben bekomen.

WATERTOETS

De notaris wijst de overnemende vennootschap er op dat het overgedragen goed:

- gedeeltelijk gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

 niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

 niet gelegen is in een risicozone voor overstromingen,

BEPALINGEN IN VERBAND MET HET BODEMDECREET

a) De overdragende vennootschap verklaart dat de verkrijgende vennootschap vôôr het ondertekenen van

onderhavige akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 31

januari 2014 overeenkomstig artikel 101 van het bodemdecreet.

Dit bodemattest bepaalt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de

bodemkwaliteit."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) De verkrijgende vennootschap verklaart onherroepelijk te verzaken aan alle vorderingen tot nietigheid die hij zou kunnen laten gelden op grond van artikel 116, § 1 van genoemd Decreet met betrekking tot onderhavige verkoop.

c) De overdragende vennootschap verklaart wat betreft het overgedragen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) De overdragende vennootschap verklaart verder dat op de grond, voorwerp van deze overeenkomst, geen inrichting gevestigd is of was, noch een activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is op de lijst van de inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in art. 6 van het Decreet.

e) Ondergetekende notaris bevestigt dat aile bepalingen van "Hoofdstuk VIII: Overdrachten" van het decreet- op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast.

DIVERSE VERKLARINGEN

De overdragende vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen niet zijn opgenomen op een ontwerp van lijst van noch definitief is beschermd als archeologisch patrimonium.

De overdragende vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen geen geklasseerd gebouw of monument zijn en bij hun weten niet gelegen zijn in een geklasseerde wijk of beschermd landschap/stads- of dorpsgezicht.

De overdragende vennootschap verklaart dat noch de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, noch een sociale huisvestingsmaatschappij, noch de gemeente of het OCMW, op de onderhavig ingebrachte goederen een zakelijk of een huurrecht bezitten of het sociaal beheersrecht hebben verkregen, noch dat de woning opgenomen is in de inventaris voor leegstand, en dat zij nooit een leegstands- of krotbelasting hebben moeten betalen, noch dat de woning ongeschikt of onbewoonbaar werd verklaard en dat het conformiteitsattest ncoit geweigerd werd.

De overdragende vennootschap verklaart dat er aan dit eigendom sinds één mei tweeduizend en één, geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

C. BOeKHOUDKUNDIGE VERWERKING

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven activa- en passivabestanddelen die de overdragende vennootschap "UNIDAK" inbrengt in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo", op grond van een tussentijdse boekhoudkundige staat van de overdragende vennootschap per 30 juni 2013 geboekt wordt in de verkrijgende vennootschap op de posten met gelijke benaming.

D. OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering beslist dat deze splitsingsverrichting slechts uitwerking zal hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de vennootschap "Spaas Immo", ten gevolge van de partiële splitsing van de vennootschap "UNIDAK", door de algemene vergadering van voormelde vennootschap "Spaas Immo".

DERDE BESLUIT -- BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING TEN VOORDELE VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "Drimes"

a. PA - 77ËLE SPLITSINGSVERRICHTING  kAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarden van de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Drimes", hierna vermeld, tot de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Drimes", met maatschappelijke zetel , te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 198, ondememingsnummer 0830.143.222, van een deel van het vermogen van de inbrengende vennootschap waarbij zowel de rechten als de verplichtingen omtrent het overgedragen vermogensbestanddeel overgaan.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 juli 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap "UNIDAK" verminderd met drieënzeventigduizend vierhonderd vierenvijftig euro drieënzeventig cent (73.454,73 EUR) om het kapitaal te brengen van negentigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro zevenentwintig cent (90.525,27 ¬ ) op zeventienduizend zeventig euro vierenvijftig cent (17.070,54 EUR), door inbreng van het hierna beschreven afgesplitste vermogen, zonder vernietiging van aandelen en door evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

B. VA~+TSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

De vergadering keurt de eigendomsoverdracht van de activa- en passivabestanddelen van een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK", naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Drimes" goed, en verzoekt mij, notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt aan de nieuw op te richten vennootschap.

B.1. Algemene beschrijving van de inbreng

Boekhoudkundige waarde zoals uitgedrukt op basis van een tussentijdse boekhoudkundige staat per 1 juli 2013, als volgt:

ACTIEF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MATERIELE VASTE ACTIVA

Installaties en machines ¬ 879,90

Meubilair en rollend materieel ¬ 6.243,75

FINANCIELE VASTE ACTIVA ¬ 4,479,86

VOORRADEN EN BEST. IN UITVOERING ¬ 63.741,72

VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR

Handelsvorderingen ¬ 195.251,34

Overige vorderingen ¬ 24.159,08

LIQUIDE MIDDELEN ¬ 108.806,75

OVERLOPENDE REKENINGEN ¬ 5.871,10

TOTAAL ¬ 409.433,50

PASSIEF

KAPITAAL ¬ 73.454,73

RESERVES

Wettelijke reserves ¬ 7.345,48

Beschikbare reserves ¬ 211.949,23

SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR ¬ 5.241,01

SCHULDEN OP MINDER DAN 1 JAAR ¬ 156.183,48

OVERLOPENDE REKENINGEN ¬ 250,00

VERLIES - ¬ 44.990,46

TOTAAL ¬ 409.433,50

B.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Drimes" volgens de hierna vermelde voorwaarden;

a. de inbreng geschiedt op basis van een tussentijdse boekhoudkundige staat van de overgedragen vennootschap per 1 juli 2013;

b. alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2013 met betrekking tot de overgedragen activa-en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Drimes", waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht;

c. alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Drimes", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d. de verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte activabestanddelen vanaf de bevestiging van de splitsingsverrichting door de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap; zij wordt geacht het genot er van te hebben vanaf 1 juli 2013 en draagt vanaf zelfde datum aile belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen;

e. de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

f. alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en aile activa en passiva die later zouden ontdekt worden betreffende de ingebrachte aandelenparticipatie, worden geacht toe te behoren aan de overdragende vennootschap "UNIDAK';

g, alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de overdragende vennootschap, maar voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Drimes", die aile lasten of baten zal dragen;

h. overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

C. BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven activa- en passivabestanddelen die de overdragende vennootschap "UNIDAK" inbrengt in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Drïmes", op grond van een tussentijdse boekhoudkundige staat van de overdragende vennootschap per geboekt wordt in de verkrijgende vennootschap op de posten met gelijke benaming.

D. OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering beslist dat alle hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking zullen hebben onder de

opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de vennootschap "Drimes", ten gevolge van de

partiële splitsing van de vennootschap "UNIDAK", door de algemene vergadering van voormelde vennootschap

"Drimes",

VIERDE BESLUIT

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door incorporatie van reserves

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist, het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van duizend vierhonderd

negenenzeventig euro vierenzestig cent (9.47946 ¬ ), om het te brengen van zeventienduizend zeventig euro

vierenvijftig cent (17.070,54 EUR) tot achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), zonder creatie

van nieuwe aandelen, door incorporatie van de reserves, voor een bedrag van duizend vierhonderd

negenenzeventig euro vierenzestig cent (1.479,46 ¬ ).

Vaststelling

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondertekende Notaris authentiek te acteren dat, ten gevolge van de

genomen beslissing, de kapitaalverhoging waarvan sprake in de dagorde werd uitgevoerd, het maatschappelijk

kapitaal thans wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

VIJFDE BESLUIT

Wiizininq van de maatschappelijke benaming

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "UNIDAK IMMO",

De comparanten erkennen te weten dat de benaming van de vennootschap verschillend dient te zijn van deze

van elke andere vennootschap, en verklaren kennis te hebben genomen van de voorschriften van artikel 65 van

het Wetboek van vennootschappen in dit verband.

ZESDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist de statuten van de overdragende vennootschap te wijzigen en de tekst integraal te

vervangen, zoals volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige

toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen:

A-. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

Artikel 1. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "UNIDAK IMMO".

Artikel 2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een

besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn

gesteld.

Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Kiewitstraat 186, maar mag naar elke andere

plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in het Belgisch Staatsblad,

Eveneens bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap, in België of in het buitenland,

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- dakwerkzaamheden;

- vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

- aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

- grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen

- van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen;

- drainage van land - en bosbouwgrond;

- loodgieterswerk;

- installatie van stores en zonneschermen;

- montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, trappen,

muurkasten,

-- inbouwkeukens, winkelinrichtingen,enz.;

- installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout of kunststof;

- installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in hout of kunststof;

- installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;

-- montage van serres, veranda's, enz, in hout of kunststof;

- installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in metaal;

- plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout;

- schilderen van metalen constructie;

- plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

- plaatsen van dakgoten en reg enafvoerbuizen;

- waterdicht maken van daken en dakterrassen;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.;

-- onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enz.;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

-- chapewerken;

-- onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

 onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enz.;

 schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen

 en uitlaatsystemen;

 instandhouding (inclusief opgravingswerken) van historische plaatsen en gebouwen;

- monumentenzorg.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit fe breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen, Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven, Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

B-. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Het is verdeeld in drieduizend achthonderd (3.800) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk één/drieduizend achthonderdste (1/3.800ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Artikel 6. Aandelen

De aandelen zijn op naam, Zij worden ingeschreven in het register van vennoten, met de juiste aanduiding van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten en de gedane stortingen.

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit gemeld register.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in gemeld register,

Aan de vennoten zullen wanneer zij daarom verzoeken certificaten, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen. Deze certificaten mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder. Artikel 7

De aandelen zijn ondeelbaar,

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Artikel 8

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap, In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe. ls het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 9 - Overdracht van aandelen

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan

-.aan een vennoot;

2.aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3.aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn.

De regels inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10

Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij overeenkomstig artikel 251 van het Wetboek van Vennootschappen opkomen tegen deze weigering. De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen overeenkomstig artikel 252 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 11.

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken. Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

C-.BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders) steeds hun handtekening laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend. Zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 13. intern bestuur.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Arfkel 14. Externe verte. enwoordi.in" smacht.

Elke zaakvoerder, apart handelend, is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

Art'kel 15. Bijzonder volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Art'kel 16. Tegenstrijdig belang.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerder voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 W Venn. na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Art'kel 17. Toezicht.

Zolang de vennootschap voldoet aan de ter zake bij wet gestelde criteria, wordt géén commissaris benoemd. Iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien een commissaris moet benoemd worden, zal deze benoeming gebeuren door de algemene vergadering, uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wet.

D-.ALGEMENE VERGADERING,

Artikel 18: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerder(s) of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en de krachtens de wet mee te delen documenten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Ar- 19.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de

secretaris_

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die

erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der

zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Artikel 20.

leder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem,

tedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber die houder is van een

schriftelijke volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen

stemgerechtigde vennoot is.

Artikel 21.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen,

welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders

bepaald in de huidige statuten,

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid

die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

E-.INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING,

Artikel 22. Boekiaar.

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 23. Inventaris - Jaarrekening - iaarverslaa.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maken de zaakvoerder(s)

de inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening de toelichting. Voor zover

dit door de wet wordt vereist, wordt tevens een jaarverslag opgesteld.

Artikel 24. Wetteliike reserve.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Artikel 25. Voor uitkering vatbare winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden

uitgekeerd,

Onder netto-actief moet worden verstaan ; het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd

met de voorzieningen en schulden.

Artikel 26. Bestemming van de winst,

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een

door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uitgekeerd wordt aan de vennoten.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen

worden naar het volgend boekjaar.

F-.ONTBINDING EN VEREFFENING,

Artikel 27, Ontbinding.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van

rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan door haar vereffening.

Artikel 28. Benoeming van de vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van

rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van

stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn,

alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van

hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, Zo de rechtbank weigert over te gaan tot

bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Artikel 29. Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek

van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De vereffenaars kunnen van elke vennoot betaling eisen van de bedragen die deze zich heeft verbonden in de

vennootschap te storten en die nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen.

Artikel 30.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal

aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk cp dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder

de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement

waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

G-. DIVERSE BEPALINGEN,

Artikel 31. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn

woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem

alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 32.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar de terzake

geldende wettelijke bepalingen. Zo zullen, indien de vennootschap slechts één vennoot telt, van rechtswege de

bepalingen met betrekking tot de eenhoofdige vennootschap van toepassing zijn.

ZEVENDE BESLUIT OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten, de akte houden de vaststelling van de oprichting van de nieuwe uit de splitsing ontstane vennootschap in opdracht van de gesplitste vennootschap te ondertekenen en het nodige te doen voor de openbaarmaking ervan en in het aandelenregister van de nieuw opgerichte vennootschap de aandelen ten name van de vennoten van de gesplitste vennootschap aan te tekenen en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de , Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap De vergadering en de hier aanwezige zaakvoerder van de overdragende vennootschap stellen, met de mogglijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge ' Tegelijk hiermee neergelegd

' - een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

de

gecoördineerde statuten

verslag van de zaakvoerder omtrent de partiële splitsing

verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de partiële splitsing





Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

09/01/2014 : HA067305
31/12/2013 : HA067305
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 28.11.2014 14678-0477-015
10/09/2012 : HA067305
07/09/2011 : HA067305
08/09/2009 : HA067305
14/03/2008 : HA067305
01/08/2007 : HA067305
08/06/2005 : HA067305
03/08/2004 : HA067305
05/01/2004 : HA067305
19/07/2002 : HA067305
26/09/2001 : HA067305
09/03/1994 : HA67305
01/01/1993 : HA67305
01/01/1989 : HA67305
01/01/1988 : HA67305
27/03/1987 : HA67305
03/03/1987 : HA67305

Coordonnées
UNIDAK IMMO

Adresse
KIEWITSTRAAT 186 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande