UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS HAMONT-ACHEL, AFGEKORT : UNIZO - HAMONT-ACHEL

Association sans but lucratif


Dénomination : UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS HAMONT-ACHEL, AFGEKORT : UNIZO - HAMONT-ACHEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 460.336.462

Publication

17/02/2014
ÿþ MOD 2.2

I! ,,,, :V ,,; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

i

*14044337*

beha aai

Bel

Staa

ins

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 -02- 2014

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0460.336462

Benaming

(voluit): Unie van Zelfstandige Ondernemers-Hamont-Achel

(verkort): UNIZO-Hamont-Achel

Rechtsvorm

Zetel : Industriestraat 8 3930 Hamont-Achel

Onderwelp akte : Statutenwijziging, ontslag en benoeming bestuurders

Op de Buitengewone Algemene Vergadering dd 26/11/2013 werden volgende beslissingen genomen :

le besluit

De vergadering besluit tot de aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de' nieuwe statuten van Unizo Ondernemersvereniging, zodat ze voortaan zullen luiden als volgt :

UNIZO HAMONT-ACHEL VZW - STATUTEN

TITEL 1 : NAAM  ZETEL -- DOEL - DUUR

Artikel 1 : Naam

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna "Vereniging" genoemd) op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 1 juli 1921, zoals gewijzigd (hierna "VZW-Wet" genoemd).

De vereniging draagt als benaming: "Unie van Zelfstandige Ondernemers  Hamont Achei", afgekort, "UNIZO Hamont-Achel", vereniging zonder winstoogmerk, VZW.

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en' andere stukken uitgaand van de Vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd dom; de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

In iedere communicatie wordt daarnaast altijd het voorgeschreven UNIZO-logo gebruikt.

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Hasselt te 3930 Hamont-Achel, bij de oprichting, op het volgend adres; Bosstraat 21 bus 2, gewijzigd ln de bijzondere algemene vergadering naar Industriestraat 8, nog eens gewijzigd naar Hooghaag 29 te 3930 Hamont-Achel.

ledere verplaatsing van de zetel vereist een wijziging van de statuten, en moet binnen de maand worden gepubliceerd in Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 : Doel

De Vereniging heeft als doel de zelfstandige ondernemers van Hamont-Achel te verenigen, te informeren en. te adviseren en hun belangen te behartigen. Hiertoe zal de Vereniging kunnen overgaan, door middel van, gemeenschappelijke acties, tot het organiseren en aanmoedigen van allerlei economische, sociale, culturele, juridische en maatschappelijke manifestaties of acties.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daarnaast kan de Vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben, met inbegrip van bijkomstige commerciele en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegestaan en waarvan de opbrengsten volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van het doel van de Vereniging.

In haar structuur waarborgt de Vereniging dat ze bestuurd wordt door representatieve zelfstandige ondernemers op basis van een vrijwillig engagement.

Elke zelfstandige ondernemer die met eigen middelen en op eigen risico een onderneming leidt, hoort thuis binnen de Vereniging. Starters, jonge ondernemers, eenmanszaken, KMO's, vrije beroepen, actief op de lokale, de regionale, de nationale of de internationale markt en uit alle sectoren kunnen bij UNIZO terecht. De sector en de grootte van de onderneming zijn hieraan ondergeschikt. Hierbij wordt gestreefd naar een maximale representativiteit qua sector, geslacht, leeftijd en origine.

Artikel 4 : Autonomie

De Vereniging is toegetreden lid van de UNIZO ONDERNEMERSVERENIGING vzw met maatschappelijke

zetel te 1000 Brussel, Willebroekkaai 37 (hierna verder genoemd "UNIZO ONDERNEMERSVERENIGING").

Bij de acties die worden verricht ter verwezenlijking van haar doelstelling streeft de Vereniging na dit te doen in maximale synergie met acties, manifestaties, standpunten, etc... van UNIZO, (hierna "UNIZO-nationaal") en van UNIZO ONDERNEMERSVERENIGING beiden met maatschappelijke zetel te Willebroekkaal, 37, 1000 Brussel.

Artikel 5 : Band met UNIZO

De Vereniging is toegetreden lid van de UNIZO ONDERNEMERSVERENIGING vzw met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willebroekkaal 37 (hierna verder genoemd "UNIZO ONDERNEMERSVERENIGING") en aanvaardt de statuten, beslissingen en richtlijnen van deze vereniging in alle aangelegenheden die het gemeentelijk vlak overschrijden.

Artikel 6 : Duur

De vereniging is opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL Il : LEDEN

Artikel 7 : Leden - toetreding

De vereniging telt werkende leden en toegetreden leden.

De VZW telt tenminste drie werkende leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden.

Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon, die ais werkend lid tot de vereniging wil toetreden, moet door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard.

Het verzoek tot toetreding moet schriftelijk worden gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur, die op zijn beurt de raad van bestuur op de hoogte brengt.

De stemming over de kandidatuur gebeurt bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige stemgerechtigden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De stemming is geheim.

be motieven waarom een kandidaat niet werd aanvaard, moeten niet meegedeeld worden aan de kandidaat. In de notulen wordt enkel vermeld dat de betrokken kandidaat al dan niet is aanvaard, en met welke meerderheid van stemmen.

De voorzitter van de raad van bestuur deelt de uitslag mee aan de kandidaat,' en dit binnen de veertien dagen na de beslissing.

Alle UNIZO-leden met een woonplaats en/of maatschappelijke zetel in de gemeente waar de VZW haar zetel heeft, kunnen op eenvoudig verzoek en voor de duur van hun lidmaatschap toetreden als toegetreden lid van de vereniging.

Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven. Zij kunnen in die hoedanigheid gebruik maken van de diensten die door de vereniging verstrekt worden.

Artikel 8 ; Einde lidmaatschap

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege bij het overlijden van een lid of de ontbinding van een lidrechtspersoon en wanneer het lid niet meer voldoet aan de voorwaarden waaronder het aanvaard werd, vanaf het ogenblik dat het betrokken lid per aangetekende brief op de hoogte werd gesteld dat het niet meer voldoet aan die voorwaarden.

Eik werkend lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het verzenden van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

Elk toegetreden lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging door eenvoudige kennisgeving aan de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Een lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Een ontslagnemend of uitgesloten werkend of toegetreden lid, heeft geen aanspraak op het maatschappelijk bezit en kan niet de teruggave eisen van de door hem betaalde bijdragen of welk vermogen van de VZW ook.

Artikel 9 : Lidgeld

Er mag aan de leden een bijdrage gevraagd worden. Die mag niet meer bedragen dan 191,00 EUR per jaar

(exclusief BTW). Dit bedrag wordt jaarlijks geYndexeerd.

Het lid dat zijn bijdrage niet betaalt, wordt beschouwd als ontslagnemend. Vervallen bijdragen blijven ook na

de beilndiging van het lidmaatschap opeisbaar.

TITEL III : BESTUUR

Artikel 10 : Samenstelling - ontslag - benoeming

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie bestuurders, lid van de vereniging. Als evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

Wanneer door vrijwillig ontslag of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, blijven de bestuurders In functie totdat regelmatig in hun vervanging is voorzien.

OM als bestuurder te kunnen worden benoemd moet men de UNIZO-ledenbijdrage hebben betaald. Een bestuursmandaat eindigt automatisch wanneer:

-een bestuurder op 1 mei van het lopende jaar geen UNIZO-ledenbijdrage betaalde

-een bestuurder gedurende één jaar niet heeft deelgenomen aan de vergaderingen van de raad van bestuur

zonder geldige reden of

-bij overlijden, afzetting door de algemene vergadering, het verstrijken van de termijn of bij wettelijke redenen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van maximum 4 jaar. Hun mandaat eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering die daarover beslist met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Iedere bestuurder kan zelf zijn ontslag indienen door schriftelijke kennisgeving aan de vaarzitter van de Raad van Bestuur.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, en een secretaris en een penningmeester. Het mandaat van voorzitter is onverenigbaar met een politiek mandaat van schepen, burgemeester, OCMW-voorzitter, gedeputeerde, parlementslid, staatssecretaris of minister.

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering anders zou besluiten, De kosten die zij zouden maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Benoeming, ontslag en afzetting van een bestuurder worden binnen de 15 dagen openbaar gemaakt door neeriegging in het verenigingsdossier op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en door publicatie bij uittreksel in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel 11 : Vergaderingen  besluitvorming

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter of de secretaris, zo dikwijls ais het belang van de VZW vereist, alsook binnen 14 dagen nadat één bestuurder daarom verzoekt.

De vergadering van de raad van bestuur wordt gehouden op de zetel van de VZW, of op elke ander plaats vermeld in de oproepingsbrief.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad kan slechts geldig beslissen, indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

Iedere bestuurder die verhinderd is, kan per brief, fax, e-mail of SMS een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Deze volmacht geldt evenwel slechts voor één vergadering. Een bestuurder kan slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en ai de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Artikel 12 : intern bestuur

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

e'

Mflo 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving van deze taakverdeling brengt wel de aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

rtikel 13 ; Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vereniging ten aanzien van derden geldig verbonden door twee bestuurders samen handelend, waaronder de voorzitter of de secretaris. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De raad van bestuur of de bestuurders die de VZW kunnen vertegenwoordigen, kunnen lasthebbers van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 14 : Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging en de vertegenwoordiging ervan in het kader van dat bestuur delegeren aan één van zijn leden, die de titel van gedelegeerd bestuurder za! voeren, of aan een derde die de titel van algemeen directeur zal dragen.

De hiervoor vermelde functionarissen kunnen in het kader van hun bevoegdheden en onder hun verantwoordelijkheid bijzondere volmachten verlenen aan lasthebbers. De bovenvermelde delegaties en volmachten kunnen steeds worden herroepen.

Ten aanzien van derden wordt de vereniging voor wat betreft de handelingen van dagelijks bestuur geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder of de algemeen directeur

Bij gebrek aan wettelijke beschrijving van wat "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend : alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid van een onverwijide beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Artikel 15 : Aansprakelijkheid - tegenstrijdig belang

De bestuurders gaan, door hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting aan en zijn alleen verantwoordelijk voor de uitoefening van hun opdracht.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur behoort, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met een tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Voormelde procedure is niet van toepassing op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16 : Samenstelling

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden van de vereniging.

leder van deze werkende leden heeft het recht aan de vergadering deel te nemen hetzij in persoon, hetzij

door tussenkomst van een lasthebber, houder van een schriftelijke volmacht en op voorwaarde dat deze zelf

werkend lid van de vereniging is.

Alle werkende leden zijn op gelijke wijze stemgerechtigd en beschikken over één stem.

Artikel 17 : Bevoegdheid

Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor :

1.de wijziging van de statuten;

2.de benoeming en de afzetting van de leden van de Raad van Bestuur en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

3.voorkomend, de benoeming en de afzetting van de commissaris(sen) en het bepalen van zijn (hun)

bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4.de kwijting aan de bestuurders en, voorkomend, de commissaris(sen);

5.de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen;

6.de ontbinding van de vereniging;

7.de uitsluiting van een lid;

8.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9.alle andere gevallen waarin de wet of de statuten zulks vereisen.

" MOD2.2

"

Artikel 18 : Tijdstip

De algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar samengeroepen door de voorzitter van de raad

van bestuur in de loop van de maand juni.

Telkens het maatschappelijk belang het vergt kan de raad van beheer een bijzondere algemene vergadering

samenroepen.

Er moet een bijzondere algemene vergadering gehouden worden op schriftelijke aanvraag van minstens

een vijfde van de werkende leden.

Artikel 19 : Bijeenroeping

De algemene vergadering wordt opgeroepen door de voorzitter, een ondervoorzitter of de secretaris.

De oproepingsbrief wordt tenminste 8 dagen voor de datum van de vergadering met een gewone brief, per

fax of e-mail aan ieder lid gezonden. Voor de berekening van deze termijn worden de dag van de oproeping en

de dag van de vergadering niet meegerekend.

De agenda wordt opgesteld door de Raad van Bestuur en bij de oproepingsbrief gevoegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 20 : Besluitvorming

Behoudens de uitzonderingen bepaald in de wet of in de statuten, kan de algemene vergadering geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, en warden de beslissingen genomen met een gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

Bij het berekenen van de meerderheid wordt geen rekening gehouden met de stemmen van de leden die zich bij de stemming onthielden, tenzij in de gevallen waarin een bepaling van de wet de besluitvorming van de ledenvergadering aan een bijzondere quorumverelste en/of een bijzondere meerderheidsvereiste onderwerpt.

Indien de algemene vergadering moet beslissen over een wijziging van de statuten van de vereniging, zal dit gebeuren overeenkomstig de bepalingen van de wet op verenigingen zonder winstoogmerk.

Artikel 21 : Notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder, en ze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de voorzitter of de secretaris.

Leden, alsook derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

TITEL V : BOEKJAAR - REKENINGEN - BEGROTING

Artikel 22 : Boekjaar- rekeningen

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de bepalingen van de wet op de verenigingen zonder winstoogmerk, en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar, datum waarop de rekeningen worden afgesloten.

De rekeningen worden voor goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd binnen de 6 maanden na het afsluiten van het boekjaar, vergezeld van een verslag over de toestand van de vereniging en van de begroting voor het volgende dienstjaar.

Indien de algemene vergadering de rekeningen goedkeurt, gaat zij over tot de beraadslaging en de stemming over de kwijting van de bestuurders,

TITEL VI : ONTBINDING

Artikel 23 ; Ontbinding - bestemming vermogen

Behoudens de gevallen van de gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoals bepaald is in de wet op de verenigingen zonder winstoogmerk.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan het gewestelijk of regionaal verbond van UNIZO of bij gebreke daarvan aan de VZW UNIZO ONDERNEMERSVERENIGING

TITEL VII : DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 24 : Huishoudelijk reglement

De raad van bestuur mag een huishoudelijk reglement opstellen dat de toepassingsvoorwaarden van deze statuten vaststelt. Dit reglement en de wijzigingen ervan, moeten goedgekeurd worden door de algemene vergadering.

M00 2.2

Luik B - Vervolg

2e besluit

Van volgende bestuurder werd het ontslag aanvaard en wordt kwijting verleend voor haar gevoerde beleid

Mevr. Anna Peerlings, Abdijstraat 21, 3930 Hamont-Achel, geb.Hamont op 13/08/1945 -- RR 450813-176-47

Voor de andere bestuursleden wordt hun mandaat verlengd voor een periode van 4 jaar, om te eindigen na de jaarvergadering van het jaar 2017 :

Dhr. Serge Vander Linden, Bevrijdingsstraat 40, 3930 Hamont-Achel, geb.Goeferdinge op 10/12/1959 -- RR 591210-335-86

Mevr. Ina Winters, Erkstraat 67, 3930 Hamont-Achel, geb.Bree op 05/09/1969 RR 690905-210-85

Mevr. Marie-Louise Umans, Industriestraat 8, 3930 Hamont-Achel, geb.Hamont op 06/05/1965 RR 650506250-97

Mevr. Lieve Driesen, Kleine Haart 25, 3930 Hamont-Achel, geb.Hamont op 01/10/1966 RR 661001-210-52 Dhr. André Spaas, Stationsstraat 28, 3930 Hamont-Achel, geb.Hamont op 03/04/1950 RR 500403-205-07 Mevr, Carine Hendrikx, Thomas Watsonlaan 104, 3930 Hamont-Achel, geb. Neerpelt op 16/11/1962 RR

621116-290-27

Dhr. André Hendrikx, Hooghaag 29, 3930 Hamont-Achel, geb. Genk op 04/09/1957 RR 570904-227-40

Als bijkomende bestuurders worden benoemd voor een periode van 4 jaar, om te eindigen na de jaarvergadering van het jaar 2017

"

" Mevr. Anita Stelten, bosstraat 48 bus 2, 3930 Hamont-Achel, geb Hamont op 28/05/1966 RR 660528-20486

" Mevr. Janssens marie-José, Azalealaan 4, 3930 Hamont-Achel, geb vorstenbosch (NL) op 07/03/1951 RR "

510307-460-34

Mevr. Mayer Sabine, Opitterkiezel 73, 3960 Bree, geb Bree op 28/09/1972 RR 720928-238-12

Mevr. Umans Kristine, Peerderbaan 246, 3910 Neerpelt, geb Neerpelt op 09/12/1963 RR 631209-024-46

Dhr. Hendriks Peter, Bosstraat 8 bus 1, 3930 Hamont-Achel, geb Hamont op 28/08/1965 RR 650825-489-92

De bestuurders, hierna in de Raad van Bestuur verenigd, hebben vervolgens benoemd :

- tot voorzitter ; Mevr. Carine Hendrikx, tevens gedelegeerd bestuurder.

- tot secretaris : Dhr. André Hendrikx

- tot penningmeester: Mevr, Marie-Louise Umans

- tot ondervoorzitter; Mevr. Anita Stelten

3e besluit

Het adres van de VZW wordt verhuisd naar het volgende adres : Hooghaag 29 te 3930 Hamont-Achel, en dit met ingang van heden,

Aangezien er verder niets op de agenda staat wordt de vergadering gesloten.

Waarvan proces-verbaal werd opgemaakt op de plaats en datum als voormeld.

Hendrikx Carine Hendrikx André

Voorzitter secretaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

r " '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Voor-bd i6udere aan het Belgisch staatsblad

23/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0460.336.462

Benaming

(voluit) : Unie van Zelfstandige Ondernemers Events Hamont-Achel

(verkort) : Unizo Events

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Industriestraat 8 3930 Hamont-Achel

Onderwerp akte : ontslagen - benoemingen

Op 12 juni 2009 werd in de Algemene Vergadering ter maatschappelijke zetel beslist om het mandaat

van volgende bestuurders te beëindigen :

- Dhr Jos Janssen

Mevr Hendrika Pinxten

Voor de andere bestuursleden wordt hun mandaat verlengd voor 4 jaar, om te eindigen na de jaarvergadering van het jaar 2013.

Als bijkomend bestuurder wordt benoemd :

- André Hendrickx, Hooghaag 29 te 3930 Hamont-Achel, geb Genk 04/09/1957 - RR 570904-277-40

De bestuurders, hierna in de Raad van Bestuur verenigd, hebben vervolgens volgende functies

herbenoemd :

- voorzitter : Dhr Serge Vander Linden, tevens gedelegeerd bestuurder

- secretaris : Mevr Ina Winters

- penningmeester : Mevr Marie-Louise Limans

- ondervoorzitter : Mevr. Annie Peerlings.

Getekend ;

Voorzitter Secretaris

Serge Vander Linden Ina Winters

" 11193639

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

» Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS HAMONT-ACH…

Adresse
INDUSTRIESTRAAT 8 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande