UNITED TAX NETWORK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNITED TAX NETWORK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.505.473

Publication

10/02/2014
ÿþ~: "

4 " .

Ondememingsnr : 0465.505.473

Benaming (voluit) : UNITED TAX NETWORK

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gieterijstraat 149 bus 5, 3600 Genk, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst:

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 1 februari 2014 overgebracht naar:

Horizonlaan 36

3600 Genk

Filip Camps

Zaakvoerder

Mod ADF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 8 -01- 2014

De Hoofdgriffi9,rifïie

!lIIi~~u~~~ug~~uiwu~

*140388

Op de laagte blz. van Luik B vermeiden : -Recto : Naam en hoedanighéidvan de (nsfrumenterende notaris, hetzij van dë peric;(6jil(éiir

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 31.08.2013 13574-0452-015
21/10/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

~î-t6-~á~$~

elesêLT

II I 111

*11159937*

Vc

behc aar Bel!

Staal

Op de laatste blz. van Luiks vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0465.505.473

Benaming : PK

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hommelbergstraat 21

3510 Hasselt (Kermt)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit het proces-verbaal opgesteld in het jaar tweeduizend en elf, op negentien september, voor Meester Marc VAN NERUM, notaris te Meeuwen-Gruitrode.

"Geregistreerd te Bree op 23 september 2011, boek 338, blad 72, vak 12, zeven bladen, geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), de ea. Inspecteur, getekend onleesbaar." Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van "PK" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met maatschappelijke zetel te 3510 Hasselt (Kermt), Hommelbergstraat 21, BTW BE 0465.505.473, rechtspersonenregister RPR Hasselt 0465.505.473, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Verslag van de zaakvoerder:

De vergadering neemt kennis van en keurt goed: het verslag van de zaakvoerder en van de staat van actief en passief afgesloten per 30 juni 2011, opgesteld naar aanleiding van de voorgestelde doelswijziging.

Tweede besluit: Naamswijziging:

De vergadering beslist de naam der vennootschap te wijziging van "PK" in "UNITED TAX NETWORK", zodat artikel 1 der statuten voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam UNITED TAX NETWORK."

Derde besluit: De aanpassing van de vennootschap naar een burgerliike vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

Na bespreking beslist de algemene vergadering dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voorheen "PK", thans na voormelde naamswijziging "UNITED TAX NETWORK' wordt aangepast aan een burgerliike vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zodat deze aanpassing geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder de aangepaste rechtsvorm blijft bestaan, met al haar activa en passieve bestanddelen.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt derhalve het ondernemingsnummer 0465.505.473.

De vennootschap zal onder haar nieuwe aanpassing de boekhouding gewoon laten voortlopen, rekening houdend met het doel dat gewijzigd zal worden naar aanleiding van het hierna vermelde vijfde besluit.

Vierde besluit: Zetelverplaatsing:

De vergadering beslist de zetel der vennootschap te verplaatsen van 3510 Kermt, Hommelbergstraat 21 naar 3600 Genk, Gieterijstraat 149/5, zodat artikel 2 der statuten voortaan luidt als volgt: "De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Gieterijstraat 149/5." Viifde besluit: Doelswiiziging:

De vergadering beslist dat :

* het huidige doel van de vennootschap volledig wordt vervangen door volgende activiteiten: "De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van belastingconsulent, zoals omschreven in artikel 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Annexes du 1Vlóniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit uitoefenen die verenigbaar is met de hoedanigheid van belastingconsulent. Meer bepaald mag de vennootschap, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, een eigen roerend of onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer van belastingconsulent.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard."

* artikel 3 der statuten te vervangen door de hiervoor vermelde tekst om dit in overeenstemming te brengen met het gewijzigde doel van de vennootschap.

Zesde besluit: Ontslag en benoeming zaakvoerder:

De vergadering beslist het ontslag van de Heer Paulissen Peter Jan Paul, wonende te 3510 Hasselt (Kermt), Hommelbergstraat 21, te aanvaarden en verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering beslist als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur: de Heer Camps Filip Hendrik, wonende te 3740 Bilzen, Kleine Wijs 2 bus 32.

Zevende besluit: Aanpassing statuten aan de voorgaande besluiten en aan de laatst geldende vennootschapswetgeving:

De vergadering geeft ondergetekende notaris de opdracht om de statuten aan te passen aan de laatst geldende vennootschapswetgeving, door aanneming van een volledig gecoördineerde tekst der statuten als volgt:

A. Rechtsvorm - Naam - Duur - Zetel - Doel

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap rnet beperkte aansprakelijkheid met de naam "UNITED TAX NETWORK".

Artikel 2 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 3 - Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3600 Genk, Gieterijstraat 149/5

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse of Brusselse Gewest bij besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland administratieve bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van belastingconsulent, zoals omschreven in artikel 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit uitoefenen die verenigbaar is met de hoedanigheid van belastingconsulent. Meer bepaald mag de vennootschap, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, een eigen roerend of onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer van belastingconsulent.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard.

B. Kapitaal- aandelen.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6 - Volstorting van de aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder doet opvraging van de stortingen op de aandelen die bij hun intekening niet volledig afbetaald werden. Hij bepaalt de tijdstippen van de stortingen en stelt het bedrag ervan vast in een bericht dat minstens dertig dagen voor het tijdstip, vastgesteld voor de storting, per aangetekend schrijven verzonden wordt.

De vennoot die, na het verstrijken van deze opzegging, nalaat elke op de aandelen opgevraagde storting te doen, moet aan de vennootschap intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de tarieven die door de Nationale Bank worden toegepast voor het disconto der aanvaarde wissels, vermeerderd met twee ten honderd. Daarenboven mag de zaakvoerder, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, de vennoot vervallen verklaren en zijn aandelen doen verkopen, onverminderd het recht het verschuldigd gebleven bedrag en elke schadevergoeding en gebeurlijke intresten van hem te vorderen.

De zaakvoerder mag de vennoten toelating geven hun aandelen vervroegd te volstorten. In dit gevat bepalen zij de voorwaarden onder dewelke de vervroegde stortingen toegelaten zijn.

Het uitoefenen van de rechten, verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en opeisbaar, niet gedaan werden.

Artikel 7 - Bijzondere regels voor kapitaalverhoginq

door inbreng_in geld.

Bij elke kapitaalverhoging worden de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, het eerst aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen, op de wijze en met de uitzonderingen bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8 - Register van aandelen.

De aandelen en de overdrachten ervan worden aangetekend in een register van aandelen, welk in de zetel der vennootschap wordt bewaard.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 9 - Overdracht van aandelen.

a) Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat.

1. De overdracht onder levenden:

Zolang de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of

een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

2. De overgang wegens overliiden:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke van aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent degene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

b) Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, slechts afgestaan worden onder levenden of overgedragen worden wegens overlijden mits toelating van de andere vennoten. Behoudens minnelijke regeling, zal de waarde van de aandelen vastgesteld worden door twee deskundigen waarvan één door elke der partijen benoemd wordt, in functie van een in werking zijnde onderneming volgens haar situatie op het ogenblik van de overdracht, en zonder rekening te houden met enige meerderheids- of minderheidspositie in hoofde van de verkoper, rekening houdende met de reserves en de waardeverhogingen, alsook gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen beslist een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één van de partijen, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De terugkoopprijs toekomende aan de overdragende vennoten en aan de niet-aangenomen erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden van de overleden vennoot, is, behoudens andersluidende overeenkomst, slechts betaalbaar binnen de vijf jaren met ingang van de dag van de overdracht of van het overlijden, tot beloop van één/vijfde op het einde van het eerste jaar, van tweede/vijfde op het einde van het tweede jaar, enzovoort, tot op het einde van het vijfde jaar. De intresten op bedoelde sommen zullen berekend worden tegen de wettelijke intrest op dat ogenblik.

Nochtans zullen de alzo door de overnemende of overlevende vennoten opgekochte aandelen door hen niet mogen afgestaan worden, alvorens volledige betaling aan de overdragende vennoten, erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden.

De overnemers zullen steeds het recht hebben om vooruit te betalen, hetzij door verhoogde voorschotten, hetzij door een volledige afbetaling.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 10 - Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten van de vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, zullen alle zaakvoerders afzonderlijk de bevoegdheid hebben om alle daden die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten.

In geval van persoonlijk belang van een zaakvoerder bij een verrichting van de vennootschap zal gehandeld worden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Als een zaakvoerder zijn functie neerlegt, dan nemen de overblijvende zaakvoerders de functie verder waar.

Wanneer er geen zaakvoerder meer is, dan moet de algemene vergadering binnen de maand na de neerlegging van de functie in zijn vervanging voorzien.

Het orgaan dat de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

D. Toezicht

Artikel 11 - Toezicht.

Het toezicht op de vennootschap berust bij elk der vennoten.

E. Algemene vergadering

Artikel 12 - Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen

en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging

van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen voor notaris

om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 13 - Plaats van de vergadering_

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 14 - Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een

buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

Artikel 15 - Oproeping - Vorm.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke

vennoot en zaakvoerder ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgave van de agenda,

naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde

stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten en zaakvoerder,

alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Artikel 16 - Voorzitterschap - Bureau - Aanweziciheidsliist.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

Op de laatste bEz. van Luik B vermelden : Recto : hiaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De voorzitter wijst een secretaris en een stemopnemer aan, die geen vennoot behoeven te zijn. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 17 - Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 18 - Aandelen in onverdeeldheid.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de burgerlijke rechter, en in geval van hoogdringendheid, haar voorzitter, op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en er tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de Vrederechter overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één van beide echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Artikel 19 - Vruchtgebruik op aandelen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 20 - Verloop van de algemene vergadering - Verdaging

De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Artikel 21 - Besluitvorming.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten gènomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 22 - Notulen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen van de gewone en van de bijzondere algemene vergadering worden door de secretaris onder leiding van de voorzitter opgetekend in een daartoe bestemd register en worden aan het eind van de vergadering ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen.

F. Boekjaar - Jaarrekening - Winstverdeling

Artikel 23 - Boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap eindigt telkens op 31 december.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de

zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Artikel 24 - Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 25 - Dividenden.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De

uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is

vastgesteld.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren na verloop van vijf jaar.

Artikel 26 - Uitkeringen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd

met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient

gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

G. Ontbinding - Vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel

bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar

vereffening tot aan de sluiting ervan.

Is er geen vereffenaar benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is, van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen,

tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, verdeelt de vereffenaar het netto-actief, in geld of in aandelen, onder de

vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

H. Keuze van woonplaats.

De vennoten, zaakvoerder(s) en vereffenaar(s), die hun woonplaats" in den vreemde hebben, warden

geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen,

betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de

vennootschap.

STEMMING

De hoger vermelde beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift der akte, staat van actief en passief per 30 juni 2011, het verslag van de zaakvoerder dd. 17 augustus 2011, de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij bit Belgisel Stánlsbind = 217I072ü11ÿÿ Annexis dü Moniteur-bile

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2011
ÿþMod

Volgens aangetekende brief van 10 september 2002 werd kennisgenomen van het vrijwillig ontslag van de heer Sebastiaan Frank Erlings, wonende te Poederoijen, Maasdijk 36, Nederland.

Het ontslag gaat in vanaf 10 september 2002.

Getekend voor de BVBA PK,

Peter Paulissen

Zaakvoerder

p,isiü ~3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111. uwii~iuiiuisuiiiiiioaeaoa~

aine

Ondernemingsnr : 0465.505.473

Benaming

(voluit) : PK

Rechtsvorm : Beapten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hommelbergstraat 21, 3510 Hasselt

Onderwerp akte : Ontslagen-benoemingen

Vc behc

aar

Bel! Staa°

HECH T BANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -02- 2011

HASSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 09.08.2010 10395-0270-010
21/04/2010 : TU087210
08/12/2009 : TU087210
20/11/2007 : TU087210
16/11/2007 : TU087210
14/11/2007 : TU087210
14/11/2007 : TU087210
17/09/2004 : TU087210
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.07.2015 15374-0257-014
28/10/2002 : TU087210
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.06.2016 16248-0101-012

Coordonnées
UNITED TAX NETWORK

Adresse
HORIZONLAAN 36 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande