UP-CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UP-CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.505.076

Publication

07/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo

behou

aan I

Beige

Staats

i IflIIGNIIII~AINII

*19057829*











f EC}liC6ANl( VAN KOOPHANDEL

2 6 -02- 201%

flink T

Ondernemingsnr 0810.505.076

Benaming

(voluit) : UP-CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3580 Beringen, Reigerstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING doel (sociaal oogmerk) - aanpassing statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 30 december 2013, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de BVBA UP-CONSULT, met zetel te 3580 Beringen (Koersel), Reigerstraat 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0810.505.076, met BTW nr. BE 0810.505.076, die de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat zij kennis heeft gekregen van het verslag van de zaakvoerder de dato 23 december 2013 waarin ondermeer de uitbreiding van het doel van de vennootschap naar een vennootschap met sociaal oogmerk wordt gemotiveerd; bij dit verslag is een balans (staat van actief en passief) van maximum drie maanden oud (per 30 september 2013) gevoegd. Het verslag wordt door de vergadering goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit overeenkomstig het verslag van de zaakvoerder het doel van de vennootschap uit te breiden en de vennootschap om te vormen in een vennootschap met sociaal oogmerk.

De algemene regels en wetsartikelen van toepassing op de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijven onverminderd van toepassing (artikel 664 W.Venn.) maar de vennootschap zal in het bijzonder onderworpen worden aan de bijzondere bepalingen opgenomen in de artikelen 661 tot en met 669 van het Wetboek van Vennootschappen (boek X van het Wetboek van vennootschappen).

Volgens artikel 661 W.Venn. is een vennootschap met sociaal oogmerk niet gericht op de verrijking van de vennoten. De vennoten mogen geen of maar een beperkt vermogensvoordeel nastreven. In de statuten dienen een aantal bepalingen opgenomen te worden zoals vermeld in artikel 661 W.Venn.

De notaris wijst de comparanten erop dat de vennootschap in de praktijk dient de handelen zoals bepaald in artikel 661 W.Venn., op straffe van ontbinding op verzoek van een vennoot, van een belanghebbende derde of van het Openbaar Ministerie. De bestaande reserves, in welke vorm ook, mogen niet worden uitgekeerd wanneer de vennootschap de bepalingen van artikel 661 en volgende niet meer langer naleeft. De akte tot wijziging van de statuten moet aan die reserves een bestemming geven die zo nauw mogelijk aansluit bij het sociaal oogmerk dat de vennootschap voorheen had.

De notaris heeft uitdrukkelijk gewezen op de verplichtingen opgenomen in artikel 661 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verplichte vermeldingen in de statuten en de gevolgen/sancties die daaraan verbonden zijn.

De notaris wijst erop dat bedoelde vennootschappen die dergelijke statutaire bepalingen aannemen, aan iedere vermelding van hun rechtsvorm de woorden met een sociaal oogmerk dienen te voegen. Deze woorden moeten eveneens worden toegevoegd aan de vermelding van de rechtsvorm in de uittreksels, zoals die overeenkomstig de artikelen 68 en 69 bekendgemaakt moeten worden.

Het doel van de vennootschap wordt deels behouden maar aangepast naar een sociaal oogmerk en uitgebreid met de activiteiten zoals vermeld in het verslag van de zaakvoerder, waarvan de vennoten kennis hebben gekregen zoals vermeld in het eerste besluit. Het doel "de agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, financieringen en projectontwikkeling" wordt geschrapt omdat het niet de bedoeling is om deze activiteiten in de toekomst uit te voeren.

"Het doel zal dan vanaf heden luiden als volgt:

De vennootschap heeft een tweeledig doel met sociaal oogmerk. Het doel kan zowel in België als in het buitenland worden uitgeoefend:

Volgende activiteiten kunnen uitgeoefend worden met het oog op het sociaal oogmerk van de vennootschap:

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Enerzijds het geven van reële kansen aan langdurige en/of laaggeschoolde werklozen die tot de kansengroepen behoren.

Anderzijds

- Het uitvoeren van alle expertises, het begroten en regelen van schade aan roerende en onroerende zaken ongeacht de oorzaak, zowel in privé- als in Industriële of commerciële gebouwen als in overheidsgebouwen evenals het uitvoeren van taxaties inzake roerende en onroerende zaken, en voorts al het geen dat daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

- Voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelname van dezen, alle handelingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van het beroep gekend onder de Engelse benaming van "insurance adjusters & surveyors" bestaande uit de vertegenwoordiging van alle verzekeraars en onderschrijvers, zowel Belgische als buitenlandse, in alle takken van schadegevallen, te land, ter zee en in de lucht met het oog op het beheer, het onderzoeken, de regeling en de uitbetaling van gezegde schadegevallen; het toezicht en het onderzoek van verzekerde en niet verzekerde goederen en het vaststellen van schade en averijen.

- Het organiseren en commercialiseren van publiciteit.

- Het uitbaten van een letterschop.

- De uitbating van een marketing & reclame-advies kantoor.

- De aan- en verkoop van papier, drukwerken, kantoorartikelen, machines en gereedschappen.

- De onderneming voor het plaatsen van en de aan- en verkoop (handelsbemiddeling) van verlichting, drijfkracht en telefonie.

- Het ontwerpen, produceren en installeren van alle vormen van publiciteit, neon- en lichtreclames.

- Het organiseren en realiseren van culturele activiteiten, feesten, optredens theatervoorstellingen, concerten en popgebeuren inclusief het horecagebeuren tijdens deze organisaties.

-Adviesverlening aan het bedrijfsleven, de overheid en particulieren in de ruime zin van het woord.

- Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven.

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van het algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

- Tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

- De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

- De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De realisatie van deze doelstellingen vormen het sociaal oogmerk van de vennootschap.

De vennoten streven geen of een beperkt vermogensvoordeel na.

De winst die voortvloeit uit de voormelde activiteiten zal als middel beschouwd worden om het vooropgestelde sociaal doel te realiseren, deze zal dus niet worden uitgekeerd aan vennoten."

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gewijzigde wetgeving tot ontbinding en vereffening van vennootschappen en aan artikel 661, 9° W.Venn. als volgt:

"Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij wijziging van statuten.

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen zoals bepaald in dit Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik,of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de vergadering. Hierbij moet de geldende regels van het Wetboek van Vennootschappen worden nageleefd die bepalen wanneer de vereffenaar(s) in functie treden. Zo kan de rechtbank eventueel zelf een vereffenaar aanduiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

s Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

De vereffenaar(s) is (zijn) echter wel gebonden aan de bijzondere regels van het Wetboek van Vennootschappen. Bovendien gelden enkele bijzondere rapporteringsverplichtingen.

De vereffenaar(s) moet(en) naast de jaarlijkse neerlegging van de jaarrekening ook een uitgebreide vereffeningsstaat neerleggen bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel indien het Wetboek van Vennootschappen dit voorschrijft.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt een plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank. Het vermogen van de ontbonden vennootschap dat, na aanzuivering van het passief en de eventuele terugbetaling aan de vennoten van hun inbreng, overblijft dient in overeenstemming met artikel 661, 9° W.Venn. een bestemming te krijgen die zo nauw mogelijk aansluit bij het sociaal oogmerk van de vennootschap. De vergadering die de afsluiting van de vereffening goedkeurt dient hierover een concreet besluit te nemen en de vereffenaar dient dit besluit uit te voeren."

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft de statuten van de BVBA UP-CONSULT volledig doorgenomen en besproken en aangepast op basis van de hiervoor genomen besluiten, zodat de statuten ondermeer in overeenstemming werden gebracht met artikel 661 van het Wetboek van vennootschappen (vennootschap met een sociaal oogmerk).

De vergadering besluit de statuten bijgevolg aan te passen ais volgt:

- Ingevolge de naamswijziging wordt artikel 1 van de statuten gewijzigd als volgt:

ARTIKEL 1

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk, met als benaming: "UP-CONSULT".

Aan de vermelding BVBA dienen de woorden «met een sociaal oogmerk» of de correcte afkorting toegevoegd te worden. Deze woorden moeten eveneens worden toegevoegd aan de vermelding van de rechtsvorm in de uittreksels, zoals die overeenkomstig de artikelen 66 en 69 bekendgemaakt moeten worden. - Ingevolge de wijziging en uitbreiding van het maatschappelijk doel, ondermeer met het oog op de omvorming naar een VSO wordt artikel 4 van de statuten gewijzigd zoals hiervoor voormeld in het tweede besluit.

- Ingevolge de toepassing van artikel 661 W.Venn. wordt een artikel aan de statuten toegevoegd:

ARTIKEL 11bis

Aan ieder personeelslid dient volgens artikel 661 W.Venn, de mogelijkheid geboden te worden om uiterlijk één jaar na zijn indienstneming door de vennootschap, de hoedanigheid van vennoot te verkrijgen. Hiertoe dient het personeelslid een aanvraag te doen aan de zaakvoerder die een voorstel van overdracht of creatie van aandelen voorlegt ter goedkeuring aan een bijzondere algemene vergadering die hierover binnen twee maanden dient te besluiten.

Deze bepaling is niet van toepassing op de personeelsleden die niet volledig handelingsbekwaam zijn;

De personeelsleden die niet langer door een arbeidsovereenkomst met de vennootschap zijn gebonden, wordt de mogelijkheid geboden om uiterlijk één jaar na het einde van die overeenkomst, desgewenst afstand te kunnen doen van de hoedanigheid van vennoot mits zij dit melden aan de zaakvoerder die dit voorlegt aan een bijzondere algemene vergadering binnen een termijn van twee maanden vanaf het verzoek. Er wordt door deze bijzondere algemene vergadering een beslissing goedgekeurd of de inbreng, rekening houdend met het sociaal oogmerk van de vennootschap, geheel, deels of niet kan terugbetaald worden aan de vennoot die verzocht heeft om afstand te doen van zijn hoedanigheid van vennoot.

Indien er geen overeenkomst wordt bereikt met de vennoot zat in onderling overleg een deskundige worden aangeduid om hierover een beslissing te nemen. Gaat de vennoot met deze beslissing niet akkoord, kan hij een vordering aanhangig maken bij de Rechtbank.

-Ingevolge toepassing van artikel 661 W.Venn. wordt artikel 12 als volgt aangepast:

ARTIKEL 12 - bevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij In de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vormen bepaald voor de statutenwijziging.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders dienen ieder jaar een bijzonder verslag uit te brengen over de wijze waarop de vennootschap toezicht heeft uitgeoefend op het oogmerk dat zij overeenkomstig het tweede

lid van artikel 661 W.Venn. heeft vastgesteld; dat verslag moet inzonderheid aangeven dat de uitgaven Inzake investeringen, inzake de werkingskosten en bezoldigingen bestemd zijn om de verwezenlijking van het sociale oogmerk van de vennootschap te bevorderen;

- Ingevolge toepassing van artikel 661 W.Venn worden de artikelen 25 en 26 van de statuten als volgt aangepast en aangevuld:

ARTIKEL 25  Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel. De zaakvoerders stellen bovendien een jaarverslag op, waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien evenwel de vennootschap voldoet aan de vereisten van artikel -15 §1 van het Wetboek van Vennootschappen vervaalt de verplichting tot het opstellen van het jaarverslag.

Het bijzonder verslag bedoeld in artikel 12 en in artikel 661, 6° W.Venn. moet worden ingevoegd in het jaarverslag wanneer dat volgens de regels van het Wetboek van Vennootschappen moet worden opgesteld. ARTIKEL 26  Bestemming van de winst - Reserve

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen wordt de netto-winst bepaald (het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de netto-winst uit).

1° jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag van ten minste 1/20ste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt evenwel op wanneer het reservefonds 1/10de van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt; 2° de vennoten kunnen een beperkt rechtstreeks vermogensvoordeel uitgekeerd krijgen, op het werkelijk gestorte bedrag van de aandelen waarop zij ingeschreven hebben, dat niet meer mag bedragen dan de rentevoet vermeld in artikel 1, §2, 6° van het koninklijk besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot de erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de cooperatieve vennootschappen voor de nationale raad voor de coöperatie ter uitvoering van de wet van 20 juli 1955 houdende instelling van een Nationale Raad voor de Coöperatie;

3° het resterende gedeelte van de winst wordt toegevoegd aan de andere reserves/reservefondsen of uitgekeerd aan de door de algemene vergadering bepaalde hulp en bijstand voor organisaties met een sociaal doel op voorstel van de zaakvoerder(s) overeenkomstig het interne en externe oogmerk van de vennootschap.

- Ingevolge het derde besluit worden de artikelen 27 en 28 van de statuten aangepast als volgt:

ARTIKEL 27- Ontbinding

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij wijziging van statuten.

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen zoals bepaald in dit Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 28  Benoeming en bevoegdheden van de vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik,of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de vergadering. Hierbij moet de geldende regels van het Wetboek van Vennootschappen worden nageleefd die bepalen wanneer de vereffenaar(s) in functie treden. Zo kan de rechtbank eventueel zelf een vereffenaar aanduiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk In strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

De vereffenaar(s) is (zijn) echter wel gebonden aan de bijzondere regels van het Wetboek van Vennootschappen. Bovendien gelden enkele bijzondere rapporteringsverplichtingen.

De vereffenaar(s) moet(en) naast de jaarlijkse neerlegging van de jaarrekening ook een uitgebreide vereffeningsstaat neerleggen bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel indien het Wetboek van Vennootschappen dit voorschrijft.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt een plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank. Het vermogen van de ontbonden vennootschap dat, na aanzuivering van het passief en de eventuele terugbetaling aan de vennoten van hun inbreng, overblijft dient in overeenstemming met artikel 661, 9° W.Venn. een bestemming te krijgen die zo nauw mogelijk aansluit bij het sociaal oogmerk van de vennootschap, De vergadering die de

-  '

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

afsluiting van de vereffening goedkeurt dient hierover een concreet besluit te nemen en de vereffenaar dient dit' besluit uit te voeren.

Ingevolge toepassing van artikel 661 W.Venn. wordt de algemene bepaling van artikel 30 van de statuten aangevuld met een tweede alinea die luidt als volgt

ARTIKEL 30  alinea 2

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende, wettelijke vennootschapsrechtelijke bepalingen en meer in het bijzonder Boek X van het Wetboek van vennootschappen over de vennootschappen met een sociaal oogmerk en de dwingende bepalingen in bijzondere wetten.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht aan de notaris om een expeditie van deze akte en een coördinatie van de statuten neer te leggen op de rechtbank van Koophandel te Hasselt en geeft tevens opdracht aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte houdende wijziging naar een VSO de dato 30.12.2013

- verslag van de zaakvoerder + balans per 30.09.2013

- gecoordineerde statuten.

Notaris Bert Vrancken:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

0 8 JAN. 2015

Griffie

Voor-behoude

aan hei

Belgisci 5taatsblr

Ondernemingsnr : 0810.505.076

Benaming

(voluit) : UP-CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid niet een sociaal oogmerk

Zetel : Reigerstraat 30 te 3582 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERLENGING BOEKJAAR - VERPLAATSING JAARVERGADERING.

Uit een akte, verleden voor meester Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 23 december 2014, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk "UP-CONSULT", blijkt onder meer:

1) Het lopende boekjaar, eindigend op 31 december 2014, werd verlengd tot 30 september 2015; de daaropvolgende boekjaren zullen telkens lopen van 1 oktober van elk jaar tot en met 30 september van het daaropvolgende jaar,

2) De datum der jaarvergadering werd verlegd naar de eerste maandag van de maand maart om tien uur, zodat de eerstvolgende jaarvergadering der vennoten zal plaatsvinden op maandag 7 maart 2016 om 10 uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- tekst der gecoördineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/12/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Riegerstraat 30 te 3582 Beringen-Koersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/Benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden te Reigerstraat 30 3582 Beringen-Koersel op 26 november 2012 zijn met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

- Ontslag ais zaakvoerder Lekens Kristof per 26/11/2012 en wordt decharge verleend

- Aanstelling als zaakvoerder van Caubergs Rosette, wonende Gemeentewinnig 1, 3550 Heusden-Zolder

Het mandaat is onbezoldigd behalve indien de algemene vergadering hier anders over beslist.

Caubergs Rosette Zaakvoerder

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -11- 2012

HASSELT

ll

MOU

Griffie

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'

~~ r_,:.`_.~,a. `_ ".ss._. "

Ondernemingsnr : 0810505076

Benaming

(voluit) : UP-CONSULT

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 09.11.2012 12636-0047-009
27/09/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Mod Wall 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nccrgolcgd tor g[iº%lia_der~ rechtbank v. koophandel te TONGEF1EN

1 g -09- 2012

De KootdgrittieUriffie

ilign1418111

*12161013*

Bijïagen bij fiét1ërgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0810505076

Benaming

(voluit) : UP-CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationlaan 36 e te 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/Benoeming zaakvoerder + wijziging maatschapelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden te Reigerstraat 30 3582 Beringen-Koersel op 3 september 2012 zijn met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

- Ontslag als zaakvoerder Bart Hanssen per 03/09/2012

- Aanstelling als zaakvoerder van Lekens Kristof, wonende Kasteelstraat 7, 3350 Neerlinter.

Het mandaat is onbezoldigd behalve indien de algemene vergadering hier anders over beslist.

- Wijziging van de maatschappelijke zetel naar: Reigerstraat 30, 3582 Beringen-Koersel vanaf 3 september 2012

Lekens Kristof Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto t Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 12.04.2012 12084-0541-010
20/05/2015
ÿþ Mod Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 8 MEI 2015

Griffie

3 ._

11111111111g1,111).1

be a

8~

st~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0810505076

Benaming

(voluit) UP-CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel . Reigerstraat 30 te 3582 Beringen - Koersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/Benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden te Reigerstraat 30 3582 Beringen-Koersel op 27 april 2015 zijn met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

- Ontslag als zaakvoerder Caubergs Rosette per 05/11/2014. Er wordt décharge verleend

voor het gevoerde beleid.

Aanstelling als zaakvoerder van Lekens Peter, wonende Reigerstraat 30 te 3582 Beringen - Koersel.

Het mandaat is onbezoldigd behalve indien de algemene vergadering hier anders over beslist.

per 05/11/2014.

Lekens Peter Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en handtekening

Coordonnées
UP-CONSULT

Adresse
REIGERSTRAAT 30 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande