URBAN ESTATES CADIX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : URBAN ESTATES CADIX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 542.705.694

Publication

16/12/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4.-12- 2013

HASSELT

Griffie

11111111111011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : cz+ sy 2. 7 G 3 1

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Paalsteenstraat 36, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 29/11/2013, neer te leggen op het zevende kantoor der registratie te Antwerpen, houdende oprichting van een vennootschap met volgende kenmerken

-VENNOTEN

I."AËDIS PROJECTONTWIKKELING" naamloze vennootschap, opgericht onder de naam "Jos. Geerebaert Directional" blijkens akte verleden voor notaris Baudoln Cols te Antwerpen op 17 januari 1983 gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 februari 1983, onder nummer 546-1.

Waarvan de statuten verscheidene malen werden gewijzigd , voor de laatste maalblijkens akte verleden voor notaris Luc Weyts op 28 december 2004, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 16 maart 2005, onder nummer 05041306.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 50, BTW BE 0423.513.876, RPR Antwerpen BE0423.513.876.

2.."KLIMPEN REAL ESTATE DEVELOPMENT" naamloze vennootschap, Opgericht onder de rechtsvorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Ets. LEROY & Fils S.P.R.L", afgekort "E.L.F.", bij akte verleden voor notaris Jean-Marie Collignon te Neufchâteau op 18 september 1968, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna onder nummer 2620-1, De vennootschap werd omgezet in een naamloze vennootschap en de naam werd gewijzigd bij akte verleden voor notaris Hubert Michel te Charleroi op 05 juli 1996, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van, 26 juli daarna onder nummer 960726-470. De statuten werden gewijzigd en de huidige naam werd, aangenomen bij akte verleden voor notaris Marc Jansen te Hasselt met standplaats te Kermt op 21 maart 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 april daarna, onder nummer 12073766.De-statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Marc Jansen te Hasselt met standplaats te Kermt op 26 september 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober daarna, onder nummer 0177112.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Paalsteenstraat 36, BTW BE 0406.171.860, RPR Hasselt BE0406,171.860.

-RECHTSVORM

Naamloze vennootschap

-NAAM

"URBAN ESTATES CADIX"

-ZETEL

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 3500 Hasselt, Paalsteenstraat 36, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt,

-DOEL

De vennootschap heeft als doel:

-Het uitrusten, inrichten en tot waarde brengen, op alle mogelijke wijzen, van en beleggen in aile onbebouwde en bebouwde onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in aile stadia van afwerking; in het algemeen het actief uitoefenen van de promotie en projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende goederen; de aankoop, verkoop van onroerende goederen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk na verkaveling.

-Het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden door middel van verhuring, leasing, renting of anderszins.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : itectn: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"URBAN ESTATES CADIX"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het optreden als hoofdaannemer of onderaannemer, het uitvoeren en laten uitvoeren van bouwwerken voor eigen rekening en voor rekening van derden.

-Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van aile participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen; het beheren van eigen onroerende goederen.

-De studie, financiering en ontwikkeling van roerende en onroerende projecten.

-Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten; het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven en in verband met de bouwnijverheid en aanverwante.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Zij mag aile industriële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen die de eigenschap hebben dit doel uit te voeren, te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij zal belangstelling mogen hebben voor alle gelijkaardige zaken die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbinden.

Zij mag onder meer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkwaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren In België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag alle handelingen stellen welke niet onder de goedkeuring van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) valt.

Artikel 5. Definities

In de onderhavige statuten zullen de navolgende begrippen de navolgende betekenis hebben, tenzij zij elders in onderhavige statuten anders gedefini-eerd warden:

"A-Aandeelhouder" iedere persoon die van tijd tot tijd eigenaar is van één of meer Aandelen A; "Aandeelhouder" iedere persoon die van tijd tot tijd eigenaar is van één of meer Aandelen;

"Aandelen" de aandelen die van tijd tot tijd het geplaatst kapitaal van de Vennootschap vertegenwoordigen; "Aandelen A" de Aandelen die op eender welk ogenblik uitgegeven als Aandelen van klasse A of worden ingedeeld bij klasse A;

"Aandelen B" de Aandelen die op eender welk ogenblik uitgegeven worden als Aandelen van klasse B of worden ingedeeld bij klasse B;

"Algemene Vergadering" de algemene vergadering van Aandeelhouders van de Vennootschap In

de zin van het Wetboek van vennootschappen;

"A-bestuurder" iedere bestuurder verkozen uit de lijst voorgedragen door de A-Aandeelhouders;

"B-Aandeelhouder" iedere persoon die van tijd tot tijd eigenaar is van één of meer Aandelen B; "B-bestuurder" iedere bestuurder verkozen uit de lijst voorgedragen door de B-Aandeelhouders;

"Controle" de bevoegdheid om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de meerderheid van de bestuurders of op de oriëntatie van het beleid van een vennootschap, zoals omschreven in artikel 5 tot en met 9 van het Wetboek van Vennootschappen;

"Effecten" de Aandelen samen met alle aandelen, inschrij-vings- en/of preferente verwervingsrechten, warrants en converteerbare obligaties die van tijd tot tijd door de Vennootschap worden uitgegeven, alsmede ieder ander financieel instrument waaraan stemrecht of enig ander recht en/of belang met betrekking tot zulke effecten verbonden is;

"Effectenhouder" iedere persoon die van tijd tot tijd eigenaar is van één of meer Effecten; "Kennisgeving"heeft de betekenis die daaraan wordt gegeven in artikel 11 van deze statuten;

"Kennisgeving van Bezwaar" heeft de betekenis die daaraan wordt gegeven in artikel 11.11. van deze statuten;

"Onafhankelijke Deskundige" heeft de betekenis die daaraan wordt gegeven in artikel 11.12. van deze Statuten;

"Onbeperkte Overdrachten" heeft de betekenis die daaraan wordt gegeven in artikel 10. van deze Statuten;

"Overdracht" iedere handeling die tot doel of gevolg heeft dat één of meer Effecten (of enig recht daarin) wordt (worden) overgedragen of waarbij één of meer tengevolge van de toegestane rechten het voorwerp van een overdracht zouden kunnen uitmaken, ongeacht of de effecten van een specifieke klasse zijn of niet en ongeacht of de overdracht rechtstreeks of onrechtstreeks, te vergeldende titel of om niet, inter vivos of mortis causa en/of vrijwillig of gedwongen geschiedt, zoals onder meer (doch zonder beperking) een verkoop, een verpanding, een inbreng, een ruil, een overdracht ten algemene titel bij fusie of splitsing of inbreng van een algemeenheid of een overdracht na vereffening;

"Overdrager"heeft de betekenis die daaraan wordt gegeven in artikel 11,1 van deze Statuten;

"Overige Aandeelhouders" heeft de betekenis die daaraan wordt gegeven in artikel 11.2 van deze Statuten;

"Raad van Bestuur" de raad van bestuur van de Vennootschap in de zin van het Wetboek van vennootschappen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Toegelaten Overnemer" heeft de betekenis die daaraan wordt gegeven in artikel 10,1.(ii) van deze

Statuten;

"Verbonden" verbonden met enige natuurlijke persoon of rechtspersoon, zoals gedefinieerd in artikel 11 van

het Wetboek van Vennootschappen;

"Vergadering van Aandeelhouders"heeft de betekenis die daaraan wordt gegeven ln artikel 11.2, van deze

Statuten;

"Voorkooprechr" heeft de betekenis die daaraan wordt gegeven in artikel 11.3. van deze Statuten

"Voorzitter" de voorzitter van de Raad van Bestuur;

"Werkdag" iedere dag (andere dan een zaterdag, een zondag, een federale Belgische feestdag of een dag

waarop krachtens de Limburgse en Antwerpse bouwnijverheid geldende reglementering niet gewerkt wordt)..

-DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd. Ze verwerft rechtspersoonlijkheid op datum van

neerlegging ter griffie.

-KAPITAAL

De comparanten verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van driehonderdduizend euro (¬

300.000,00) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen, verdeeld in 150 aandelen klasse A en 150 aandelen klasse B

zonder nominale waarde.

Inbreng in geld,

1) De naamloze vennootschap AËDIS PROJECTONTWIKKELING, voornoemd sub 1, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) waarvoor haar 150 aandelen klasse A worden toegekend.

2) De naamloze vennootschap KUMPEN REAL ESTATE DEVELOPMENT, voornoemd sub 2, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van honderdvïjitigduizend euro (¬ 150.000,00) waarvoor haar 150 aandelen klasse B worden toegekend.

De comparanten verklaren dat het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van honderd eenentwintigduizend honderdvijfentwintig euro (¬ 121.125,00) werd volgestort,

1) De naamloze vennootschap AËDIS PROJECTONTWIKKELING, voornoemd sub 1, verklaart dat zij haar aandelen ten bedrage van zestigduizend vijfhonderdtweeënzestig euro vijftig eurocent (¬ 60.562,50) heeft volgestort.

2) De naamloze vennootschap KUMPEN REAL ESTATE DEVELOPMENT, voornoemd sub 2, verklaart dat zij haar aandelen ten bedrage van zestigduizend vijfhonderdtweeënzestig euro vijftig eurocent (¬ 60.562,50) heeft volgestort.

De notaris bevestigt bij toepassing van artikel 453,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De comparanten verklaren dat zij allen de aansprakelijkheid van oprichter bedoeld in artikel 456 van het Wetboek van vennootschappen op zich nemen, en derhalve geen toepassing maken van artikel 450 van zelfde Wetboek.

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één januari laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen of één van hen worden aangegaan vanaf heden en váôr de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

-BESTUUR

De Raad van Bestuur bestaat uit vier (4) bestuurders, die op bindende voordracht van de A- en B-Aandeelhouders warden benoemd door de Algemene Vergadering voor een onbeperkt hernieuwbare termijn van maximaal 6 jaar.

2. De bindende voordrachtsrechten van de A- en B-Aandeelhouders worden georganiseerd als volgt:

(i)twee (2) bestuurders worden benoemd op basis van een lijst van ten minste 4 verschillende kandidaten voorgedragen door de A-Aandeelhouder of door de meerderheid van de stemrechten verbonden aan de Aandelen A (de "A-bestuurder"); en

(ii)twee (2) bestuurders worden benoemd op basis van een lijst van ten minste 4 verschillende kandidaten voorgedragen door de B-Aandeelhouder of door de meerderheid van de stemrechten verbonden aan de Aandelen B (de "B-bestuurder").

3. Indien een Aandeelhouder die overeenkomstig onderhavig artikel 18 ge-rechtigd is om een lijst van kandidaat-bestuurders voor te dragen, nalaat om zijn rechten in dat opzicht ten volle uit te oefenen, zal dit geen afstand of vermindering van zulke rechten meebrengen en zal die omstandigheid dergelijke Aandeelhouder evenmin verhinderen om de bedoelde rechten op een later tijdstip alsnog ten volle uit te oefenen. Indien aldus geen kandidaten worden voorgedragen voor één of meer van de bestuurdersmandaten van de Vennootschap, zal de Algemene Vergadering naar eigen goeddunken het recht doch niet de verplichting hebben om (een) bestuurder(s) aan te duiden voor het/de openblijvende manda(a)t(en). Indien de Algemene Vergadering het/de bedoelde manda(a)t(en) niet invult, zal de Raad van Bestuur rechtgeldig samengesteld zijn uit de overige bestuurders,

4. Indien een daartoe gerechtigde Aandeelhouder die tijdelijk nagelaten zou hebben om overeenkomstig onderhavig artikel 18 een lijst van kandidaat-bestuurders voor te dragen, alsnog van dit recht gebruik zou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

wensen te maken en deze wens schriftelijk te kennen geeft aan de overige Aandeelhouder en de Voorzitter van de Raad van Bestuur, zullen de Partijen zo spoedig mogelijk na voornoemd verzoek overgaan tot de dienovereenkomstige benoeming van de nieuw voorgedragen bestuurder(s), hetzij bij wege van unaniem aandeelhoudersbesluit overeenkomstig artikel 536 W.Venn, hetzij bij wege van een bijzondere Algemene Vergadering. Bij die gelegenheid zullen de mandaten worden herroepen van de bestuurders die overeenkomstig de voorgaande alinea gebeurlijk naar eigen goeddunken door de Algemene Vergadering zouden zijn aangesteld in de afwezigheid van een voordracht door de betrokken Aandeelhouder. In zulke gevallen zal de Raad van bestuur geen andere dan lopende of hoogdringende zaken behandelen totdat hij is samen-gesteld overeenkomstig het voorgaande.

5. Indien één of meer van de overeenkomstig onderhavig artikel 18 benoemde bestuurder(s) zijn (hun) mandaat niet zouden willen of kunnen opnemen of door afzetting, ontslag of anderszins zouden ophouden hun mandaat te vervullen, zal (zullen) het (de) vacante bestuursmanda(a)t(en) overeenkomstig het in dit artikel 18 bepaalde worden ingevuld hetzij bij wege van unaniem aandeelhoudersbesluit overeenkomstig artikel 536 van het Wetboek van vennootschappen, hetzij bij wege van een bijzondere Algemene Vergadering. ln zulke gevallen zef de Raad van bestuur geen andere dan lopende of hoogdringende zaken behandelen totdat hij is samengesteld overeenkomstig het voorgaande,

6. Indien een Aandeelhouder die overeenkomstig onderhavig artikel 18 ge-rechtigd is om een lijst van kandidaat-bestuurders voor te dragen, zou voorstellen om een bestuurder te ontslaan die is benoemd op basis van een door hen voorgestelde lijst van kandidaten, zullen de Partijen samenwerken bij dit ontslag en zal het vacante bestuurdersmandaat worden ingevuld overeenkomstig het in dit artikel 18 bepaalde. In de mate wettelijk toegelaten, komen de Partijen overeen dat zij niet tot het ontslag van een bestuurder zullen overgaan anders dan overeenkomstig het voorgaande.

-Uitoefening van de externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend, waarvan één A-bestuurder en één B-bestuurden

-BENOEMING BESTUURDERS

Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters als eerste bestuur-ders voor de tijd van zes jaar;

-'Top Locations Espana" S.L, Ronda de Sent Pere, pral. IA, 08010, Barcelona, Espana, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Frank SMOLDERS, geboren te Wilrijk op 18 augustus 1959, wonende te 2000 Antwerpen, Kronenburgstraat 271151 (bestuurder A);

-"R. Boutefeu" BVBA, Jos Ratinckxstraat 1/6, 2600 Berchem, BTW BE 0897.949.487, RPR Antwerpen 0897.949.487, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Robert BOUTEFEU, geboren te Genk op 22 april 1971, , wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Jos Ratinckxstraat 1 /6 (bestuurder A);

"Ancofin" NV, met zetel te 3511 Hasselt, Schabbestraat 27, BTW BE 0478.113.493, RPR Hasselt 0478,113.493 met ais vaste vertegenwoordiger de heer Jan Kumpen, (bestuurder B);

-"PK Management & Consulting" BVBA, Runkstersteenweg 370 te 3500 Hasselt, BE 0826.304.002, met als vaste vertegenwoordiger de heer Paul Kumpen (bestuurder B),

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerleggen van de stukken van de vennootschap,

De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hierover niet anders beslist.

-VERTEGENWOORDIGING AANDEELHOUDERS

iedere aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Hij zal daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post opdracht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkel persoon schriftelijk is aangewezen als vertegenwoordiger van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

-COMMISSARIS

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet elk jaar worden bijeengeroepen om 11.30 uur op de derde donderdag van de maand mei. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand mei 2015, -BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens oprichtingsakte begint te werken, en eindigt op 31 december 2014.

-BESTEMMING VAN DE WINST

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

-ONTBINDING-WIJZE VAN VEREFFENING

Ontbinding

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Wijze van vereffening

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert afschrift akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2015
ÿþ Mod 2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

*15016876*

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeting HASSELT

2 0 JAN. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0542/05.694

Benaming

(voie : URBAN ESTATES CADIX

Rechtsvorm " Naamloze Vennootschap

Zetel . Paalsteenstraat 26. te 3500 Hasselt

Onderwerp alite : BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel notulen Algemene Vergadering d.d. 04112)2014

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheld beslist de Vergadering om de B.V. o.v.v.e. C.V.B.A. Foederer DFK Bedrijfsrevisoren, met maatschappelilke zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 10, ais commissaris te benoemen voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft Tom Quittelier, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de B.V, o.v.v.e. C.V.B.A. Foederer DFK Bedrijfsrevisoren. Het mandaat vervalt na de Algemene Vergadering van Aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2016 dient goed te keuren.

Jan Kumpen * Robert Boutefeu *

Bestuurder Bestuurder

vaste vertegenwoordiger Ancofin nv * vaste vertegenwoordiger R. Boutefeu bvba

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2015
ÿþ%ii

 .11

-.....r

Mal 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbaat

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te jty~j pRe. p, afdeling HASSELT

13 EEB, 2015

Griffie

1

JuuiHu11j11111i~AWuuu

Ondernemingsnr : 0542.705.694

Benaminb

(voluit) : URBAN ESTATES CADIX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Paalsteenstraat 36 te 3500 Hasselt

' Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel notulen Algemene Vergadering d.d. 12/02/2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het aangeboden ontslag met onmiddellijke ingang van R. Boutefeu bvba, met vaste

vertegenwoordiger de heer Robert Boutefeu, als bestuurder van de vennootschap, zoals blijkt uit een mail met

aangehechte brief d.d. 31/01/2015, te aanvaarden.

De vergadering dankt de heer Robert Boutefeu voor de samenwerking.

Kwijting voor het uitgeoefende mandaat zal verleend worden tijdens de eerstvolgende jaarvergadering.

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid beslist de algemene vergadering om op voordracht van de A-aandeelhouders X-tens projects bvba, gevestigd Scheestraat 75 te 1703 Dilbeek, met als vaste vertegenwoordiger de heer Xavier De Leener, te benoemen tot A-bestuurder voor een periode eindigend op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden in 2019.

De heer Xavier De Leener verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

Frank Smolders * Jan Kumpen *

Bestuurder Bestuurder

* vaste vertegenwoordiger Top Locations Espana S.L.

* vaste vertegenwoordiger Ancofin nv

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 29.06.2016 16246-0468-026

Coordonnées
URBAN ESTATES CADIX

Adresse
PAALSTEENSTRAAT 36 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande