V-DETECT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : V-DETECT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 543.769.726

Publication

14/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 5 43

Benaming

(voluit) : V-DETECT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 3500 Hasselt, Doornebosstraat 33 B

(volledig adres)

Onderwer s akte : Oprichting

Uit een akte opgemaakt op zeventien december tweeduizenddertien, blijkt dat een vennootschap onder

firma werd opgericht als volgt

1. OPRICHTERS:

a. De heer Bart VAN DEN BORN, zelfstandige, geboren te Hasselt op achttien september negentienhonderd' vijfenvijftig, wonende te 3830 Wellen, Bosstraat 24, en

b. De heer Karel VAN DEN BORN, zelfstandige, geboren in Hasselt, op twaalf maart negentienhonderd zestig, wonende te 3500 Hasselt, St.-Lambrechts-Herkstraat 1A

2, RECHTSVORM EN BENAMING : vennootschap onder firma onder de naam "V-DETECT'.

3, ZETEL : 3500 Hasselt, Doomebosstraat 33 B

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel

- het opsporen en herstellen van gas-, lucht- en waterlekken

- het testen en onderhouden van zonnepanelen

- thermografie

Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat

" De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie,

" Tussenhandelaar, de makelarij enlof handelen In onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het. woord, met inbegrip van de onroerende leasing.

" Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, ' dit in de ruimste zin van het woord.

" Het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbeheer.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen.

" Het oprichten, besturen, begeleiden, deelnemen, adviseren en directie voeren over andere, ondernemingen en vennootschappen.

" Het verstrekken van inlichtingen en adviezen verband houdende met belegging, het beheer, de mobiliën en immobiliën van vermogens, voor rekening van derden, dit in de ruimste zin van het woord.

" Alle handelingen stellen met het oog op de belegging van vermogens, zowel roerende als onroerende.

Voorgaande verrichtingen betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruime: zin van het woord van vermogens toebehorende aan derden en/of het beleggingsadvies aan derden.

Voorgaande verrichtingen betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden; van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd; drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België ais in het: buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij: kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-.De vennootschap kan bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

5. DUUR : onbepaalde duur

6. GEPLAATST KAPITAAL - VOLLEDIGE VOLSTORTING : veertigduizend euro (40.000,00 eur),. vertegenwoordigd door vierhonderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, Het kapitaal is bij de oprichting volledig volstort door inbreng in geld,

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING : één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door

de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten. . Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~..~

Mol Wafd 11.1

I"s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iii

Annexes dulVloniteur belge

Bijlagen-tril breYBulgise$-StaaIslilWcl _ I4/021Z'OI4

9 ti De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam van de vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamelijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. STATUTAIRE ZAAKVOERDERS : tot statutaire zaakvoerders worden benoemd, voor de duur van de vennootschap : de heer Bart Van Den Bom, wonende te 3830 Wellen, Bosstraat 24 en de heer Karel Van Den Bom, wonende te 3500 Hasselt, St.-Lambrechts-Herkstraat 1A, die hun mandaat aanvaarden.

9.JAARVERGADERING :Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van mei om 19 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De zaakvoerders en, indien er zijn, de commissaris-revisoren mogen een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten er een beleggen wanneer dit wordt aangevraagd door de aandeelhouders, vertegenwoordigd één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten in het register der maatschappelijke aandelen ingeschreven. De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezigen, de onbekwamen of voor diegene die tegen stemden.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door middel van een aangetekend gericht tot ieder van de vennoten, veertien dagen voor de algemene vergadering. De oproepingsbrieven moeten de dagorde vermelden.

De algemene vergadering mag slechts geldig beraadslagen over die punten die op de dagorde vermeld staan. Ingeval van bijeenroeping door de vennoten, dienen deze in hun aanvraag de punten aan te duiden die moeten op de dagorde gebracht worden, de zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken nadat het schriftelijk verzoek gedaan werd. Zn de zaakvoerder in gebreke blijft de algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het schriftelijk verzoek van de vennoten de één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, gaat het bijeenroepingsrecht over op de verzoekers. Deze zullen er echter slechts mogen gebruik van maken binnen de vijftien dagen die volgen op het einde van de aan de zaakvoerder voorbehouden bijeenroepingstermijn. De bijeenroeping voor de algemene vergadering moeten gedaan worden in België, in de vormen en binnen de termijn voorzien in de wet op handelsvennootschappen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste van de op de vergadering tegenwoordige zaakvoerders of bij ontstentenis daarvan de oudste tegenwoordige en aanvaardende vennoot,

De voorzitter van' de vergadering duidt de secretaris aan en een stemopnemer.

10. BOEKJAAR : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

11, RESERVES - VERDELING VAN DE WiNST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO : Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer en zolang de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt,

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens beslissing van de algemene vergadering. Evenwel mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgende boekjaar zal worden overgedragen of zal dienen voor het aan leggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extra bezoldiging aan de zaakvoerders zal worden toegekend.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen. Bij beslissing van de algemene vergadering kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan. Ingeval van ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden tenzij de algemene vergadering der vennoten één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

Ingeval van verlies van de helft van het kapitaal dient de zaakvoerder de ontbinding voor te leggen aan de algemene vergadering, die beslist in de vorm voorzien voor de wijziging van de statuten.

Wanneer het verlies drie vierden van het kapitaal bereikt zal de ontbinding opnieuw dienen voorgelegd te worden aan de algemene vergadering en zal ze kunnen worden uitgesproken door de vennoten die éénlvierde van de aandelen bezitten.

Nochtans, wanneer ingeval van ontbinding één of meer vennoten de zaak wensen voort te zetten, hebben zij een recht van voorrang om de aandelen van de andere vennoten over te nemen en mogen zij de vennootschap voortzetten.

Wanneer zij van dit recht van voorrang wensen gebruik te maken, moeten zij daarvan schriftelijk kennis geven aan de zaakvoerder, tenminste vierentwintig uur voor de algemene vergadering welke over de ontbinding moet beslissen. De prijs der aandelen wordt vastgesteld volgens de waarde blijkend uit de balans welke te dien einde zal opgesteld worden. Het overschot van het actief wordt in gelijke mate op al de aandelen verdeeld. De zaakvoerder kan op ieder moment beslissen tot ontbinding.

Voor» behouden

aan het Belgisch Staatsblad

12. OVERGANGSBEPALINGEN het eerste boekjaar begint -Mn januari tweeduizendveertien en eindigt

, op eenendertig december tweeduizendveertien. De eerste algemene vergadering zal dus doorgaan op negentwintig mei tweeduizendvijftien om negentien uur.

13. VOLMACHT : Comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan de commanditaire vennootschap Boekhoudkantoor Breels André, met zetel te 3720 Kortessem, Hasseltsesteenweg 113, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zoals o.a. inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inschrijving bij de btw-administratie, aanvraag tot registratie als aannemer,

VOOR EENSLUIDEN UITTREKSEL, afgeleverd voor de registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van 17/12/2013 met aangehecht bankattest.

Bart Van Den Born Karel Van Den Bom

Zaakvoerder Zaakvoeder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
V-DETECT

Adresse
DOORNEBOSSTRAAT 33B 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande