V & S CONCEPTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : V & S CONCEPTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 507.946.438

Publication

16/01/2015
ÿþMod Word 11.1

1111111

liiiumu~iuuiiui~uw

*150079 9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

06 JAN, 2015

afdeligragELT

Ondernemingsnr :© 5`g ~ ~ (k6 3Q

Benaming

(voluit) : V&S Concepts

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Steeg, 29 - 3581 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting VOF V&S Concepts - statuten - benoeming Ondergetekenden,

" Snyers Kathleen (NN 76.05.17-100-51), wonende Steeg 29 te 3581 Beringen

" Vanhees Patrick (NN 70.09.01-261-78), wonende Steeg 29 te 3581 Beringen

verklaren hierbij een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten aldus zijn bepaald

Art. 1 De benaming van de vennootschap luidt "V&S Concepts". De vennootschap zal haar activiteiten uitvoeren onder de handelsnaam "V&S Concepts"

Art. 2 De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3581 Beringen, Steeg 29. Bij beslissing van de Algemene Vergadering kan hij elders worden ondergebracht.

Art. 3 De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Het maatschappelijk dienstjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december. Bij uitzondering vangt het eerste dienstjaar aan op datum van onderhavige oprichting en eindigt op 31 december 2015.

Art. 4 De vennootschap heeft als doel

De import, de aankoop, de verkoop en het verhandelen van schoonheidsapparatuur, schoonheidsproducten, decoratie- en interieurartikelen. Het geven van opleidingen en trainingen inzake schoonheidsbehandelingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Art. 5 Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 2.000 (tweeduizend) euro. Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd bij middel van de storting in contanten door de vennoten en wordt onderverdeeld in aandelen waarvan de nominale waarde van ieder deel 20 Euro bedraagt, nI.

Snyers Kathieen 50 aandelen x 20 euro = 1.000 Euro.

Vanhees Patrick 50 aandelen x 20 euro = 1.000 Euro

De aandelen zijn op naam, worden ingeschreven in een aandelenregister en kunnen noch aan een vennoot, noch aan derden worden overgedragen zonder de toestemming van de Algemene Vergadering. In geval van overlijden van een van de vennoten zullen zijn aandelen overgaan naar de wettige erfgenamen.

Art, 6 De Gewone Algemene Vergadering van de vennoten komt éénmaal per jaar bijeen, de eerste maandag van de maand juni. Alle vennoten maken er deel van uit met gelijke rechten. De statuten mogen slechts gewijzigd worden bij Bijzondere Algemene Vergadering. In dit geval kunnen de beslissingen slechts

. genomen worden bij een meerderheid der stemmen.

Op de laatste Plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art. 7 Als zaakvoerder wordt Snyers Kathleen benoemd voor onbeperkte termijn, Dit mandaat is bezoldigd, De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om de vennootschap te besturen, om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen, inzonderheid rechtsvorderingen instellen als eisende en als verwerende partij, leningen en financieringen aangaan en onroerende goederen met hypotheek bezwaren of ontlasten. In geval er financieringen worden aangegaan en hiervoor onroerend goed met hypotheek bezwaard moet worden is de goedkeuring nodig van alle vennoten, leden van de algemene vergadering.

Art. 8 Worden beschouwd als daden van dagelijks bestuur het ondertekenen van de briefwisseling, het sluiten van contracten, Alle sommen en waarden ontvangen, alle geconsigneerde stukken afhalen, alle betalingseffecten ondertekenen, alle bank- en postrekeningen openen en hierop de nodige verrichtingen uitvoeren en volmachten verlenen. ln naam van de vennootschap op de post, de douane en aile vrachtkantoren, brieven en collis afhalen, al dan niet aangetekend, zelfs met aangegeven waarden, alle stukken en kwijtingen ondertekenen, aile verzekeringen afsluiten en alle inventarissen ondertekenen,

In geval van betwistingen voor alle rechtscolleges pleiten als eiser en als verweerder; alle vonnissen of arresten bekomen en ze uitvoeren; over alle maatschappelijke belangen onderhandelen, schikkingen treffen en compromissen aangaan.

Alle processen-verbaal en akten ondertekenen en in het algemeen het nodige doen voor de rechten en plichten van de vennootschap te vrijwaren.

Art. 9 Het gunstig overschot van de balans, na afhouding van alle onkosten, lasten en afschrijvingen, vormt het nettoresultaat waarvan de verdeling bepaald wordt door de Algemene Vergadering, rekening houdend met de wettelijke beschikkingen, inzonderheid met betrekking tot de aan te leggen wettelijke reserves.

Art. 10 Bij de ontbinding van de vennootschap regelt de Algemene Vergadering de wijze van vereffening, benoemt de vereffenaars en bepaalt hun machten. Nadat alle schulden en lasten van de vennootschap betaald zijn en het kapitaal terugbetaald, wordt het saldo van de vereffening verdeeld onder de aandelen naar verhouding van hun nominale waarde.

Art, 11. De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Herman Beyen, kantoorhoudende te 3581 Beringen, Heppensesteenweg 122, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondememingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel..

In drievoud opgemaakt te Beringen op 2 januari 2015.

Snyers Kathleen Vanhees Patrick

Voor ontledend uittreksel

Neergelegd vóór de registratie samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal

Getekend Beyen Herman Erkend Boekhouder Fiscalist

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
V & S CONCEPTS

Adresse
STEEG 29 3581 BEVERLO

Code postal : 3581
Localité : Beverlo
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande