VACU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VACU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.511.960

Publication

04/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend voor eigen rekening:

" Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar onroerend vermogen te bevorderen, zoals onder meer de aan- en verkoop, het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen, met uitzondering van verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.

" Het uitvoeren van werken in onroerende staat, in coördinatie met onderaannemers.

" Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" Het oprichten, uitbaten en verkopen van horecazaken; het voeren van alle denkbare activiteiten ressorterende onder de horecasector, zoals onder meer de verhuring van zalen en feestmateriaal, de verhuring van foodautomaten, het organiseren van feesten, de uitbating van een taverne, café, brasserie, restaurant, traiteurdienst,...

" Catering en traiteurservice; uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties; organisatie en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches,...

" De organisatie van allerlei (culturele) evenementen, zoals onder meer beurzen, tentoonstellingen, workshops,...

" Inrichting en organisatie, geheel of gedeeltelijk, van recepties, banketten, buffetten,

projectvoorstellingen en productpresentaties, seminaries, tentoonstellingen, salons, beurzen, markten, opendeurdagen, modeshows, concerten, festivals, air shows, bedrijfsfeesten, party s, gala s, special events, vedetteparades, culturele manifestaties, kroegentochten, fanbals, sportmanifestaties en overige vertoningen en evenementen in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) elk.

ARTIKEL 13 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

ARTIKEL 14 : Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 18 : Toezicht

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder vennoot individueel. ARTIKEL 19 : Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni, om

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

achttien uur, in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

ARTIKEL 21 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. ARTIKEL 26

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Overname verbintenissen vennootschap in oprichting:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 1 september 2014 worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni 2016. Benoeming zaakvoerders:

De oprichters nemen, in afwachting van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van een uittreksel uit de oprichtingsakte waardoor de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, volgend besluit:

Als niet-statutaire zaakvoerders worden aangesteld, voor de duur van de vennootschap:

" De heer VANDEVENNE Kelly voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

" Mevrouw CUYVERS Julie voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de

bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

03/06/2015
ÿþ Mod word 11,1



B'; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

II1ii~uWiHdu~uwwiui~ii 2 2 MEI 2015

15 78193*





Griffie

Ondernemingsnr : 0567.511.960

Benaming

(voluit) : VACU

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hendrik van Veldekesingel 150, bus 1, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen in het kader van een quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van bedrijfsrevisor Wery Mercken dd. 30.04.2015 en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan dd. 05.05.2015 in het kader van de artikelen 220 en 222 Wetboek Vennootschappen naar aanleiding van een quasi-inbreng.

Kelly Vandevenne

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VACU

Adresse
HENDRIK VAN VELDEKESINGEL 150, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande