VAN BELLE CARDIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN BELLE CARDIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.439.402

Publication

14/09/2012
ÿþ Mod Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Itniudiiusa5aei imidu~nii

*i~

iai

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 -09- 2012

HASSELT

Gr' le

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : b Benaming

(voluit) : VAN BELLE CARDIOLOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3511 Hasselt/Kuringen, Vettersstraat 69

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Marc JANSEN te Hasselt ter standplaats Kermt op 30 augustus 2012. Blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER:

De Heer VAN BELLE Yves Laurent Eddy, geneesheer-cardioloog, geboren te Sint-Amandsberg op 3 september 1972 echtgenoot van Mevrouw VANDEVOORT Sandra Lucia Margriet, wonende te 3511 Hasselt/Kuringen, Vettersstraat 69,

RECHTSVORM: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: VAN BELLE CARDIOLOGIE

ZETEL: 3511 Hasselt/Kuringen, Vettersstraat 69

DOEL: De vennootschap heeft als doel de uitoefening van de geneeskunde door de venno(o)t(en) waaruit deze bestaat, dewelke uitsluitend geneesheren zijn die zijn ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren of geneesherenvennootschappen met rechtspersoonlijkheid waarvan de statuten werden goedgekeurd door de Raad van de Orde der Geneesheren.

De geneeskunde wordt uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap.

In het geval van meerdere vennoten, brengen deze laatsten hun een te preciseren gedeelte van hun medische activiteit in de vennootschap in.

De erelonen worden ontvangen door en voor de vennootschap.

Het maatschappelijk doel zal enkel kunnen worden nagestreefd met inachtneming van de deontologische voorschriften, met name deze met betrekking tot de vrije artsenkeuze door de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid van de geneesheer, het respecteren van het medisch geheim, het aanzien en de onafhankelijkheid van het beroep van de arts. Elke vorm van commerciële exploitatie van de geneeskunde, van directe of indirecte Collusie, dichotomie of overconsumptie is de vennootschap verboden.

De beroepsaansprakelijkheid van elke geneesheer vennoot is steeds onbeperkt,

De vennootschap heeft eveneens als doet, bijkomend en volgens de modaliteiten besloten door de vennoten voor wat de investeringen betreft, het beheer en de valorisatie van een onroerend patrimonium, met name door de aankoop, van de volte eigendom of van zakelijke rechten, de verkoop, het huren, het verhuren, het bouwen, dit alles in de ruimste zin, voor zover noch het burgerlijke karakter ervan, noch de eerste uitsluitend geneeskundige roeping ervan veranderd wordt. Dit mag in geen geval tot een commerciële activiteit leiden.

De vennootschap zal elk onroerend goed kunnen verhuren of onderverhuren, de zakelijke rechten of de volle eigendom ervan kunnen verwerven met het doel om hier haar maatschappelijke zetel en/of exploitatiezetel te vestigen, hetzij om hier haar leidinggevenden en de leden van hun gezin te huisvesten.

DUUR: voor onbepaalde tijd.

GEPLAATSTE KAPITAAL: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Samenstelling: onderschrijving in geld door de enige oprichter.

Volstorting: gedeeltelijk t.b.v. twaalfduizend vierhonerd euro (12.400,00 EUR), zodat door de oprichter nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) dient volgestort te worden, JAARVERGADERING: elk jaar op de laatste woensdag van de maand juni om 10.00 uur.

Indien dit een feestdag is, zal de Algemene Vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden. BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

v

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2013.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 16 april 2012 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, dienst Burgerlijke Vennootschappen, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, sociale lasten en afschrijvingen, voortvloeiend uit de goedgekeurde balans, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze nettowinst wordt minstens vijf procent ingehouden voor de aanleg van het wettelijke reservefonds; deze inhouding houdt op verplicht te zijn zodra dit fonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt,

Een reserve kan enkel worden aangelegd met eenparig akkoord van de vennoten tenzij de provinciale Raad een andere meerderheid aanvaardt,

De omvang van de reserve moet om het maatschappelijk doel te kunnen verwezenlijken en mag geen speculatiedoeleinden verdoezelen noch de belangen van bepaalde vennoten in gevaar brengen.

Er mag geen enkele uitkering geschieden indien het netto-actief, zoals dit gedefinieerd wordt door de Wet, is gedaald of zou dalen beneden het bedrag van het volgestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de Wet of de statuten niet magen worden uitgekeerd.

Na de goedkeuring van de jaarrekening, zal de Algemene Vergadering zich bij een individuele stemming uitspreken over de decharge die aan de zaakvoerder verleend dient te worden.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap of consignatie van de nodige bedragen dienaangaande, zal het batig saldo van de vereffening in de eerste plaats dienen ter terugbetaling van de voor de volstorting der aandelen gedane stortingen.

Indien niet alle aandelen in gelijke mate werden volstort, zullen de vereffenaars het evenwicht van de aandelen herstellen vanuit het oogpunt van de volstorting ervan hetzij door een beroep te doen op de fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het eventuele overschot van de activa zal op gelijke wijze worden verdeeld over alle aandelen.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

Artikel twaalf: zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet gekozen uit de geneesheren vennoten en benoemd door de Algemene Vergadering voor maximum vijftien jaar.

De zaakvoerders kunnen herverkozen worden.

De zaakvoerder die geen geneesheer is, zal geen enkele handeling van medische aard kunnen stellen en zal zich ertoe moeten verbinden am de medische deontologie en in het bijzonder het beroepsgehelen te respecteren.

De zaakvoerders kunnen te allen tijde ontslagen worden door de Algemene Vergadering, in overeenstemming met artikel 18 van deze statuten.

Artikel zestien: externe vertegenwoordiging

Alle daden die de vennootschap verbinden, anders dan de daden van dagelijks beheer, zelfs de daden waaraan een openbaar ambtenaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, worden rechtsgeldig ondertekend door een zaakvoerder die geen bijzondere machtiging van de Vergadering moet aantonen ten aanzien van derden.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, hetzij ais eiser, hetzij als verweerder.

BENOEMING

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een periode van 15 jaar:

de Heer VAN BELLE Yves Laurent Eddy, geneesheer-cardioloog, wonende te 3511 Hasselt/Kuringen, Vettersstraat 69,

die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

AANWIJZING VAN DE COMMISSARISSEN

Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

Voor beknopt ontledend uittreksel, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel vôôr

registratie, met het enige doel om rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

- bankattest.



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VAN BELLE CARDIOLOGIE

Adresse
VETTERSSTRAAT 69 3511 KURINGEN

Code postal : 3511
Localité : Kuringen
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande