VAN DER SANDE PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DER SANDE PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.429.351

Publication

11/02/2014
ÿþ Mod 20

ln de bijlagen bij hit Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na'neérlegging ter griffie van de akte

nehtbank van koophandel

31 JAN, 201k

te HASSELT

Griffie

IJII.111191t11 11 II

beh(

aar

Set( Staal

Il

11

____ ...... ..... ...... .....

Ondernemingsnr : 0843429351

Benaming

(voluit) VAN DER SANDE PROJECTS

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote Baan 19 - 3560 Lummen (Meldert)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge beslissing van de raad van bestuur de dato 1 mei 2013 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht naar 3560 Meldert, Meldertsebaan 101.

Van der Sande Jimmy

Zaakvoerder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







.....

Op de laatste blz. van 11dik- B-v-erm." eiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

17/02/2012
ÿþ 1 ~14191^ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblad



111111111111111111111111111

*12040434*

Ondernemingsnr : 2. L . Li meo, .. .-" A

Benaming

(votuit) : VAN DER SANDE PROJECTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote baan 19 - 3560 Lummen (Meldert)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 1 februari 2012, geregistreerd tee Haacht op 2 februari 2012, boek Hf73 Blad 79 Vak 12, dat er een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid met de naam VAN DER SANDE PROJECTS met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen (Meldert), Grote baan 19 voor onbepaalde duur werd opgericht door de heer Van der Sande Jimmy, geboren te Bonheiden op 21 maart 1974, wonend te 3560 Lummen (Meldert), Grote Baan 19,

Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (18 600,00 Euro), ingebracht door de heer Van der Sande Jimmy voor het volledig bedrag van 18 600,00 Euro Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het bankattest werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Voor deze inbreng in speciën werden aan de heer Van der Sende Jimmy 186 aandelen op naam: toegekend.

Het kapitaal is aldus verdeeld in 186 aandelen op naam zonder nominale waarde allen toegekend aan de enige vennoot de heer Van der Sande Jimmy, vernoemd, ingevolge zijn inbreng in speciën..

De vennootschap heeft tot doel Alle mogelijke bewerkingen in onroerende goederen, als daar zijn de aan-en verkoop, het uitrusten, verhuren, onderverhuren of in huur nemen, de ruiling, de aanleg en de verkaveling, de bebossing en de ontginning, de handels- en/of landbouwuitbating, het beheer, de financiering, de verzekering en het in waarde stellen van alle onroerende goederen, het bouwen en verbouwen van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord;

Alle bewerkingen van makelarij en commissie in onroerende goederen;

De handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; De renovatie van eigen onroerend goed; De verkoop van eigen handelszaken en woningen; De verhuur van ai dan niet gemeubelde appartementen en huizen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; De verhuur van appartementen in hotels; De exploitatie van onroerend goed in de vorm van timesharing; Het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende goederen en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- bestuur van een onroerend vermogen. Ze mag in dit verband alle verrichtingen van aan- en verkoop onder welke vorm dan ook, van bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderverhuring, ruil van alle onroerende goederen uitvoeren, met uitzondering van deze handelingen die behoren tot de activiteiten van vastgoedmakelaars waarvoor een attest is vereist . Alle handels-, industriële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel,

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- zij mag belangen hebben door inbreng, deelname, versmelting, onderschrijving of anderszins, in alle maatschappijen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

- in het algemeen kan zij alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk tot haar doen bijdragen.

Op de laatste biz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BlitageII tslj hert BetgiYetl Staats$rad"- T7/02'/2012=-Annexes du 1VtóniteurTièlgë

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend, op het vlak van management, publiciteit, marketing, productie ontwikkeling, processing, aankoop van grondstoffen, aan- en verkoop, dit alles in de meest ruime betekenis.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, ongeacht hun doel, uitoefenen.

De vennootschap kan zich borgstellen en zij zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te , vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere algemene vergadering en met in acht name van de wettelijke voorschriften inzake wijziging van de statuten.

Tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur de heer Van der Sande Jimmy, oprichter vernoemd, welke het mandaat aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd.

Volmacht wordt verleend aan de heer Chris Van Geel, - kantoorhoudend te Rotselaar (Werchter), Grotestraat 91 met macht tot indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntenbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te, voeren.

De algemene vergadering wordt gehouden elke laatste werkdag van de maand mei om twintig uur en voor het eerst de laatste werkdag van de maand mei 2014 om 20uur.

Het boekjaar loopt van één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar loopt van 1 februari 2012 tot 31 december2013.

- ingevolge artikel 60 Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegaan vanaf 1 januari 2012 bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Jan Denys

Notaris

Samen met deze neergelegd een uitgifte van de akte, verslag oprichter en verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 22.06.2016 16207-0227-013

Coordonnées
VAN DER SANDE PROJECTS

Adresse
MELDERTSEBAAN 101 3560 MELDERT(LIMB)

Code postal : 3560
Localité : Meldert
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande