VAN NERUM EN COEMANS, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN NERUM EN COEMANS, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.871.628

Publication

11/12/2014
ÿþ

ale } In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dor rechtbank v. koophandel Antwerpen, aid. Tongeren..

-2-1z-22014

De gres ë ie

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla mua

Ondernemingsnr : 505_ e.7.4. 628

Benaming : Van Nerum en Coemans, geassocieerde notarissen (voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kiestraat 4-6

3670 Meeuwen-Gruitrode (Meeuwen)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend veertien op zevenentwintig november.

Voor Meester Myriam Fransman-Daelemans te Bree, vervangende notaris Marc VAN NERUM, met

standplaats te Meeuwen-Gruitrode, wettelijk belet.

"Ter registratie neergelegd"

Blijkt

Oprichters:

1) 0e Heer VAN NERUM Marc, geassocieerd notaris, ongehuwd, geboren te Ache! op negen januari negentienhonderd drieënvijftig, rijksregister nummer 53.01.09-007.67, wonende te 3930 Achel, Generaal Dempseylaan 25 bus 2.

2) Notaris Martine Coernans, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3950 Bocholt, Mannersweg 5, ondernemingsnummer 0567,978.055.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Fransman-Daelemans te Bree, vervangende notaris Marc Van Nerum, wettelijk belet op 14 november 2014.

Hier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, Mevrouw Martine Coemans, geassocieerd notaris, wonende te 3950 Bocholt, Mannersweg 5, hiertoe benoemd in de oprichtingsakte. inschrijving op en volstorting van het kapitaal

De comparanten verklaren dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt: -De Heer VAN NERUM Marc, voornoemd, verklaart in te schrijven op drieënnegentig (93) aandelen, onderschreven voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO en volgestort voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9,300,00) ;

-Notaris Martine Coemans, burgerlijke vennootschap onder vorm van een BVBA, voornoemd, verklaart in te schrijven op drieënnegentig (93) aandelen, ondersohreven voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00) en volgestort voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00) ;

Totaal: ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (¬ 18,600,00).

Het laatst genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bankattest ING Bank van 27 november 2014.

Reghtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Van Nerum en Coemans, geassocieerde notarissen".

Duffe

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Kiestraat 4-6.

De zaakvoerders kunnen de zetel verplaatsen mits naleving van de wettelijke en deontologische regels inzake de standplaats van de notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris, al dan niet in associatief verband, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (@ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186)aandelen zonder nominale waarde.

Dit kapitaal is volgestort.

Aandelen.

De aandelen zij steeds op naam. Enkel personen die notaris of geassocieerd notaris zijn en enkel een notariële participatievennootschap kunnen aandeelhouder zijn.

Indien (één van) de aandeelhouders niet langer notaris is, dienen diens aandelen overgedragen te worden aan een andere of nieuwe aandeelhouder die notaris is.

Bij ontstentenis dient te worden overgegaan tot een wijziging van het doel of tot ontbinding van de vennootschap.

Behoudens in het geval van plaatsvervanging, mogen de vennoten hun beroep, noch geheel noch gedeeltelijk, buiten de vennootschap uitoefenen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derde en in rechte als eiser of als verweerder:

a.Door haar zaakvoerder die, als er meer dan één zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden;

b.Door haar volmachtdrager

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen.

Zolang de vennootschap het hierboven onder artikel vier vermelde doel uitoefent, zullen uitsluitend de notaris-oprichters, de notariële participatievennootschappen of de notariële bestuursvennootschappen opgericht door de notaris-oprichters, zaakvoerder mogen zijn en slechts volmacht mogen verlenen voor de verrichtingen waarvoor een notaris volmacht mag verlenen. De volmacht mag niet de notariële activiteit zelf tot voorwerp hebben.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd voor de duur van de vennootschap:

-De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Martine Coemans", met zetel te 3950 Bocholt, Mannersweg 5 en met ondernemingsnummer 0567.978.055,

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar statutaire zaakvoerder, Mevrouw Martine Coemans, geboren te Neerpelt op 27 augustus 1981, wonende te 3950 Bocholt, Mannersweg 5, dewelke verklaart het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden.

- De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc Van Nerum, geassocieerd notaris", met zetel 3670 Meeuwen-Gruitrode, Kiestraat 4-6 en met ondernemingsnummer 0505.677.826.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar statutaire zaakvoerder, de Heer Marc Van Nerum, voornoemd, voornoemd, dewelke verklaart het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden,

Vaste vertegenwoordigers

Voor de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Notaris Martine Coemans, voornoemd wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger: Mevrouw Martine Coemans, voornoemd.

Voor de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Marc Van Nerum, geassocieerd notaris, voornoemd wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger: de Heer Marc Van Nerum, voornoemd.

Toezicht - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om 09.00u.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens een vennoot erom verzoekt. Deze vennoot zorgt voor de bijeenroeping der andere vennoten en deelt de agenda mee. Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene

vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Toelating.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk binnen de vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Stemrecht.

Elke vennoot heeft één stem ongeacht het aantal aandelen dat hij bezit.

Boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt telkens op éénendertig december.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Elke aandeelhouder deelt in de winst en draagt bij in de verliezen van de vennootschap naar verhouding van ieders aantal aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de neerlegging van het uittreksel van de cprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 september 2014. BIJZONDERE VOLMACHT

De comparanten, hiervoor benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, geven volmacht aan P2 Accountants met zetel te 3960 Bree, Bruglaan 30, RPR Tongeren 0541,732.528:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van het rechtspersonenregister ter griffie van de bevoegde rechtbank;

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de BTW.;

c) al het nodige te doen bij de Ondernemingsloketten en Openbare Besturen.

WAAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Myriam Fransman-Daelemans te Bree

Tesamen hiermee neergelegd : afschrift der akte

Dit uittreksel wordt uitgereit met als enig doel te worden voorgelegd voor de inschrijving van de onderneming in de kruispuntbank van ondernemingen bij een ondernemingsloket.

Op de laatste blz. van Luik. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VAN NERUM EN COEMANS, GEASSOCIEERDE NOTARISS…

Adresse
KIESTRAAT 4-6 3670 MEEUWEN

Code postal : 3670
Localité : Meeuwen
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande