VAN VLIERDEN INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN VLIERDEN INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.744.587

Publication

22/05/2014
ÿþ Mod Word 11,1

t j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTSANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

III IYII~IIRIII

+19104 7

Ondernemingsnr : 0478.744.587

Benaming

(voluit) : Van Vlierden Invest (verkort) :

i

i

.1 3 MO 201k

Griffie

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berghei 10, 3910 Neerpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel (artikel 719 Wetboek van vennootschappen)

1.WETrELIJK KADER

Het bestuursorgaan van de NV JONELCO (overnemende vennootschap) en het bestuursorgaan van de NV VAN VLIERDEN INVEST (overgenomen vennootschap) hebben de eer hierbij het fusievoorstel neer te leggen, opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 676 1 ° van het Wetboek van vennootschappen

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1.de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

Commentaar.

Na de fusie verdwijnen uit de balans van de overnemende vennootschap alle aandelen van de overgenomen vennootschap en neemt het vermogen van de overgenomen vennootschap (actief en passief) de plaats in van de aandelen. Kapitaal en reserves van de ovememende vennootschap blijven ongewijzigd.

Artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1.de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2.de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3.de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen

vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of

de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4.ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Commentaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het Wetboek van Vennootschappen voorziet in een sterk vereenvoudigde fusieprocedure voor de fusie na vereniging van aile aandelen in één hand. Zo dient er geen omstandig verslag door de respectievelijke bestuursorganen te worden opgesteld, waardoor ook de controleopdracht van de bedrijfsrevisor of accountant vervalt. Wel dient er door de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen gezamenlijk een fusievoorstel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel (door elke vennootschap). Bovendien is een uitdrukkelijk akkoord van beide algemene vergaderingen vereist (beraadslagend en besluitend met de meerderheden zoals voorzien voor een statutenwijziging). De notulen van deze algemene vergaderingen dienen authentiek te worden opgesteld (dus met tussenkomst van een notaris).

2.IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

2.1. Overnemende vennootschap

Rechtsvorm NV

Naam JONELCO

Opgericht bij akte van 18 december 1989, verleden voor notaris Peter BERBEN te Neerpelt, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 januari 1998, onder het nummer 1990-01-301 244

Laatste statutenwijziging

12 december 2008, blijkens akte verleden voor notaris Paul GEEBELEN te Lommel, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 december 2008, onder het nummer 2008-12-2410198941

Zete13910 Neerpelt, Berghei 10

Ondememingsnummer0439,700.109

RPR Hasselt

Doel

Onroerend goed- en managementvennootschap

Maatschappelijk kapitaal $2.000,04 EUR

Vertegenwoordigd door 18,200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 62.000,00 EUR118.200 aandelen = 3,41 EUR

Bestuursorgaande heer Jos VAN VLIERDEN

mevrouw Petronella VAN WINKEL

de vennootschap NV Van Vlierden Invest, vertegenwoordigd door de heer Jos VAN VLIERDEN

2.2. Overgenomen vennootschap

Rechtsvorm NV

Naam VAN VLIERDEN 1NVEST

Opgericht bij akte van 29 oktober 2002, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 november 2001, onder het nummer 2002-1118/0138642

Laatste statutenwijziging

9 januari 2008, blijkens akte verleden voor notaris Philippe CROLLA te Lommel, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2008, onder het nummer 2008-01-2210012871

Zete13910 Neerpelt, Berghei 10

Ondememingsnummer0478.744.587

RPR Hasselt

Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onroerend goed- en managementvennootschap

Maatschappelijk kapitaal 1.425.750,00 EUR

Vertegenweerdlgd daar 516 aandelen zander verme tig van weerde, met een

fractiewaarde van 1.425.750,00 EUR/596 aandelen = 2.392,20 EUR

Bestuursorgaande heer Jos VAN VLIERDEN

de vennootschap NV Jonelco, vertegenwoordigd door de heer Jos VAN VLIERDEN

3.WENSELIJKHE1D VAN DE VOORGENOMEN FUSIE

De fusie van beide vennootschappen is wenselijk omdat beide vennootschappen onder een centrale leiding staan. Een fusie van beide vennootschappen zal kostenbesparend werken en een duidelijker beeld geven van de economische situatie van de gefuseerde bedrijven en de gefuseerde vennootschap zal een grotere solvabiliteit en dus een grotere financiële onafhankelijkheid genieten.

4.MODALITEITEN VAN DE VOORGENOMEN FUSIE

Het bestuursorgaan van de NV VAN VLIERDEN INVEST en de NV JONELCO zullen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel voorleggen, met het oog op de fusie dgor overneming van de NV VAN VLIERDEN INVEST door de NV JONELCO.

Door de fusie zal het gehele vermogen van de NV VAN VLIERDEN INVEST, zowel activa als passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande NV JONELCO overgaan. Er zullen geen aandelen worden uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap eigenaar is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap is verbonden.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap NV VAN VLIERDEN INVEST worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap NV JONELCO opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap NV VAN VLIERDEN INVEST die naar aanleiding van de fusie vernietigd worden,

De overnemende vennootschap zal aile kosten van de fusie dragen en zal de overgenomen vennootschap vrijwaren van elk verhaal. De NV JONELCO zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de NV VAN VLIERDEN INVEST.

5.BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING VAN DE FUSIE

Boekhoudkundig worden de activa, de schulden en de voorzieningen van de dochtervennootschap aan boekwaarde overgenomen door de moedervennootschap. Het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap wordt gesaldeerd met de boekwaarde van de participatie in de boekhouding van de moedervennootschap.

Wanneer de boekwaarde van de participatie groter is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap, wordt dit verschil zoveel mogelijk toegerekend aan de actiefbestanddelen met een grotere waarde dan het bedrag waarvoor ze in de boekhouding van de dochtervennootschap voorkomen, Voor zover dit verschil voortvloeit uit een overwaardering van schulden of uit afschrijvingen, waardeverminderingen of voorzieningen die door de dochtervennootschap in resultaat waren genomen maar die niet langer dienstig dan wel overtollig zijn, dan worden die bij de fusie via de resultatenrekening teruggenomen dan wel rechtstreeks gecorrigeerd ten belope van dit overschot. Het eventuele verschil dat dan nog resteert wordt, naargelang het geval, als goodwill geboekt (en afgeschreven) of onmiddellijk in kost opgenomen.

Wanneer de boekwaarde van de participatie kleiner is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap, dan worden voor dit verschil, voorzover het voortvloeit uit een overwaardering van activa of een onderwaardering van passiva, op het tijdstip van de fusie, in de resultatenrekening afschrijvingen, waardeverminderingen, voorzieningen of correcties geboekt. Het eventuele verschil dat nog resteert wordt in opbrengst genomen bij de moedervennootschap. Zij heeft immers, ingevolge de fusie, een hoger netto-actief ontvangen dan de boekwaarde van haar participatie.

6.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aile handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

7.BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP De over te nemen vennootschap NV VAN VLIERDEN INVEST heeft onder haar activa volgende onroerende goederen waarvan sommige belast met een zakelijk recht:

©deel van een appartementencomplex op en met grond, gekadastreerd gemeente Neerpelt, derde afdeling

t (Sint-Huibrechts-Lille), sectie B, nummer 647/K. Het betreft volgende appartementen, parkeerplaatsen en

kelderruimten :

-gelijkvloers appartement 2, omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom inkom, wc, 2

slaapkamers, badkamer, eetkamer, terras aan de achterkant van het gebouw, keuken en berging ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 63/1000sten in de gemene delen

-appartement 8 gelegen op eerste en tweede verdieping, midden rechts, omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom op de eerste verdieping: inkom, berging, wc, keuken, leefruimte met terras aan de achterkant en trap naar de verdieping ; op de tweede verdieping : hal, badkamer, berging en 2 slaapkamers ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 61/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats lomvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom : de parkeerplaats ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 6/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 2 omvattende 1, in privatieve en uitsluitende eigendom : de parkeerplaats ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 5/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 3 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom : de parkeerplaats ; 2, in gedwongen onverdeeldheid 5/1000sten in de gemene delen

-garage 4 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de garage met poort ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 6/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 4 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 5/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 5 met de kelderruimte 5 omvattende 1, in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 6/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 6 met de kelderruimte 6 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte ; 2, in gedwongen onverdeeldheid 611000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 7 met de kelderruimte 7 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 6I1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 8 met de kelderruimte 8 omvattende 1, in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte ; 2, in gedwongen onverdeeldheid 6/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 9 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 5/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 10 met de kelderruimte 12 omvattende 1. In privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 6/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 12 omvattende 1, in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 5/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 15 met de kelderruimte 15 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 6/1000sten in de gemene delen

-parkeerplaats 103 met de kelderruimte 17 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 6/1000sten in de gemene delen

-kelderruimte 1 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 1/1000ste in de gemene delen

-kelderruimte 2 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 1/1000ste in de gemene delen

-kelderruimte 3 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte ; 2, in gedwongen onverdeeldheid 1/1000ste in de gemene delen

-kelderruimte 9 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 1/1000ste in de gemene delen

-kelderruimte 10 omvattende 1. in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte ; 2. in gedwongen onverdeeldheid 1/1000ste in de gemene delen

Deze onroerende goederen zijn belast met een recht van erfpacht, verleend aan de erfpachter NV JONELCO.

Ciin voile eigendom appartementencomplex op en met grond, gekadastreerd gemeente Neerpelt, derde afdeling (Sint-Huibrechts-Lille), sectie B, nummer 6411K

Din volle eigendom grond, gekadastreerd gemeente Neerpelt, derde afdeling (Sint-Huibrechts-Lille), sectie B, nummers 641/1_, 641/H en 641/02

Voor alle voornoemde onroerende goederen werden bodemattesten afgeleverd, gedateerd op 15 april 2014, waarvan de inhoud telkens luidt als volgt :

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie : www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.'

De overnemende vennootschap verklaart hierbij op de hoogte gebracht te zijn van de inhoud van genoemde bodemattesten.

De over te nemen vennootschap verklaart hierbij niet te beschikken over aanvullende informatie die de inhoud van de bodemattesten zou kunnen wijzigen.

De ondergetekenden verklaren dat op de onroerende goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

$.RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP(PEN), DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn geen aandeelhouders of vennoten van de over te nemen vennootschap(pen) die bijzondere rechten hebben en er bestaan geen andere effecten dan aandelen. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

9.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

I0.STATUTEN W IJZI G IN G

De algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, die over de fusie moeten beslissen, zullen worden bijeengeroepen bij de notaris, ten minste zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel.

De fusie is voltrokken van zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen,

Naar aanleiding van de fusieverrichting zullen de statuten van de overnemende vennootschap aangepast worden waar nodig.

Teneinde de voorgenomen fusie overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders/vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de vennootschappen in het kader van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

11.OPENBAARMAKING FUSIEVOORSTEL

Onderhavig fusievoorstel wordt door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen en wordt bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte worden gebracht.

Opgemaakt te Neerpelt, 24 april 2014.

Namens het bestuursorgaan van de NV JONELCO

Jos VAN VLIERDEN

Petronella VAN WINKEL

NV Van Vlierden Invest, vertegenwoordigd door de heer Jos VAN VLIERDEN

Opgemaakt te Neerpelt, 24 april 2014,

Namens het bestuursorgaan van de NV VAN VLIERDEN INVEST

Jos VAN VLIERDEN

NV Jonelco, vertegenwoordigd door de heer Jos VAN VLIERDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vi

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2014
ÿþ mod 11.1

-n \ -------



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

09 MU 2014

Griffie

SUIF\

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.744.587 - RPR Hasselt

Bengming (voluit) : Van Vlierden Invest

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Berghel 10

3910 Neerpeit

Onderwerp akte :MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING VAN EEN 100 %- DOCHTERVENNOOTSCHAP (GERUISLOZE FUSIE)  NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Meester Hadewych DE BACKERE, geassocieerd notaris te Lommel op 4 jullij 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VAN VLIERDEN INVEST", met zetel te 3910 Neerpelt, Berghei 10, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering bevestigt de omzetting van de aandelen ann toonder in aandelen op naam, ingevolge de! beslissing van de Raad van Bestuur, gehouden op 20 december 2011. De Raad van bestuur heeft vastgesteld dat de aandelen nooit gedrukt zijn geweest en dat ze bijgevolg niet omgezet dienen te; worden. Het aandelenbezit werd steeds ingeschreven in het aandelenregister

Tweede beslissing: Kennisname van documenten en verslagen

" , I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de!: aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel; ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 24 april 2014 door de raden van bestuur van de naamlozei" vennootschap «JONELCO», met zetel te 3910 Neerpelt, Berghei 10 en van de naamloze vennootschap!. «VAN VLIERDEN INVEST», met zetel te 3910 Neerpelt, Berghei IO, in toepassing van het Wetboek: van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.: te Antwerpen afdeling Hasselt, op 13 mei 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij bet Belgisch Staatsblad van 22 mei nadien, onder nummer 14104879.

IL De aandeelhouder bevestigt in haar hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

Be aandeelhouder erkent tevens dat zij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken enl: documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

I° de fusievoorstellen;

! 2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie': betrokken is;

3° de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

fiL Je vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Derde beslissing: Verrichting_geliikgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening Over.gang onder algemene titel van het vermogen

1. lusie door overneming door de naamloze vennootschap «JONELCO» en vermogensovergang De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 24 april 2014 door de radent van bestuur van de naamloze vennootschappen «JONELCO» en «VAN VLIERDEN INVEST» en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Hasselt, op 13 Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mei 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 mei nadien, onder nummer 14104879.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap «JONELCO» met zetel te 3910 Neerpelt, Berghei 10, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze vennootschap «VAN VLIERDEN INVEST» met zetel te 3910 Neerpelt, Berghei 10, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrilfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendSnsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingeontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut ' singuli» enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te : worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en1 handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erge omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle ; lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan niet de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de naamloze vennootschap «VAN VLIERDEN INVEST» eigenaar is van de hiervan vermelde onroerende goederen.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard. De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de , overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

...... .......... rv

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.

Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen

Deze overdracht omvat eveneens de onroerende rechten, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die bestanddelen van het vermogen bevatten, die onderworpen zijn aan een bijzondere publiciteit (art. 683 W.Vertn.).

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn de onroerende goederen begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden, hierna worden beschreven en dat een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt (art. 683 W.Venn.): Beschrijving

1. Gemeente Neerpelt, derde afdeling Sint-Huibrechts Lille

In het winkel- en appartementencomplex, genaamd residentie "TUIN VAN LILLE (fase A)", gebouwd op:

a) voorheen Peerderbaan 2, hoek vormend met de Jos Verlindenstraat en met de Zandstraat, gekadastreerd sectie B nummer 647/11, groot volgens kadaster elf are zeventig centiare en volgens meting twaalf are zevenennegenig centiare (12a97ca); en zoals dit perceel voorkomt onder 1 op het grondplan opgemaakt door E.Essers (LITE bvba) landmeters te Bree op 22 december 2005, aangehecht aan nagemelde basisakte.

b) voorheen Peerderbaan 6, palend aan de Peerderbaan en aan de Zandstraat, gekadasteerd sectie B deel van nummer 645/K, groot volgens meting vijf are eenenzestig centiare; en zoals dit perceel voorkomt onder 2 op het grondplan opgemaakt door E.Essers (LHE bvba) landmeters te Bree op 22 december 2005. Aangehecht aan nagemelde basisakte,

thans kadastraal bekend volgens recent kadastraal uittreksel sectie B, nummer 647/K, met een oppervlakte van achttien are achtenvijftig centiare (18a 58ca):

1. HET GELIJKVLOERS APPARTEMENT 2 aan de Peerderbaan 4 bus 1, omvattend:

-in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, wc, twee slaapkamers, badkamer, eetkamer, terras aan

de achterkant van het gebouw, keuken, berging

-en in gedwongen onverdeeldheid: drieënzestig/duizendsten (63/1.000) in de gemene delen

2. HET APPARTEMENT 8, Jos Veribulenstraat 2 bus 3, gelegen op eerste en tweede verdieping,

midden rechts, en omvattend:

-in privatieve en uitsluitende eigendom:

*op de eerste verdieping: inkom, berging, wc, keuken, leefruimte met terras aan de achterzijde en trap

naar de verdieping

*op de tweede verdieping: hal, badkamer, berging, twee slaapkamers.

-en in gedwongen onverdeeldheid: eenenzestig/duizendsten (61/1.000) in de gemene delen

3. DE PARKEERPLAATS 2, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats

-en in gedwongen onverdeeldheid: vijf/duizendsten (5/1.000) in de gemene delen

4. DE PARKEERPLAATS 3, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats

-en in gedwongen onverdeeldheid: vijf/duizendsten (5/1.000) in de gemene delen

5. DE GARAGE 4, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de garage met poort

-en in gedwongen onverdeeldheid: zes/duizendsten (6/1.000) in de gemene delen

6. DE PARKEERPLAATS 4, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats

-en in gedwongen onverdeeldheid: vijf/duizendsten (5/1.000) in de gemene delen

7. DE PARKEERPLAATS 5 met de KELDERRUIMTE 5, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: zes/duizendsten (6/1.000) in de gemene delen

8. DE PARKEERPLAATS 6 met de KELDERRUIMTE 6, omvattend privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte -en in gedwongen onverdeeldheid: zes/duizendsten (6/1.000) in de gemene delen

9. DE PARKEERPLAATS 7 met de KELDERRUIMTE 7, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: zes/duizendsten (6/1.000) in de gemene delen

10. DE PARKEERPLAATS 8 met de KELDERRUIMTE 8, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsbIad

-en in gedwongen onverdeeldheid: zes/duizendsten (6/1.000) in de gemene delen

11. DE PARKEERPLAATS 9, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats

-en in gedwongen onverdeeldheid: vijf/duizendsten (5/1.000) in de gemene delen

12. DE PARKEERPLAATS 10 met de KELDERRUIMTE 12, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: zes/duizendsten (6/1.000) in de gemene delen

13. DE PARKEERPLAATS 12, omvattend

privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats

-en in gedwongen onverdeeldheid: vijf/duizendsten (5/1.000) in de gemene delen

14. DE PARKEERPLAATS 103 met de KELDERRUIMTE 17, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruirnte

-en in gedwongen onverdeeldheid: zes/duizendsten (6/1.000) in de gemene delen

15. DE KELDERRUIMTE 1, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: één/duizendste (1/1.000) in de gemene delen

16. DE KELDERRUIMTE 2, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: één/duizendste (1/1.000) in de gemene delen

17. DE KELDERRUIMTE 3, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: één/duizendste (1/1.000) in de gemene delen

18. DE KELDERRUIMTE 9, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: één/duizendste (1/1.000) in de gemene delen

19. DE KELDERRUIMTE 10, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: één/duizendste (1/1.000) in de gemene delen

Zoals de eigendommen beschreven staan in de hierna vermeide basisakte en verbeterende basisakte. Oorsprong van eigendom

Voorschreven goed behoort toe aan de naamloze vennootschap "Van Vlierden Invest" als volgt:

- de gebouwen ont deze te hebben doen oprichten;

- en de grond als volgt:

* deels (de gronden beschreven sub a) ingevolge inbreng door Van Vlierden Jozef Hendrik, bij akte inhoudende kapitaalsverhoging verleden voor notaris Philippe CROLLA destijds te Lommel op 18 mei 2006, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 22 mei daarna, onder nummer 05741.

* deels (de gronden beschreven sub b) ingevolge inbreng in de vennootschap door de naamloze vennootschap "Jonelco" bij akte inhoudende kapitaalsverhoging zoals hierboven vermeld verleden voor notaris Philippe CROLLA destijds te Lommel op 18 mei 2006.

Ingevolge akte verleden voor notaris Philippe CROLLA destijds te Lommel op 23 december 2010, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 11 januari daarna, nummer 00390, werd er op voormelde onroerende goederen door de naamloze vennootschap "Van Vlierden Invest" aan de naamloze vennootschap "Jonelco" een recht van erhyacht verleend voor een termijn van zevenentwintig (27) jaar, een aanvang nemend op 23 december 2010 om te eindigen op 23 december 2037. Het recht van erfpacht wordt beëindigd door vermenging ingevolge de fusie.

2. Gemeente Neeepelt, derde afdeling Sint-Huibreehts Lille

In een appartementencomplex, genaamd residentie "TUIN VAN LILLE (fase B)", gebouwd op een perceel grond palend oost aan de Peerderbaan en west de Zandstraat, gekadastreerd volgens titel sectie B, deel van nummer 645/L, groot volgens meting eenentwintig are drie centiare (21a03ca), en volgens recent kadastraal uitreksel sectie B, nummer 641/K; zoals dit perceel voorkomt onder de benaming fase B op een opmetingsplan opgemaakt door E.Essers (LHE bvba) landmeters te Bree op 3 januari 2008, welk plan gehecht is gebleven aan een akte statutenwijziging verleden voor notaris Philippe CROLLA destijds te Lommel op 9 januari 2008, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 11 januari nadien, nummer 00427.

1. HET GELIJKVLOERS APPARTEMENT 11, Peerderbaan 10 bus 1, links op de hoek als men naar het complex kijkt, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhal, wc, berging, keuken, leefruimte met terras aan de achterzijde, badkamer en twee slaapkamers

-en in gedwongen onverdeeldheid: zevenhonderd zevenenveertig/ tienduizendsten (747/10.000) in de gemene delen

2. HET GELIJKVLOERS APPARTEMENT 13, Peerderbaan 8 bus 1, omvattend:











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod11.1

aan het

Belgisch Staatsblad

_____ .....

-in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, wc, slaapkamer, badkamer, berging, keuken, leefruimte met terras aan de achterzijde

-en in gedwongen onverdeeldheid: zeshonderd zevenendertig/ tienduizendsten (637/10.000) in de gemene delen

3. HET GELIJKVLOERS APPARTEMENT 15, Peerderbaan 6 bus 1, omvattend:

-in privatieve en uitsluitende eigendom: hal, wc, berging, leefruimte met keuken en terras aan de

achterzijde, twee slaapkamers, badkamer.

-en in gedwongen onverdeeldheid: zevenhonderd achtentwintig/ tienduizendsten (728/10.000) in de gemene delen

4. HET GELIJKVLOERS APPARTEMENT 16, Peerderbaan 6 bus 2, gelegen uiterst rechts in het complex, omvattend:

-in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, wc, berging, keuken, leefruimte met terras aan de achterzijde, badkamer en twee slaapkamers

-en in gedwongen onverdeeldheid: zevenhondred zevenenveertig/ tienduizendsten (747/10.000) in de gemene delen

5. HET DUPLEXAPPARTEMENT 19, Peerderbaan 8 bus 3, gelegen op de eerste en tweede verdieping,

en omvattend:

-in privatieve en uitsluitende eigendom:

*op de eerste verdieping: inkom, wc, leefruimte met trap naar de verdieping, eetruimte met terras aan

de achterzijde, keuken, berging

*op de tweede verdieping: hal, wc, badkamer, twee slaapkamers.

-en in gedwongen onverdeeldheid: zevenhonderd zevenenveertig/ tienduizendsten (747/10.000) in de

gemene delen.

6. HET DUPLEXAPPARTEMENT 20, Peerderbaan 8 bus 4, gelegen op de eerste en tweede verdieping,

en omvattend:

-in privatieve en uitsluitende eigendom:

* op de eerste verdieping: inkom, wc, keuken, berging, eetruimte-leefruimte met terras aan de

achterzijde, en trap naar de verdieping

* op de tweede verdieping: hal, wc, badkamer, twee slaapkamers, dressing

-en in gedwongen onverdeeldheid: zevenhonderd zevenenveertig/tienduizendsten (747/10.000) in de

gemene delen.

7. HET DUPLEXAPPARTEMENT 22, Peerderbaan 6 bus 4, gelegen op de eerste en tweede verdieping,

uiterst recht, en omvattend:

-in privatieve en uitsluitende eigendom:

* op de eerste verdieping: inkom, wc, keuken, berging, eetruimte-leefruimte met terras aan de

achterzijde, en trap naar de verdieping

* op de tweede verdieping: hal, wc, badkamer en drie slaapkamers

-en in gedwongen onverdeeldheid: zevenhonderd zevenenveertig/tienduizendsten (747/10.000) in de

gemene delen.

8. DE PARKEERPLAATS 19, in de kelderverdieping, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats

-en in gedwongen onverdeeldheid: vijfenvijftig/tienduizendsten (55/10.000) in de gemene delen

9. DE PARKEERPLAATS 21 met KELDERRUIMTE 20, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: zevenenzestig/tienduizendsten (67/10.000) in de gemene delen

10. DE PARKEERPLAATS 22 met KELDERRUIMTE 21, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: zeventig/tienduizendsten (70/10.000) in de gemene delen

11. DE PARKEERPLAATS 23 met KELDERRUIMTE 23, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: zevenenzestig/tienduizendsten (67/10.000) in de gemene delen

12. DE GARAGE 26, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de garage

-en in gedwongen onverdeeldheid: vierenzeventig/tienduizendsten (74/10.000) in de gemene delen

13. DE PARKEERPLAATS 28 met KELDERRUIMTE 28, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: eenenzeventig/tienduizendsten (71/10.000) in de gemene delen

14. DE PARKEERPLAATS 29 met KELDERRUIMTE 29, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: eenenzeventig/tienduizendsten (71/10.000) in de gemene delen

15. DE PARKEERPLAATS 30 met KELDERRUIMTE 30, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte -en in gedwongen onverdeeldheid: eenenzeventig/tienduizendsten (71/10.000) in de gemene delen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

. -

16. DE -PARKEERPLAATS 31 met KELDERRUIMTE 31, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: eenenzeventig/tienduizendsten (71/10.000) in de gemene delen

17. DE PARKEERPLAATS 32 met KELDERRUIMTE 32, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: eenenzeventig/tienduizendsten (71/10.000) in de gemene delen

18. DE PARKEERPLAATS 33 met KELDERRUIMTE 33, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: eenenzeventig/tienduizendsten (71/10.000) in de gemene delen

19. DE PARKEERPLAATS 34 met KELDERRUIMTE 34, ornvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats en de keiderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: eenenzeventig,/tienduizendsten (71/10.000) in de gemene delen

20. DE PARKEERPLAATS 36, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats

-en in gedwongen onverdeeldheid: zestg/tienduizendsten (60/10.000) in de gemene delen

21. DE PARKEERPLAATS 37, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats

-en in gedwongen onverdeeldheid: zestig/tienduizendsten (60/10.000) in de gemene delen

22. DE KELDERRUIMTE 22, omvattend

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte

-en in gedwongen onverdeeldheid: zestien/tienduizendsten (16/10.000) in de gemene delen

Zoals de eigendommen beschreven staan in de hierna vermelde basisakte.

Oorsp on_ van ei endorn

Voorschreven goed behoort toe aan de naamloze vennootschap "Van Vlierden Invest" als volgt:

- de gebouwen om deze te hebben doen oprichten;

- en de grond ingevolge inbreng in de vennootschap door de naamloze vennootschap "Jonelco", bij akte verleden voor notaris Philippe CROLLA destijds te Lommel op 9 januari 2008, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 11 januari nadien, nummer 00427.

3. Gemeente Neerpelt, derde afdeling Sint-Huibrechts Lille

Een perceel grond, gelegen aan de Peerderbaan en de Zandstraat, gekadastreerd volgens titel sectie B, nummers 641/D, 641/E, 643/B en 645/L, groot volgens meting eenentwintig are negenenzeventig centiare (21a 79ca) en volgens recent kadastraal uittreksel sectie B, nummer 64I/L, 641/11 en 641/02, met dezelfde oppervlakte; zoals dit perceel voorkomt onder de benaming fase C op een opmetingsplan opgemaakt door E.Essers (LHE bvba) landmeters te Bree op 3 januari 2008, welk plan gehecht is gebleven aan een akte statutenwijziging verleden voor notaris Philippe CROLLA destijds te Lommel op 9 januari 2008, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op II januari nadien, nummer 00427.

Oorsp ong van eigendom

Voorschreven goed behoort toe aan de naamloze vennootschap "Van VIierden Invest" ingevolge inbreng in de vennootschap door de naamloze vennootschap "Jonelco", bij akte verleden voor notaris Philippe CROLLA destijds te Lommel op 9 jannari 2008, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te . Hasselt op 11 januari nadien, nummer 00427.

Voorwaarden

De voorwaarden van de overgang van onroerende goederen of zakelijke rechten die deel uitmaken van het vermogen zijn bepaald in de notulen van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Jonelco.

Ontheffing van ambtshalve inschrijving

De heer hypotheekbewaarder wordt er uitdrukkelijk van ontheven ambtshalve een inschrijving te nemen ter gelegenheid van de overschrijving van de notulen van de algemene vergaderingen die de fusie goedkeuren.

Vierde beslissing:

De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen. Vijfde beslissing: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen en geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Zesde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "Foederer DFK Accountants" CVBA, te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen. Zevende beslissing

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Hadewych De Baekere.

Werden neergelegd: 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Rock) : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013 : HAA020573
28/08/2012 : HAA020573
18/08/2011 : HAA020573
01/09/2010 : HAA020573
29/10/2009 : HAA020573
31/08/2009 : HAA020573
27/08/2008 : HAA020573
22/01/2008 : HAA020573
28/08/2007 : HAA020573
11/07/2006 : HAA020573
31/05/2006 : HAA020573
26/09/2005 : HAA020573
08/11/2004 : HAA020573
22/11/2002 : HAA020573
18/11/2002 : HAA020573

Coordonnées
VAN VLIERDEN INVEST

Adresse
BERGHEI 10 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande