VAN WELDE EDDY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN WELDE EDDY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.441.106

Publication

19/05/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

rf In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bel a. 136 Sta

Hil III



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 ? MEI 20111

Griffie





Srtaatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0878.441.106

Benaming

(votutt) : VAN WELDE EDDY

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad  Pastorijstraat 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : Regime artikel 537 WIB - Kapitaalverhoging door inbreng in natura  Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 13 maart 2014, "Geregistreerd: 3 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 20/03/2014 boek 802, blad 97, vak 18 Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) getekend: ea. Inspecteur K. BLOKDEEL", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN WELDE EDDY", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Pastorijstraat 53, met ondernerningsnumrner 0878.441.106, RPR Hasselt, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA

a) Verslagen

Overeenkomstig ártikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door de zaakvoerder aangewezen bedrijfsrevisor, de heer Michel Wera, kantoorhoudend te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, op 11 februari 2014, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

" IV. BESLUIT ZONDER VOORBEHOUD

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, verklaar ik, zonder voorbehoud dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en

duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissing bestaat.

3. De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in natura.

4. De huidige verrichting betreft een toepassing van art. 537 W.I.B, 1992, waarbij een deel van de beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011 (6134.906,54) als dividend

werd uitkeerbaar gesteld bij beslissing ven de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2013. Hierop dient 10% roerende voorheffing (613.490, 65) te worden gestort, het saldo (6121.415,89) wordt dan geboekt als verschuldigd dividend en de vennoot dient dan onmiddellijk te beslissen om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de

vennootschap.





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.5. De zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in natura te waarderen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen (e100, 00). Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat hij die de inbreng verricht de enige vennoot is van BVBA Van Welde Eddy, is de voorgestelde werkwijze bedrijfseconomisch verantwoord,

6. De als tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekende vergoeding betreft 1.214 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA Van Welde Eddy. Deze nieuwe aandelen komen toe aan de heer Van Welde Eddy, behoudens vergoeding indien daartoe aanleiding bestaat,

7. De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen niet het aantal (1.214) en de fractiewaarde (e100, 00 per aandeel) van de toegekende aandelen.

8. De over te dragen activa behoren toe aan de zaakvoerder, de Heer VAN WELDE Eddy, van de vennootschap,

9. 1k wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 11 februari 2014

Michel Wera, Bedrijfsrevisor. "

Overeenkomstig hetzelfde artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder op 13 januari 2014 een bijzonder verslag uitgebracht waarom zowel de inbreng in natura als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Een origineel van deze verslagen zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen. Een origineel of een eensluidend afschrift van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Beslissing tot kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd eenentwintigduizend vierhonderdvijftien euro negenentachtig cent (121.415,89 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd veertigduizend vijftien euro negenentachtig cent (140.015,89 EUR), door een inbreng van een schuldvordering door de heer Van Welde Eddy, ten belope van honderd eenentwintigduizend vierhonderdvijftien euro negenentachtig cent (121.415,89 EUR), ten laste van de vennootschap.

De vergadering verklaart dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2013 tot uitkering van een bruto-dividend ten belope van honderd vierendertigduizend negenhonderd en zes euro vierenvijftig cent (134.906,54 E), uit een deel van de beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011, om vervolgens integraal het netto dividend, te weten honderd eenentwintigduizend vierhonderdvijftien euro negenentachtig cent (121.415,89 EUR), terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 W1B92,

c) Tussenkomst - voorwaarden van de inbreng in natura - vergoeding

Vervolgens komt hier tussen: de heer Van Welde Eddy die, na voorlezing van het voorafgaande, verklaart:

- volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. - dat hij een zekere, opeisbare vordering bezit op de vennootschap;

- dat hij zijn schuldvordering lastens de vennootschap in deze vennootschap wenst in te brengen. - dat de inbreng in natura, die een totale reële waarde van honderd eenentwintigduizend vierhonderdvijftien euro negenentachtig cent (121.415,89 EUR) vertegenwoordigt, wordt vergoed door toekenning van duizend tweehonderd veertien (1214) aandelen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen (100,00 E), van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging

daadwerkelijk verwezenlijkt en volledig volgestort is, en dat het kapitaal aldus op honderd

el. : st

Voor-ahoui .ro aan het Belgisch

Staatsblad

veertigduizend vijftien euro negenentachtig cent (140.015,89 EUR) is gebracht, verdeeld over duizend vierhonderd (1400) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

e) Witzieing van artikel 6 van de statuten

Ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om artikel 6 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 6. Maatschappelijk Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd veertigduizend vijftien euro negenentachtig cent (140.015,89 EUR), vertegenwoordigd door duizendvierhonderd (1400) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

TWEEDE AGENDAPUNT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan SBB Accountants & Adviseurs, te 3800 Sint-Truiden, Tongersesteenweg 100, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.











VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van de akte met het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder,

beiden in origineel;

- coördinatie van de statuten met lijst;













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 17.08.2013 13427-0256-011
14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 10.08.2012 12396-0505-011
24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 22.08.2011 11418-0577-011
20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 18.08.2010 10419-0060-011
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 18.08.2009 09585-0342-011
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 03.07.2008 08356-0385-011
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 27.08.2007 07631-0349-011

Coordonnées
VAN WELDE EDDY

Adresse
PASTORIJSTRAAT 53 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande