VAN ZUILEN FRUIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN ZUILEN FRUIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.303.210

Publication

10/04/2013
ÿþMoa POF 11,5

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ttrergeieg ter griffie dar

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

1111111111111)!111u11111au

Oe Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : Benaming ~valuit): Rechtsvorm : 0826.303.210

VAN ZUILEN FRUIT

vennootschap onder firma

Zetel : 3960 Bree

Kloosterpoort 14

Onderwerp(en) akte : Vennootschap onder firma: omzetting naar besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS, te Maaseik,

Maastrichtersteenweg 85, op 22 maart 2013, ter registratie aangeboden.

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder

firma "VAN ZUILEN FRUIT", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Kloosterpoort 14 en

met ondernemingsnummer 0826.303.210.

Opgericht blijkens onderhandse akte te Bree op zevenentwintig mei tweeduizend en tien,

bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien juni daarna onder het

nummer 0083840.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

OPENING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geopend om tien uur door en onder het voorzitterschap van de heer

VAN ZUILEN Jan, navermeld. Gezien er slechts drie aandeelhouders aanwezig zijn, wordt er

geen stemopnemer noch secretaris aangeduid.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Op deze vergadering zijn de volgende aandeelhouders aanwezig:

1) De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Zachtfruitkwekerij van Zuilen", met maatschappelijke zetel te 6088NR Roggel (Nederland), Nijken 18, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Limburg onder nummer 12044454. Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Theodoor Joseph Ghislain SCHREURS te Heythuysen (Nederland) op achtentwintig maart tweeduizend en één.

Alhier vertegenwoordigd door de bestuurder, de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Van Zuilen Holding", met maatschappelijke zetel te 6088NR Roggel (Nederland), Nijken 18, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Limburg onder nummer 13037967, alhier vertegenwoordigd door haar bestuurders de heer VAN ZUILEN Jan, geboren te Deil (Nederland) op twee juli negentienhonderd negenenvijftig en zijn echtgenote mevrouw VAN WIJNGAARDEN Catharina Alyda, geboren te Upper Hutt (Nieuw-Zeeland) op twintig april negentienhonderd zestig, samenwonende te 6088NN Roggel (Nederland), Strubben 121d.

Benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Theodoor Joseph Ghislain SCHREURS te Heythuysen (Nederland) op achtentwintig maart tweeduizend en één.

Houder, volgens zijn verklaring, van tweehonderd vijftig (250) aandelen.

2) De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Gerco", met maatschappelijke zetel te 6015RB Neeritter (Nederland), Haardstraat 18, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Limburg onder nummer 52873242.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Marius Jozef Alphons SCHIJNS te Heythuysen (Nederland) op eenendertig mei tweeduizend en elf.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alhier vertegenwoordigd door de bestuurder, de heer VAN ZUILEN Gerco, geboren te Nieuwegein (Nederland) op negenentwintig november negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, wonende te 6015RB Neeritter (Nederland), Haardstraat 18.

Benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Marius Jozef Alphons SCHIJNS te Heythuysen (Nederland) op eenendertig mei tweeduizend en elf.

Houder, volgens zijn verklaring, van honderd vijfentwintig (125) aandelen.

$) De besloten vennootschap naar Nederlands recht "hijs", met maatschappelijke zetel te 6088NN Roggel (Nederland), Strubben 5, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Limburg onder nummer 52873528.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Marius Jozef Alphons SCHIJNS te

Heythuysen (Nederland) op eenendertig mei tweeduizend en elf.

Alhier vertegenwoordigd door de bestuurder, de heer VAN ZUILEN Nijswin, geboren te Nieuwegein (Nederland) op negenentwintig november negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, wonende te 6088NN Roggel (Nederland), Strubben 5.

Benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Marius Jozef Alphons SCHIJNS te Heythuysen (Nederland) op eenendertig mei tweeduizend en elf.

Houder, volgens zijn verklaring. van honderd vijfentwintig (125) aandelen.

Hetzij in het totaal vijfhonderd (500) aandelen of de algeheelheid van het kapitaal. Zaakvoerders

De aandeelhouders zetten uiteen dat de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Zachtfruitkwekerij van Zuilen", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "van Zuilen Holding" met maatschappelijke zetel te 6088NR Roggel (Nederland), Nijken 18, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Limburg onder nummer 13037967, alhier vertegenwoordigd door de heer VAN ZUILEN Jan, geboren te Oeil (Nederland) op twee juli negentienhonderd negenenvijftig en zijn echtgenote mevrouw VAN WIJNGAARDEN Catharina Alyda, geboren te Upper Hutt (Nieuw-Zeeland) op twintig april negentienhonderd zestig, samenwonende te 6088NN Roggel (Nederland), Strubben 121d; de voormelde besloten vennootschap naar Nederlands recht "Gerco", alhier vertegenwoordigd door de bestuurder, voormelde heer VAN ZUILEN Gerco, en de voormelde besloten vennootschap naar Nederlands recht "Nijs", alhier vertegenwoordigd door de bestuurder, voormelde heer VAN ZUILEN Nijswin, zaakvoerders zijn van de vennootschap ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van zevenentwintig juli tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig augustus tweeduizend en twaalf onder het nummer 0145471. De voorzitter deelt mee dat de zaakvoerders, op de hoogte van de datum van huidige buitengewone algemene vergadering en van de navermelde agenda, verzaakt hebben aan de oproepingsformaliteiten tot de algemene vergadering en aan iedere vordering tot nietigverklaring van de beslissingen te nemen door de huidige algemene vergadering op basis van voormelde agenda.

Commissariaat

De voorzitter deelt mee dat er tot op heden geen commissarissen werden aangesteld voor de vennootschap.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

AGENDA

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen wat volgt.

I. Dat onderhavige vergadering werd samengeroepen teneinde te beraadslagen en te beslissen over de volgende dagorde.

1) A) Kapitaalverhoging met DERTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬

13.600,00) om het kapitaal van VIJFDUIZEND EURO (5.000,00 EUR) te verhogen tot ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een incorporatie van de overgedragen winsten zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

B) Goedkeuring van dit besluit.

C) Verwezenlijking van de incorporatie van de overgedragen winsten.

, t 1 f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

D) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

2) A) Verslagen  omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid conform artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen met een breukwaarde van één/vijfhonderdste (1/5005íe) ieder.

B) Goedkeuring van de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3) Ontslag van de huidige zaakvoerders en kwijting voor het gevoerde beleid.

4) Benoeming van nieuwe zaakvoerders, vaststelling van het eerste boekjaar en de eerste jaarvergadering en beslissing inzake de overneming van verbintenissen in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

5) Machtiging aan de nieuwe zaakvoerders om de beslissingen die genomen zullen worden aangaande de voormelde punten uit te voeren en machtiging aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

Il, Dat er thans vijfhonderd (500) aandelen op naam zijn, zonder nominale waarde, en dat alle aandeelhouders, het totale kapitaal uitmakend, aanwezig zijn zodat deze buitengewone algemene vergadering regelmatig is samengesteld en derhalve rechtsgeldig kan beslissen over de punten van de dagorde,

Te dien einde verklaren de comparanten, op de hoogte van de datum van huidige buitengewone algemene vergadering en van de vermelde agenda, verzaakt te hebben aan de oproepingsformaliteiten tot de algemene vergadering, aan het toezenden van de stukken en aan iedere vordering tot nietigverklaring van de beslissingen te nemen door huidige algemene vergadering op basis van voormelde agenda.

Dat overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 3960 Bree, Millenstraat 34, aangesteld door de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap onder firma "VAN ZUILEN FRUIT" de dato veertien maart tweeduizend en dertien, verslag heeft uitgebracht.

Diens besluiten, door haar ondertekend, luiden als volgt:

"Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31.12.2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad,

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

lk dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de rekening - courant ten bedrage van ¬ 9.092, 05 en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 302.114, 55 is voldoende hoog voor de

omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Om het minimum kapitaal te bereiken voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden thans voldoende maatregelen vooropgesteld.

Gedaan te Bree, 19 maart 2013

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA"

In overeenstemming met hetzelfde artikel heeft de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap onder firma "VAN ZUILEN FRUIT" de dato veertien maart tweeduizend en dertien een verslag opgemaakt.

Dat de vennoten een afschrift hebben ontvangen van het verslag van de directeur-werkende vennoot en van de staat van activa en passiva van de vennootschap; mede een verslag van de bedrijfsrevisor waarvan hierboven sprake evenals van een ontwerp van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Beide verslagen zullen worden neergelegd ter griffie overeenkomstig de vennootschapswetgeving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dat geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm

mag aannemen.

Dat gezien het bovenstaande, het door het Wetboek van Vennootschappen vooropgestelde

aanwezigheidsquorum bereikt is.

BERAADSLAGINGEN EN BESLISSINGEN

Nadat deze uiteenzetting onderzocht en als juist erkend werd door de vergadering, stelt zij

vast dat zij bevoegd is om over de punten van de dagorde te beraadslagen en te beslissen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de onderwerpen der agenda motiveren.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan, en neemt na beraadslaging, de volgende

beslissingen met éénparigheid van stemmen.

Ondergetekende notaris wordt verzocht de volgende beslissingen en/of vaststellingen te

akteren.

EERSTE BESLUIT

A) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met DERTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (13.600,00 EUR) zodat het kapitaal zal verhoogd worden van VIJFDUIZEND EURO (5.000,00 EUR) tot ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van overgedragen winsten zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

B) De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

C) De comparanten verklaren dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van de overgedragen winsten ten belope van dertienduizend zeshonderd euro (¬ 13.600,00), nadat zij verklaard hebben volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

D) De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van DERTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (13.600,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht

werd op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR),

vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) kapitaalaandelen zonder nominale waarde. TWEEDE BESLUIT

A) De algemene vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap onder firma "VAN ZUILEN FRUIT" de dato veertien maart tweeduizend en dertien omtrent de omzetting alsook van het verslag van de heer Hubert Vencken, bedriifsrevisor voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 3960 Bree, Millenstraat 34 de dato negentien maart tweeduizend en dertien en van de staat van actief en passief van eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen de vennootschap onder firma om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de benaming "VAN ZUILEN FRUIT", met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen op naam met een breukwaarde van één/vijfhonderdste (1/5001 ieder.

B) De algemene vergadering besluit de statuten van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen overeenkomstig artikel 782 van het

Wetboek van Vennootschappen.

A. Naam-Duur-Zetel-Doet

Artikel 1.- Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de naam "VAN ZUILEN FRUIT".

Artikel 2.- Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 3.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3960 Bree, Kloosterpoort 14.

1 " ,'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitoefenen van een zachtfruitkwekerij, een en ander in de meest ruime zin van het woord, met al hetgeen daartoe bevorderlijk is en al hetgeen daarmee verband houdt, daaronder begrepen het deelnemen in andere ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel. Onder het uitoefenen van een zachtfruitkwekerij wordt in ieder geval verstaan:

a) de productie van bessen, frambozen en bramen

b) de handel in bessen, frambozen en bramen

-De exploitatie van een land- en tuinbouwbedrijf in de ruimste zin van het woord.

-De vennootschap zal als doel hebben: het beheren, administreren, exploiteren, huren, verhuren, aankopen en vervreemden van effecten, onroerende goederen en alle andere vermogenswaarden, alsmede het verrichten van beleggingen van allerlei aard.

-Het deelnemen in en/of voeren van de directie over andere ondernemingen.

-Leningen verstrekken en handelingen verrichten die met het bovenstaande verband houden of daarvoor bevorderlijk kunnen zijn, dit in de ruimste zin.

-Lijfrenteovereenkomsten en gelijkaardige contracten afsluiten.

-Levensverzekeringsovereenkomsten afsluiten, mits dit niet leidt tot de uitoefening van het levensverzekeringsbedrijf in de zin van artikel 1, eerste lid van de Wet Toezicht Verzekeringsbedrijf.

-Het verstrekken van leningen en het aangaan van leningen, al dan niet met hypothecaire waarborg.

-Het verstrekken van zekerheden, ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen, voor schulden aan derden van één of meerdere van haar zuster- of dochtervennootschappen, evenals voor schulden aan derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen; het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden voor die schulden.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen oefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verhuursburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook, oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen,

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar burgerrechtelijk doel te bevorderen.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde met een

breukwaarde van één/vijfhonderdste (1/500ste) ieder.

Artikel 6.- Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de

buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio

moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng:

- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

- in natura, komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

Artikel 7.- Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

De reële kapitaalvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De nominale kapitaalvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

Artikel 8.- Kapitaalbescherming

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maanden nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 9.- Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Artikel 10.- Overdracht van aandelen onder de levenden

(a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

(b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

(c) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(d) In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 11.- Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten (of) (zaakvoerders) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 12.- Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 13.- Salaris

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 14.. intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Artikel 15.- Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 17.- Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. Controle

Artikel 18.- Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te

benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

E. Algemene vergadering

Artikel 19.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Artikel 24.- Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering - jaarvergadering - als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen, Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 21.- Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 22.- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23.- Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

n ,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 24.- Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 25.- Buitengewone algemene vergadering statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Artikel 26.- Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige ander informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijk besluitvorming, dan moet het rondschrijven waarvan hoger sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

E. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling

Artikel 27.- Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 28.- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. Ontbinding - Vereffening

Artikel 29.- Ontbinding - Benoeming van vereffenaars

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30.- Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone

Le Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in

artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

H. Keuze van woonplaats

Artikel 31.- Keuze van woonplaats

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars dienen de zaakvoerdersraad bij hun

benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun alle

dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de

zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen

op de zetel van de vennootschap.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de huidige zaakvoerders:

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Zachtfruitkwekerij van Zuilen" met maatschappelijke zetel te 6088NR Roggel (Nederland), Nijken 18, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Limburg onder nummer 12044454;

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Gerco" met maatschappelijke zetel te 6015RB Neeritter (Nederland), Haardstraat 18, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Limburg onder nummer 52873242; en

3. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Nijs" met maatschappelijke zetel te

6088NN Roggel (Nederland), Strubben 5, ingeschreven in het handelsregister van de

kamer van koophandel voor Limburg onder nummer 52873528.

De vergadering verleent hen kwijting voor het tot op heden gevoerde beleid.

VIJFDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen worden als gewone zaakvoerders benoemd voor

onbepaalde duur:

1. De voormelde besloten vennootschap naar Nederlands recht "Zachtfruitkwekerij van Zuilen", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "van Zuilen Holding" met maatschappelijke zetel te 6088NN Roggel (Nederland), Nijken 18, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Limburg onder nummer 13037967.

De bestuurders, de voormelde heer en mevrouw VAN ZUILEN-VAN WIJNGAARDEN, van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "van Zuilen Holding", hebben besloten om voor de uitoefening van haar bevoegdheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap en dit vanaf heden, mevrouw VAN WIJNGAARDEN Catharina Alyda, voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen;

2. De voormelde besloten vennootschap naar Nederlands recht "Gerco De bestuurder, de voormelde heer VAN ZUILEN Gerco van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Gerco", heeft besloten om voor de uitoefening van haar bevoegdheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap en dit vanaf heden, de heer VAN ZUILEN Gerco, voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; en

3. De voormelde besloten vennootschap naar Nederlands recht "Nijs". De bestuurder, de voormelde heer VAN ZUILEN Nijswin van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Nijs", heeft besloten om voor de uitoefening van haar bevoegdheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap en dit vanaf heden, de heer VAN ZUILEN Nijs, voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen,

die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Deze mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vermits de vennootschap geen commissaris behoeft, wordt er ook geen commissaris aangesteld.

Eerste Gewone Algemene Vergadering  Eerste boeklaar

De eerste jaarvergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en veertien om zeventien uur.

Het eerste boekjaar van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid loopt tot en met eenendertig december tweeduizend en dertien.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en dertien, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machtiging aan de zaakvoerders om voorgaande beslissingen uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DLV Accountants Oost" te 3550 Heusden-Zolder, Rijkelstraat 28, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

FISCALE VERKLARING

Deze omzetting geschiedt onder de voordelen vervat in artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten, artikel 211 paragraaf 2, artikel 214 paragraaf 1 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen en artikel 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

SLUITING VAN DE VERGADERING

Alle beslissingen zijn met algemeenheid van stemmen genomen.

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven om tien uur en dertig minuten.

ONTVANGST VAN HET ONTWERP PROCES-VERBAAL

De comparanten erkennen een ontwerp van onderhavig proces-verbaal ontvangen te hebben vóór heden. Geen opmerkingen werden dienaangaande geformuleerd. De comparanten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn over artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen).

a. De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten haar werd aangetoond aan de hand van de aan haar voorgelegde identiteitsbewijzen, onder meer de identiteitskaart.

b. Om te voldoen aan de verplichtingen opgelegd door de Hypotheekwet, bevestigt de notaris op zicht van de door de wet vereiste stukken, dat de namen, voornamen, datum en plaats van geboorte van de partijen overeenkomen met onderhavige vermeldingen.

c. Partijen geven ondergetekende notaris toestemming tot vermelding van hun

rijksregisternummer. GEÏND RECHT OP GESCHRIFTE

Ondergetekende notaris verklaart de som van vijfennegentig euro (¬ 95,00) ontvangen te hebben van de comparanten, zijnde het bedrag van het recht op geschrifte verschuldigd uit hoofde van onderhavige akte, waarvan kwijting.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgesteld op plaats en datum als voormeid. Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de comparanten met mij, notaris, dit proces-verbaal getekend.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte dd 22/03/2013;

- de gecoordineerde statuten;

verslag van de bedrijfsrevisor ivm omvorming van V.O.F. naar B.V.B.A;

verslag van de bijzondere algemene vergadering ivm omvorming van V.O.F. naar

B.V.B.A.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2012
ÿþ Motl2.i

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111 11111 D DI

*12145471*

V

beh

aa

Bel

Stat

il



Neergelegd ter griffie der rechtbank v..koophandel te TONCx.EREN

~ 3 -08- 2012

De Hoofdgn ré~te

Ondernemingsnr : 0826.303.210

Benaming

(voluit) : Van Zuilen Fruit

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Kloosterpoort 14, 3960 Bree

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 27 juli 2011 blijkt het volgende: Ontslag van volgende zaakvoerders met ingang van 27 juli 2011;

- Van Zuilen Nijs (paspoortnummer NYHFK94L5), geboren te Nieuwegein op 29/11/1985, wonende te Strubben 5, 6088 NN Roggel, Nederland.

- Van Zuilen Gerco (paspoortnummer NR0P6RK44), geboren te Nieuwegein op 29/11/1985, wonende te Haardstraat 18, 6015 RB Neeritter, Nederland.

Benoeming van volgende zaakvoerders met ingang vanaf 27 juli 2011:

- Nijs BV, met maatschappelijke zetel te Strubben 5, 6088 NN Roggel, Nederland,

opgericht voor notaris Marius Jozef Alphons Schijns met standplaats te Heythuysen,

ingeschreven in de Kvk voor Limburg Noord onder het nummer 52873528.

Hier aanwezig haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Van Zuilen Nijs(paspoortnummer NYHFK94L5),

geboren te Nieuwegein op 29/11/1985, wonende te Strubben 5, 6088 NN Roggel, Nederland,

benoemd bij oprichting op 31 mei 2011.

Gerce BV, met maatschappelijke zetel te Haardstraat 18, 6015 RB Neeritter, Nederland,

opgericht voor notaris Marius Jozef Aiphons Schijns met standplaats te Heythuysen,

ingeschreven in de Kvk voor Limburg Noord onder het nummer 52873242.

Hier aanwezig haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Van Zuilen Gerce (paspoortnummer NROP6RK44),

geboren te Nieuwegein op 29/11/1985, wonende te Haardstraat 18, 6015 RB Neeritter, Nederland,

benoemd bij oprichting op 31 mei 2011.

- Zachtfruitkwekerij van Zuilen BV, Nijken 18, 6086 NR Roggel, ingeschreven in de KVK voor Limburg Noord onder het nummer 12064819, rechtsgeldig vertegenwoordigd door van Zuilen Holding BV met vaste vertegenwoordiger van Wijngaarden Catharina (paspoortnummer N19072978), geboren te Upper Hutt, Nieuw - Zeeland op 20/04/1960, wonende te Nijken 18, 6088 NA Roggel, Nederland.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag en benoeming van bovenstaande personen aanvaard en wordt er ontlasting verleend voor het uitgeoefend mandaat.

Vaste vertegenwoordiger

Zachtfruitkwekerij van Zuilen BV

Van Zuilen J

Op de taaiste blz. van Luik B vermelden : Hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van da perso(c)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

20/08/2015
ÿþ Mod Ward 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken, kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i

behoude

aan het

Belgisci

Staatsbar

1111 11111115111



Noarpele~gd tor- gri~fio dir rá~Fttbártit v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

I I -08- 2015

De grledffie

Ondernemingsnr ,' 0826.303.210

Benaming

(voluit) ; Van Zuilen Fruit

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterpoort 14 - 3960 Bree

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder

ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 'Ze jurtf'. 2015 werd volgende beslissing met eenparigheid van stemmen goedgekeurd

Benoeming als bijkomende zaakvoerder en dit vanaf 3//1212014 - Franciene B.V." , met maatschappelijke zetei te Nijken 18 - 6088 NR Roggel - Nederland en met ais vaste vertegenwoordiger Franciene Van Zuilen (; paspoortnummer NV1 PPD998) geboren te Nieuwegein op 15 augustus 1990, wonende te Nijken 18 - 6088 NR: Roggel Nederland. Zij aanvaardt haar benoeming en opdracht.

Vaste vertegenwoordiger

Zahtfruitkwekerij Van Zuilen B.V.

Van Zuilen J.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende. notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 22.07.2016 16345-0526-013

Coordonnées
VAN ZUILEN FRUIT

Adresse
KLOOSTERPOORT 14 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande