VANANNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANANNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.966.594

Publication

25/02/2015
ÿþ rrsod 11.1



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

13 FEB, 2015 -

Griffie

iIllIm#1111j11N1uu1u1101

Ondernemingsnr : © +-3- .q 5 a-s

Benaming (votuit) : VANANNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stapelstraat 40

3800 Sint-Truiden

li

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 12 februari 2015, nog te registreren, blijkt;, dat:

1. Mevrouw VANELDEREN Anne Marie Louisa Josëe, echtgescheiden, geboren te Sint-Truiden op 29 januari 1968, [Identiteitskaart nummer: 591-7639725-10 / Rijksregister nummer 68.01.29-046.341, wonende te 3800¬ i Sint-Truiden, Wijngaardenweg een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met vaststelling van de statuten met'; il de volgende essentiële elementen;

:!1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming "VANANNE", met;; maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Stapelstraat 40,

2e De vennootschap heeft tot doel:

L Voor eigen rekening =?

a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties; kasbons of andere;i

roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te rechten;

vennootschappen; 3'

b) het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het ;; aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en!i uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in;; verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zicht borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot;

zouden hebben van deze onroerende goederen; s;

IL Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

ie Het verlénen aan de ondernemingen waaraan zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle;; bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vleit van algemeen beheer of;; financieel. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of i onrechtstreeks met haar maatschappelijk doei verband houden.

Bovendien kan zij functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Alle handels-, financiële-, industriële-, roerende- en onroerende verrichtingen van aard om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband meti,

bovenstaand doel, en met alle gelijkaardige of verband houdende doelen, zo in België ais in het buitenland. ~e

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die;; el een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard;; zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele;i vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze il in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijkfopend of samenhangend doel ,, met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van ;i afzetten te vormen,

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 470.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 470 aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/470ste deel van het maatschappelijk kapitaal per aandeel. Dit kapitaal is volledig volstort, als volgt:

INSCHRIJVING DOOR INBRENGEN IN NATURA

1. Jo François, bedrijfsrevisor, wonende te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, aangesteld door de oprichters, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door de artikelen 120bis en 29bis der Vennootschappenwet,

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen: "Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, onder voorbehoud van het doorvoeren van de voorafgaande schenking roerende goederen en de juistheid van de voorraden per 31 december2013, dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

2. de beschnjving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, samen met de te verstrekken voormeten, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 470 aandelen van de vennootschap bvba VANANNE, voornoemd, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1.000,00 EUR per aandeel samen met een als bijzonder voordeel toegekende schuldvordering ten belope van 20.000,00 EUR voor mevrouw VANELDEREN Anne Marie, voornoemd.

ik wil er tenslotte aen herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat geen volledige audit werd uitgevoerd over de balans en resultatenrekening per 31 december 2013 van de BVBA RASKIN, voornoemd.".

2. De oprichter heeft een bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door dezelfde artikels 120bis en 29bis der Vennootschappenwet.

Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Hasselt, terzelfdertijd met een uitgifte van deze akte.

Inbreng van aandelen

Mevrouw VANELDEREN Anne, voornoemd, verklaart in de vennootschap in te brengen vierentwintig (24) aandelen in volle eigendom en één/derde van 2 aandelen in onverdeeldheid van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RASKIN", met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Stapelstraat 40 met ondernemingsnummer 0432.881.009, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris René Van Hoof destijds te Sint-Truiden, op 16 december 1987, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 januari 1988 daarna onder nummer 880109-153, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge proces verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris op 30 september 2005, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 oktober 2005 onder nummer 05145018. Een rechtzetting van deze statutenwijziging werd verleden voor zelfde notaris op 20 juni 2014 en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 juli 2014 onder nummer 14127732.

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding van de aldus gedane inbrengen wordt aan mevrouw VANELDEREN Anne, voornoemd, die aanvaardt, toegekend: vierhonderd zeventig (470) aandelen, volledig volstort, zonder vermelding van nominale waarde en een schuldvordering in rekening courant ten bedrage van twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de oprichtingsakte.

5. Het boekjaar begint op één januari en verstrijkt op eenendertig december van elk jaar.

6. Een gewone algemene vergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om achttien uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in het oproepingsbericht. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7 s mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

7. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben,

De algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn: mevrouw VANELDEREN Anne, aanwezig en voornoemd, die haar opdracht aanvaardt.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren,

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stelten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8, reserves-winstverdeling: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

9. Ontbinding-vereffening: De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de vierde vrijdag van de maand juni van het jaar 2016 om achttien uur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, samen met verslag

bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder.

(get.) Philippe VAN HOOF

Notaris



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 30.08.2016 16531-0327-010

Coordonnées
VANANNE

Adresse
STAPELSTRAAT 40 3800 ST-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande