VANARWEGEN THEO

Société en commandite simple


Dénomination : VANARWEGEN THEO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 819.311.884

Publication

28/03/2014
ÿþ" (4[7\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

311311 iui

Rechtbankvan koophandel

17 MAART 2014

te MELT

Ondernemingsnr : 0819.311.884

Benaming

(voluit) : VANARWEGEN THEO in vereffening

(verkort.):

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kolenbergstraat 29, 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 27/12/2013 blijkt dat kennis werd genomen van de goedkeuring van het ontwerp verdelingsplan door de Rechtbank van Koophandel te Hasselt en het verslag van de vereffenaar, dat de vereffeningsrekeningen werden goedgekeurd, dat werd afgezien van de benoeming van een commissaris, dat de vereffenaar werd ontslagen, dat kwijting werd verleend aan de vereffenaar en dat de vereffening met ingang van diezelfde datum werd gesloten. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaren bewaard worden te 3545 Halen, Kolenbergstraat 29.

Guido Decat

vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik a vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

15/03/2011
ÿþr timp

nn In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





tII ilht til Il il It II IIII It til tt

" 11090]36"

Nearg t; d ae.; grr-"`~ (.4ir rechtbank y. koophandel te TONGEREN

De Hoofidgrifferiffie

Ondernemingsnr : 0819.311.884

Benaming

(voluit) : VANARWEGEN THEO

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Weg naar As 274/7, 3600 Genk

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL - ONTBINDING

De algemene vergadering van 07/02/2011 heeft bij unanimiteit besloten :

- met ingang van diezelfde dag de zetel te verplaatsen naar 3545 Halen (Zelem), Kolenbergstraat 29. - ingevolge het overlijden van de heer Vanarwegen Theophiel is van rechtswege een einde gekomen aan zijn van mandaat van zaakvoerder en zijn hoedanigheid van gecommanditeerde vennoot. De vergadering beslist derhalve de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden zodat deze enkel nog zal voortbestaan voor haar vereffening.

- de heer DECAT Guido Lambert, wonende te 3545 Halen (Zelem), Kolenbergstraat 29 te benoemen tot vereffenaar van de vennootschap. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn op-dracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij mag, onder haar verantwoordelijkheid, één of meer lasthebbers aanstellen en alle algemene en bijzondere machten toekennen, die hij gepast oordeelt.

- bijzondere volmacht te verlenen aan Fineko nv, Toekomstlaan 38 te 3600 Genk, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0458.916.007, evenals aan haar aangestelden en vertegenwoordigers om over te gaan tot :

.de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar

" de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening 'alle overige formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen.

DECAT Guido

vereffenaar

Magen-trij -het Belgisch- Staatsblad - 15fl}312011=-AnnexEs- du-Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VANARWEGEN THEO

Adresse
KOLENBERGSTRAAT 29 3545 ZELEM

Code postal : 3545
Localité : Zelem
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande