VANDENBOSCH

Société en commandite simple


Dénomination : VANDENBOSCH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.278.966

Publication

22/09/2014
ÿþ MadWOrd 11.1



'-'1_1" 1 I R'S '-hZ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111R1!1.111!t11111 RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdding HASSELT

1 1 SEP. 2014

Griffie





Onclernemingsnr : 836.278.966

Benaming

(voluit) : VANDENBOSCH

(Verkort)

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: 3580 Beringen, Hoogstraat 25/3,

(volledig adres)

Onderwerp akte: vervroegde ontbinding ontslag zaakvoerder - benoeming vereffenaar bevoegdheden vereffenaar

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap VANDENBOSCH, gehouden op 5 juli 2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen, en dit telkens met eenparigheid van stemmen:

1, beslissing tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening;

2. kennisname van het ontslag van de heer Gijs Vandenbosch, wonende te 3580 Beringen, Hoogstraat 25 bus 3, als zaakvoerder van de vennootschap, ingevolge de ontbinding;

3. aanstelling van de heer Gijs Vandenbosch, voornoemd, als vereffenaar van de vennootschap.

4. vaststelling van de bevoegdheden en machten van de vereffenaar:

De vereffenaar zal over de meest uitgebreide machten beschikken voor de uitvoering van zijn opdracht en

zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen in rechte en jegens derden. De vereffenaar zal alle

handelingen mogen verrichten zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is.,

De vereffenaar wordt gemachtigd om aile formaliteiten te vervullen, stukken te ondertekenen en verrichtingen te doen, zonder uitzondering, bij de kruispuntbank van ondernemingen, fiscale en andere besturen, de bank van de Post en alle andere financiële instellingen.

De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een, gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap ln vereffening verbinden,, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend, door de vereffenaar, die ten overstaan van derden van geen voorafgaande beslissing van de algemenel vergadering zal moeten doen blijken en zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

Bij de sluiting van de vereffening zal de vereffenaar de algemene vergadering samenroepen, teneinde een' volledig verslag uit te brengen over de vereffening en alle rekeningen en bewijsstukken hieromtrent voorleggen.

Op het tijdstip van de sluiting zal de vergadering tevens de plaats aanduiden waar de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen bewaard worden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk geregeld is, dient de vereffenaar zich te schikken naar de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Aldus getekend:

de heer Gijs Vanclenbosch,vereffenaar

_ .... .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

14 - Annexes du Moniteur belge

29/01/2015
ÿþ ~ .i_1f~^:l" ~ :j Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III



C



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

1 9 JAN. 2015

afdelirigfiffgº%-T

Ondememingsnr : 0836.278.966

Benaming

(voluit) : VANDENBOSCH in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : COMM.V.

Zetel : 3580 Beringen, Hoogstraat 25 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 15 december 2014 blijkt ondermeer het volgende

De Rechtbank van Koophandel van Hasselt verklaarde zich akkoord met het voorgestelde verdeelplan in haar zitting van 15 december 2014.

Nadat door de vereffenaar lezing werd gegeven van het verslag van de vereffenaar, verleent de vergadering haar eensluidend akkoord met de inhoud en worden de rekeningen van de vereffenaar goedgekeurd.

De vergadering besluit vervolgens met éénparigheid van stemmen volledige en algehele kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door haar vervulde opdracht.

De vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en verklaart dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende tenminste vijf jaar bewaard blijven op navolgend adres: 3580 Beringen, Hoogstraat 25 bus 3.

De vergadering heeft opdracht aan de vereffenaar de heer Gijs Vandenbosch om het nodige te doen voor de bekendmaking van de besluiten in het Belgisch Staatsblad en voor de schrapping van het ondememingsnummer van de vennootschap.

Gijs Vandenbosch

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift vonnnis tot goedkeuring van het verdelingsplant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/05/2011
ÿþVoc behou aan 1 Belgi: Staats

bood 2.0

ler2,~-I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111J111.1!)!IIIHI.!!

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) Vandenbosch

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoogstraat 25 bus 3  3580 Beringen

Onderwerp akte : Oprichting

l

uw

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

t 6 -05- 2011

HASSELT

Griffie

o 2 8 sis

Uit de oprichtingsakte van 15 mei 2011 blijkt dat werd opgericht :

- De heer Vandenbosch Gijs (beherend vennoot), nationaal nummer 83.10.03-085.86, wonende in de Hoogstraat 25 bus 3  3580 Beringen en

mevrouw Moonen Betty Alfonsine (stille vennoot), nationaal nummer 54.05.15-278.53, wonende in Pater Bellinkxstraat 10  3582 Koersel

- de gewone commanditaire vennootschap : Vandenbosch

- met maatschappelijke zetel in de Hoogstraat 25 bus 3  3580 Beringen

De vennootschap heeft als doel :

-Alle handelingen in de makelaar-, verkoop- en bemiddelaarsbranche voor gelijk welk product

-Algemeen tussenpersoon in de handel

-Alle onroerende transacties waarvoor de erkenning als vastgoedmakelaar niet vereist is

-De vennootschap mag zich borgstellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

-Houdstermaatschappij van aandelen

De opsomming is indicatief en niet beperkend.

De vennootschap mag overgaan tot alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000 euro. het werd volledig in geld volstort. De beherende vennoot verklaart iedere vennoot zijn inbreng volledig in geld heeft volstort.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. Het eerste boekjaar sluit af op 30 juni 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

"

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bi het-Belgiseh-Staatsblad 26/051201-1 --Aftnexeadu-Moniteur-belge

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap. De aanwending van dit saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de beperkingen voorzien in het Wetboek Vennootschapsrecht.

De beherende vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer beherende vennoten zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De beherende venno(o)t(en) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Het mandaat van beherende vennoot is in principe bezoldigd . Het mandaat is voor onbepaalde duur.

Pro fisco geldt dat de vennootschap in de rechten en plichten treedt met betrekking tot alle transacties die de beherende vennoot heeft aangegaan namens de vennootschap in oprichting vanaf één maart 2011

De beherende vennoot geeft bij deze volmacht aan Went Fiduciaire BVBA (Ondernemingsnummer 0472.474.726)met zijn aangestelden (Jurgen Etsen), kantoorhoudend in 3582 Koersel, Schansstraat 78, om alle documenten te tekenen, teneinde de inschrijving in het rechtspersonenregister, de publicatie van het akte-uittreksel in het Belgisch Staatsblad, het ondernemingsnummer en het BTW - nummer te bekomen voor de Comm.V. en om andere formaliteiten te vervullen.

De beherende vennoot verklaart dat dit uittreksel eensluidend is met de oprichtingsakte.

Koersei, 15 mei 2011

getekend

Etsen Jurgen,

bestuurder Synac, zaakvoerder Went Fiduciaire

in opdracht en met volmacht van de beherende vennoot van Vandenbosch

glijkertijd neergelegd ter griffie : de oprichtingsakte, houdende de volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANDENBOSCH

Adresse
HOOGSTRAAT 25, BUS 3 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande